Sagol canim link icin :)Ben sana link atim canmm... Kurcala sitede guzel yerler var hemm.
Bi de ne dicem canm o emzigi cikolataya batirma isine cok girme bence tabi senin kararin anne sensin ama su an alacagi her yabanci tat anne sutunden sogumasina neden olabilir. Cok istiyosan sutunden damlatip ver mesela. Eski usul o isler ama aslnda zararli hem bebeklerimizin bunyesi sekerle ne kadr gec tanisirsa o kadr iyiii...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38551/page-10256#post-48455767
Ah canm ah 3 cocukla ugrasiyosn zaten yeterince yorucu. Tabi ki dunyanin en guzel varliklari ama yorucu oldugu gercegi ayri. Bi de boyle sacmaliklarla kafamizi kurcaliyorlar cildiricimm. Ama kendine mukayyet ol. Eninde sonunda zaten gideceksentakma gitsin zaten yalnz her seyi hallediyosn. Esini pek sallamamaya calis gerekirse ben arada oyle yapiyorm daha iyi oluyor..
Çok geçmiş olsun .. Şimdi Nasıl döküntü falan yoktur umarım ... Bebeğin daha çok küçük hepimizinki öyle .. İnan bazen bende oturup onlarla ağlıyorum iyi de geliyor içimi döküyorum .. Biz anneyiz ve her zaman güçlü görünmek zorunda değiliz pes dediğimiz anlarda olacak sonra yine yeniden toparlanacaz .. Allah yardımcın olsun inşallah
Canımm xok gecmiş olsun korkuyor annecin değil mi aldırsa kurtulsa aslında güzel olur neyse üstüne gitmemen daha iyi kendi karar versinKizlar slm dogumcuma gittim annemin sonucu icin kanser degil ama kanser hücresi alinmasinda fayda var dedi bugunde patlak verebilir 1 sene sonra 1 ay sonrada olmyabilirde supgeli sinuc dddi yastan dolayi ve isin gusel tarafi ilacla tedavisi varmis ama annemin kullandigi raporlu ilaclari ve kilosu yüzünden ulac tedavisi yapilmaz ameliyat dedi alltan uygun olursa alttan cikatilacwk olmassada karindan sezeryan gibu anneme anlattim gitmem diyir bende kendi kararina biraktim
Neyse dr sonra magaza gezdik giyecek hic bisim yok sinir oldum 44 beden pantolon anca oldu xl ustum malak gibiyim moralim cok bosyldu esim.ne kadar moral versede aynada ayi gibiyim hic yakismadi ama aldim 2 pantolon 1 gomlek 1 tunik 20 kilo var vermem gereken 16 kilo gitti hala ayi gibiyim oyle iste ozlemisim disarda olmayi yaa
Tatlım salıncak nası bişe nerden aldın foto atarmısınBende var salıncak harika birşey. Esneyince yatırıp salliyorum gündüz. Uyuyor bırakıyorum yemeğimi yapıyorum.
14. Ayda meme tutan var canım ara ara dene vazgeçme.
Ben hamıleyken bu kdr yemıyordum doğumdan snr ne guzel dususe gecmiştim 14 kg aldım 9 kg vermiştim ilk ay şimdı gerı alıyorum şaka gıbı dısıplıne olamıyorum o tempoyla devam etseydım şimdı coktan bıtmıştı
Ben ust uste 3 kere hamıle kalmıştım ondan 5 kg fazlayla hamıle kaldım ztn o yuzden dur demelıyım bu gıdıse herkes gostermıyorsun demelerıne guvenıyorum şimdı 78 ım hemen 70 ın altına dusmelıyım
Sut vermemız buyuk avantaj aslında dıkkat etsek hemen gıder
eğer dalin kullanıyorsanız değiştir. o konak yapıyor. ben chicco ya geçtim. konak bitti.
