buna benziyor canım renk olarak ama bu kadar süslü püslü değil. fırsat olunca kızımınkini eklerim.Nisanın tulumunu buldum nevşine giydirdim
Ama oda hiç sevmedi ona koyar koymaz ağlamaya başlıyor çıkardım tekrar
Nisa'da kullanmamıştı ona koyunca çığlığı basıyordu eli kolu rahat edecek
Hareketli benim kızlar rahatlarına düşkünler
Nevşinde sevmedi.
Ne giydireceğimi bilmiyorum
Astronot şeklinde derken
Resim atabilirmisin canım acaba ?
buna benziyor canım renk olarak ama bu kadar süslü püslü değil. fırsat olunca kızımınkini eklerim.Eki Görüntüle 1898647
Ne kadarlik.canım seninki. Dikkati cekemz diye yavastan alıyorum da. Bide hangisinden aldin :)Oyun halısını açtık kızlar bizde baya işe yaradı kızımın baya dikkatini çekti oyalandı bende ütülerimi yaptım o arada.. bide baya heyecanlandı üzerinde bacak hareketleri yaptı halıdan alınca güzel bi şekilde gazını da çıkardı çok şükür boşuna almadım dedim
82 gunluk bebegim, bana da erken geliodu ama iyiki almisim renkler fln cok dikkatini cekiyo. Tiny love maymun adasi aldim ben canimNe kadarlik.canım seninki. Dikkati cekemz diye yavastan alıyorum da. Bide hangisinden aldin :)
Ne kadarlik.canım seninki. Dikkati cekemz diye yavastan alıyorum da. Bide hangisinden aldin :)
Selam kizlar bende agustos annesiyim.52 gunluk prensesim var. Ya aslinda size biaey sorucam bebegim uyurken horluyor cok uzuluyorum .burnunuda dogru duzgun temizletmiyor.yarin doktora goturucem imsallah onemli biaeyi yoktur.basindan hic boyle bi sorun gecen oldumu ??
Canım benim svda ile unut herşeyi en güzel şey evlat kim bilir ne düşünüp ne yaşamışlar ki bunları söylüyorlar , üzülme güzel anne.. Öp kokla sevda kuzusunuAynen canım öyle davranmak lazım brnce de. Benim annem biz oraya gittiğimizde eşimi el üstünde tutar. En sevdiği yemekleri yapar pasta yapar ona özel, eşim de benim aileme bayılır maşallah diyim. Brn bazen annemle tartıştığımda hep beni suçlu bulur.
Günah çıkartayım ben de burada biraz
Benim annemle ilişkim pek iyi değil. Küçükken çok çektirdi bana. Çok büyük hatalar yapıp evliliğini sarstı mesela huzur yoktu hiç evde. Hasta olduğumdA başımd beklemedi ateşten halisünasyonlar gördüğümde bile yapmadı bunu. Bana sürekli içinin pisliği dışına vurmuş fAlan derdi hayırlıyorum hepsini o yüzden kaç yaşıma kadar kendimi çirkin işe yaramaz ve kötü kalpli zannettim...
Şimdi annemin kıymetlisiyim ama unutamıyorum yaptıklarını. Her bişeyi batıyor bağırıyorum kızıyorum ona sürekli. Bazen kızmamak bağırmamak için telefonu suratına kapıyorum. Doğumdan sonra bir hafta yanıma geldi mesela gelirken bir demet gül almış, kızıma bAna hediye taktı ama ı ıhh gönlüm hep kırık hep kin doluyum anneme karşı.
O yüzden ben sevdAnın üzerine çok düşüyorum. Bizim gibi olmSın ana kız ilişkimiz istiyorum. Gece gece neden anlattım onu da bilmiyorum
Bence şimdiden ilgilerini çekiyor. Dönmeye başladıklarında pek durmuyorlarmış :)
Serum fizyolojik kullanabilirsen o yumuşatır. Belki kıkırdakları henüz gelişmediği için oluyordur pozisyonunu değiştir horladigi zaman. Ama doktor kontrol etsin yine de. Bize de yazarsın sebebini.
