2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmisi okuyarak geldim de simdi gordum canim cok saol,ama bunun omru 6 aydan sonra kalmaz gobi geldi,buyukce birsey almak istiyorum,2-3 yas araligindada kullanilabilir diye dusundum.hala arayistayim
Hoş geldin burcuu :) Alp bebekten güzel haberler varmış ama göremedim o mesajını. Yine de çok sevindim öpüyorum paşayı gıdısından kokulu kokulu.

Ben nöbeti sana devredeyim o zaman

Sevda uyudu darısı sizin minnaklara

Bugun fazla gezdim,eve yenigeldim sayilr,oglan uyuyali 2 saat oluyor,uyandi uyanacak diye beklitorum,mamasini verip uyuycam,goZlerimden de uyku akitor. Ben hic dinlenemiyorim yaaaa,he yorgun hep iykusuzum,dun gunduzdem kardescegz geldi de Aziick evi toparladik,saolsun cocugada coook bakti,az once annemi aradim da kardesimi istedim,annem dokunma ona cok yorulmus,horlayarak uyuuor dedi ben sok. Birde dert yanmis anneme,anne cok zor bu bebek isi yaaa,allah ablama sabir versin dedi,gercekten oyle,dogurdum lohusalik derkrn dinlenemedim,sonrada cocugun hastaligi derken 10 gun hastanede kaldik,stresi yorgunlugu pek fenaydi.3 haftasir zaten kv burdaydi onlara gerilmekten acayip yorulmustum. Cocugun hastaligi nedeyniyle her gin bir maceramiz var yine yollardayiz doktorlardayizz. Bende anneme dert yandim anne cok yorgunum gecem gunduzum karisti nabicam bem kocamda bana yardim etmiyor haklida ona da uzuluyorum. Annemde ditorki vucudun bu tempoya alismasi az daha sabret.3. Aydan sonra oooooo ben daha iyisini de yaparim diceksin,ayakta yorgunlginu atacaksin merak etme,hayatin bundan sonra bu maratonda devam edecek,sorunlar sekil degistirecek ama hic bitmeyecek ,aklin hep dusun eli hep uretken olacak dedi. Sanirim anne olmamayi secmek de anne olmayi secmek kadsr dogal bir hakmis,hamdolsun iyiki yaptim tabiki cocuggmdan ote dunyayi tanimam,ama cocuk istemeyen kadinlari anlayabilirim. Psikoloji isi bu,bence herkrs hakedemez ve kaldiramaz. Buyuuuuuuuk sorumluluk.

Benimki uyuyalı çok oldu ama sizin sohbeti bırakıp gidemedim. Emmeye uyanır birazdan. O zaman yatarım.

Saol tatlimmmmm ,iyi habelrrr var ama hala ne oldugunu bilmiyoriz,bu hafta ortaya cikicak bakalim,ama icimi rahat cok sukur. Allahim kotusunden korusun diyorum her zaman,hepimizin hakkinda hayirlisi

Çok haklısın canım. Kimsenin anne olmaya toplumca itilmemesi lazım. Büyük sorumluluk ve zorluk çünkü. Yazık o iyi bakılmadan bebeklere.hepsi dünyadan habersiz hepsi birer kuzu. Allah isteyen ve guzelce hakkı ile bakabilecek insanlara nasip etsin.

Daha buyuk sepeti olanlar var,yatar gibi kenarlarida kalin cocuk kalkamyoru falan,kademeli birsey bulmam lazim,komsumda vardi onu cok begenmistim,ama satisi gorunmuyor artik,bilidik markalarin disinda bir bebe dukkanina bakmak laizm,ucuz ve islevsel seyler olabiliyor

Aynen canim bncede oyle, cok guzel birsey ama cok yipratici. Ona birsey olacak dusuncesi beni mahfediyor. Coook zor ,kabullenmekte cok zor. Hakkimizda hayirlisi hersey allahtan demekten baska caremiz yok,yavrularimiz allaha emanet,haberlrdr bu tur seyeleri gordukce hungur hungur agliyorum,vesselam pskilojiyide boZmusum, umarim toparlanirim

