Yni kanunlara göre kucakta çıkaramıyosun, ben zeynep kamilde yaptom hatırlarsanız kim kime dum duma sormadılar bile ama arkadaşım acıbadem de yaptı doğuma gitmeden önce bebek arabasına takıyoruz ya elde taşıyabildiğimiz adını unuttum onu istemişlerdi, kucakta çıkarmıyorlarmış.. Ön koltuk yaş sınırlaması 14, oto koltuğu da boy ölçüsüne göre değişen koltuklarla 12 yaş sanırım... Kimse uymuyor kurallara gerçihangi ülke mecbur tutuyor ki?
ben üç doğumda da kucağımda çıkardım hastaneden.
Senin bebeğin kaç aylık kuzum
Ahhh canım çok geçmiş olsun.. Bunu hatırlatarak çok iyi yaptın, bebekler kendilerini ayak ucuna kadar iteliyorlar.. Ucu açık yatırmamak gerekli, benim başıma da geldi sen battaniye yüzüne düş yatağın başından kal altında yavrum ne korktum ne korktum,Kızlar dün gece aklım çıktı kız gece 12 gibi emip yattı saat 3 gibi wc ye kalktım Bi baktım kız beşiğin ucuna kadar gelmiş ilk defa oldu cok korktum hemen yatağın ayak kısmını da yastıkla bariyer yaptım parmaklıklı mobilya beşiği diğer odada ona yatırmak için erken bu yanımda rahat oluyor diye düşünüyordum bu tarz beşiklerde yatıran varsa aman dikkat etsin nolur resim ekliyorum.ha bir de arkadasın bebegi battaniyesinin altında kalmış son anda farketmiş ben üzerine örtmek yerine battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum duyduğumdan beri
Kafam o kadar dağınık ki iki dakika önce bunu neden sorduğumu unuttum hay bin kunduz4 agustos dogumlu canim
Hehe baktım gçmişe, mama mı veriyorsun yoksa sağdığın sütü mü, güzel uyumuş maşallah kuzuya4 agustos dogumlu canim
Allah bir daha yaşatmasın Can'ım çok tehlikeli 2 aylık Bebek diyip geçmemek lazım umulmadık davranışlar yapabiliyorlar baksanaAhhh canım çok geçmiş olsun.. Bunu hatırlatarak çok iyi yaptın, bebekler kendilerini ayak ucuna kadar iteliyorlar.. Ucu açık yatırmamak gerekli, benim başıma da geldi sen battaniye yüzüne düş yatağın başından kal altında yavrum ne korktum ne korktum,
Hehe baktım gçmişe, mama mı veriyorsun yoksa sağdığın sütü mü, güzel uyumuş maşallah kuzuya
Canım masal için her gün dua edeceğim, sende güçlü anne içini ferah tut Allah'a güven... Bizi habersiz bırakma, ihtiyacın olan nne varsa burdayım haber et olur mu... Öpüyorum çokSelamlar öncelikle, ağustos anneleri unuttu bizi diyordum bende
@Kaswa_ Allah acil şifalar versin inşallah canım.. Çok zor bir süreç ama inşallah sağlıcakla atlatır minik mucize, onlar inanılmaz güçlü inan. Arkadaşın sosyal adreslerden prematüre anneleri takip etmesini yazmasını rica et orda çok örnek bulacaktır kendine ve umut olacaktır.
Masal Elif im o süreci 78 günde sağlıcakla atlattı. Şimdi yanımda demeyi çok isterdim ama:'( 20 gün evde geçirdik. Sonrasında bağırsağında sıkıntılar çıktı 3 ameliyat oldu... Şimdi yoğun bakımın bakımsız şartları yüzünden enfeksiyon ile savaşıyor zatürre...benim sürecim daha bir zorlu anlayacağın... Umarım arkadaşının böyle uzun sürmez, bizim sıkıntılar farklı malesef iyi haberlerini ver inşallah
Derdimiz büyük belki ama Allah daha büyük, ona çok destek ol hep iyi örnekler göster. Dediğim gibi sosyal medyada çok var, çok destek oluyorlar
E bebekte var canım
Ayy yaramaza bak sen :) iyi ki faeketmisn canım Allah korumus kuzuyiKızlar dün gece aklım çıktı kız gece 12 gibi emip yattı saat 3 gibi wc ye kalktım Bi baktım kız beşiğin ucuna kadar gelmiş ilk defa oldu cok korktum hemen yatağın ayak kısmını da yastıkla bariyer yaptım parmaklıklı mobilya beşiği diğer odada ona yatırmak için erken bu yanımda rahat oluyor diye düşünüyordum bu tarz beşiklerde yatıran varsa aman dikkat etsin nolur resim ekliyorum.ha bir de arkadasın bebegi battaniyesinin altında kalmış son anda farketmiş ben üzerine örtmek yerine battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum bugün duyduğumdan beri
Canım şeker çukulata bal vs vermek çok zararlı hele bizim bebeler çok çok minikEmziği sekerli caya batir birde oyle dene canim. Tatli bisi gelirse agzina alisir belki. Gecen ben agzindan atiyodu cikolataya surdum cok hafif tadi gelsin diye baya bi birakmadi
Sorma bacim valla millet coşmuş ben su verirken bile tereddut ediyorum acabami diyeYapan yapan canm bosver. Bebegine zarar veriyorsan ya? Boyle dusun. Eminim cok yapmazsn zaten de...