Bence şimdiden ilgilerini çekiyor. Dönmeye başladıklarında pek durmuyorlarmış :)
Serum fizyolojik kullanabilirsen o yumuşatır. Belki kıkırdakları henüz gelişmediği için oluyordur pozisyonunu değiştir horladigi zaman. Ama doktor kontrol etsin yine de. Bize de yazarsın sebebini.
Yaptırdım ben canım ateş olmadı şükür olur diye kontrol ettim ama yoktu.@gelinbuketi_gelintaci yanaklarından öpüyorum helal olsun
Kızlar 2. Ay aşılarınızi yaptırdınız mi nasıl geçti , ateş yaptı mı ve 2. Ay kontrolde kaç kilo olmuş bebişler
nymeria-burcu beneto leon diye bir salincak var bak istersen hem mama sandalyesi oluyor hemde uzun vadeli kullanilabilecek bir model
Yaptırdım ben canım ateş olmadı şükür olur diye kontrol ettim ama yoktu.
Canım zeytinyağı ya da bebeyağı sür bolca tersten tara geçer üzüecek bişey değil ki :) Şampuandan olmuşur.Kizlar bebegimi banyo yaptirdim az once banyodan sonra emzirirken kafasinda sari lekeler gordum baktim kabuklu gibi netten okudum konakmis galiba oyle cok fazla yok ama uzuldum gorumcenin bebeginin sampuanini kullandim acaba ondan mi oldu nasil gecer bilginiz var mi
Ben de maymun adası alacağım onu övüyorlar..Yıkanıyor mu ?82 gunluk bebegim, bana da erken geliodu ama iyiki almisim renkler fln cok dikkatini cekiyo. Tiny love maymun adasi aldim ben canim
Serum fizyolojik yeni kullanmaya basladim
Tesekkur ederim canim.Serum fizyolojk yeni kullanmaya basladim zar zor damlatiyorum hanfendiye.yarin gotrcem doktora insallah yazarim
Evet canim ambalajinda yikanabilir yaziyor zatenCanım zeytinyağı ya da bebeyağı sür bolca tersten tara geçer üzüecek bişey değil ki :) Şampuandan olmuşur.
Ben de maymun adası alacağım onu övüyorlar..Yıkanıyor mu ?
Canım hiç bir bebek güle oynaya damlattırmıyor o serum fizyolojikleri ağlıyor diye kıyamayıp dökmüyosun sanırım böyle 3 er damla her iki burnuna da sık biraz ağlaması daha iyi hatta 2-3 dakika emzir sakinleşsin sonra otri bebeyle yavaşca çek rahatlar inşallah kuzucuk
Evdeki eşyaları toparlayıp bebemi alıp çıktım evden :) taşınacağımız eve teyzem çok yakın ben oradayım. Sabahtan da evi temizleyip paklamışlar :) ben kızımla yatıyorum. Eşyalar gelmiş yerlestirecekler. Bende aksama giderimgul_sek naptin canim tasinma bitti mi yoksa
Benim de maymun adası cekmisti dikkatmi:) benim ki 59 gunluk :))82 gunluk bebegim, bana da erken geliodu ama iyiki almisim renkler fln cok dikkatini cekiyo. Tiny love maymun adasi aldim ben canim
Kartimin gunu dönsün hemen alcam artık ne zaman cekerse kuzumun ilgisini :))Bence şimdiden ilgilerini çekiyor. Dönmeye başladıklarında pek durmuyorlarmış :)
Daha önce de buna benzer Bi durum olmuştu. Kp ısrarla maaşı alınca abine Biraz para atarsın buraya gelecekler falan demişti;tabi bunu her ay tekrarlar neredeyse! Ben sert Bi şekilde herkes ayağını yorganına göre uzatacak! Parası varda gelir yoksa gelemez! Benim 2 çocuum var havaya para saçacak durumda değilim! Demiştim ama sen ne dersen de çokta fifi !!!Harcamalarına dikkat et mi :/ ben en çok sonradan anlatmasına acayip bozulurdum ki kaldı ki yanlış anlamadıysam senin kartın ..yazık çok yazık ..ailesinin durumu yoksa ve evladın durumu iyiyse anlarımda gizli saklı yapıp sonradan söylemesini gerçekten anlayışla karşılayamam
Ah canım bitmek tükenmek bilmeyen Bi minnet duygusu var benim herifte! Beni bitirdi! Yapacak bir şey yok diyorum artıkÜzülme arkadaşım olan olmuş, sütün gider yazık sana da bebeğinede yanlış yapılmaması gereken bir şey yapmış eşin ama üzme kendini
