2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
gul_sek yahu bu cocugun yedigi nereye gidiyor,soZde derin iykuda,5 te yedi,6.30 da kivranmaya basladiii,poffff aha agzi yine biberonda,bende cok yorulmusum bacaklarim segiril duruoyr,bir turlu uyki tutmadi beni.

Bende butun mamalari denedim,sindirimi en iyisi similac dedi doktor,artik onu kullaniliyorun,bindan once hipp ti,ama hippti cok memnun kalmadim,similactan memnunum,kakasi daha yumusak ve kolay cikiyor,.memnun kalirsin,bende de dr browns var. 2 saatte bir mama aldigi icin pek kaynatmaya vaktim olmuyor o yuZden, baby&me nin biberon temizleyicisini aldim,onunla temizliyorum,ama her defasinda degil,bazi gunler sadece sudan geciriyorim o kadar.

2 saatte bir 120 cc mama yiyoruz,siZdede durum ayni mi

Son düzenleme:
ben hepsini özelde yaptım. kimse bir şey söylemedi :)

Pisikedii canım benım geçmiş olsun suan neler hissettiğini anlayabiliyorum gerçekten.mutfak yapılmadan eve oturulmuyor mu ya da kendileri yaptırsın ayıp ya cok kızıyorum deliriyorum ya.kocan senın Bilgin rızan olmadan Nasıl yaptırabilir cok yanlıs.bak benım eşim ben 7 aylık hamileyken annesigil memlekete köye 1 aylığına gezmeye gitmek için 3 bin istemişler.yılda 2 giderler köye.köyde ev falan yok biraz otel biraz akrabalarda kalacaklarmış.eşim de vermiş.bende nette Bebek eşyaları alırken hangisi daha ekonomik diye araştırıp duruyorum düşün.ben bunu bir duydum delirdim sinir krizi geçirdim hastalık falan olsa ağzımı açmam gezmek ya.eşimi paraladım git ananda kal diye evden kovdum anasıgil bizim Bi kiramızı alıyorlardı eşim evlenmeden söz vermiş siz kirayı almaya devam edeceksiniz diye ne yaptıysam alamadım kirayı ihtiyacları da yok.eşim yalvardı özür diledi affetmedim sonra bindim arabaya bunu da aldım dedim ananlara gidiyoruz yolda da bundan sonra kirayı ben alacağım çocuğum olacak hayır olmaz Dedi sen bizim ortak olan paramızı Nasıl haberim olmadan verirsin dedim yoksa eve gelemezsin dedim bilir yaparım gittik oturduk anasıgile eşim titriyor ama haksız haklı olsa bağırır çağırır bastırır beni.oğlunuz 3 bin vermiş güle güle harcayın neden verdiğini sorduğumda da bundan sonra kiramızı biz alacakmışız önden yine sizi düşünüp 3 bin vermiş harçlık dedim olur mu oyle şey o kira bizim diye yırtındılar bizim olan evin kirası Nasıl sizin oluyor eşim oyle karar vermiş yoksa 2 ay sonra doğum yapacagım çocuk masrafı hastane masrafı var niye size gezmek için 3 bin versin dimi dedim eşim ses çıkarmadı hemen ordan kiracıya gittim hesap no yazdım bundan sonraki kiraları bu hesaba yatırıyorsun eskisi gibi elden kaynanama vermiyorsunuz yasal olarak hesaba yatması daha uygun biliyorsunuz tapu eşime ait dedim tamam Dedi sonra annemi aradım çarşıya in bankaya git sana 3 nin gönderiyoruz damadın ısrar ediyor buzdolabın eskimişti ya yenilesin annem diyor dedim gönderdik.eşime de dedim eğer bir daha sebepsiz ihtiyaç olmadan fuzuli para verirsen haram olsun o gün bugündür tek lira vermez habersiz hic bir şey yapmaz mahcup oldu çünkü 5 aydır kirayı hala ben alıyorum haketti hepsi

çatlayıp ölseler keşke diyorum bazen :)

Ne Bİçim bi insan bu

Son durum ne oldu grillcim sıkıntı yok inşallah

Ne kaynanaymış be Allah sabır versin bir de utanmadan geliyor yüzü var
ya işte yüzsüz. bir de benimle konuşmaya çalışıyor. onunla aynı odada olmamak için iş icad ediyorum :)

Gitmiş kvalidesi bu gece de onlarda kalcakmış canım. İnşallah kavgasız gürültüsüz geçer şu iki günleri
inşallah canım.

bir de yatak odamıza dalarsa @honeybee_34 nin kv siyle yarışır :)

Kızlar kırkım çıktıktan yedi gün sonra adet oldum yedi gün surdu bitti 8 gün sonra yine kanamam oldu neden acaba bole olan varmı doktora gitsem mi acaba?

gul_sek yahu bu cocugun yedigi nereye gidiyor,soZde derin iykuda,5 te yedi,6.30 da kivranmaya basladiii,poffff aha agzi yine biberonda,bende cok yorulmusum bacaklarim segiril duruoyr,bir turlu uyki tutmadi beni.