Yok canim mamayi kestim sadece anne sutu veriyorum artik cok sukur. Hani mama verirken onda bile tereddut ediyodum demek istemistim. Ne su ne baska bisi sutumden baska hic bisi vermiyorum artik.
Tatlım korkutmak için söylemedim insülin direnci ile ilgili bir durum.birsey olmaz korkma birdaha anne sütü ve mamadan su dan başka birsey verme.ya da doktoruna danış.

yesil_ela çok güzel açıklamış, okuyarak gelince geç kaldım cevap vermeye ama sağolsun arkadaşım anlatmış

Çikolatadaki kafein çocukta reflüyü tetikliyormuş diye biliyorum cnm hele sarelle Nutella falan onların içeriğinde palmiye Yağı var çok Zararlı bi Tür yağmış

Ay yok kizlar ben masumane dusunup vermistim oyle dokundurmustum ama hic masum degilmis baksaniza. Cocugumu telef edicekmisimde haberim yokmus. Danismadan arastirmadan kafama gore is yapiyorum ya alarjisi ciksaydi bisi olsaydi napardim ben. Dusundukce deli oluyorum nasil boyle bisi yaptim. Allah'im korumus birdaha tovbe. Atarsa atsin emzigi geri sokarim agzina napim. Hic bisi evlatlarimizdan kiymetli degil.
Ay valla pisman oldum he. Sagolun bilgi icin kizlar bak paylasmasaydim sizle belki attikca devam edicektim. Allah razi olsun. Yavrumda cok sukur ki olumsuz birsey yok. Valla kendimi hic affetmezdim.

Kizlar özellikle ikinci üçüncü çocuğu olanlara sesleniyorum.okulda bir kac hocanin söylediğine göre benim icin bu daha iyi zamanlarimiş bebek olmasi en kolaymiş büyüdükçe daha zor olucakmiş dediler.bu kişiler bana bunlari söylediklerinde ayri ayrilardi birbirlerini gaza getirmediler yani.nevarmış ki altini degistir besle gazini al uyutmuşmuş.bizim yaptiklarimizi bu kadar basit söylediler.,.dedikleri gibi mi....

Canim senin sutun hicmi yok artik ? Nasil kesildi bu kadar erken onu anlamadim.

Benim basindan beri sorunluydu canim,suzdeki gibi fosur fosur hic olamadi sutum,en basindan beride alp almadi memeyi,ne yaptiysam almasi,almayan bebe cok zor.o akmadigi icinde az olan sutum iyice gitti,gunde 30 cc zor cikiyordu.sonrada hastaneydi stresiydi ameliyatti derken,tam kesildi,1 damla dahi cikmiyor. Asil ben size sasiriyorum,nasil oyle fis fis geliyor sutler anlamis degilim.olmayinca olmuyor maalesef,masallah size nazarim degmesin bol sutleriniZ olsun hepinizin

Yatmadan agzina biberonu dayadim,luk luk icti,2 saat gecti hicbisey yememis gibi yine 120 cc yi gomdu beyefendi,bir de kaka yaptik, temizlerkende biraz daha kaka yaptik elim yatagim tam kaka oldu. Temizlendik,sardik kundakladik tekrar uyuduk.

Bu arada ben uyku tulumu aldim beybiler,markafonide gecen hafta 50 liraydi,yuzde yuz pamuk, bende aldim. Cocuk firin gibi oluyo icinde,cok giydirursem cok terliyor,bende ince giydirip icine sokuyorum. Degmeyin keyfinr,bizimki begendi ,standartmis ama boyu cok uzundegil. 3 ay sinra icine giremez diye tahmin ediyorum,aynisindan da disariya cikarken kullanmaya dogurmadan once almistim,oda disarida is goruyor

Eşim ailesine benden habersiz 20 bin lira harcıcak öyle mi!!!!! Peki direk 20 bin lira da ben harcardım kendi aileme ödeşirdik asla böyle bişeyi yanına bırakmam harcadığı bi tek kendi parası değil

