- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Hoş geldin burcuu :) Alp bebekten güzel haberler varmış ama göremedim o mesajını. Yine de çok sevindim öpüyorum paşayı gıdısından kokulu kokulu.Gecmisi okuyarak geldim de simdi gordum canim cok saol,ama bunun omru 6 aydan sonra kalmaz gobi geldi,buyukce birsey almak istiyorum,2-3 yas araligindada kullanilabilir diye dusundum.hala arayistayim
Benimki uyuyalı çok oldu ama sizin sohbeti bırakıp gidemedim. Emmeye uyanır birazdan. O zaman yatarım.Hoş geldin burcuu :) Alp bebekten güzel haberler varmış ama göremedim o mesajını. Yine de çok sevindim öpüyorum paşayı gıdısından kokulu kokulu.
Ben nöbeti sana devredeyim o zaman
Sevda uyudu darısı sizin minnaklara
Saol tatlimmmmm ,iyi habelrrr var ama hala ne oldugunu bilmiyoriz,bu hafta ortaya cikicak bakalim,ama icimi rahat cok sukur. Allahim kotusunden korusun diyorum her zaman,hepimizin hakkinda hayirlisiHoş geldin burcuu :) Alp bebekten güzel haberler varmış ama göremedim o mesajını. Yine de çok sevindim öpüyorum paşayı gıdısından kokulu kokulu.
Ben nöbeti sana devredeyim o zaman
Sevda uyudu darısı sizin minnaklara
Çok haklısın canım. Kimsenin anne olmaya toplumca itilmemesi lazım. Büyük sorumluluk ve zorluk çünkü. Yazık o iyi bakılmadan bebeklere.hepsi dünyadan habersiz hepsi birer kuzu. Allah isteyen ve guzelce hakkı ile bakabilecek insanlara nasip etsin.Bugun fazla gezdim,eve yenigeldim sayilr,oglan uyuyali 2 saat oluyor,uyandi uyanacak diye beklitorum,mamasini verip uyuycam,goZlerimden de uyku akitor. Ben hic dinlenemiyorim yaaaa,he yorgun hep iykusuzum,dun gunduzdem kardescegz geldi de Aziick evi toparladik,saolsun cocugada coook bakti,az once annemi aradim da kardesimi istedim,annem dokunma ona cok yorulmus,horlayarak uyuuor dedi ben sok. Birde dert yanmis anneme,anne cok zor bu bebek isi yaaa,allah ablama sabir versin dedi,gercekten oyle,dogurdum lohusalik derkrn dinlenemedim,sonrada cocugun hastaligi derken 10 gun hastanede kaldik,stresi yorgunlugu pek fenaydi.3 haftasir zaten kv burdaydi onlara gerilmekten acayip yorulmustum. Cocugun hastaligi nedeyniyle her gin bir maceramiz var yine yollardayiz doktorlardayizz. Bende anneme dert yandim anne cok yorgunum gecem gunduzum karisti nabicam bem kocamda bana yardim etmiyor haklida ona da uzuluyorum. Annemde ditorki vucudun bu tempoya alismasi az daha sabret.3. Aydan sonra oooooo ben daha iyisini de yaparim diceksin,ayakta yorgunlginu atacaksin merak etme,hayatin bundan sonra bu maratonda devam edecek,sorunlar sekil degistirecek ama hic bitmeyecek ,aklin hep dusun eli hep uretken olacak dedi. Sanirim anne olmamayi secmek de anne olmayi secmek kadsr dogal bir hakmis,hamdolsun iyiki yaptim tabiki cocuggmdan ote dunyayi tanimam,ama cocuk istemeyen kadinlari anlayabilirim. Psikoloji isi bu,bence herkrs hakedemez ve kaldiramaz. Buyuuuuuuuk sorumluluk.
