- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Aman dikkat canım. Ben besigin içine reflu yatağı koydum ondan inmiş bizim kiz nasıl başardiysa o yüzden bende böyle bırakamıyorum. Gece de kundaklanır yatırıyorum. Swaddle marka. Cirtcirtli. Yakın zamanda da uyku tulumu alacağım. Yatakta da yastık battaniye vs herşeyi kaldıracağım.Allah bir daha yaşatmasın Can'ım çok tehlikeli 2 aylık Bebek diyip geçmemek lazım umulmadık davranışlar yapabiliyorlar baksana
Canim benim kaynım erken ek gıdaya başlamaktan alerji olmuş. Sürekli baş bölgesinde yumurta büyüklüğünde şişlik oluyormuş. Allah korusun doktor boğazda çıkarsa nefessiz kalır olur demiş. Yapma ne olur. Midesi 6. Aydan sonra hazır oluyor.Ne zarari var ki canim acaba bilim de yapmiyim birdaha vallaha oyle bi surdum vermedim hani emzige degdirdim az bisi tadi gelirse belki atmaz diye. Atmadida emzigi. Cok mu zararli ki. Herseyin tadina baktirin diyolar her kafadan bi ses cikiyo her yaptigin yemegin suyundan bir damla ver diyolar demekki denenmis bisi olmamis diyorum bende. Ha verdigimden degil asla vermem ama cok cok zararli oldugunuda düşünmüyorum acikcasi :) :)
Bal pekmez vermeyin alarji icin onu 6 aydan sonra verin diye duymustum ama cikolatadan bisi duymadim canim
Ahahahaha sağlam lafmis.tuttum valla.Bende kayınvalideyle 8 senedir görüşmüyorum ne bayramda ne syranda ne ölüde ne diride... Hak etti, haber yolladı birde gen sene biz affettik gelsin bize elimizi öpsün diye, aaa ben şok hayırdır da ben affetmedim onlar kimi neden affediyor dedim konu kapandı, bugüne kadar bugün arayıp eşimi beni ve çocukları getir demiş şaka gibi dönüp ensesini görürse benide görür, onun için madem tırunlarınn hatrı var zamanında kırmayack üzmeycek gelinini sonuçları ortada,
Aynen canım öyle davranmak lazım brnce de. Benim annem biz oraya gittiğimizde eşimi el üstünde tutar. En sevdiği yemekleri yapar pasta yapar ona özel, eşim de benim aileme bayılır maşallah diyim. Brn bazen annemle tartıştığımda hep beni suçlu bulur.Ben damatlarımı el üstünde tutmak için söz verdim kndime en kıymetlimi emanet edicem çünkü, bu zihniyetde olmak lazım..
Kızım bugün kaka yapmadı ve ıkınıyor kuzu zeytinyağı içireyim bari rahatlasın yavrucak..
Kaynanam ile sohbet saati canım. He hee. Geldim şimdi bakıyorum.
Olmaz güzelim annen vicdansız kadınmış. Sen gözüne bakıyorsun sevdanın. Ne güzel ben bile senin kızı olmak isterim yahu.Aynen canım öyle davranmak lazım brnce de. Benim annem biz oraya gittiğimizde eşimi el üstünde tutar. En sevdiği yemekleri yapar pasta yapar ona özel, eşim de benim aileme bayılır maşallah diyim. Brn bazen annemle tartıştığımda hep beni suçlu bulur.
Günah çıkartayım ben de burada biraz
Benim annemle ilişkim pek iyi değil. Küçükken çok çektirdi bana. Çok büyük hatalar yapıp evliliğini sarstı mesela huzur yoktu hiç evde. Hasta olduğumdA başımd beklemedi ateşten halisünasyonlar gördüğümde bile yapmadı bunu. Bana sürekli içinin pisliği dışına vurmuş fAlan derdi hayırlıyorum hepsini o yüzden kaç yaşıma kadar kendimi çirkin işe yaramaz ve kötü kalpli zannettim...
Şimdi annemin kıymetlisiyim ama unutamıyorum yaptıklarını. Her bişeyi batıyor bağırıyorum kızıyorum ona sürekli. Bazen kızmamak bağırmamak için telefonu suratına kapıyorum. Doğumdan sonra bir hafta yanıma geldi mesela gelirken bir demet gül almış, kızıma bAna hediye taktı ama ı ıhh gönlüm hep kırık hep kin doluyum anneme karşı.