Yok canım ben konuşamıyorum bu konuyu annemle. Zoruma gidiyor açıkçası boğazım düğümleniyor anneme hesap sormak istediğimde. Neyse boşver

Nasıl gidiyor taşınma işi, yeni evin boyası bitti mi
Evet canım boyası bitti de öğlen araba gelecek inşallah taşınacağız. Boya kokusu elifi rahatsız etmez umarım
Aksam dayanamadım artik ağladım. Esim herşeye sonra bakarız o kolay bu kalsın falan diyordu. Sabah yaparmış. Bi turlu toplanamamıştık. Ben ağlayinca bi girdi herşeyi topladı paket yaptı. Yapınca hemen hallediyor da nazlı benim adam. İşine geldiği zaman yapıyor.

Allah alah bizimki uyanmadi,bende uyuyim bari,ilk defa uzun uyudu bu kadar.

Galiba şu alışma dönemi geçince tam adapte oluruz. Ancak no zaman dinlenebiliriz. Bizim vücutlar da uykusuzluğa alışır 5 dk uyusak bile dinlenmiş oluruz. Benim kardesimde yanıma gelince beNim yaptığımın 4te birini yapmadan bitiyor.
C&a da da güzel uyku tulumları vardı. Hızlıca bi bakmistim.
Mamayı da götürdüğüne gore sende güzelce uyu dinlen tatlım.

5 nöbetinde bizimki de ayni ben dayanamıyorum amaaan uyanırsa uyansın diyip başlıyoruz muhabbete. Elif pek bi dilli. Ses yüklense de keşke bi dinleseniz

Selam,benimde kızım 2 aylık oldu,bir türlü mama tutturamadık bizde,anne sütü almıyor maalesef beceremedik biz,aptamil conformil aldık fena kabız yaptı,hipp combiotik kabızlığını geçirdi bu sefer her öğün kusmaya başladı sulu bir mama diyemi bilmiyorum,aptamil pronutra 1 aldık 2 hafta onu denedik 2 günde 1 kaka yapmaya başladı ,hipp e göre daha az kustu ama Bunuda hipp kadar iştahlı yemiyo,bitirmiyor ,similar aldım şimdi 2 gündür Dr bunuda önermişti bakalım bunda kusma durumu ve kabızlık durumu ne olacak,sizlerde bu tür sorun yaşadınızmı?hangi mamayı önerirsiniz,hem kabız yapmayıp hem koşturmayan mama varmı gerçi bu çocuğa göre değişir biliyorum ama ...birde ben Dr.browns biberon kullanıyorum,suyla durulayıp tüm aparatlarını kaynar Sudan geçiyorum,sabun sürmüyorum,sizler nasıl temizliyosunuz ?

Ay inanamiyorm yaaaaaa... Hem de habersizce hem de 20000 ay 2000 olsa bile yuh sonucta habersiz. Ne kadr ayip etmis esin. Ama sasirmiyorm artk erkeklere ben... Allah sabirlar versn canm benim.

bugün boşansak eşime kız bulur evlendirir eminim buna

Yok artik yahuuu m. Bu insanlar bunun hesabini nasil verecek acabaa

Anladimm canm cok sagoll

Emzirme sanati kitabı la leche legue den canım. Kitap birçok annenin emzirme deneyimini anlatıyor.

Anldm canm sagolasinn

Saol tatlimmmmm ,iyi habelrrr var ama hala ne oldugunu bilmiyoriz,bu hafta ortaya cikicak bakalim,ama icimi rahat cok sukur. Allahim kotusunden korusun diyorum her zaman,hepimizin hakkinda hayirlisi

Annelik zor zanaat olsa da hakkindan geliriz insallah hayirlisiylaaa

Guzel haberleriniz hep devam etsin insallah canm benim

Anldm canm en guzeliii misss

Amin canm aminn
Benimki de yapiyor bazen aynisini mesela su an yemelik bunlr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…