Daha buyuk sepeti olanlar var,yatar gibi kenarlarida kalin cocuk kalkamyoru falan,kademeli birsey bulmam lazim,komsumda vardi onu cok begenmistim,ama satisi gorunmuyor artik,bilidik markalarin disinda bir bebe dukkanina bakmak laizm,ucuz ve islevsel seyler olabiliyor6 aydan sonra kullanıyorsun canım salıncak oturur pozisyona geliyor. One arkaya sağa sola sallanabilecek sekilde çeviriyorsun. Pili hiç gitmiyor ama elde de sallanıyor. Ha ben bunu para verip almadım. Esimin teyze kızı verdi. Daha başka işini görür uygun şey varsa onu al tabii.
Saol tatlimmmmm ,iyi habelrrr var ama hala ne oldugunu bilmiyoriz,bu hafta ortaya cikicak bakalim,ama icimi rahat cok sukur. Allahim kotusunden korusun diyorum her zaman,hepimizin hakkinda hayirlisi
Aynen canim bncede oyle, cok guzel birsey ama cok yipratici. Ona birsey olacak dusuncesi beni mahfediyor. Coook zor ,kabullenmekte cok zor. Hakkimizda hayirlisi hersey allahtan demekten baska caremiz yok,yavrularimiz allaha emanet,haberlrdr bu tur seyeleri gordukce hungur hungur agliyorum,vesselam pskilojiyide boZmusum, umarim toparlanirimÇok haklısın canım. Kimsenin anne olmaya toplumca itilmemesi lazım. Büyük sorumluluk ve zorluk çünkü. Yazık o iyi bakılmadan bebeklere.hepsi dünyadan habersiz hepsi birer kuzu. Allah isteyen ve guzelce hakkı ile bakabilecek insanlara nasip etsin.
Yok canim mamayi kestim sadece anne sutu veriyorum artik cok sukur. Hani mama verirken onda bile tereddut ediyodum demek istemistim. Ne su ne baska bisi sutumden baska hic bisi vermiyorum artik.Amannn Allah korusun canmm iste koruyor da sukur meleklerimizi. Bizim yatak da egimli reflu yatagi kizim kendini cok kaydiriyor ama sepet besik oldugu icn uca kadr gelip duruyordu ama yine de baktm bi yeri acicak doye korktm. Bacagini bariyerlere dayiyo cunku, ben de yatagin egimini altina yorganini kiyup azalttm birazcik. Battaniyeyi de benimki kollarini ortersem yuzune gecirebiliyo bi kere pusette farkettim bid aha hic kollari ortemedm. Kollari disarda birakiyorm hep. Cunku kafasina kollari geciriyo hep bidik. Allahim esirgesin yaa.
Ah canm ben o kadr korkutmak istememistm iste. Allah korusun korumus da iste cok sukur ama bi daha yapma bence de asla.
Mamaya devam ediyosun degil mi? Su ondan yani??
Tatlım korkutmak için söylemedim insülin direnci ile ilgili bir durum.birsey olmaz korkma birdaha anne sütü ve mamadan su dan başka birsey verme.ya da doktoruna danış.
yesil_ela çok güzel açıklamış, okuyarak gelince geç kaldım cevap vermeye ama sağolsun arkadaşım anlatmış
Çikolatadaki kafein çocukta reflüyü tetikliyormuş diye biliyorum cnm hele sarelle Nutella falan onların içeriğinde palmiye Yağı var çok Zararlı bi Tür yağmış
Canim benim kaynım erken ek gıdaya başlamaktan alerji olmuş. Sürekli baş bölgesinde yumurta büyüklüğünde şişlik oluyormuş. Allah korusun doktor boğazda çıkarsa nefessiz kalır olur demiş. Yapma ne olur. Midesi 6. Aydan sonra hazır oluyor.
Canim senin sutun hicmi yok artik ? Nasil kesildi bu kadar erken onu anlamadim.Allah alah bizimki uyanmadi,bende uyuyim bari,ilk defa uzun uyudu bu kadar.
Canim senin sutun hicmi yok artik ? Nasil kesildi bu kadar erken onu anlamadim.
