- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Aynen katılıyorum arkadaşım, geçen sene anneme demiş ki kp büyük kızı siz alın küçüğü biz bunlarda ayrılır mı gider mi kalır mı ne olursa olsun, aaa deli mi ne uyuşturucu müptleasımıyız alkolik mi sapık mı sadist mi?? Boşanmamızı bekliyorlar 22 sene olmuş 3 numarayı duyunca delirmişlerdir eminim amannnn çokta tınkonak saçlı deride bir çeşit kabuklanma canım. yumuşatıp kazımak gerekiyor.
daha geçen hafta "grille evlenmene izin verdik, başını yaktık oğlum" diye ağlayan kadın evime gelmese de olur. torun görmek istiyorsa bana saygı duymayı öğrenecek önce.
Ben yeni okuyorum gçmişi yazdım hemn altına ama arkadaşlarda benim gibi uyarmış hemen, burda birbirimize anlatıp söyleyeceğiz ki hatalı yaptığımız bir şey varsa yapmayalım.. Senin bebek en miniğimiz birde aman annesi Allah korusunAyy simdi korkuttun beni iyiki bisi olmamis yavruma birdaha tovbeler olsun yapmam.
Ona gelcegine bana gelsin ya. Valla iyi oldu ogrendigim sagol canim yaa. İnsallah alarjisi yokturda sonradan bisi olmaz. Akilsiz kafa iste iyi bisi yapim derken boka saricaz resmen.
Dogru soyluyorsun canim ya daha 44 gunluk minigimBen yeni okuyorum gçmişi yazdım hemn altına ama arkadaşlarda benim gibi uyarmış hemen, burda birbirimize anlatıp söyleyeceğiz ki hatalı yaptığımız bir şey varsa yapmayalım.. Senin bebek en miniğimiz birde aman annesi Allah korusun
ACaba ne okuduklarını sorsan bizde okusak aynı durumda benimde bebiş belki bi duadırBilmem ki canım ben afyonda yaşıyorum burası küçük bi şehir. Kulaktan kulağa duyulup biliniyo. duydugum iki kişi var böyle okuyan burda. Çocuklar böyle olunca gidip okutuyorlar geçiyor.
İnternette de normal bi süreç olduğu yazıyor bilemiyorum bende inşallah bi an önce geçer sıkıntılariniz. İnsanı cildirtan bisey cidden genelde de erkeklerde oluyormuş.
Kızlar dün gece aklım çıktı kız gece 12 gibi emip yattı saat 3 gibi wc ye kalktım Bi baktım kız beşiğin ucuna kadar gelmiş ilk defa oldu cok korktum hemen yatağın ayak kısmını da yastıkla bariyer yaptım parmaklıklı mobilya beşiği diğer odada ona yatırmak için erken bu yanımda rahat oluyor diye düşünüyordum bu tarz beşiklerde yatıran varsa aman dikkat etsin nolur resim ekliyorum.ha bir de arkadasın bebegi battaniyesinin altında kalmış son anda farketmiş ben üzerine örtmek yerine battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum bugün duyduğumdan beri
Sorma bacim valla millet coşmuş ben su verirken bile tereddut ediyorum acabami diye
Ayy simdi korkuttun beni iyiki bisi olmamis yavruma birdaha tovbeler olsun yapmam.
Ona gelcegine bana gelsin ya. Valla iyi oldu ogrendigim sagol canim yaa. İnsallah alarjisi yokturda sonradan bisi olmaz. Akilsiz kafa iste iyi bisi yapim derken boka saricaz resmen.
Tatlım korkutmak için söylemedim insülin direnci ile ilgili bir durum.birsey olmaz korkma birdaha anne sütü ve mamadan su dan başka birsey verme.ya da doktoruna danış.Ayy simdi korkuttun beni iyiki bisi olmamis yavruma birdaha tovbeler olsun yapmam.
Ne zarari var ki canim acaba bilim de yapmiyim birdaha vallaha oyle bi surdum vermedim hani emzige degdirdim az bisi tadi gelirse belki atmaz diye. Atmadida emzigi. Cok mu zararli ki. Herseyin tadina baktirin diyolar her kafadan bi ses cikiyo her yaptigin yemegin suyundan bir damla ver diyolar demekki denenmis bisi olmamis diyorum bende. Ha verdigimden degil asla vermem ama cok cok zararli oldugunuda düşünmüyorum acikcasi :) :)
Bal pekmez vermeyin alarji icin onu 6 aydan sonra verin diye duymustum ama cikolatadan bisi duymadim canim
Bnim annem uçuk yni çıkarken hani böyle pıt pıt atar ya heh o zaman tahta yemek kaşığını ateşte ısıtır uçuğa dayanabildiğimiz kadar tutardı uçuk pufff yok olurdu, bağışıklık kuvvetlendirici damlalar var dr a sorup kullanmaya başla canım,, yorgunluk uykusuzluk derken vücut düşüyorKizlar ya canm skildi. Aksama kadr bebegimle koklstk optm de tabi, simdi farkettm ucuk zikms. Yeni cikmistir yani yoksa farkederdm mutlaka ama cok kafama takildiiii... Kuzuma bi sey gecmemistir demii??? Bi de bundan sonrasi icn napmam lzm bilen var mi? Asla opmem koklamam da zaten gecene kadr baska napabilirimm
kelebek.hill bak sende farketmişsin ne güzel battaniyeyi göğsüne kadar örtüyordum ama aşağı kadar kayınca altında kalabilir canım benım kız da kolları örttürmez eller yukarda hep Rabbim koruyor dediğin gibi.
