2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Özel değilse sebep nedir görüşememenizin ?
Takmasan boşversen torunlarını görüp gitsin
Tabi ne yaşadığını sen bilirsin
evliliğimizin ilk haftası eşime başka kızlar ayarlamaya çalışması, benden ayrılması ve bana şiddet uygulaması için eşime baskı yapması, küfürler hakaretler vs bir sürü şey.
geçen hafta telefonda eşime "grille evlendirdik başını yaktık" demesi gibi.

Cnm çok geçmiş olsun. Rota değildir cnm daha erken rota için. Sanırım yediklerinden kaynaklı ishal olmuştur. Ateşine dikkat et inş bir sıkıntı olmaz.
Çok geçmiş olsun.
Cnm nasil erken yani rota icin gecen g7n kuzenimle konustum 1 bucuk yasindaki oglu rota virusunden rahatsiz olmus 10 gunde zor atlatmis cocuk bende ondan duydum da simdi her ishalde acaba mi diyorum

E yuh yani
Çok haklısın canım
Def et gitsin
Bunların üstüne bu NE yüzsüzlük yahu
İnsanda bi utanma arlanma olur
İnsanın önüne bir çay koyası gelmez bunun
Valla çok haklısın canım

E yuh yani
Çok haklısın canım
Def et gitsin
Bunların üstüne bu NE yüzsüzlük yahu
İnsanda bi utanma arlanma olur
İnsanın önüne bir çay koyası gelmez bunun
Valla çok haklısın canım
yüzsüz hem de cahil.
burası oğlunun eviymiş.
yarın gidecek inşallah.
eşimin başının etini şimdiden yemeye başladım.

yüzsüz hem de cahil.
burası oğlunun eviymiş.
yarın gidecek inşallah.
eşimin başının etini şimdiden yemeye başladım.

Oğlunun eviymişmiş ,evli olmazsa Seninle,
Başında evi düzeni olurmuymuş
Cahil şey, ayy bide yatacak bu gece, cahillikten daha çok arsız sanki.
Valla eşine ne desen haklısın canım da
Onun için kendini huzursuzda etme , ki bu onun istediği bişey sevindirtme onu , dolaylı yoldan tepkini koy. Sakın eşinle kavga etme buduruma sevinmesin

Ben buna katılmıyorum. Sadece anne sütünde 10 gün kaka yapmamasi bile normal kabul ediliyor. Çiş takibi yapabilir. Günlük 5 6 kere cisli bez alıyorsa süt vardır. Ve yeterlidir. Sürekli emzirmek zararlı değildir aksine bazı dönemlerde sütun artışını sağlamak için bebek sürekli emmek ister o emdikçe de memeler uyarıldığı için süt artar.

Y yapayalniz1
Simdi son mesajını gördüm. Doktor da demis istedikçe emzir. Ayni seyi yaşadım.bi gün hic bırakmamıştı ve ertesi gün saat başı şişiyordu memeler.

Benim oğlan da emziği tam anlamıyla alıyor diyemem. 2 emiyor sonra sanki tutamıyor ağzında..meme emer gibi emmeye çalışınca düşüyor ağzından.
Süt olayı için teyzem hep 'sütsüz ineğe ne yedirirsen yedir sütü olmaz' der. İnsan da öyle...
Süt için çok yemeye gerek yok aslında. Sabah kahvaltısını ben iyi yapmaya çalışıyorum. Düzenli yemek yeyince süt güzel doluyor. Öğlene doğru ve akşama doğru (yemek yeme saatlerime yakın) tankerler boş gibi oluyor o Zaman 2sini de veriyorum emmesi için.
Korse giymiyorum o yüzden öyle bir şey yaşamadım ama dar giyinmek önemli. Vücut kendini ona göre şekillendiriyor.
Gril cim dalin burda satılmıyor ve ben onun kokusunu çok sevdiğim için
Bir arkadaştan rica etmiştim tr den getirdi bana birkaç şişe
Konak nedir ? Sorabilirmiyim ? Bilmiyorumda kullanmayı bırakayımı acaba ??
Konak Bebek kepeği. Kafasının derisinde tabaka oluşuyor Benim oğlanda da oldu. Dalin iyice azdırıyor konağı

8.haftada büyüme atağı var canım. Sürekli emmek istiyorsa emzir. hem böylelikle sütün artar.
Dr bana günde 10 kere de kaka yapabilir 10 günde 1 de yapabilir. Bu 2 durum da normal. Ya 10 kere kaka yapınca sıkılmıyor da kaka yapmayınca büyük stres oluyor insan
Benim oğlan hep sıvı yapıyor. Altını alırken bir kaç kez köpük gibi yaptığına da şahit olmuşluğum var..meğer o gazlı kakaymış.

Tüüüüüü!!!! O Nasıl konuşmak öyle! Terbiyesiz!!! Başını yaktık da ne demek

Sahi ellerine hakim olabilen var mı bebekler arasında. Artık 2buçuk aylık olduk iki üç haftaya ellerini farketmesini umuyorum.
Henüz elinde oyuncağı ya da verilen bir nesneyi tam anlamıyla tutabilecek durumda değiller. Benim oğlan ellerini keşfetti ki ağzından çıkarmıyor bazen de çok değişik bir şeymiş gibi ellerine bakıp bakıp heyecanlanıyor

eşim başından beri benden yana. o yüzden sıkıntı yok.

terbiyesiz işte.

Doğrudur canım
Arkadaşa da dedim zaten bana hemşire öyle söylediğinden aklımda öyle kalmış doktor daha iyi bilir diye
Evet çiş olayını bende duydum
Benim kızımda işer bol bol demekki miğdeler doyuyor :))

Vay Nevşin vay derim. O zaman haklısın güzelim.

Bu yagli sut olayini ben de duymustum ya. Senin bilgin nerden??. Gogus cok dolunca ilk boyle daha sulu duru oluyor, baya emmesi lazm ki beyazlassin yogun yagli gelsn. O yuzden ben o kadr sisince gogsumu sagiyorum. Zaten hem beni rahatsiz ediyor hem de tisort falan islatiyor bazen, hem de bebegim de emerken genzine cok kaciyor.

kelebek.hill cnm evt biliyorum cok karamsar bir insanim hep olaylarin once en kotu tarafini düşünürüm esim cok kizar bana en sevmedigim huyum bu zaten

Huy cikmaz kolay kolay ama torpulemeye calis sen gene de canm. Cidden kendine edersin. Bebisin icn hep guzel seyler dusunn..

Bende deneyeyim öyle emzirmeyi belki kuvvetli tutar mememi

Oy masallah kuzularinaaaa ben de uyuttum balimi cekirdek citliyom azcik canm istedi

Hmm anldmm... Benimki de kacti bugn. Arkadasi cagirdi e hai git dedm. Dun de ben arkadasimla baya abartmistm biz iki cocuklu arkadasimla gezerken bombayiz. Onunki buyut 8 aylik. Biri uyuyo biri uyaniyo biri acikiyo falan.. Ama o kadr yoruluyoz hala geziyoz bi seyler aliyoz pes etmiyoz bu da boyle bi ani iste hihi

Senin bebeğin kaç aylık kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…