Eşim ailesine benden habersiz 20 bin lira harcıcak öyle mi!!!!! Peki direk 20 bin lira da ben harcardım kendi aileme ödeşirdik asla böyle bişeyi yanına bırakmam harcadığı bi tek kendi parası değilKızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdimben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!
Evet canım boyası bitti de öğlen araba gelecek inşallah taşınacağız. Boya kokusu elifi rahatsız etmez umarımYok canım ben konuşamıyorum bu konuyu annemle. Zoruma gidiyor açıkçası boğazım düğümleniyor anneme hesap sormak istediğimde. Neyse boşver
Nasıl gidiyor taşınma işi, yeni evin boyası bitti mi
Bugun fazla gezdim,eve yenigeldim sayilr,oglan uyuyali 2 saat oluyor,uyandi uyanacak diye beklitorum,mamasini verip uyuycam,goZlerimden de uyku akitor. Ben hic dinlenemiyorim yaaaa,he yorgun hep iykusuzum,dun gunduzdem kardescegz geldi de Aziick evi toparladik,saolsun cocugada coook bakti,az once annemi aradim da kardesimi istedim,annem dokunma ona cok yorulmus,horlayarak uyuuor dedi ben sok. Birde dert yanmis anneme,anne cok zor bu bebek isi yaaa,allah ablama sabir versin dedi,gercekten oyle,dogurdum lohusalik derkrn dinlenemedim,sonrada cocugun hastaligi derken 10 gun hastanede kaldik,stresi yorgunlugu pek fenaydi.3 haftasir zaten kv burdaydi onlara gerilmekten acayip yorulmustum. Cocugun hastaligi nedeyniyle her gin bir maceramiz var yine yollardayiz doktorlardayizz. Bende anneme dert yandim anne cok yorgunum gecem gunduzum karisti nabicam bem kocamda bana yardim etmiyor haklida ona da uzuluyorum. Annemde ditorki vucudun bu tempoya alismasi az daha sabret.3. Aydan sonra oooooo ben daha iyisini de yaparim diceksin,ayakta yorgunlginu atacaksin merak etme,hayatin bundan sonra bu maratonda devam edecek,sorunlar sekil degistirecek ama hic bitmeyecek ,aklin hep dusun eli hep uretken olacak dedi. Sanirim anne olmamayi secmek de anne olmayi secmek kadsr dogal bir hakmis,hamdolsun iyiki yaptim tabiki cocuggmdan ote dunyayi tanimam,ama cocuk istemeyen kadinlari anlayabilirim. Psikoloji isi bu,bence herkrs hakedemez ve kaldiramaz. Buyuuuuuuuk sorumluluk.
Allah alah bizimki uyanmadi,bende uyuyim bari,ilk defa uzun uyudu bu kadar.
Yatmadan agzina biberonu dayadim,luk luk icti,2 saat gecti hicbisey yememis gibi yine 120 cc yi gomdu beyefendi,bir de kaka yaptik, temizlerkende biraz daha kaka yaptik elim yatagim tam kaka oldu. Temizlendik,sardik kundakladik tekrar uyuduk.
Bu arada ben uyku tulumu aldim beybiler,markafonide gecen hafta 50 liraydi,yuzde yuz pamuk, bende aldim. Cocuk firin gibi oluyo icinde,cok giydirursem cok terliyor,bende ince giydirip icine sokuyorum. Degmeyin keyfinr,bizimki begendi ,standartmis ama boyu cok uzundegil. 3 ay sinra icine giremez diye tahmin ediyorum,aynisindan da disariya cikarken kullanmaya dogurmadan once almistim,oda disarida is goruyor
5 nöbetinden günaydın.kız uyandı altını aldım emZirdim zilli Nasıl gülüyor cilve işve sabahın köründe.ama benı kandıramadı uykusu dağılmasın diye o bacakları o gıdığı öpemedim yine dişlerimi sıktım :) .rabbim evlatlarımızı korusun
Kızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size
Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdimben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?! Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm
Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!
bugün boşansak eşime kız bulur evlendirir eminim buna
Canım ben TTO diye bi krem aldım sürdüm. Öncesinde de tam çıkarken farkettim tahta kaşıkla yaktım bir iki kere de parmağıma eseton döküp orAya bastırdım iki güne geçti uçuğum. Başka ne yapabilirsin bilmiyorum
Emzirme sanati kitabı la leche legue den canım. Kitap birçok annenin emzirme deneyimini anlatıyor.
