- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Canım ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum demişsin hah tam da bu işte, herkesin yaşadığı kendine büyük ben yaşadığımı bilirim, yazmıştım ilk zamanlar bir daha yazayım bu en en küçük örnek; eşimle yatak odamızdayız evin anahtarından kendisinde de vardı içeri girdi yatak odasına geldi eşim anne girme diyor kadın daldı odaya oğlu benim üstümde!!! Ayrıca ığlumun evi artık çok klişe hepimizi çalışıyoruz çalışmasakda annemizin babamızın desteği üzerimizde oluyor hayat müşterek, ev bizim evimiz onlar dışarda. Ben ilk çocuğum varken anneme söylediklerini duydum aman aman ikinciyi yapmasınlar boşanırlarsa tek çocuk kolay olur utanmadan anneme söylüyor bunu ben ve ailem çok alttan aldık , babam yıllarca çalıştığım halde bana yağdırırdı.. Kısmet en kıymetlimi doğurmuş diye çok sabrettim dayandım ama olmayınca olmuyor 8 senedir kafam rahat ohhh misBen de sorunlar yaşadım kv ile kavga ettiğim de oldu ama sonra zamanla akışına bıraktım unuttum benim yaşadıklarımı yaşasaydınız belki yüzlerine bakmazsınız ama ne yapayım işte elimin ailesi o oğlumun evi hikayesini ben de çok yaşadım ilk evlendiğim yıllarda hala yaşıyorum eşim var arada sırf onun hatrına bir de benim annem babam da var ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum ama bazen de yerlerini bildirmek gerekiyor
Harcamalarına dikkat et mi :/ ben en çok sonradan anlatmasına acayip bozulurdum ki kaldı ki yanlış anlamadıysam senin kartın ..yazık çok yazık ..ailesinin durumu yoksa ve evladın durumu iyiyse anlarımda gizli saklı yapıp sonradan söylemesini gerçekten anlayışla karşılayamamKızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdimben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!
Boşanırlarsa tek çocuk daha mı kolay olurCanım ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum demişsin hah tam da bu işte, herkesin yaşadığı kendine büyük ben yaşadığımı bilirim, yazmıştım ilk zamanlar bir daha yazayım bu en en küçük örnek; eşimle yatak odamızdayız evin anahtarından kendisinde de vardı içeri girdi yatak odasına geldi eşim anne girme diyor kadın daldı odaya oğlu benim üstümde!!! Ayrıca ığlumun evi artık çok klişe hepimizi çalışıyoruz çalışmasakda annemizin babamızın desteği üzerimizde oluyor hayat müşterek, ev bizim evimiz onlar dışarda. Ben ilk çocuğum varken anneme söylediklerini duydum aman aman ikinciyi yapmasınlar boşanırlarsa tek çocuk kolay olur utanmadan anneme söylüyor bunu ben ve ailem çok alttan aldık , babam yıllarca çalıştığım halde bana yağdırırdı.. Kısmet en kıymetlimi doğurmuş diye çok sabrettim dayandım ama olmayınca olmuyor 8 senedir kafam rahat ohhh mis
Üzülme arkadaşım olan olmuş, sütün gider yazık sana da bebeğinede yanlış yapılmaması gereken bir şey yapmış eşin ama üzme kendiniKızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdimben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!
Yaaaa işte daha neler neler yaşadımBoşanırlarsa tek çocuk daha mı kolay olurbu gözler daha neler görecek
Kaynanam ile sohbet saati canım. He hee. Geldim şimdi bakıyorum.
