2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen katılıyorum arkadaşım, geçen sene anneme demiş ki kp büyük kızı siz alın küçüğü biz bunlarda ayrılır mı gider mi kalır mı ne olursa olsun, aaa deli mi ne uyuşturucu müptleasımıyız alkolik mi sapık mı sadist mi?? Boşanmamızı bekliyorlar 22 sene olmuş 3 numarayı duyunca delirmişlerdir eminim amannnn çokta tın

Ben yeni okuyorum gçmişi yazdım hemn altına ama arkadaşlarda benim gibi uyarmış hemen, burda birbirimize anlatıp söyleyeceğiz ki hatalı yaptığımız bir şey varsa yapmayalım.. Senin bebek en miniğimiz birde aman annesi Allah korusun

Dogru soyluyorsun canim ya daha 44 gunluk minigim birdaha yapmam kesinlikle

ACaba ne okuduklarını sorsan bizde okusak aynı durumda benimde bebiş belki bi duadır

Amannn Allah korusun canmm iste koruyor da sukur meleklerimizi. Bizim yatak da egimli reflu yatagi kizim kendini cok kaydiriyor ama sepet besik oldugu icn uca kadr gelip duruyordu ama yine de baktm bi yeri acicak doye korktm. Bacagini bariyerlere dayiyo cunku, ben de yatagin egimini altina yorganini kiyup azalttm birazcik. Battaniyeyi de benimki kollarini ortersem yuzune gecirebiliyo bi kere pusette farkettim bid aha hic kollari ortemedm. Kollari disarda birakiyorm hep. Cunku kafasina kollari geciriyo hep bidik. Allahim esirgesin yaa.

Sorma bacim valla millet coşmuş ben su verirken bile tereddut ediyorum acabami diye

Ah canm ben o kadr korkutmak istememistm iste. Allah korusun korumus da iste cok sukur ama bi daha yapma bence de asla.

Mamaya devam ediyosun degil mi? Su ondan yani??

Kizlar ya canm skildi. Aksama kadr bebegimle koklstk optm de tabi, simdi farkettm ucuk zikms. Yeni cikmistir yani yoksa farkederdm mutlaka ama cok kafama takildiiii... Kuzuma bi sey gecmemistir demii??? Bi de bundan sonrasi icn napmam lzm bilen var mi? Asla opmem koklamam da zaten gecene kadr baska napabilirimm

Tatlım korkutmak için söylemedim insülin direnci ile ilgili bir durum.birsey olmaz korkma birdaha anne sütü ve mamadan su dan başka birsey verme.ya da doktoruna danış.

yesil_ela çok güzel açıklamış, okuyarak gelince geç kaldım cevap vermeye ama sağolsun arkadaşım anlatmış

kelebek.hill bak sende farketmişsin ne güzel battaniyeyi göğsüne kadar örtüyordum ama aşağı kadar kayınca altında kalabilir canım benım kız da kolları örttürmez eller yukarda hep Rabbim koruyor dediğin gibi.
Birsey olmaz canım masken varsa tak oyle yakın temasa gec sudocrem varsa hemen geçiriyor bir de limon.cıkacagını hissettiğim an buz koyarım ben hemen gecer hiç endişe etme

Bnim annem uçuk yni çıkarken hani böyle pıt pıt atar ya heh o zaman tahta yemek kaşığını ateşte ısıtır uçuğa dayanabildiğimiz kadar tutardı uçuk pufff yok olurdu, bağışıklık kuvvetlendirici damlalar var dr a sorup kullanmaya başla canım,, yorgunluk uykusuzluk derken vücut düşüyor

Cok sukur farkettm canm aynen. Bi de battaniyeyi ben ya ayaklarinin altina sokuyorm ya da yataginin ki kayarsa kayarken battaniyesini de kaydiriyordu. Ama artk o kadr kayamiyor neyse ki.

Ya sorma hic hissetmedm de cikacagini hic opmezdm bugn bilsem. Tamam canm limon deniyim o zamn o krem yok. Vectavir var ama emin olamadm surmeye..

Ben de sorunlar yaşadım kv ile kavga ettiğim de oldu ama sonra zamanla akışına bıraktım unuttum benim yaşadıklarımı yaşasaydınız belki yüzlerine bakmazsınız ama ne yapayım işte elimin ailesi o oğlumun evi hikayesini ben de çok yaşadım ilk evlendiğim yıllarda hala yaşıyorum eşim var arada sırf onun hatrına bir de benim annem babam da var ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum ama bazen de yerlerini bildirmek gerekiyor

Dogru diyosn canm. Ay hadi yaa nasi dayaniyoooo... Ama bunu sen diyince annem de sarimsak kesip koyardi deniyim hepsini de sabaha gecsn insallahhh

Gece hastane maceramiz kizimin sol gozu kizardi sislik vardi bugun dogru duzgun uyku da olmadi sabahtan beri hastaneye gittik alerjik bir durummus damla verdi atesi olctuler 1 saat sira bekledik bis ruru cocuk nezle.grip gidip gidecegime pisman oldum insllah kapmamisizdir ailecek cok.zor yaa anne olmak arkqdas kotkunpanik sabir sigukkanlilik ne ararsan bizde sanirim rabbimi izniyle saglicakla buyuyrleydik kuzukqri gerci bugunumuse sukur

Çikolatadaki kafein çocukta reflüyü tetikliyormuş diye biliyorum cnm hele sarelle Nutella falan onların içeriğinde palmiye Yağı var çok Zararlı bi Tür yağmış

Çok geçmiş olsun Allah yavruna acil şifalar versin Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun inşallah arkadaşım umarım en kısa zamanda bu günleri atlatırsınız

Ben ucuguma bi seyler basip uyuyaym artk kizlar. Yarn kahvaltiya gidecez arkadaslarla insallah bizim prenses hanim rahat durur. Gezmeyi seviyo genelde bakalmm...
Opuyorm hepinizii
İnşallah geçer bu uçuk sabaha .. Yarında güzel bir gün geçir Prensesinle kelebeğim

Kızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdim ben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!

Ben bu dediğini yapıyorum her emzirmeden sonra tutarmısın tuvalete yetişmem lazım birde sırtına hafif vur sana zahmet gazı çıksın diyorum ..Ada'm öyle bir alıştı ki benden iyi gazını alıyor çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…