Meloş uzakta olduğu için ona kıymetli. Yanında olsa çok eminim 2 güne gırtlak gırtlağa gelirler! Doğumunda gitmişti Bi dünya kavga edip gelmişti ama unuttu onları.. İçim şişiyor ama ne fayda
Kocana kocaman bir yuhh diyorum
Senin paranla anasına mutfak yaptırıyo ama değeri meloş görüyo. Tam çıldırmalık. Bak mideme ağrı girdi sinirden seni düşünemiyorum Allah sabır versin
Abowwwdaha neler okuyacaz duyacaz
Bu neymiş
Bide Üstüne meloş tatlı oluyor vay be
Allah sizlere sabır versin
Annenle ilgili yaşadıkların gerçekten çok zor ve yıpratıcı şeylerHahahahbabası geçen kollarının altından tutup halının üzerinde Zıp zıp yürüttü sevdayı. Bi hoşuma gitti ki dakalarca güldüm:) çok kalmadı o günleri de göreceğiz inşallah
Bundan 3-4 ay önce de banyomu yenilemek istiyorum falan dediğimde şimdi biraz ödemelerim var biraz daha sonra yaptırırız demişti. Bende safidik tabi tamam dedim. Ben ne biliim anasının evini yaptıracak! Ahhhh ah! Sopalar kapıların arkasında dura dura küflendi çıkarıp ışıldatmak lazım!!!Burayı çok seviyorum çünkü en iyi iç dökme yeri. Anlat rahatla mis. Normal de gidip başkasına anlatsan olmuyor anlatmasan içinde kalıyor...
Bide 16 bin değil 20.bin diye utanmadan düzeltiyor.. zaten böyle iyi bakarsam kıymetli olmuyorsun gider başka geline kıymet verir ayy sinir yahu.
Ayyy haber ver gerçekten! Ben büyüğe astronot şeklinde olanlardan almıştım belki 3 kere giymiştir. Kollu olduğundan gitmek istemedi çok terletti. En kullanışlısı çuval gibi olanlar.
Ya ben o ciddi bakan gözleri yerim neva kuzusuBenim kızı görsen devlet memuru edası ile bakıyor. Sert sert. Sanki dövecek oyuncakları öyle ciddi.
Ana olmak hiiç kolay iş değil gerçekten. Ben dualarımda gerçekten bakabileceklere nasip et derim hep. Annen çok doğru söylemiş ve yapmış. rabbim sağlık versin geriye kalan her şey halledilir çok şükür.Bugun fazla gezdim,eve yenigeldim sayilr,oglan uyuyali 2 saat oluyor,uyandi uyanacak diye beklitorum,mamasini verip uyuycam,goZlerimden de uyku akitor. Ben hic dinlenemiyorim yaaaa,he yorgun hep iykusuzum,dun gunduzdem kardescegz geldi de Aziick evi toparladik,saolsun cocugada coook bakti,az once annemi aradim da kardesimi istedim,annem dokunma ona cok yorulmus,horlayarak uyuuor dedi ben sok. Birde dert yanmis anneme,anne cok zor bu bebek isi yaaa,allah ablama sabir versin dedi,gercekten oyle,dogurdum lohusalik derkrn dinlenemedim,sonrada cocugun hastaligi derken 10 gun hastanede kaldik,stresi yorgunlugu pek fenaydi.3 haftasir zaten kv burdaydi onlara gerilmekten acayip yorulmustum. Cocugun hastaligi nedeyniyle her gin bir maceramiz var yine yollardayiz doktorlardayizz. Bende anneme dert yandim anne cok yorgunum gecem gunduzum karisti nabicam bem kocamda bana yardim etmiyor haklida ona da uzuluyorum. Annemde ditorki vucudun bu tempoya alismasi az daha sabret.3. Aydan sonra oooooo ben daha iyisini de yaparim diceksin,ayakta yorgunlginu atacaksin merak etme,hayatin bundan sonra bu maratonda devam edecek,sorunlar sekil degistirecek ama hic bitmeyecek ,aklin hep dusun eli hep uretken olacak dedi. Sanirim anne olmamayi secmek de anne olmayi secmek kadsr dogal bir hakmis,hamdolsun iyiki yaptim tabiki cocuggmdan ote dunyayi tanimam,ama cocuk istemeyen kadinlari anlayabilirim. Psikoloji isi bu,bence herkrs hakedemez ve kaldiramaz. Buyuuuuuuuk sorumluluk.