Boşanırlarsa tek çocuk daha mı kolay olurCanım ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum demişsin hah tam da bu işte, herkesin yaşadığı kendine büyük ben yaşadığımı bilirim, yazmıştım ilk zamanlar bir daha yazayım bu en en küçük örnek; eşimle yatak odamızdayız evin anahtarından kendisinde de vardı içeri girdi yatak odasına geldi eşim anne girme diyor kadın daldı odaya oğlu benim üstümde!!! Ayrıca ığlumun evi artık çok klişe hepimizi çalışıyoruz çalışmasakda annemizin babamızın desteği üzerimizde oluyor hayat müşterek, ev bizim evimiz onlar dışarda. Ben ilk çocuğum varken anneme söylediklerini duydum aman aman ikinciyi yapmasınlar boşanırlarsa tek çocuk kolay olur utanmadan anneme söylüyor bunu ben ve ailem çok alttan aldık , babam yıllarca çalıştığım halde bana yağdırırdı.. Kısmet en kıymetlimi doğurmuş diye çok sabrettim dayandım ama olmayınca olmuyor 8 senedir kafam rahat ohhh mis
unuttuğun bir şey var tatlım yalnız değilsin .. Hepimiz aynıyız ..ve sen çok iyi bir annesin evladına da Eminim çok iyi bakıyorsundur .. Ağlamak istediğin Zaman ağla tutma içinde .. Ben Cidde'n ağladıktan sonraki gün daha iyi hissediyorum kendimi .. Herşey güzel olacak sadece biraz daha zamana ihtiyacımız varÇok teşekkür ederim. Coresatin krem kullandık pembe kutuda. Güzel iyileştirdi ama bi yeri düzelip başka yerinde çıkıyordu bi süredir. Bu sıra iyiye gidiyor. Galiba diyet iyi geldi. Ama kaka değişmiyor. Hep şerit gibi damar gibi sümüksü birşeyler var. Çıkarana kadar çok ıkınıyor. Biogaia damlaya başladık. Ikınması biraz azaldı ama yapısı değişmedi.
Sütün besleyiciliği azalır mı diye düşünüyorum bi taraftan
Hamileliğimin son dönemleri ile doğumum çok güzel geçmişti her ne kadar normal yapamasam da. Şimdi böyle şeyler oluyor zorlanıyorum başetmekteinanın bi kaç gün önce tıkanana kadar ağladım. Hep kendimi suçluyorum ben anneliği tadayım diye bi can acı çekiyor diyorum.. elimden gelen en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum ama bi süre sonra dayanamayıp yine başlıyorum ağlamaya (
Ne Bİçim bi insan bubugün boşansak eşime kız bulur evlendirir eminim buna
Can'ım Allah acil şifalar versin annene inşallah hiç bir sıkıntısı kalmaz ..Kizlar slm dogumcuma gittim annemin sonucu icin kanser degil ama kanser hücresi alinmasinda fayda var dedi bugunde patlak verebilir 1 sene sonra 1 ay sonrada olmyabilirde supgeli sinuc dddi yastan dolayi ve isin gusel tarafi ilacla tedavisi varmis ama annemin kullandigi raporlu ilaclari ve kilosu yüzünden ulac tedavisi yapilmaz ameliyat dedi alltan uygun olursa alttan cikatilacwk olmassada karindan sezeryan gibu anneme anlattim gitmem diyir bende kendi kararina biraktim
Neyse dr sonra magaza gezdik giyecek hic bisim yok sinir oldum 44 beden pantolon anca oldu xl ustum malak gibiyim moralim cok bosyldu esim.ne kadar moral versede aynada ayi gibiyim hic yakismadi ama aldim 2 pantolon 1 gomlek 1 tunik 20 kilo var vermem gereken 16 kilo gitti hala ayi gibiyim oyle iste ozlemisim disarda olmayi yaa
Son durum ne oldu grillcim sıkıntı yok inşallahkv eşimi aramış. akşama gel beni al demiş. eşim de tamam demiş. benim daha yeni haberim oldu. zaten kadından nefret ediyorum, bir de yarın tüm gün yalnız olacağız. kavga etmezsek iyi. ya da ben annemde mi kalsam acaba? eşimle telefonda restleştik. ne olacak bakalım.
Canım ben TTO diye bi krem aldım sürdüm. Öncesinde de tam çıkarken farkettim tahta kaşıkla yaktım bir iki kere de parmağıma eseton döküp orAya bastırdım iki güne geçti uçuğum. Başka ne yapabilirsin bilmiyorumKizlar ya canm skildi. Aksama kadr bebegimle koklstk optm de tabi, simdi farkettm ucuk zikms. Yeni cikmistir yani yoksa farkederdm mutlaka ama cok kafama takildiiii... Kuzuma bi sey gecmemistir demii??? Bi de bundan sonrasi icn napmam lzm bilen var mi? Asla opmem koklamam da zaten gecene kadr baska napabilirimm
Ne kaynanaymış be Allah sabır versin bir de utanmadan geliyor yüzü varevliliğimizin ilk haftası eşime başka kızlar ayarlamaya çalışması, benden ayrılması ve bana şiddet uygulaması için eşime baskı yapması, küfürler hakaretler vs bir sürü şey.
geçen hafta telefonda eşime "grille evlendirdik başını yaktık" demesi gibi.
