- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
eşim kıyamamış anasına, getiriyormuş.
evliliğimizin ilk haftası eşime başka kızlar ayarlamaya çalışması, benden ayrılması ve bana şiddet uygulaması için eşime baskı yapması, küfürler hakaretler vs bir sürü şey.Özel değilse sebep nedir görüşememenizin ?
Takmasan boşversen torunlarını görüp gitsin
Tabi ne yaşadığını sen bilirsin
Cnm nasil erken yani rota icin gecen g7n kuzenimle konustum 1 bucuk yasindaki oglu rota virusunden rahatsiz olmus 10 gunde zor atlatmis cocuk bende ondan duydum da simdi her ishalde acaba mi diyorumCnm çok geçmiş olsun. Rota değildir cnm daha erken rota için. Sanırım yediklerinden kaynaklı ishal olmuştur. Ateşine dikkat et inş bir sıkıntı olmaz.
Çok geçmiş olsun.
evliliğimizin ilk haftası eşime başka kızlar ayarlamaya çalışması, benden ayrılması ve bana şiddet uygulaması için eşime baskı yapması, küfürler hakaretler vs bir sürü şey.
geçen hafta telefonda eşime "grille evlendirdik başını yaktık" demesi gibi.
yüzsüz hem de cahil.E yuh yani
Çok haklısın canım
Def et gitsin
Bunların üstüne bu NE yüzsüzlük yahu
İnsanda bi utanma arlanma olur
İnsanın önüne bir çay koyası gelmez bunun
Valla çok haklısın canım
yüzsüz hem de cahil.
burası oğlunun eviymiş.
yarın gidecek inşallah.
eşimin başının etini şimdiden yemeye başladım.
Ben buna katılmıyorum. Sadece anne sütünde 10 gün kaka yapmamasi bile normal kabul ediliyor. Çiş takibi yapabilir. Günlük 5 6 kere cisli bez alıyorsa süt vardır. Ve yeterlidir. Sürekli emzirmek zararlı değildir aksine bazı dönemlerde sütun artışını sağlamak için bebek sürekli emmek ister o emdikçe de memeler uyarıldığı için süt artar.Süttün olduğuna eminmisin canım ?
Bana doymuyor gibi geldide
Mama yı birseferliğine dene istersen lak diye içerse doymadığındandır ozaman
Ayrıca günde bir defa muhakkak kaka yapmalı
Üç gün çok olmuş diyorsun
Doktora sormalısın bence
Benim oğlan da emziği tam anlamıyla alıyor diyemem. 2 emiyor sonra sanki tutamıyor ağzında..meme emer gibi emmeye çalışınca düşüyor ağzından.Cnm biberon 2 gündür kullanıyorum fakat emzik hiç tutmuyor kusacak gibi oluyor emziğe. Meme tutmada sıkıntı yok fakat bilmiyom anlamadım. Dediklerini uygulayacam inş olur :) ama kocaman süt veren bir inek olurmuyum bilemem keşke olsam :)
Kavrulmuş kara lahana hiç yemedim hele onu da yiyem inş iyi gelir :)
Cnm 3 öğün yemek ve her gün en az 3 litre şu içerim. 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1 tabak üzüm 2 bardak rezene ve hergün en az 4 incir 1 köy yumurtası yerim. Sebze ve meyve mutlaka her gün tüketirim. Yiye yiye şisiyoyorum be :) ama dünden beri bişey farkettim sanki dere otu sütü artırıyor gibi . Neyse kara lahana ile onu bol bol yiyeyim yarın belli Olur etkisi.
Tavsiyen için tskr ederim bu arada :)
Süt için çok yemeye gerek yok aslında. Sabah kahvaltısını ben iyi yapmaya çalışıyorum. Düzenli yemek yeyince süt güzel doluyor. Öğlene doğru ve akşama doğru (yemek yeme saatlerime yakın) tankerler boş gibi oluyor o Zaman 2sini de veriyorum emmesi için.
