2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum demişsin hah tam da bu işte, herkesin yaşadığı kendine büyük ben yaşadığımı bilirim, yazmıştım ilk zamanlar bir daha yazayım bu en en küçük örnek; eşimle yatak odamızdayız evin anahtarından kendisinde de vardı içeri girdi yatak odasına geldi eşim anne girme diyor kadın daldı odaya oğlu benim üstümde!!! Ayrıca ığlumun evi artık çok klişe hepimizi çalışıyoruz çalışmasakda annemizin babamızın desteği üzerimizde oluyor hayat müşterek, ev bizim evimiz onlar dışarda. Ben ilk çocuğum varken anneme söylediklerini duydum aman aman ikinciyi yapmasınlar boşanırlarsa tek çocuk kolay olur utanmadan anneme söylüyor bunu ben ve ailem çok alttan aldık , babam yıllarca çalıştığım halde bana yağdırırdı.. Kısmet en kıymetlimi doğurmuş diye çok sabrettim dayandım ama olmayınca olmuyor 8 senedir kafam rahat ohhh mis

Harcamalarına dikkat et mi :/ ben en çok sonradan anlatmasına acayip bozulurdum ki kaldı ki yanlış anlamadıysam senin kartın ..yazık çok yazık ..ailesinin durumu yoksa ve evladın durumu iyiyse anlarımda gizli saklı yapıp sonradan söylemesini gerçekten anlayışla karşılayamam

Boşanırlarsa tek çocuk daha mı kolay olurbu gözler daha neler görecek

Üzülme arkadaşım olan olmuş, sütün gider yazık sana da bebeğinede yanlış yapılmaması gereken bir şey yapmış eşin ama üzme kendini

Boşanırlarsa tek çocuk daha mı kolay olurbu gözler daha neler görecek
unuttuğun bir şey var tatlım yalnız değilsin .. Hepimiz aynıyız ..ve sen çok iyi bir annesin evladına da Eminim çok iyi bakıyorsundur .. Ağlamak istediğin Zaman ağla tutma içinde .. Ben Cidde'n ağladıktan sonraki gün daha iyi hissediyorum kendimi .. Herşey güzel olacak sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var

Ben damatlarımı el üstünde tutmak için söz verdim kndime en kıymetlimi emanet edicem çünkü, bu zihniyetde olmak lazım..
Kızım bugün kaka yapmadı ve ıkınıyor kuzu zeytinyağı içireyim bari rahatlasın yavrucak..

Can'ım Allah acil şifalar versin annene inşallah hiç bir sıkıntısı kalmaz ..
Kiloyu verirsin daha sıkma canını

Son durum ne oldu grillcim sıkıntı yok inşallah

Canım ben TTO diye bi krem aldım sürdüm. Öncesinde de tam çıkarken farkettim tahta kaşıkla yaktım bir iki kere de parmağıma eseton döküp orAya bastırdım iki güne geçti uçuğum. Başka ne yapabilirsin bilmiyorum

Ne kaynanaymış be Allah sabır versin bir de utanmadan geliyor yüzü var

Allah korusun hareketli olmaya başladılar çok dikkat et .. Buarada battaniye yerine lütfen uyku tulumu alın onu kullanın bebekleri riske atmayın

B Began senin kv nirvanaya ulaşmış canım
Sen takmıyorsun zaten boşver gelsin gitsin.
En büyük şansın eşinin senden yana olması

Canım geçmiş olsun. Annenin kendi kararına bırakman iyi olmuş. Ameliyat olsa rahat ederdi aslında ama zamanla o da kabul edecektir.
Daha iki ay oldu kilolar için acele etmeyin her halimizle güzeliz :) bi mucize gerçekleşti bedenimizde. 9 ayda şiştik :)
Çok iyi geliyor değişiklik çıkın çıkın gezin eve kapanınca bunalıma giriyor insan

Cumle bence bu şekilde anlamını bulmuş : :)) her ne kadar sakin olunca gazsız desek de ağlayinca el ayak dolanıyor birbirine

Bende o sayfayı son sayfa sandım daha varmış yazmışsın ebe söyledi diye :) bende sasirmistim sadece çiş normal mi diye. Bol bol çiş yapsınlar inşallah rahat rahat da kaka :) herşeyden midesi bulanan ben elime mıçınca seviniyorum

Kocana kocaman bir yuhh diyorum

Senin paranla anasına mutfak yaptırıyo ama değeri meloş görüyo. Tam çıldırmalık. Bak mideme ağrı girdi sinirden seni düşünemiyorum Allah sabır versin

Emzirme sanati kitabı la leche legue den canım. Kitap birçok annenin emzirme deneyimini anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…