2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah bir daha yaşatmasın Can'ım çok tehlikeli 2 aylık Bebek diyip geçmemek lazım umulmadık davranışlar yapabiliyorlar baksana
Aman dikkat canım. Ben besigin içine reflu yatağı koydum ondan inmiş bizim kiz nasıl başardiysa o yüzden bende böyle bırakamıyorum. Gece de kundaklanır yatırıyorum. Swaddle marka. Cirtcirtli. Yakın zamanda da uyku tulumu alacağım. Yatakta da yastık battaniye vs herşeyi kaldıracağım.

Canim benim kaynım erken ek gıdaya başlamaktan alerji olmuş. Sürekli baş bölgesinde yumurta büyüklüğünde şişlik oluyormuş. Allah korusun doktor boğazda çıkarsa nefessiz kalır olur demiş. Yapma ne olur. Midesi 6. Aydan sonra hazır oluyor.

Son düzenleme:
Ahahahaha sağlam lafmis.tuttum valla.

Aynen canım öyle davranmak lazım brnce de. Benim annem biz oraya gittiğimizde eşimi el üstünde tutar. En sevdiği yemekleri yapar pasta yapar ona özel, eşim de benim aileme bayılır maşallah diyim. Brn bazen annemle tartıştığımda hep beni suçlu bulur.

Günah çıkartayım ben de burada biraz

Benim annemle ilişkim pek iyi değil. Küçükken çok çektirdi bana. Çok büyük hatalar yapıp evliliğini sarstı mesela huzur yoktu hiç evde. Hasta olduğumdA başımd beklemedi ateşten halisünasyonlar gördüğümde bile yapmadı bunu. Bana sürekli içinin pisliği dışına vurmuş fAlan derdi hayırlıyorum hepsini o yüzden kaç yaşıma kadar kendimi çirkin işe yaramaz ve kötü kalpli zannettim...

Şimdi annemin kıymetlisiyim ama unutamıyorum yaptıklarını. Her bişeyi batıyor bağırıyorum kızıyorum ona sürekli. Bazen kızmamak bağırmamak için telefonu suratına kapıyorum. Doğumdan sonra bir hafta yanıma geldi mesela gelirken bir demet gül almış, kızıma bAna hediye taktı ama ı ıhh gönlüm hep kırık hep kin doluyum anneme karşı.

O yüzden ben sevdAnın üzerine çok düşüyorum. Bizim gibi olmSın ana kız ilişkimiz istiyorum. Gece gece neden anlattım onu da bilmiyorum

Olmaz güzelim annen vicdansız kadınmış. Sen gözüne bakıyorsun sevdanın. Ne güzel ben bile senin kızı olmak isterim yahu.

Ne güzel hep böyle ol inşallah

@gelinbuketi_gelintaci kızlar geçmiş olsun bu minnaklar artık bayağı hateketli dikkatli olmamız lazım. Sevda da bayağı oluyor kafasını beşiğinin korkuluğına çarpmıştı oraya kadar nasıl geldi anlamadım ama önce götünü sonra kafAsını ata ata ilerliyor gözümle gördüm

Bizim. Kızlar pek hızlı yahu. Yakında emeklerler bu hızla. Ha gayret.

Olmaz güzelim annen vicdansız kadınmış. Sen gözüne bakıyorsun sevdanın. Ne güzel ben bile senin kızı olmak isterim yahu.
Şimdi bakıyorum mis gibi kadın ama o zamanlar neden öyleymiş akıl erdiremiyorum. Bana diyor ki sen güzel bakıyorsun sevdaya ben cahildim. Ben 25 yaşında Nne oldum sen dr 21 ne cahilliği diyorum gülüyo. Aman öyle işte yine de hakkı ödenmez vicdansız demiyeydin eyiydi :)

Abowww daha neler okuyacaz duyacaz
Bu neymiş
Bide Üstüne meloş tatlı oluyor vay be
Allah sizlere sabır versin

Hasta iken başımı beklememis dedin ya içim cız etti. O yüzden geri almıyorum lafımı. Kıyamam sana. Neyse ki hatasını anlamış.

Hasta iken başımı beklememis dedin ya içim cız etti. O yüzden geri almıyorum lafımı. Kıyamam sana. Neyse ki hatasını anlamış.
He kız beklemedi. Uzun kısa , yakın uzak , kalın ince karışıyordu. yattığım yerden tavandan üzerime şekiller düşüyordu, bak hala hatırlıyorum gördüğüm şeyleri içim sıkıldı

Bende var salıncak harika birşey. Esneyince yatırıp salliyorum gündüz. Uyuyor bırakıyorum yemeğimi yapıyorum.

14. Ayda meme tutan var canım ara ara dene vazgeçme.
Nasil bir salincak vwr sende bana resmini atsana tatlim,bende salincak arayisindayim,hala karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…