Ben 59kg la hamile kaldım
Tam 26kg aldım
86kg Doğuma gittim
Doğumdan sonra ilk ay 13kg gitti çünkü bende fazlasıyla şişlik ödem vardı
Kaldı 13kg gram gitmedi hala
Pisikedii bende yemediğim zaman süttüm olmuyor ,
Kilo aldırmayacak aynı zamanda süt yapacak şeyler yemek gerek amadediğim gibi bünyem hala hamilelikteki gibi pasta, tatlı gibi şeyler aşeriyor resmen, oysa ben gebelikten önce hiç sevmezdim tatlıyı , hala düzelemedim :)
Bide korse giymeyi denedim tekrar göbeğim toparlansın diye ama nedense ben korse giydiğim zaman çıkardıktan sonra karnım çok ağrıyor
Dün giydim mesela 4-5 saat sonra çıkardım ama geceden beri karnım kasıklarım ağrıyor
Sizdede aynı şey oluyormu korse giyince ??
Konak Bebek kepeği. Kafasının derisinde tabaka oluşuyorGril cim dalin burda satılmıyor ve ben onun kokusunu çok sevdiğim için
Bir arkadaştan rica etmiştim tr den getirdi bana birkaç şişe
Konak nedir ? Sorabilirmiyim ? Bilmiyorumdakullanmayı bırakayımı acaba ??
8.haftada büyüme atağı var canım. Sürekli emmek istiyorsa emzir. hem böylelikle sütün artar.Yorumları tek tek alintiliyamadim ama çok teşekkür ederim destek veren herkese... Aslinda esim olsa daha kolay olacak gibi ama gece çalıştığı için yalnizimdun gece 3 e kadar aglama krizimiz mevcuttu. Memeyi verince susuyor ama surekli emzirmek sağlıklı mi onu da bilmiyorum? 8. Haftamiza basladigimizdan beri baya huysuzlasti kızım acaba atak haftasindan mi böyle? Ya emiyor ya uyuyor yada ağlıyor. 3 gündür kaka da yapmiyor sadece annr sütü veriyorum. Sizce normal mi bu durumlar ?
Benim oğlan hep sıvı yapıyor. Altını alırken bir kaç kez köpük gibi yaptığına da şahit olmuşluğum var..meğer o gazlı kakaymış.Kızlar son bir haftadır kızım kakasını çok sıvı şekilde yapıyor
Neden böyle oluyor
Sizinkilerdede oluyormu ?
Hep emziriyorum ve günde sadece 1 kere 120 felan mama takviyesi yapıyorum
Neden eskisi gibi katı yapmıyor anlamıyorum
Tüüüüüü!!!! O Nasıl konuşmak öyle! Terbiyesiz!!! Başını yaktık da ne demekkonak saçlı deride bir çeşit kabuklanma canım. yumuşatıp kazımak gerekiyor.
daha geçen hafta "grille evlenmene izin verdik, başını yaktık oğlum" diye ağlayan kadın evime gelmese de olur. torun görmek istiyorsa bana saygı duymayı öğrenecek önce.
Henüz elinde oyuncağı ya da verilen bir nesneyi tam anlamıyla tutabilecek durumda değiller. Benim oğlan ellerini keşfetti ki ağzından çıkarmıyorSahi ellerine hakim olabilen var mı bebekler arasında. Artık 2buçuk aylık olduk iki üç haftaya ellerini farketmesini umuyorum.
eşim başından beri benden yana. o yüzden sıkıntı yok.Oğlunun eviymişmiş ,evli olmazsa Seninle,
Başında evi düzeni olurmuymuş
Cahil şey, ayy bide yatacak bu gece, cahillikten daha çok arsız sanki.
Valla eşine ne desen haklısın canım da
Onun için kendini huzursuzda etme , ki bu onun istediği bişey sevindirtme onu , dolaylı yoldan tepkini koy. Sakın eşinle kavga etme buduruma sevinmesin
terbiyesiz işte.Benim oğlan da emziği tam anlamıyla alıyor diyemem. 2 emiyor sonra sanki tutamıyor ağzında..meme emer gibi emmeye çalışınca düşüyor ağzından.
