- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Amin canım inşallah. Sonra da hep peşlerinde olacağız.Hahahahbabası geçen kollarının altından tutup halının üzerinde Zıp zıp yürüttü sevdayı. Bi hoşuma gitti ki dakalarca güldüm:) çok kalmadı o günleri de göreceğiz inşallah
Evet canım bende de yaptı aynısını. Görmedim mesajını yoksa yazardım.Kızlar deminde sordum kedicikten başka kimse cevap yazmadı
Yaf benim gibi korse yada dar sıkı şeyler giydikten sonra ertesi günü kasıklarınız ağrıyormu?
Dün taktım bugün ceremetini yaşıyorum
Kasıklarım çok ağrıyor
Sevda bugün küstü bana sanırım. Öğleden sonra emiyordu, memem kaşındı dayanamadım kaşıdım sevda da memeyi kaçırdı ağzından. O zamandan beri ağlıyo memeye tuttuğumda. İki çekiyo bırakıp kendini sıkıp yine ağlıyo. Şimdi uyku arasında verdim de 20 dk emdi şükür.Başka şey konuşalım. Sevda kuzu ne yapıyor?
Evet canım bende de yaptı aynısını. Görmedim mesajını yoksa yazardım.
Kızlar dün gece aklım çıktı kız gece 12 gibi emip yattı saat 3 gibi wc ye kalktım Bi baktım kız beşiğin ucuna kadar gelmiş ilk defa oldu cok korktum hemen yatağın ayak kısmını da yastıkla bariyer yaptım parmaklıklı mobilya beşiği diğer odada ona yatırmak için erken bu yanımda rahat oluyor diye düşünüyordum bu tarz beşiklerde yatıran varsa aman dikkat etsin nolur resim ekliyorum.ha bir de arkadasın bebegi battaniyesinin altında kalmış son anda farketmiş ben üzerine örtmek yerine battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum bugün duyduğumdan beri
Aynen katılıyorum arkadaşım, geçen sene anneme demiş ki kp büyük kızı siz alın küçüğü biz bunlarda ayrılır mı gider mi kalır mı ne olursa olsun, aaa deli mi ne uyuşturucu müptleasımıyız alkolik mi sapık mı sadist mi?? Boşanmamızı bekliyorlar 22 sene olmuş 3 numarayı duyunca delirmişlerdir eminim amannnn çokta tın
Kızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdimben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!
Canım ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum demişsin hah tam da bu işte, herkesin yaşadığı kendine büyük ben yaşadığımı bilirim, yazmıştım ilk zamanlar bir daha yazayım bu en en küçük örnek; eşimle yatak odamızdayız evin anahtarından kendisinde de vardı içeri girdi yatak odasına geldi eşim anne girme diyor kadın daldı odaya oğlu benim üstümde!!! Ayrıca ığlumun evi artık çok klişe hepimizi çalışıyoruz çalışmasakda annemizin babamızın desteği üzerimizde oluyor hayat müşterek, ev bizim evimiz onlar dışarda. Ben ilk çocuğum varken anneme söylediklerini duydum aman aman ikinciyi yapmasınlar boşanırlarsa tek çocuk kolay olur utanmadan anneme söylüyor bunu ben ve ailem çok alttan aldık , babam yıllarca çalıştığım halde bana yağdırırdı.. Kısmet en kıymetlimi doğurmuş diye çok sabrettim dayandım ama olmayınca olmuyor 8 senedir kafam rahat ohhh mis
Aynen canım öyle davranmak lazım brnce de. Benim annem biz oraya gittiğimizde eşimi el üstünde tutar. En sevdiği yemekleri yapar pasta yapar ona özel, eşim de benim aileme bayılır maşallah diyim. Brn bazen annemle tartıştığımda hep beni suçlu bulur.
Günah çıkartayım ben de burada biraz
Benim annemle ilişkim pek iyi değil. Küçükken çok çektirdi bana. Çok büyük hatalar yapıp evliliğini sarstı mesela huzur yoktu hiç evde. Hasta olduğumdA başımd beklemedi ateşten halisünasyonlar gördüğümde bile yapmadı bunu. Bana sürekli içinin pisliği dışına vurmuş fAlan derdi hayırlıyorum hepsini o yüzden kaç yaşıma kadar kendimi çirkin işe yaramaz ve kötü kalpli zannettim...
