2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar oglumun kakasinda mukus var. Doktorami gotureyim ? Cikolatadan mi oldu acaba ya. Allah beni bildigi gibi yapsin.
Mukus olabilir canım kaka yeşil ve cok sulu değilse endişe etme daha sık emzir ve günde bir kaç kere 1 cay kaşığı kaynatılmış soğumuş su ver

çok şükür ki eşim öyle değil.
bir de varken yok diye ağlamalarına uyuz oluyorum.

Hiç takmadım giymedim canım ama kan dolaşımını engellemiştir dar olduğu için.

benim kızlar uyku tulumu ve astronottan nefret ediyor, rahat hareket edemedikleri için galiba. ben de dış giyim olarak astronot kalınlığında alt üst şeklinde takım aldım. uyurken de battaniyeyi altına sıkıştırıyorum :)

Mukus olabilir canım kaka yeşil ve cok sulu değilse endişe etme daha sık emzir ve günde bir kaç kere 1 cay kaşığı kaynatılmış soğumuş su ver
Oh cok sukur ya. Korktum valla. Su veririm tabi kuzuma biraksam memeden kopmaz cok sukur. Emziririm canim cok sagol

kv odada kızlarla tv izliyor. ben kızımı uyutma bahanesiyle yatak odasında KK da takılıyorum :)

Gunun sonunda birbirinizi girtlaklamassiniz degil mi,ben endiseliyim bu konudaaaa,allah korusun

Aynenn aklimdan gecende bu modeldi canim,gayet rahat gorunuyor.

Ikinci ay aşımız iyi gecti canım.ateş yapmadı.4.400dü oğlumun kilosu..

Saol canımmm bende senı öptüm :) biz bugun tam 2 aylığız 4 gün önce 5,600 59,5 cm di bugun 5,800 civarıdır canım aşımızı henüz olmadık haftaya olacağız

Cnm nasil erken yani rota icin gecen g7n kuzenimle konustum 1 bucuk yasindaki oglu rota virusunden rahatsiz olmus 10 gunde zor atlatmis cocuk bende ondan duydum da simdi her ishalde acaba mi diyorum
Evet cnm yeğenim de 1 buçuk yaşında yakalandı 2 gün hastanede yatırdılar ancak 15 günde atlattı hastalığı. Bir deri bir kemik kaldı çocuk. Şikayetleri ishal ve yüksek ateşti zaten doktor hemen teşhisi koydu. Cnm rota virüsü benim bildiğim kadarıyla 6.aydan önce görülmez çocuklarda.(şahsi düşüncem elimde bilimsel bir veri yok :))) Aşıları da 1. Doz aşısı 2. Ayda 2.doz aşısı da 5. Ayda yapmalı. Fiyatı da 150 tl civarı.Devlet karşılamıyor. Geçen gün doktora sordum yapalım mi siz bilirsiniz dedi ben hastalarima zorunludur yapın diyemem. Tercih sizin dedi. Biz yapmiyacaz aşıları.

Kizlar bebegimi banyo yaptirdim az once banyodan sonra emzirirken kafasinda sari lekeler gordum baktim kabuklu gibi netten okudum konakmis galiba oyle cok fazla yok ama uzuldum gorumcenin bebeginin sampuanini kullandim acaba ondan mi oldu nasil gecer bilginiz var mi

Olmayınca olmuyor tabiki herkes terini bilmeli oğlumun evi diye bşr şey yok artık çüş oha yani senin kv ye neler valla allah allah Can'ım kafan rahatsa iyi o zaman senin kv gibi hasta ruhlu insanlar olabilir çok var benim lafım senin gibisine değil zaten bazen de gelinler kv bir şey yaşamıyor eşinin ailesiyle iyi olmak istemiyor eşinin de ailesiyle arasını açmaya çalışıyor böylesi de var

Oyun halısını açtık kızlar bizde baya işe yaradı kızımın baya dikkatini çekti oyalandı bende ütülerimi yaptım o arada.. bide baya heyecanlandı üzerinde bacak hareketleri yaptı halıdan alınca güzel bi şekilde gazını da çıkardı çok şükür boşuna almadım dedim

canım halis zeytinyağı sür pamukla sonra şapka takıp en az 1 saat beklet yumusasın öyle yıka bide tarakla saçı ters tara geçmezse bikaç kez tekrarla geçecektir

Nisanın tulumunu buldum nevşine giydirdim
Ama oda hiç sevmedi ona koyar koymaz ağlamaya başlıyor çıkardım tekrar
Nisa'da kullanmamıştı ona koyunca çığlığı basıyordu eli kolu rahat edecek
Hareketli benim kızlar rahatlarına düşkünler
Nevşinde sevmedi.
Ne giydireceğimi bilmiyorum
Astronot şeklinde derken
Resim atabilirmisin canım acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…