Gitmiş kvalidesi bu gece de onlarda kalcakmış canım. İnşallah kavgasız gürültüsüz geçer şu iki günleriSon durum ne oldu grillcim sıkıntı yok inşallah
Allah korusun hareketli olmaya başladılar çok dikkat et .. Buarada battaniye yerine lütfen uyku tulumu alın onu kullanın bebekleri riske atmayınKızlar dün gece aklım çıktı kız gece 12 gibi emip yattı saat 3 gibi wc ye kalktım Bi baktım kız beşiğin ucuna kadar gelmiş ilk defa oldu cok korktum hemen yatağın ayak kısmını da yastıkla bariyer yaptım parmaklıklı mobilya beşiği diğer odada ona yatırmak için erken bu yanımda rahat oluyor diye düşünüyordum bu tarz beşiklerde yatıran varsa aman dikkat etsin nolur resim ekliyorum.ha bir de arkadasın bebegi battaniyesinin altında kalmış son anda farketmiş ben üzerine örtmek yerine battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum bugün duyduğumdan beri
Okudum az önce ya inşallah huzurlarını kaçırmaz dediğin gibi atlatırlar tatlımGitmiş kvalidesi bu gece de onlarda kalcakmış canım. İnşallah kavgasız gürültüsüz geçer şu iki günleri
Kizlar slm dogumcuma gittim annemin sonucu icin kanser degil ama kanser hücresi alinmasinda fayda var dedi bugunde patlak verebilir 1 sene sonra 1 ay sonrada olmyabilirde supgeli sinuc dddi yastan dolayi ve isin gusel tarafi ilacla tedavisi varmis ama annemin kullandigi raporlu ilaclari ve kilosu yüzünden ulac tedavisi yapilmaz ameliyat dedi alltan uygun olursa alttan cikatilacwk olmassada karindan sezeryan gibu anneme anlattim gitmem diyir bende kendi kararina biraktim
Neyse dr sonra magaza gezdik giyecek hic bisim yok sinir oldum 44 beden pantolon anca oldu xl ustum malak gibiyim moralim cok bosyldu esim.ne kadar moral versede aynada ayi gibiyim hic yakismadi ama aldim 2 pantolon 1 gomlek 1 tunik 20 kilo var vermem gereken 16 kilo gitti hala ayi gibiyim oyle iste ozlemisim disarda olmayi yaa
Bi de o gaz sancısını her gün çektiğini dusun
Ya ben normalde sakince bi insanimdir ama bebeklerim gazlı oluyor. Onlar öyle ağlarken de sakin olmak mümkün değil aşırı geriliyorum. Bence bu şöyle olmalı, sakin annelerin bebekleri gazsız olur değil, gazsız bebeklerin anneleri sakin olur :)
Bende o sayfayı son sayfa sandım daha varmış yazmışsın ebe söyledi diye :) bende sasirmistim sadece çiş normal mi diye. Bol bol çiş yapsınlar inşallah rahat rahat da kaka :) herşeyden midesi bulanan ben elime mıçınca seviniyorumDoğrudur canım
Arkadaşa da dedim zaten bana hemşire öyle söylediğinden aklımda öyle kalmış doktor daha iyi bilir diye
Evet çiş olayını bende duydum
Benim kızımda işer bol bol demekki miğdeler doyuyor :))
Kızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Emzirme sanati kitabı la leche legue den canım. Kitap birçok annenin emzirme deneyimini anlatıyor.Bu yagli sut olayini ben de duymustum ya. Senin bilgin nerden??. Gogus cok dolunca ilk boyle daha sulu duru oluyor, baya emmesi lazm ki beyazlassin yogun yagli gelsn. O yuzden ben o kadr sisince gogsumu sagiyorum. Zaten hem beni rahatsiz ediyor hem de tisort falan islatiyor bazen, hem de bebegim de emerken genzine cok kaciyor.
Huy cikmaz kolay kolay ama torpulemeye calis sen gene de canm. Cidden kendine edersin. Bebisin icn hep guzel seyler dusunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?