Bağırsaklar güzel çalışıyor demekki canım kolay değil onca koşturmaca kafa da dolu tabi. Yorulman normal. Biri var mi verip te senin dinleneceğin?

kelebek.hill gul_sek yerim ben bu minnoşları ya iyice sesleri çıkıyor artık yamuk yamuk gülüyorlar sesli sesli maşallah

Bakışlar falan iyice kendini bilir halde :) ben ona gülerek bakıyorsam o da başlıyor gülmeye şaşırıyorum anlıyor mu gerçekten diye.

Benim içimin yağları eridi ne güzel aklına da gelmiş. Kirayı almak için de bahane olmuş. Çok iyi yapmissin haksiz oldukları için seslerini çıkaramazlar tabii

Sezeryan ile bebeğini kaybedenleri okumak derken ?

Oha ne kvdeler varmış kızlar sizde yahu. Vay arkadaş. Tam sopalık bunlar yahu. B Began bari kvdeden yana yüzün gulseydi.
değil mi ya? kızlarım şanslı sayılır.
anneanne ve babaanne seviyor şimdilik :)

Geçmiş olsun kuzum hiiiiii dedim kaldım görünce...

Helal olsun kız :) hayatta kaynanamlara hesap soramam ama aynı miktar parayı Eşimden çatır çatır alır aileme harcardım bende

geçmiş olsun. inşallah mühim bir şey değildir.

ama bizim gibi deliler üçüncüyü de doğuruyor o kadar sıkıntıya rağmen :)

Onların sindirim sistemi de bunlara hazır değil canım.eskiler ve geleneksel bacılar diyordur eminim herşeyden sür ver falan:)hele ki balda clostridium botulinum adı verilen bir bakterinin sporları bulunur.spor kendini korumaya almış tohum hali dersek sindirim sisteminde tekrar üremeye başlar.çok az miktarı bile oldürücü olabilen toksin dediğimiz zehiri salgılamaya başlarlar.yetişkinlerin ve bir yaşında büyuk bebeklerin sind.sistemlerinde bakterinin toksin salgılanmasını önleyen faydalı bakteriler bulunur.1 yaşın altındaki bebelerde bu faydalı bakterilerden olmadığından bu hastalığa savunmasızdirlar.
Süt memeden sterilize şekilde geliyor.mamayı da suyunu kaynatarak yapiyoruz.ama dışarıdan gelecek bir gıdada onun tolore edemeyecegi bir bakteri olmadığı da bilemeyiz.uzun yazdım biraz hayvan doktoru da olsam hasta eden bakterilerimiz ortak biliyorum canım o yüzden:)

elffth3 gul_sek m.beauty B Began durumları cok iyi kaynanamların dikkat edin kayınvalide değil kaynana :) yine de her ay market alışverişlerini yaparız telefon faturalarını öderiz bunlar anne baba evlat arasında olur hastalık olur yine verilir hic problem değil ama sen paran bileziklerin varken(bizim kiramızla yaptığı bilezikler) bu arada dogum yaptım paramız yok diye ağlanıp 20. Gün kayınpederim ilk defa gördü torununu o Zaman taktı çeyrek altını evlerimiz arası 15 dk.her neyse ben bunu aldatma arkamdan iş çevirme sayarım 3 bin az para mı haberim olsa neyse çünkü duysam biliyordu olacakları.ben yine bişey demedim oğlunuz böyle istedi diye size önden 3 bin vermiş hadi yine iyisiniz demeye getirdim lafı moralleri inanılmaz bozuldu ilk kirada istemişler kiracıdan kiracı demiş ki gelin hesaba yatırın sorun cıkar Dedi biz Oray'a yatırdık dün demiş eşimi aramışlar ayıp değil mi senın yaptığın diye.bizim de ihtiyacımız var anne 3 bin verdim gidin gezin maaşınız var kendi eviniz daha ne olsun ihtiyacınız yok Allah korusun olursa ben yine veririm .gelininizde çalışıyor onunda Hakkı var Dedi.ve 3 bini almalarına rağmen köye gitmediler eşimle de 1 hafta konuşmadım değer miydi habersiz para vermeye demek ki herkesin parası ayrı bütçeyi ayırıyoruz dedim kim bilir kac defa daha verdin dedim vermedim diyemedi neyse annemin gıcır gıcır buzdolabı oldu cok memnun oh bundan sonra duyarsam 3 katını annemlere yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…