Kesinlikle doğru söylüyorlar. Şuanda yaptığın şeyler belli. Karnını doyur Gazını çıkar altını değil uyut. Ağladığında endişeleniyorsun acep ne için ağlıyor...zamanla yemek yemeye başlayacak yerse ne ala da yemeyince sinirden kendini yiyeceksin. Her yeri karıştırıp bozup dağıtacak bunlar bişe diil ağlama vurma kırma atma ısırma vs huyları sonrasında istediği olana kadar inatlaşma böğürerek ağlama durumu gelecek. Kardeşine zarar verici hareketler...anne babanın sabrını deneme...yenicem gitmicem giymicem hep Bi itiraz! Sabır taşı oluyor insan zamanla. Cennet anaların ayakları altındadır olayının ne demek olduğunu anlıyorsun zamanla...Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah.Kizlar özellikle ikinci üçüncü çocuğu olanlara sesleniyorum.okulda bir kac hocanin söylediğine göre benim icin bu daha iyi zamanlarimiş bebek olmasi en kolaymiş büyüdükçe daha zor olucakmiş dediler.bu kişiler bana bunlari söylediklerinde ayri ayrilardi birbirlerini gaza getirmediler yani.nevarmış ki altini degistir besle gazini al uyutmuşmuş.bizim yaptiklarimizi bu kadar basit söylediler.,.dedikleri gibi mi....
Sinirimden şişiyorum! Bende aynısını söyledim zaten. Ben sana sormadan böyle Bi harcama yapsam Nasıl hissedersin diye ses yok! İyice sinirlendim daha bir şey demedim zaten!Eşim ailesine benden habersiz 20 bin lira harcıcak öyle mi!!!!! Peki direk 20 bin lira da ben harcardım kendi aileme ödeşirdik asla böyle bişeyi yanına bırakmam harcadığı bi tek kendi parası değil
Daha önce de buna benzer şeyler yaşamıştık ama bu kadar ileri gitmemişti. Bende sabır diliyorum artık.Ay inanamiyorm yaaaaaa... Hem de habersizce hem de 20000 ay 2000 olsa bile yuh sonucta habersiz. Ne kadr ayip etmis esin. Ama sasirmiyorm artk erkeklere ben... Allah sabirlar versn canm benim.
