bazı bebeklerde yan etkisi buAy evet saçlarının ön kısmında çıktı onlar
Ayrıca kaşlarının ortasındada çıktı
Bende yağlayıp duruyordum
Bu şampuandanmı oldu şimdi tüh bidaha kullanmıyım Ozaman ben
Süttün olduğuna eminmisin canım ?
Bana doymuyor gibi geldide
Mama yı birseferliğine dene istersen lak diye içerse doymadığındandır ozaman
Ayrıca günde bir defa muhakkak kaka yapmalı
Üç gün çok olmuş diyorsun
Doktora sormalısın bence
Ben her ikisinide zeynep kamilde yptırdım orada söylediler göz içinValla benim bebek 41 haftasi bitince dogdu cani sagolsunikinci ayi beklicem hep oyle dediler ozeldekiler. Sagol bilgi icin.
Ben ankaradayim canim. İstanbulda degil.Ben her ikisinide zeynep kamilde yptırdım orada söylediler göz için
Canim evde değilim maalesef resim atamıyorum. Satışı var mı bilmiyorum. Fischerprice salıncak baby papasan yazıyor üstünde. Bize teyze kızı verdi eşimin. O 2 çocuk büyütmüş. Vardır ama benzerleri. Nette vardır resim mavi yeşil.Canımm xok gecmiş olsun korkuyor annecin değil mi aldırsa kurtulsa aslında güzel olur neyse üstüne gitmemen daha iyi kendi karar versin
Kilo ve bucut yapısı cok moral bozucu gercekten aynaya bakmak şstemiyorum herkes eakisi gibisin desede alt karnım cok kötü kalçakar genişledi pantolon cok kötü duruyyor inş eski halimize döneriz kısa zamanda bn arkadaşlarla ev gezmelerine başladım cok ii geliyor hem ev rahat oluyor vallahi daha enerjik oluyorum gercekten
Tatlım salıncak nası bişe nerden aldın foto atarmısın
Benim enes paşam gündüz uyuyöak problem oluyor
Bir de aşırı sıçrıyor kendini uyandırıyor aallanmayı seviyoo salıncak iyi olur belkii ??
Aynen canım. Korkma gaz masajı yap. Hepimiz bunalıyoruz zaman zaman ama bebeğin için senden iiyi anne yok. Bak bursa da hamile kadın ölmüş bebek kurtulmuş anne sütü arıyorlar. Ne hayatlar var. O bebek için kimse annesi yerine geçer mi?Canim iki gecedir mama da yapıyorum ama içmiyor emerken yutkunma sesini de duyuyorum halbuki ama anlamadım. Doktor da kaka yapmamayi 10 güne kadar normal dedi anne sütü aldığı için
Canim boşa mama verip sütünü azaltma. Önemli olan süt değil emzirmek ten tene temas için sıcaklık güven duymak için de emmek ister kuzular. Ya da sütünü artırmak için atak haftasinda isen. Mama verme süt ver.Canim denemek icin bebegim uyandiginda once 40cc mama verdim pesine emzirdim baya emdi sonra pesine uyudu. Dün gece de mamayi denedim almadi simdi sutum yetmiyor mu anlamadim ?
Aynen canım. Korkma gaz masajı yap. Hepimiz bunalıyoruz zaman zaman ama bebeğin için senden iiyi anne yok. Bak bursa da hamile kadın ölmüş bebek kurtulmuş anne sütü arıyorlar. Ne hayatlar var. O bebek için kimse annesi yerine geçer mi?
Canim boşa mama verip sütünü azaltma. Önemli olan süt değil emzirmek ten tene temas için sıcaklık güven duymak için de emmek ister kuzular. Ya da sütünü artırmak için atak haftasinda isen. Mama verme süt ver.
Bebeğine ve bedenine güven onlar ne yapması gerektiğini biliyor. Bebek vücudunda oluşurken aşamaları sen mi düşündün yoksa vücut mu gerekeni yaptı? Bu da öyle. Sen istedikçe ver memeyi seni özlüyor bile olabilir. Gün içerisinde de mümkün olduğunca yanında kucağında olsun.