Bugun fazla gezdim,eve yenigeldim sayilr,oglan uyuyali 2 saat oluyor,uyandi uyanacak diye beklitorum,mamasini verip uyuycam,goZlerimden de uyku akitor. Ben hic dinlenemiyorim yaaaa,he yorgun hep iykusuzum,dun gunduzdem kardescegz geldi de Aziick evi toparladik,saolsun cocugada coook bakti,az once annemi aradim da kardesimi istedim,annem dokunma ona cok yorulmus,horlayarak uyuuor dedi ben sok. Birde dert yanmis anneme,anne cok zor bu bebek isi yaaa,allah ablama sabir versin dedi,gercekten oyle,dogurdum lohusalik derkrn dinlenemedim,sonrada cocugun hastaligi derken 10 gun hastanede kaldik,stresi yorgunlugu pek fenaydi.3 haftasir zaten kv burdaydi onlara gerilmekten acayip yorulmustum. Cocugun hastaligi nedeyniyle her gin bir maceramiz var yine yollardayiz doktorlardayizz. Bende anneme dert yandim anne cok yorgunum gecem gunduzum karisti nabicam bem kocamda bana yardim etmiyor haklida ona da uzuluyorum. Annemde ditorki vucudun bu tempoya alismasi az daha sabret.3. Aydan sonra oooooo ben daha iyisini de yaparim diceksin,ayakta yorgunlginu atacaksin merak etme,hayatin bundan sonra bu maratonda devam edecek,sorunlar sekil degistirecek ama hic bitmeyecek ,aklin hep dusun eli hep uretken olacak dedi. Sanirim anne olmamayi secmek de anne olmayi secmek kadsr dogal bir hakmis,hamdolsun iyiki yaptim tabiki cocuggmdan ote dunyayi tanimam,ama cocuk istemeyen kadinlari anlayabilirim. Psikoloji isi bu,bence herkrs hakedemez ve kaldiramaz. Buyuuuuuuuk sorumluluk.
Saol tatlimmmmm ,iyi habelrrr var ama hala ne oldugunu bilmiyoriz,bu hafta ortaya cikicak bakalim,ama icimi rahat cok sukur. Allahim kotusunden korusun diyorum her zaman,hepimizin hakkinda hayirlisi
Yok canim mamayi kestim sadece anne sutu veriyorum artik cok sukur. Hani mama verirken onda bile tereddut ediyodum demek istemistim. Ne su ne baska bisi sutumden baska hic bisi vermiyorum artik.
Ay yok kizlar ben masumane dusunup vermistim oyle dokundurmustum ama hic masum degilmis baksaniza. Cocugumu telef edicekmisimde haberim yokmus. Danismadan arastirmadan kafama gore is yapiyorum ya alarjisi ciksaydi bisi olsaydi napardim ben. Dusundukce deli oluyorum nasil boyle bisi yaptim. Allah'im korumus birdaha tovbe. Atarsa atsin emzigi geri sokarim agzina napim. Hic bisi evlatlarimizdan kiymetli degil.
Ay valla pisman oldum he. Sagolun bilgi icin kizlar bak paylasmasaydim sizle belki attikca devam edicektim. Allah razi olsun. Yavrumda cok sukur ki olumsuz birsey yok. Valla kendimi hic affetmezdim.
5 nöbetinden günaydın.kız uyandı altını aldım emZirdim zilli Nasıl gülüyor cilve işve sabahın köründe.ama benı kandıramadı uykusu dağılmasın diye o bacakları o gıdığı öpemedim yine dişlerimi sıktım :) .rabbim evlatlarımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?