Süt olayı için teyzem hep 'sütsüz ineğe ne yedirirsen yedir sütü olmaz' der. İnsan da öyle...
Süt için çok yemeye gerek yok aslında. Sabah kahvaltısını ben iyi yapmaya çalışıyorum. Düzenli yemek yeyince süt güzel doluyor. Öğlene doğru ve akşama doğru (yemek yeme saatlerime yakın) tankerler boş gibi oluyor o Zaman 2sini de veriyorum emmesi için.
Korse giymiyorum o yüzden öyle bir şey yaşamadım ama dar giyinmek önemli. Vücut kendini ona göre şekillendiriyor.
Konak Bebek kepeği. Kafasının derisinde tabaka oluşuyorBenim oğlanda da oldu. Dalin iyice azdırıyor konağı
8.haftada büyüme atağı var canım. Sürekli emmek istiyorsa emzir. hem böylelikle sütün artar.
Dr bana günde 10 kere de kaka yapabilir 10 günde 1 de yapabilir. Bu 2 durum da normal. Ya 10 kere kaka yapınca sıkılmıyor da kaka yapmayınca büyük stres oluyor insan
Benim oğlan hep sıvı yapıyor. Altını alırken bir kaç kez köpük gibi yaptığına da şahit olmuşluğum var..meğer o gazlı kakaymış.
Tüüüüüü!!!! O Nasıl konuşmak öyle! Terbiyesiz!!! Başını yaktık da ne demek
Henüz elinde oyuncağı ya da verilen bir nesneyi tam anlamıyla tutabilecek durumda değiller. Benim oğlan ellerini keşfetti ki ağzından çıkarmıyorbazen de çok değişik bir şeymiş gibi ellerine bakıp bakıp heyecanlanıyor
Ben buna katılmıyorum. Sadece anne sütünde 10 gün kaka yapmamasi bile normal kabul ediliyor. Çiş takibi yapabilir. Günlük 5 6 kere cisli bez alıyorsa süt vardır. Ve yeterlidir. Sürekli emzirmek zararlı değildir aksine bazı dönemlerde sütun artışını sağlamak için bebek sürekli emmek ister o emdikçe de memeler uyarıldığı için süt artar.
Y yapayalniz1
Simdi son mesajını gördüm. Doktor da demis istedikçe emzir. Ayni seyi yaşadım.bi gün hic bırakmamıştı ve ertesi gün saat başı şişiyordu memeler.
eşim başından beri benden yana. o yüzden sıkıntı yok.
Vay Nevşin vay derim. O zaman haklısın güzelim.
kelebek.hill cnm evt biliyorum cok karamsar bir insanim hep olaylarin once en kotu tarafini düşünürüm esim cok kizar bana en sevmedigim huyum bu zaten
hayalimsin1 nasilsinnn baciii???
Bende deneyeyim öyle emzirmeyi belki kuvvetli tutar mememiTers psikoloji yap canım. O emerken ağzından çıkarmak istiyorum gibi hafifçe çek. Ama çıkaracak kadar güçlü olmasın. Öyle alıştı benimki. Yoksa emmiyordu. Şimdi akşam yatacağı zaman veriyorum öyle uyuyor.
Canim nuk kauçuk denedin mi? Hem 5 tl hem de çoğu bebek tutuyor.
İyiyim canım fena değil
Kızlar uyudu , kocada gitmicem dediği düğüne son dakika eve gelip hazırlanıp çıktı gitti
Bi güzelde çattım kendisine
Oturuyorum
İşte burda dolanıyorum bugün :))
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl
Senin bebeğin kaç aylık kuzumKizim yaklasik 110 ml sütü ilk defa içince( bu arada emziremedim sütü biberonla veriyorum) gece on iki bucuktan sabah altı bucuga kadar kesintisiz uyudu.midesi büyüdü uykusu uzadi diye sevinmistim ama şu an gözler cin.agulamalar gülücükler çiğliklar .....galiba bizim günümüz başladi.baba yanimizda ne güzelde uyuyor iyice yatagin köşesine kaçmış bi de ben yokum der gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?