Rica ederm kankacan :)
Ben herşey için zeytinyağı ve kantoron kullanıyorum, sürebilirsin başına banyodan önceKızlar kızımın kafasında konak oldu nasıl geçer
Ne zarari var ki canim acaba bilim de yapmiyim birdaha vallaha oyle bi surdum vermedim hani emzige degdirdim az bisi tadi gelirse belki atmaz diye. Atmadida emzigi. Cok mu zararli ki. Herseyin tadina baktirin diyolar her kafadan bi ses cikiyo her yaptigin yemegin suyundan bir damla ver diyolar demekki denenmis bisi olmamis diyorum bende. Ha verdigimden degil asla vermem ama cok cok zararli oldugunuda düşünmüyorum acikcasi :) :)Canım şeker çukulata bal vs vermek çok zararlı hele bizim bebeler çok çok minik
Yorumları tek tek alintiliyamadim ama çok teşekkür ederim destek veren herkese... Aslinda esim olsa daha kolay olacak gibi ama gece çalıştığı için yalnizimdun gece 3 e kadar aglama krizimiz mevcuttu. Memeyi verince susuyor ama surekli emzirmek sağlıklı mi onu da bilmiyorum? 8. Haftamiza basladigimizdan beri baya huysuzlasti kızım acaba atak haftasindan mi böyle? Ya emiyor ya uyuyor yada ağlıyor. 3 gündür kaka da yapmiyor sadece annr sütü veriyorum. Sizce normal mi bu durumlar ?
Canım Tahmin edemeyeceğin kadar cok zararlı komşumuzun yeğenine sadece 1 defa annesi çikolataya batırıp vermiş emziği cok az hemde cocuk gece fenalaşmış alerjisi varmıs bebegin ve cok küçük olduğundan mahvetmiş bebegi.6 aydan önce ek gıdalara geçmeyin diye ısrarla uzmanlar uyarıyor bebegin eğer bir besine alerjisi varsa vücudu savaşacak kadar büyümüş olsun 6 aylık Bebek metabolizması savaşır ama el kadar bebelere verilmemeli.herseyin tadına bakacak elbette Bebek ama en erken 5. Ayda sen millete bakma uzmanları dinle biz burda aylardır milletin dediklerinden dert yanmıyor muyuz.evlatlar kıymetli varsın almasın emZik benımki de almıyor boşver uzmanlar bosuna söylemiyor hepsinin bilimsel açıklamaları var tatlımNe zarari var ki canim acaba bilim de yapmiyim birdaha vallaha oyle bi surdum vermedim hani emzige degdirdim az bisi tadi gelirse belki atmaz diye. Atmadida emzigi. Cok mu zararli ki. Herseyin tadina baktirin diyolar her kafadan bi ses cikiyo her yaptigin yemegin suyundan bir damla ver diyolar demekki denenmis bisi olmamis diyorum bende. Ha verdigimden degil asla vermem ama cok cok zararli oldugunuda düşünmüyorum acikcasi :) :)
Bal pekmez vermeyin alarji icin onu 6 aydan sonra verin diye duymustum ama cikolatadan bisi duymadim canim
Yaramaz ki ne yaramaz canım :) Rabbim korudu vallaAyy yaramaza bak sen :) iyi ki faeketmisn canım Allah korumus kuzuyi
Bende kayınvalideyle 8 senedir görüşmüyorum ne bayramda ne syranda ne ölüde ne diride... Hak etti, haber yolladı birde gen sene biz affettik gelsin bize elimizi öpsün diye, aaa ben şok hayırdır da ben affetmedim onlar kimi neden affediyor dedim konu kapandı, bugüne kadar bugün arayıp eşimi beni ve çocukları getir demiş şaka gibi dönüp ensesini görürse benide görür, onun için madem tırunlarınn hatrı var zamanında kırmayack üzmeycek gelinini sonuçları ortada,Ya tamam kv ler bazen hiç çekilmiyor da torunu görmek istemiş olması normal değil mi eşin mi götürüyor çocukları ona
Ayy simdi korkuttun beni iyiki bisi olmamis yavruma birdaha tovbeler olsun yapmam.Canım Tahmin edemeyeceğin kadar cok zararlı komşumuzun yeğenine sadece 1 defa annesi çikolataya batırıp vermiş emziği cok az hemde cocuk gece fenalaşmış alerjisi varmıs bebegin ve cok küçük olduğundan mahvetmiş bebegi.6 aydan önce ek gıdalara geçmeyin diye ısrarla uzmanlar uyarıyor bebegin eğer bir besine alerjisi varsa vücudu savaşacak kadar büyümüş olsun 6 aylık Bebek metabolizması savaşır ama el kadar bebelere verilmemeli.herseyin tadına bakacak elbette Bebek ama en erken 5. Ayda sen millete bakma uzmanları dinle biz burda aylardır milletin dediklerinden dert yanmıyor muyuz.evlatlar kıymetli varsın almasın emZik benımki de almıyor boşver uzmanlar bosuna söylemiyor hepsinin bilimsel açıklamaları var tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?