Ya bak ne güzel dert bunlar. Şükret. Ben bazen sabır etmek için açıp sezeryan ile bebeğini kaybedenleri okuyorum. Bebeğimin ağladığı bile nimet çünkü yaşıyor. Çok sinir oluyorsan bırak bir beş dakika çık balkona hava al sakinleş yine gel.Haklısın canım bazen çok basit şeyleri dert ediyorum kendime düşününce. Insanlar nelerle uğraşıyor... Geçen sene bu zamanlar doktorlar senin normal yolla bebegin olmaz acil tup bebek demislerdi de aglamistim gecelerceşükür rabbim nasip etti de ben gazi var uyumuyor diye dertleniyorum. Şükürler olsun bu günümüze...
Canim iki gecedir mama da yapıyorum ama içmiyor emerken yutkunma sesini de duyuyorum halbuki ama anlamadım. Doktor da kaka yapmamayi 10 güne kadar normal dedi anne sütü aldığı için
Canim denemek icin bebegim uyandiginda once 40cc mama verdim pesine emzirdim baya emdi sonra pesine uyudu. Dün gece de mamayi denedim almadi simdi sutum yetmiyor mu anlamadim ?
Bak ben sana ne diyeceğim. Yarın mahallenin en mutlu bebeği kitabını al. Yavrunu uyurken oku. Saatlerce ağlaması normal değil. Dakikalar içinde susturabileceksin onu. Benim yavrum da tam 8 haftalık. Bizde çok işe yaradı. Üzülme her daim bir çare bulunur ölümden hariç dua et sağlık versin Rabbim.Haklısın canım ama tecrubesizlik iste insan ne yapacagini bilemiyor8. Haftamiza girdik atak haftasi midir bilmiyorum ama o saatlerce aglayinca ben ister istemez üzülüyorum. Doktor normal diyor ama insan dayanamıyor işte
Yumuşak meme iyidir canım yağlı süt demek. Ver gitsin benimki de çok kavga ediyor meme ile.Bana burdaki hemşire günde bir defa kakası olmalı dediği için sana öyle dedim
Tabi doktor daha iyi bilir
Bunu anlamak okadar zorki bende bazen anlıyamıyorum çok az yapıp deniyorum alırsa sütüm az yetmemiş demeki diyorum ,almazsa işlem tamamdır diyorum bende :)
Ama genelde öğlen gibi süttüm yok denecek kadar az olduğunu anlıyorum çünkü hem çok fos fos yumuşak oluyor hemde çocuk memeyle kavga eder gibi emiyor
Elimle sıkıyorum yine gelmiyor İşte Ozaman anlıyorum hemen mama yapıyorum mecbur
hayalimsin1 tulaaayyy konak saçta kepek benzeri kabuklar canım. Bizde de oldu halbuki müptela kullanıyorum. Geçerse zeytinyağı yapıyorum bir de coresatin krem surdum.
Sagol canim link icin :)
Birkere yaptim onu oda tutmuyodu karnida toktu dedim bir deneyeyim guzelce tuttu :) arada bi sart kanka ya. Valla ikinci ayinda danone yogurtlarini muhallebileri filan veren var. Diyorum onlar nasil veriyor sasiriyorum :)
Yumuşak meme iyidir canım yağlı süt demek. Ver gitsin benimki de çok kavga ediyor meme ile.
Kız bizim kızın bir kafası kalmıştı surmedik ona da sürdük. Poposundan tut ayağına kadar her yerini yagliyorum. Ee zeytin memleketindeyiz olur o kadarKız Gülistannnnn
Tülay sordu grillcim cevapladı zati
Yinede teşekkür ederim
Bende zeytinyağı kullanıyorum
Çocuk kucağımda uyusun gidip şu bavulu dökecem anasını satim
Vay Nevşin vay derim. O zaman haklısın güzelim.İyide ellimle sıksamda bir damla gelmiyor o anda
Saatlerce emiyor bağırıyor mama yapıyorum anında 120-130 deviriyor :))
Bu işe ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?