Şimdi annemin kıymetlisiyim ama unutamıyorum yaptıklarını. Her bişeyi batıyor bağırıyorum kızıyorum ona sürekli. Bazen kızmamak bağırmamak için telefonu suratına kapıyorum. Doğumdan sonra bir hafta yanıma geldi mesela gelirken bir demet gül almış, kızıma bAna hediye taktı ama ı ıhh gönlüm hep kırık hep kin doluyum anneme karşı.
O yüzden ben sevdAnın üzerine çok düşüyorum. Bizim gibi olmSın ana kız ilişkimiz istiyorum. Gece gece neden anlattım onu da bilmiyorum
Canım ben korse kullanmadım hiç o yüzden bilemiyorum. Ama kot pantolon giydiğimde yandaki kemiklerim ağrıyorKızlar deminde sordum kedicikten başka kimse cevap yazmadı
Yaf benim gibi korse yada dar sıkı şeyler giydikten sonra ertesi günü kasıklarınız ağrıyormu?
Dün taktım bugün ceremetini yaşıyorum
Kasıklarım çok ağrıyor
Ay Memeyle kavga bizde de var. Bende eşimin elini emiyor diye teklif ettim meme almadı. Hadi diğer göğsümü vereyim dedim bir bastı çığlığı. Baya zor sakinlestirdik. Almadım ama bende oyun halisi alayım diyorum. Tuvalete giderken yemek yaparken falan koyarım 15 dk eğlensek yeter. Ayakla piyano çalınan var benim de o hoşuma gitti 140 tl. Tabii önce eşimi ikna etmem gerek.Sevda bugün küstü bana sanırım. Öğleden sonra emiyordu, memem kaşındı dayanamadım kaşıdım sevda da memeyi kaçırdı ağzından. O zamandan beri ağlıyo memeye tuttuğumda. İki çekiyo bırakıp kendini sıkıp yine ağlıyo. Şimdi uyku arasında verdim de 20 dk emdi şükür.
Neva kuzusu napıyo annesi hışırtılı oyuncak aldın mı ona? SevdA artık kuşuyla iyice oynuyor vuruyor ses çıkardıkça hoşuna gidip gülüyor. Kanadını tutuyor hışır hışır edince yine hoşuna gidiyor. Ben de oyun halısı almayı düşünüyorum bondigonun 100 tl ye güzel bir modeli var
Sevda bugün küstü bana sanırım. Öğleden sonra emiyordu, memem kaşındı dayanamadım kaşıdım sevda da memeyi kaçırdı ağzından. O zamandan beri ağlıyo memeye tuttuğumda. İki çekiyo bırakıp kendini sıkıp yine ağlıyo. Şimdi uyku arasında verdim de 20 dk emdi şükür.
Neva kuzusu napıyo annesi hışırtılı oyuncak aldın mı ona? SevdA artık kuşuyla iyice oynuyor vuruyor ses çıkardıkça hoşuna gidip gülüyor. Kanadını tutuyor hışır hışır edince yine hoşuna gidiyor. Ben de oyun halısı almayı düşünüyorum bondigonun 100 tl ye güzel bir modeli var
Boyle şeyleri paylaşmak faydalı gerçekten hepimizin başına geliyor ve yaşamadan olabilecekleri tahmin edemiyoruz. Bendeki beşikte düşme şansı yok ama refluden dolayı tahtasının altına yastık koyup meyil yapmıştık bi gece kalktım beşikte sadece battaniye var ! Altına girmiş kaya kayataşınayım da uyku tulumu alacağım
Söyleyecek söz bulamadım resmen nasıl düşünce bunlardaki. Maşallah nazar değmesin size kocalarınız sizden yana olunca dert sıkıntı olmaz he der geçersiniz.
Burayı çok seviyorum çünkü en iyi iç dökme yeri. Anlat rahatla mis. Normal de gidip başkasına anlatsan olmuyor anlatmasan içinde kalıyor...
Bide 16 bin değil 20.bin diye utanmadan düzeltiyor.. zaten böyle iyi bakarsam kıymetli olmuyorsun gider başka geline kıymet verir ayy sinir yahu.
Su yatak odana girmesi beni şok etmişti ya ne mantık girer insan !
