2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar deminde sordum kedicikten başka kimse cevap yazmadı
Yaf benim gibi korse yada dar sıkı şeyler giydikten sonra ertesi günü kasıklarınız ağrıyormu?
Dün taktım bugün ceremetini yaşıyorum
Kasıklarım çok ağrıyor

Evet canım bende de yaptı aynısını. Görmedim mesajını yoksa yazardım.

Başka şey konuşalım. Sevda kuzu ne yapıyor?
Sevda bugün küstü bana sanırım. Öğleden sonra emiyordu, memem kaşındı dayanamadım kaşıdım sevda da memeyi kaçırdı ağzından. O zamandan beri ağlıyo memeye tuttuğumda. İki çekiyo bırakıp kendini sıkıp yine ağlıyo. Şimdi uyku arasında verdim de 20 dk emdi şükür.

Neva kuzusu napıyo annesi hışırtılı oyuncak aldın mı ona? SevdA artık kuşuyla iyice oynuyor vuruyor ses çıkardıkça hoşuna gidip gülüyor. Kanadını tutuyor hışır hışır edince yine hoşuna gidiyor. Ben de oyun halısı almayı düşünüyorum bondigonun 100 tl ye güzel bir modeli var

Evet canım bende de yaptı aynısını. Görmedim mesajını yoksa yazardım.

Niye acaba
Diğer gebeliklerimde böyle olmamıştı
Kendi kendime aklıma eski zeseryan dikişlerim geldi onlar içerden açılmış olabilirmi diye Doğum anında .
Bana Doğum ebesi sadece 2 yaş ara verdiğin için Doğum anında böyle bir olasılıktan söz etmişti
Doğumdan sonrada kontrol edilmediler

Boyle şeyleri paylaşmak faydalı gerçekten hepimizin başına geliyor ve yaşamadan olabilecekleri tahmin edemiyoruz. Bendeki beşikte düşme şansı yok ama refluden dolayı tahtasının altına yastık koyup meyil yapmıştık bi gece kalktım beşikte sadece battaniye var ! Altına girmiş kaya kaya taşınayım da uyku tulumu alacağım

Söyleyecek söz bulamadım resmen nasıl düşünce bunlardaki. Maşallah nazar değmesin size kocalarınız sizden yana olunca dert sıkıntı olmaz he der geçersiniz.

Burayı çok seviyorum çünkü en iyi iç dökme yeri. Anlat rahatla mis. Normal de gidip başkasına anlatsan olmuyor anlatmasan içinde kalıyor...
Bide 16 bin değil 20.bin diye utanmadan düzeltiyor.. zaten böyle iyi bakarsam kıymetli olmuyorsun gider başka geline kıymet verir ayy sinir yahu.

Su yatak odana girmesi beni şok etmişti ya ne mantık girer insan !

O zamanlar yaşadıklarin çok etkilemiş seni belki şimdi konuşursun annenle içinde kalmaz.en azından nedenini söyler vardır belki başka sebepleri

Canım ben korse kullanmadım hiç o yüzden bilemiyorum. Ama kot pantolon giydiğimde yandaki kemiklerim ağrıyor

Ay Memeyle kavga bizde de var. Bende eşimin elini emiyor diye teklif ettim meme almadı. Hadi diğer göğsümü vereyim dedim bir bastı çığlığı. Baya zor sakinlestirdik. Almadım ama bende oyun halisi alayım diyorum. Tuvalete giderken yemek yaparken falan koyarım 15 dk eğlensek yeter. Ayakla piyano çalınan var benim de o hoşuma gitti 140 tl. Tabii önce eşimi ikna etmem gerek.

Yerim kız ben o sevda kuşuyla neva kuşunu
Küsmeyide öğrenmiş demek bıdık
Benimkide tepesindeki oyuncaklara çok gülüyor sevinç çığlıkları atıyor izlerken :)))

Yok canım ben konuşamıyorum bu konuyu annemle. Zoruma gidiyor açıkçası boğazım düğümleniyor anneme hesap sormak istediğimde. Neyse boşver

Nasıl gidiyor taşınma işi, yeni evin boyası bitti mi

Canim sen fark ederdin. Bence rahmi sıkıştırıyor ondan oluyor. Dikis patlamaz sanmıyorum.

Yerim kız ben o sevda kuşuyla neva kuşunu
Küsmeyide öğrenmiş demek bıdık
Benimkide tepesindeki oyuncaklara çok gülüyor sevinç çığlıkları atıyor izlerken :)))
Biz de nevşin fıstığını yeriz o zaman :)

Farklı geliyor demek ki çok hoşlarına gidiyor artık sessizce bakmıyolar battaniyelerinin içinden her bişeyin farkındalar :)

Biz de nevşin fıstığını yeriz o zaman :)

Farklı geliyor demek ki çok hoşlarına gidiyor artık sessizce bakmıyolar battaniyelerinin içinden her bişeyin farkındalar :)
Benim kızı görsen devlet memuru edası ile bakıyor. Sert sert. Sanki dövecek oyuncakları öyle ciddi.

Canim sen fark ederdin. Bence rahmi sıkıştırıyor ondan oluyor. Dikis patlamaz sanmıyorum.

Neyse Pazartesi randevu almıştım zaten ultrason yapıp bakacaklar
Dikiş olayı olmasa bile tuhaf bişeyler var sanki
Çünkü
İçerden tuhaf ağrılarım hep var,
Belki buyüzdende karnımın şişliği birtürlü inemiyor bilemiyorum

Eki Görüntüle 1898559 bende
Bundan var güzelim. Fischerprice salıncak baby papasan.
Gecmisi okuyarak geldim de simdi gordum canim cok saol,ama bunun omru 6 aydan sonra kalmaz gobi geldi,buyukce birsey almak istiyorum,2-3 yas araligindada kullanilabilir diye dusundum.hala arayistayim

Bir de el emmeleri var dimi cokur cokur, kendininkileri bitirip babasınınnn eline mi geçti senin kız:))ben de yerim onun o ballı ellerini. Tutumlu annede bir sürü var aslında 3-4 ay kullanılan bir şey bu sonuçtA pek eskimiyor ama oyuncaklarını kaybeymişler hep o yüzden yeni almak istiyorum ben de yoksa oradan alacaktım

Gecmisi okuyarak geldim de simdi gordum canim cok saol,ama bunun omru 6 aydan sonra kalmaz gobi geldi,buyukce birsey almak istiyorum,2-3 yas araligindada kullanilabilir diye dusundum.hala arayistayim
6 aydan sonra kullanıyorsun canım salıncak oturur pozisyona geliyor. One arkaya sağa sola sallanabilecek sekilde çeviriyorsun. Pili hiç gitmiyor ama elde de sallanıyor. Ha ben bunu para verip almadım. Esimin teyze kızı verdi. Daha başka işini görür uygun şey varsa onu al tabii.

Aynen kimi bulursa onu emiyor. Babasının da pek hoşuna gitti bak bende emziriyorum artık ben anne oldum diyor aynı sid gibi. Baya güldük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…