O yüzden ben sevdAnın üzerine çok düşüyorum. Bizim gibi olmSın ana kız ilişkimiz istiyorum. Gece gece neden anlattım onu da bilmiyorum
Oy masallah kuzularinaaaaben de uyuttum balimi cekirdek citliyom azcik canm istedi
Hmm anldmm... Benimki de kacti bugn. Arkadasi cagirdi e hai git dedm. Dun de ben arkadasimla baya abartmistmbiz iki cocuklu arkadasimla gezerken bombayiz. Onunki buyut 8 aylik. Biri uyuyo biri uyaniyo biri acikiyo falan.. Ama o kadr yoruluyoz hala geziyoz bi seyler aliyoz pes etmiyoz bu da boyle bi ani iste hihi
Anlaşırız canım çoğu zaman. Bizim kızlara bakınca benimki melek. Sen 2. Nöbete mi geldin. Bende mesajı açıyorum şimdi.Ooo siz iyi anlaşıyorsunuz galiba :)
Güzel
@gelinbuketi_gelintaci kızlar geçmiş olsun bu minnaklar artık bayağı hateketli dikkatli olmamız lazım. Sevda da bayağı oluyor kafasını beşiğinin korkuluğına çarpmıştı oraya kadar nasıl geldi anlamadım ama önce götünü sonra kafAsını ata ata ilerliyor gözümle gördümAman dikkat canım. Ben besigin içine reflu yatağı koydum ondan inmiş bizim kiz nasıl başardiysa o yüzden bende böyle bırakamıyorum. Gece de kundaklanır yatırıyorum. Swaddle marka. Cirtcirtli. Yakın zamanda da uyku tulumu alacağım. Yatakta da yastık battaniye vs herşeyi kaldıracağım.
Bizim. Kızlar pek hızlı yahu. Yakında emeklerler bu hızla. Ha gayret.@gelinbuketi_gelintaci kızlar geçmiş olsun bu minnaklar artık bayağı hateketli dikkatli olmamız lazım. Sevda da bayağı oluyor kafasını beşiğinin korkuluğına çarpmıştı oraya kadar nasıl geldi anlamadım ama önce götünü sonra kafAsını ata ata ilerliyor gözümle gördüm
Şimdi bakıyorum mis gibi kadın ama o zamanlar neden öyleymiş akıl erdiremiyorum. Bana diyor ki sen güzel bakıyorsun sevdaya ben cahildim. Ben 25 yaşında Nne oldum sen dr 21 ne cahilliği diyorum gülüyo. Aman öyle işte yine de hakkı ödenmez vicdansız demiyeydin eyiydi :)Olmaz güzelim annen vicdansız kadınmış. Sen gözüne bakıyorsun sevdanın. Ne güzel ben bile senin kızı olmak isterim yahu.
Kızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdimben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!
Hasta iken başımı beklememis dedin ya içim cız etti. O yüzden geri almıyorum lafımı. Kıyamam sana. Neyse ki hatasını anlamış.Şimdi bakıyorum mis gibi kadın ama o zamanlar neden öyleymiş akıl erdiremiyorum. Bana diyor ki sen güzel bakıyorsun sevdaya ben cahildim. Ben 25 yaşında Nne oldum sen dr 21 ne cahilliği diyorum gülüyo. Aman öyle işte yine de hakkı ödenmez vicdansız demiyeydin eyiydi :)
He kız beklemedi. Uzun kısa , yakın uzak , kalın ince karışıyordu. yattığım yerden tavandan üzerime şekiller düşüyordu, bak hala hatırlıyorum gördüğüm şeyleri içim sıkıldıHasta iken başımı beklememis dedin ya içim cız etti. O yüzden geri almıyorum lafımı. Kıyamam sana. Neyse ki hatasını anlamış.
Nasil bir salincak vwr sende bana resmini atsana tatlim,bende salincak arayisindayim,hala karar veremedimBende var salıncak harika birşey. Esneyince yatırıp salliyorum gündüz. Uyuyor bırakıyorum yemeğimi yapıyorum.
14. Ayda meme tutan var canım ara ara dene vazgeçme.
Başka şey konuşalım. Sevda kuzu ne yapıyor?He kız beklemedi. Uzun kısa , yakın uzak , kalın ince karışıyordu. yattığım yerden tavandan üzerime şekiller düşüyordu, bak hala hatırlıyorum gördüğüm şeyleri içim sıkıldı
HahahahBizim. Kızlar pek hızlı yahu. Yakında emeklerler bu hızla. Ha gayret.
Nasil bir salincak vwr sende bana resmini atsana tatlim,bende salincak arayisindayim,hala karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?