O zamanlar yaşadıklarin çok etkilemiş seni belki şimdi konuşursun annenle içinde kalmaz.en azından nedenini söyler vardır belki başka sebepleri
Canim sen fark ederdin. Bence rahmi sıkıştırıyor ondan oluyor. Dikis patlamaz sanmıyorum.Niye acaba
Diğer gebeliklerimde böyle olmamıştı
Kendi kendime aklıma eski zeseryan dikişlerim geldi onlar içerden açılmış olabilirmi diye Doğum anında .
Bana Doğum ebesi sadece 2 yaş ara verdiğin için Doğum anında böyle bir olasılıktan söz etmişti
Doğumdan sonrada kontrol edilmediler
Bizimki yeni yeni bakmaya başladı onlara. Bende o yüzden istiyorum.Yerim kız ben o sevda kuşuyla neva kuşunu
Küsmeyide öğrenmiş demek bıdık
Benimkide tepesindeki oyuncaklara çok gülüyor sevinç çığlıkları atıyor izlerken :)))
Biz de nevşin fıstığını yeriz o zaman :)Yerim kız ben o sevda kuşuyla neva kuşunu
Küsmeyide öğrenmiş demek bıdık
Benimkide tepesindeki oyuncaklara çok gülüyor sevinç çığlıkları atıyor izlerken :)))
Benim kızı görsen devlet memuru edası ile bakıyor. Sert sert. Sanki dövecek oyuncakları öyle ciddi.Biz de nevşin fıstığını yeriz o zaman :)
Farklı geliyor demek ki çok hoşlarına gidiyor artık sessizce bakmıyolar battaniyelerinin içinden her bişeyin farkındalar :)
Canim sen fark ederdin. Bence rahmi sıkıştırıyor ondan oluyor. Dikis patlamaz sanmıyorum.
Gecmisi okuyarak geldim de simdi gordum canim cok saol,ama bunun omru 6 aydan sonra kalmaz gobi geldi,buyukce birsey almak istiyorum,2-3 yas araligindada kullanilabilir diye dusundum.hala arayistayimEki Görüntüle 1898559 bende
Bundan var güzelim. Fischerprice salıncak baby papasan.
Bir de el emmeleri var dimi cokur cokur, kendininkileri bitirip babasınınnn eline mi geçti senin kız:))ben de yerim onun o ballı ellerini. Tutumlu annede bir sürü var aslında 3-4 ay kullanılan bir şey bu sonuçtA pek eskimiyor ama oyuncaklarını kaybeymişler hep o yüzden yeni almak istiyorum ben de yoksa oradan alacaktımAy Memeyle kavga bizde de var. Bende eşimin elini emiyor diye teklif ettim meme almadı. Hadi diğer göğsümü vereyim dedim bir bastı çığlığı. Baya zor sakinlestirdik. Almadım ama bende oyun halisi alayım diyorum. Tuvalete giderken yemek yaparken falan koyarım 15 dk eğlensek yeter. Ayakla piyano çalınan var benim de o hoşuma gitti 140 tl. Tabii önce eşimi ikna etmem gerek.
6 aydan sonra kullanıyorsun canım salıncak oturur pozisyona geliyor. One arkaya sağa sola sallanabilecek sekilde çeviriyorsun. Pili hiç gitmiyor ama elde de sallanıyor. Ha ben bunu para verip almadım. Esimin teyze kızı verdi. Daha başka işini görür uygun şey varsa onu al tabii.Gecmisi okuyarak geldim de simdi gordum canim cok saol,ama bunun omru 6 aydan sonra kalmaz gobi geldi,buyukce birsey almak istiyorum,2-3 yas araligindada kullanilabilir diye dusundum.hala arayistayim
Aynen kimi bulursa onu emiyor. Babasının da pek hoşuna gitti bak bende emziriyorum artık ben anne oldum diyor aynı sid gibi. Baya güldük.Bir de el emmeleri var dimi cokur cokur, kendininkileri bitirip babasınınnn eline mi geçti senin kız:))ben de yerim onun o ballı ellerini. Tutumlu annede bir sürü var aslında 3-4 ay kullanılan bir şey bu sonuçtA pek eskimiyor ama oyuncaklarını kaybeymişler hep o yüzden yeni almak istiyorum ben de yoksa oradan alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?