Mukus olabilir canım kaka yeşil ve cok sulu değilse endişe etme daha sık emzir ve günde bir kaç kere 1 cay kaşığı kaynatılmış soğumuş su verKizlar oglumun kakasinda mukus var. Doktorami gotureyim ? Cikolatadan mi oldu acaba ya. Allah beni bildigi gibi yapsin.
çok şükür ki eşim öyle değil.@elffth3 @gul_sekm.beauty B Began durumları cok iyi kaynanamların dikkat edin kayınvalide değil kaynana :) yine de her ay market alışverişlerini yaparız telefon faturalarını öderiz bunlar anne baba evlat arasında olur hastalık olur yine verilir hic problem değil ama sen paran bileziklerin varken(bizim kiramızla yaptığı bilezikler) bu arada dogum yaptım paramız yok diye ağlanıp 20. Gün kayınpederim ilk defa gördü torununu o Zaman taktı çeyrek altını evlerimiz arası 15 dk.her neyse ben bunu aldatma arkamdan iş çevirme sayarım 3 bin az para mı haberim olsa neyse çünkü duysam biliyordu olacakları.ben yine bişey demedim oğlunuz böyle istedi diye size önden 3 bin vermiş hadi yine iyisiniz demeye getirdim lafı moralleri inanılmaz bozuldu ilk kirada istemişler kiracıdan kiracı demiş ki gelin hesaba yatırın sorun cıkar Dedi biz Oray'a yatırdık dün demiş eşimi aramışlar ayıp değil mi senın yaptığın diye.bizim de ihtiyacımız var anne 3 bin verdim gidin gezin maaşınız var kendi eviniz daha ne olsun ihtiyacınız yok Allah korusun olursa ben yine veririm .gelininizde çalışıyor onunda Hakkı var Dedi.ve 3 bini almalarına rağmen köye gitmediler eşimle de 1 hafta konuşmadım değer miydi habersiz para vermeye demek ki herkesin parası ayrı bütçeyi ayırıyoruz dedim kim bilir kac defa daha verdin dedim vermedim diyemedi neyse annemin gıcır gıcır buzdolabı oldu cok memnun oh bundan sonra duyarsam 3 katını annemlere yollayacağım
Hiç takmadım giymedim canım ama kan dolaşımını engellemiştir dar olduğu için.Kızlar deminde sordum kedicikten başka kimse cevap yazmadı
Yaf benim gibi korse yada dar sıkı şeyler giydikten sonra ertesi günü kasıklarınız ağrıyormu?
Dün taktım bugün ceremetini yaşıyorum
Kasıklarım çok ağrıyor
Oh cok sukur ya. Korktum valla. Su veririm tabi kuzuma biraksam memeden kopmaz cok sukur. Emziririm canim cok sagolMukus olabilir canım kaka yeşil ve cok sulu değilse endişe etme daha sık emzir ve günde bir kaç kere 1 cay kaşığı kaynatılmış soğumuş su ver
Aynen cnm Allah gerçekten yokluğu gösterecek o Zaman şükür etmeyi öğreneceklerçok şükür ki eşim öyle değil.
bir de varken yok diye ağlamalarına uyuz oluyorum.
kv odada kızlarla tv izliyor. ben kızımı uyutma bahanesiyle yatak odasında KK da takılıyorum :)
yesil_ela yanaklarından öpüyorum helal olsun
Kızlar 2. Ay aşılarınızi yaptırdınız mi nasıl geçti , ateş yaptı mı ve 2. Ay kontrolde kaç kilo olmuş bebişler
nymeria-burcu beneto leon diye bir salincak var bak istersen hem mama sandalyesi oluyor hemde uzun vadeli kullanilabilecek bir model
eşim de ondan korkuyor :))))Gunun sonunda birbirinizi girtlaklamassiniz degil mi,ben endiseliyim bu konudaaaa,allah korusun
Aynenn aklimdan gecende bu modeldi canim,gayet rahat gorunuyor.
