2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol canim link icin :)

Birkere yaptim onu oda tutmuyodu karnida toktu dedim bir deneyeyim guzelce tuttu :) arada bi sart kanka ya. Valla ikinci ayinda danone yogurtlarini muhallebileri filan veren var. Diyorum onlar nasil veriyor sasiriyorum :)

Çok teşekkür ederim. Coresatin krem kullandık pembe kutuda. Güzel iyileştirdi ama bi yeri düzelip başka yerinde çıkıyordu bi süredir. Bu sıra iyiye gidiyor. Galiba diyet iyi geldi. Ama kaka değişmiyor. Hep şerit gibi damar gibi sümüksü birşeyler var. Çıkarana kadar çok ıkınıyor. Biogaia damlaya başladık. Ikınması biraz azaldı ama yapısı değişmedi.
Sütün besleyiciliği azalır mı diye düşünüyorum bi taraftan
Hamileliğimin son dönemleri ile doğumum çok güzel geçmişti her ne kadar normal yapamasam da. Şimdi böyle şeyler oluyor zorlanıyorum başetmekte inanın bi kaç gün önce tıkanana kadar ağladım. Hep kendimi suçluyorum ben anneliği tadayım diye bi can acı çekiyor diyorum.. elimden gelen en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum ama bi süre sonra dayanamayıp yine başlıyorum ağlamaya (

tugbayhan kalça usg 1 ile 3 ay arası yapılır bebek erken doğmuşsa en iyisi 40,45 günlükken olması ben 40 günlükken yaptırdım aynı gün göz 4aramasıda yaptırdım göz taramadı da 0ile 3 ay arası yapılıyor

Canımm xok gecmiş olsun korkuyor annecin değil mi aldırsa kurtulsa aslında güzel olur neyse üstüne gitmemen daha iyi kendi karar versin
Kilo ve bucut yapısı cok moral bozucu gercekten aynaya bakmak şstemiyorum herkes eakisi gibisin desede alt karnım cok kötü kalçakar genişledi pantolon cok kötü duruyyor inş eski halimize döneriz kısa zamanda bn arkadaşlarla ev gezmelerine başladım cok ii geliyor hem ev rahat oluyor vallahi daha enerjik oluyorum gercekten
Bende var salıncak harika birşey. Esneyince yatırıp salliyorum gündüz. Uyuyor bırakıyorum yemeğimi yapıyorum.

14. Ayda meme tutan var canım ara ara dene vazgeçme.
Tatlım salıncak nası bişe nerden aldın foto atarmısın
Benim enes paşam gündüz uyuyöak problem oluyor
Bir de aşırı sıçrıyor kendini uyandırıyor aallanmayı seviyoo salıncak iyi olur belkii ??

Ben 59kg la hamile kaldım
Tam 26kg aldım
86kg Doğuma gittim
Doğumdan sonra ilk ay 13kg gitti çünkü bende fazlasıyla şişlik ödem vardı
Kaldı 13kg gram gitmedi hala
Pisikedii bende yemediğim zaman süttüm olmuyor ,
Kilo aldırmayacak aynı zamanda süt yapacak şeyler yemek gerek ama dediğim gibi bünyem hala hamilelikteki gibi pasta, tatlı gibi şeyler aşeriyor resmen, oysa ben gebelikten önce hiç sevmezdim tatlıyı , hala düzelemedim :)

Bide korse giymeyi denedim tekrar göbeğim toparlansın diye ama nedense ben korse giydiğim zaman çıkardıktan sonra karnım çok ağrıyor
Dün giydim mesela 4-5 saat sonra çıkardım ama geceden beri karnım kasıklarım ağrıyor
Sizdede aynı şey oluyormu korse giyince ??

eğer dalin kullanıyorsanız değiştir. o konak yapıyor. ben chicco ya geçtim. konak bitti.

Gril cim dalin burda satılmıyor ve ben onun kokusunu çok sevdiğim için
Bir arkadaştan rica etmiştim tr den getirdi bana birkaç şişe
Konak nedir ? Sorabilirmiyim ? Bilmiyorumda kullanmayı bırakayımı acaba ??

Ya tamam kv ler bazen hiç çekilmiyor da torunu görmek istemiş olması normal değil mi eşin mi götürüyor çocukları ona

Çok geçmiş olsun tekrar annen için .
Sevindim kötü bişey çıkmamasına
Yinede anneni ameliyat için ikna edersen bence çok iyi olur .
Neolur neolmaz önlem almakta fayda var canım.
Kilo konusuna hiç girmiyim bende bu dertten muzdaribim pofffff

Yorumları tek tek alintiliyamadim ama çok teşekkür ederim destek veren herkese... Aslinda esim olsa daha kolay olacak gibi ama gece çalıştığı için yalnizim dun gece 3 e kadar aglama krizimiz mevcuttu. Memeyi verince susuyor ama surekli emzirmek sağlıklı mi onu da bilmiyorum? 8. Haftamiza basladigimizdan beri baya huysuzlasti kızım acaba atak haftasindan mi böyle? Ya emiyor ya uyuyor yada ağlıyor. 3 gündür kaka da yapmiyor sadece annr sütü veriyorum. Sizce normal mi bu durumlar ?

Kızlar son bir haftadır kızım kakasını çok sıvı şekilde yapıyor
Neden böyle oluyor
Sizinkilerdede oluyormu ?
Hep emziriyorum ve günde sadece 1 kere 120 felan mama takviyesi yapıyorum
Neden eskisi gibi katı yapmıyor anlamıyorum

Süttün olduğuna eminmisin canım ?
Bana doymuyor gibi geldide
Mama yı birseferliğine dene istersen lak diye içerse doymadığındandır ozaman
Ayrıca günde bir defa muhakkak kaka yapmalı
Üç gün çok olmuş diyorsun
Doktora sormalısın bence

Gril cim dalin burda satılmıyor ve ben onun kokusunu çok sevdiğim için
Bir arkadaştan rica etmiştim tr den getirdi bana birkaç şişe
Konak nedir ? Sorabilirmiyim ? Bilmiyorumda kullanmayı bırakayımı acaba ??
konak saçlı deride bir çeşit kabuklanma canım. yumuşatıp kazımak gerekiyor.
Ya tamam kv ler bazen hiç çekilmiyor da torunu görmek istemiş olması normal değil mi eşin mi götürüyor çocukları ona
daha geçen hafta "grille evlenmene izin verdik, başını yaktık oğlum" diye ağlayan kadın evime gelmese de olur. torun görmek istiyorsa bana saygı duymayı öğrenecek önce.

Ay evet saçlarının ön kısmında çıktı onlar
Ayrıca kaşlarının ortasındada çıktı
Bende yağlayıp duruyordum
Bu şampuandanmı oldu şimdi tüh bidaha kullanmıyım Ozaman ben

Valla benim bebek 41 haftasi bitince dogdu cani sagolsun ikinci ayi beklicem hep oyle dediler ozeldekiler. Sagol bilgi icin.

Canim iki gecedir mama da yapıyorum ama içmiyor emerken yutkunma sesini de duyuyorum halbuki ama anlamadım. Doktor da kaka yapmamayi 10 güne kadar normal dedi anne sütü aldığı için

@La Lune oyun halisini severbence canım. Şimdi ellerini de kullanmaya başlayacaklar hele.. benimki bazen 10 dkya yakın duruyor. Cok şükür. Kahvaltimi geçen oyle yaptim :)
Bende salıncak düşünüyorum nasil sence?
Sahi ellerine hakim olabilen var mı bebekler arasında. Artık 2buçuk aylık olduk iki üç haftaya ellerini farketmesini umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…