Birsey olmaz canım masken varsa tak oyle yakın temasa gec sudocrem varsa hemen geçiriyor bir de limon.cıkacagını hissettiğim an buz koyarım ben hemen gecer hiç endişe etme
Ben de sorunlar yaşadım kv ile kavga ettiğim de oldu ama sonra zamanla akışına bıraktım unuttum benim yaşadıklarımı yaşasaydınız belki yüzlerine bakmazsınız ama ne yapayım işte elimin ailesi o oğlumun evi hikayesini ben de çok yaşadım ilk evlendiğim yıllarda hala yaşıyorum eşim var arada sırf onun hatrına bir de benim annem babam da var ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum ama bazen de yerlerini bildirmek gerekiyorBende kayınvalideyle 8 senedir görüşmüyorum ne bayramda ne syranda ne ölüde ne diride... Hak etti, haber yolladı birde gen sene biz affettik gelsin bize elimizi öpsün diye, aaa ben şok hayırdır da ben affetmedim onlar kimi neden affediyor dedim konu kapandı, bugüne kadar bugün arayıp eşimi beni ve çocukları getir demiş şaka gibi dönüp ensesini görürse benide görür, onun için madem tırunlarınn hatrı var zamanında kırmayack üzmeycek gelinini sonuçları ortada,
Bnim annem uçuk yni çıkarken hani böyle pıt pıt atar ya heh o zaman tahta yemek kaşığını ateşte ısıtır uçuğa dayanabildiğimiz kadar tutardı uçuk pufff yok olurdu, bağışıklık kuvvetlendirici damlalar var dr a sorup kullanmaya başla canım,, yorgunluk uykusuzluk derken vücut düşüyor
Çikolatadaki kafein çocukta reflüyü tetikliyormuş diye biliyorum cnm hele sarelle Nutella falan onların içeriğinde palmiye Yağı var çok Zararlı bi Tür yağmışNe zarari var ki canim acaba bilim de yapmiyim birdaha vallaha oyle bi surdum vermedim hani emzige degdirdim az bisi tadi gelirse belki atmaz diye. Atmadida emzigi. Cok mu zararli ki. Herseyin tadina baktirin diyolar her kafadan bi ses cikiyo her yaptigin yemegin suyundan bir damla ver diyolar demekki denenmis bisi olmamis diyorum bende. Ha verdigimden degil asla vermem ama cok cok zararli oldugunuda düşünmüyorum acikcasi :) :)
Bal pekmez vermeyin alarji icin onu 6 aydan sonra verin diye duymustum ama cikolatadan bisi duymadim canim
Çok geçmiş olsun Allah yavruna acil şifalar versin Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun inşallah arkadaşım umarım en kısa zamanda bu günleri atlatırsınızSelamlar öncelikle, ağustos anneleri unuttu bizi diyordum bende
@Kaswa_ Allah acil şifalar versin inşallah canım.. Çok zor bir süreç ama inşallah sağlıcakla atlatır minik mucize, onlar inanılmaz güçlü inan. Arkadaşın sosyal adreslerden prematüre anneleri takip etmesini yazmasını rica et orda çok örnek bulacaktır kendine ve umut olacaktır.
Masal Elif im o süreci 78 günde sağlıcakla atlattı. Şimdi yanımda demeyi çok isterdim ama:'( 20 gün evde geçirdik. Sonrasında bağırsağında sıkıntılar çıktı 3 ameliyat oldu... Şimdi yoğun bakımın bakımsız şartları yüzünden enfeksiyon ile savaşıyor zatürre...benim sürecim daha bir zorlu anlayacağın... Umarım arkadaşının böyle uzun sürmez, bizim sıkıntılar farklı malesef iyi haberlerini ver inşallah
Derdimiz büyük belki ama Allah daha büyük, ona çok destek ol hep iyi örnekler göster. Dediğim gibi sosyal medyada çok var, çok destek oluyorlar
İnşallah geçer bu uçuk sabaha .. Yarında güzel bir gün geçir Prensesinle kelebeğimBen ucuguma bi seyler basip uyuyaym artk kizlar. Yarn kahvaltiya gidecez arkadaslarla insallah bizim prenses hanim rahat durur. Gezmeyi seviyo genelde bakalmm...
Opuyorm hepinizii
Ben bu dediğini yapıyorum her emzirmeden sonra tutarmısın tuvalete yetişmem lazım birde sırtına hafif vur sana zahmet gazı çıksın diyorum ..Ada'm öyle bir alıştı ki benden iyi gazını alıyor çocuğunCanim yediğinden olabilir. Takip et ateş veya halsizlik olursa mutlaka götür.
Aaa hemen öğreteyim hayatım deyip öğreteceksin. Sanki atla deve. Altı üstü omzuna yatırıp pat pat vuracak. Bana kalmasın diye beceriksiz davranabilir. Sen hiç kırmadan öyle değil hayatım böyle diye diye gazı çıkana kadar uğraş. Sonra da harikasın bak böyle diye gazla adamı. Gazı çıkacağı zaman Ayy çok tuvaletim geldi de gazını sen çıkarsana de kaç otur tuvalette 10 dakika. Böyle böyle alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?