Ya tamam kv ler bazen hiç çekilmiyor da torunu görmek istemiş olması normal değil mi eşin mi götürüyor çocukları onaben kv hizmetini bırakalı on sene oldu canım. bebeğimi görmek için gelmek istiyor sanırım. ne de olsa oğlunune evi bana sorar mı hiç. zaten konuşmuyorum senelerdir. istemediğimi bile bile şansını denedi işte. saç baş gireriz deyince vazgeçti gibi eşim. yarın kpss sınavı var kafasının rahat olmasını istiyor :)
Kizlar slm dogumcuma gittim annemin sonucu icin kanser degil ama kanser hücresi alinmasinda fayda var dedi bugunde patlak verebilir 1 sene sonra 1 ay sonrada olmyabilirde supgeli sinuc dddi yastan dolayi ve isin gusel tarafi ilacla tedavisi varmis ama annemin kullandigi raporlu ilaclari ve kilosu yüzünden ulac tedavisi yapilmaz ameliyat dedi alltan uygun olursa alttan cikatilacwk olmassada karindan sezeryan gibu anneme anlattim gitmem diyir bende kendi kararina biraktim
Neyse dr sonra magaza gezdik giyecek hic bisim yok sinir oldum 44 beden pantolon anca oldu xl ustum malak gibiyim moralim cok bosyldu esim.ne kadar moral versede aynada ayi gibiyim hic yakismadi ama aldim 2 pantolon 1 gomlek 1 tunik 20 kilo var vermem gereken 16 kilo gitti hala ayi gibiyim oyle iste ozlemisim disarda olmayi yaa
Yorumları tek tek alintiliyamadim ama çok teşekkür ederim destek veren herkese... Aslinda esim olsa daha kolay olacak gibi ama gece çalıştığı için yalnizimdun gece 3 e kadar aglama krizimiz mevcuttu. Memeyi verince susuyor ama surekli emzirmek sağlıklı mi onu da bilmiyorum? 8. Haftamiza basladigimizdan beri baya huysuzlasti kızım acaba atak haftasindan mi böyle? Ya emiyor ya uyuyor yada ağlıyor. 3 gündür kaka da yapmiyor sadece annr sütü veriyorum. Sizce normal mi bu durumlar ?
Kaç aylik ki diş çıkarıyordurKızlar son bir haftadır kızım kakasını çok sıvı şekilde yapıyor
Neden böyle oluyor
Sizinkilerdede oluyormu ?
Hep emziriyorum ve günde sadece 1 kere 120 felan mama takviyesi yapıyorum
Neden eskisi gibi katı yapmıyor anlamıyorum
konak saçlı deride bir çeşit kabuklanma canım. yumuşatıp kazımak gerekiyor.Gril cim dalin burda satılmıyor ve ben onun kokusunu çok sevdiğim için
Bir arkadaştan rica etmiştim tr den getirdi bana birkaç şişe
Konak nedir ? Sorabilirmiyim ? Bilmiyorumdakullanmayı bırakayımı acaba ??
daha geçen hafta "grille evlenmene izin verdik, başını yaktık oğlum" diye ağlayan kadın evime gelmese de olur. torun görmek istiyorsa bana saygı duymayı öğrenecek önce.Ya tamam kv ler bazen hiç çekilmiyor da torunu görmek istemiş olması normal değil mi eşin mi götürüyor çocukları ona
konak saçlı deride bir çeşit kabuklanma canım. yumuşatıp kazımak gerekiyor.
daha geçen hafta "grille evlenmene izin verdik, başını yaktık oğlum" diye ağlayan kadın evime gelmese de olur. torun görmek istiyorsa bana saygı duymayı öğrenecek önce.
Hi ama annenin yedikleri çok etkili benim bebeğim de kabiz oluyo kayısı suyu iciyorum geciyo isterseniz muz yada şeftali deneyin sizDiş miii
2 buçuk aylık daha
Valla benim bebek 41 haftasi bitince dogdu cani sagolsuntugbayhan kalça usg 1 ile 3 ay arası yapılır bebek erken doğmuşsa en iyisi 40,45 günlükken olması ben 40 günlükken yaptırdım aynı gün göz 4aramasıda yaptırdım göz taramadı da 0ile 3 ay arası yapılıyor
Süttün olduğuna eminmisin canım ?
Bana doymuyor gibi geldide
Mama yı birseferliğine dene istersen lak diye içerse doymadığındandır ozaman
Ayrıca günde bir defa muhakkak kaka yapmalı
Üç gün çok olmuş diyorsun
Doktora sormalısın bence
Sahi ellerine hakim olabilen var mı bebekler arasında. Artık 2buçuk aylık olduk iki üç haftaya ellerini farketmesini umuyorum.@La Lune oyun halisini severbence canım. Şimdi ellerini de kullanmaya başlayacaklar hele.. benimki bazen 10 dkya yakın duruyor. Cok şükür. Kahvaltimi geçen oyle yaptim :)
Bende salıncak düşünüyorum nasil sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?