Ikinci ay aşımız iyi gecti canım.ateş yapmadı.4.400dü oğlumun kilosu..yesil_ela yanaklarından öpüyorum helal olsun
Kızlar 2. Ay aşılarınızi yaptırdınız mi nasıl geçti , ateş yaptı mı ve 2. Ay kontrolde kaç kilo olmuş bebişler
nymeria-burcu beneto leon diye bir salincak var bak istersen hem mama sandalyesi oluyor hemde uzun vadeli kullanilabilecek bir model
yesil_ela yanaklarından öpüyorum helal olsun
Evet cnm yeğenim de 1 buçuk yaşında yakalandı 2 gün hastanede yatırdılar ancak 15 günde atlattı hastalığı. Bir deri bir kemik kaldı çocuk. Şikayetleri ishal ve yüksek ateşti zaten doktor hemen teşhisi koydu. Cnm rota virüsü benim bildiğim kadarıyla 6.aydan önce görülmez çocuklarda.(şahsi düşüncem elimde bilimsel bir veri yok :))) Aşıları da 1. Doz aşısı 2. Ayda 2.doz aşısı da 5. Ayda yapmalı. Fiyatı da 150 tl civarı.Devlet karşılamıyor. Geçen gün doktora sordum yapalım mi siz bilirsiniz dedi ben hastalarima zorunludur yapın diyemem. Tercih sizin dedi. Biz yapmiyacaz aşıları.Cnm nasil erken yani rota icin gecen g7n kuzenimle konustum 1 bucuk yasindaki oglu rota virusunden rahatsiz olmus 10 gunde zor atlatmis cocuk bende ondan duydum da simdi her ishalde acaba mi diyorum
Olmayınca olmuyor tabiki herkes terini bilmeli oğlumun evi diye bşr şey yok artık çüş oha yani senin kv ye neler valla allah allah Can'ım kafan rahatsa iyi o zaman senin kv gibi hasta ruhlu insanlar olabilir çok var benim lafım senin gibisine değil zaten bazen de gelinler kv bir şey yaşamıyor eşinin ailesiyle iyi olmak istemiyor eşinin de ailesiyle arasını açmaya çalışıyor böylesi de varCanım ben aileme nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum demişsin hah tam da bu işte, herkesin yaşadığı kendine büyük ben yaşadığımı bilirim, yazmıştım ilk zamanlar bir daha yazayım bu en en küçük örnek; eşimle yatak odamızdayız evin anahtarından kendisinde de vardı içeri girdi yatak odasına geldi eşim anne girme diyor kadın daldı odaya oğlu benim üstümde!!! Ayrıca ığlumun evi artık çok klişe hepimizi çalışıyoruz çalışmasakda annemizin babamızın desteği üzerimizde oluyor hayat müşterek, ev bizim evimiz onlar dışarda. Ben ilk çocuğum varken anneme söylediklerini duydum aman aman ikinciyi yapmasınlar boşanırlarsa tek çocuk kolay olur utanmadan anneme söylüyor bunu ben ve ailem çok alttan aldık , babam yıllarca çalıştığım halde bana yağdırırdı.. Kısmet en kıymetlimi doğurmuş diye çok sabrettim dayandım ama olmayınca olmuyor 8 senedir kafam rahat ohhh mis
Ikinci ay aşımız iyi gecti canım.ateş yapmadı.4.400dü oğlumun kilosu..
Saol canımmm bende senı öptüm :) biz bugun tam 2 aylığız 4 gün önce 5,600 59,5 cm di bugun 5,800 civarıdır canım aşımızı henüz olmadık haftaya olacağız
Inşallah canım.eski aşılar gibi değil çoğu bebekte olmuyor artık ateş.Maşallah ... Benim oğluşta bugün 2. Ayı bu perşembe aşıda insallah ateş yapmaz
canım halis zeytinyağı sür pamukla sonra şapka takıp en az 1 saat beklet yumusasın öyle yıka bide tarakla saçı ters tara geçmezse bikaç kez tekrarla geçecektirKizlar bebegimi banyo yaptirdim az once banyodan sonra emzirirken kafasinda sari lekeler gordum baktim kabuklu gibi netten okudum konakmis galiba oyle cok fazla yok ama uzuldum gorumcenin bebeginin sampuanini kullandim acaba ondan mi oldu nasil gecer bilginiz var mi
benim kızlar uyku tulumu ve astronottan nefret ediyor, rahat hareket edemedikleri için galiba. ben de dış giyim olarak astronot kalınlığında alt üst şeklinde takım aldım. uyurken de battaniyeyi altına sıkıştırıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?