Ah Burcu'm gözlerimden kıvılcım çıkıyordu sanki! Şaka falan yapmaya çalışıyor ama bende gülecek hal mı bırakmış! Kendini affettirme çabası olsa keskePisikedii canim benim yeni girdum mesajini,ne diyecegimi bilemedim,cinnet getirmedigine dus ediyorum suan,karadeniz kadinlari asi olur,tufegi alir vurursun herifi diye cok korktum,cok buyuk bir ayip yapmis seninki,nasil affettirir kendini,nasil affedersin bilemedim,cozumu yok gibi
Mutfak banyo vs çok eskiymiş falan da filan. Minnet borcunu öde öde bitiremedik! Kirayı almakla en güzelini yaptın! Ben eşime pisinin malı Deniz yemeyen keriz! Bu söz bizim için söylenmiş diyorum kızıyor bana! Elini veriyorsun kolun da beraber gidiyor! Ya gene bizimki ev yaptırdı falan fistan, haa o ev bize mi kalacak diyorsan tabiki HAYIR! Ama olsundu, sizinki hepten para saçmak! O ne öyle köye tatil için gidecekler para ver! Tatili gelmiş hePisikedii canım benım geçmiş olsun suan neler hissettiğini anlayabiliyorum gerçekten.mutfak yapılmadan eve oturulmuyor mu ya da kendileri yaptırsın ayıp ya cok kızıyorum deliriyorum ya.kocan senın Bilgin rızan olmadan Nasıl yaptırabilir cok yanlıs.bak benım eşim ben 7 aylık hamileyken annesigil memlekete köye 1 aylığına gezmeye gitmek için 3 bin istemişler.yılda 2 giderler köye.köyde ev falan yok biraz otel biraz akrabalarda kalacaklarmış.eşim de vermiş.bende nette Bebek eşyaları alırken hangisi daha ekonomik diye araştırıp duruyorum düşün.ben bunu bir duydum delirdim sinir krizi geçirdim hastalık falan olsa ağzımı açmam gezmek ya.eşimi paraladım git ananda kal diye evden kovdum anasıgil bizim Bi kiramızı alıyorlardı eşim evlenmeden söz vermiş siz kirayı almaya devam edeceksiniz diye ne yaptıysam alamadım kirayı ihtiyacları da yok.eşim yalvardı özür diledi affetmedim sonra bindim arabaya bunu da aldım dedim ananlara gidiyoruz yolda da bundan sonra kirayı ben alacağım çocuğum olacak hayır olmaz Dedi sen bizim ortak olan paramızı Nasıl haberim olmadan verirsin dedim yoksa eve gelemezsin dedim bilir yaparım gittik oturduk anasıgile eşim titriyor ama haksız haklı olsa bağırır çağırır bastırır beni.oğlunuz 3 bin vermiş güle güle harcayın neden verdiğini sorduğumda da bundan sonra kiramızı biz alacakmışız önden yine sizi düşünüp 3 bin vermiş harçlık dedim olur mu oyle şey o kira bizim diye yırtındılar bizim olan evin kirası Nasıl sizin oluyor eşim oyle karar vermiş yoksa 2 ay sonra doğum yapacagım çocuk masrafı hastane masrafı var niye size gezmek için 3 bin versin dimi dedim eşim ses çıkarmadı hemen ordan kiracıya gittim hesap no yazdım bundan sonraki kiraları bu hesaba yatırıyorsun eskisi gibi elden kaynanama vermiyorsunuz yasal olarak hesaba yatması daha uygun biliyorsunuz tapu eşime ait dedim tamam Dedi sonra annemi aradım çarşıya in bankaya git sana 3 nin gönderiyoruz damadın ısrar ediyor buzdolabın eskimişti ya yenilesin annem diyor dedim gönderdik.eşime de dedim eğer bir daha sebepsiz ihtiyaç olmadan fuzuli para verirsen haram olsun o gün bugündür tek lira vermez habersiz hic bir şey yapmaz mahcup oldu çünkü 5 aydır kirayı hala ben alıyorum haketti hepsi
Bir çok kez 'artık 2 kişi değiliz!2 tane çocuğumuz var ve geleceklerini düşünmeliyiz öyle istediğin gibi harcama yapamazsın' dediğim halde yaptı! Kp den para istemez kp e para verir!!Pisikedii ailene bol bol harcamışsın da biz ailen değil miyiz deseydin. hiç de kısma kendinden. sıkışırsa babasından para istesin.
ben de olsam sinirlenirim.
@gelinbuketi_gelintaci helal valla :)
Canım burda kakasında mukus olmayan yok nerdeyse. Kendini suçlamaKizlar oglumun kakasinda mukus var. Doktorami gotureyim ? Cikolatadan mi oldu acaba ya. Allah beni bildigi gibi yapsin.
2.ay aşıları bizde Ateş yapmadı çok şükür sorun yaşamadık. 6100 ya da 200 bişeydi kilosu boyunu hatırlamıyorum.@gelinbuketi_gelintaci yanaklarından öpüyorum helal olsun
Kızlar 2. Ay aşılarınızi yaptırdınız mi nasıl geçti , ateş yaptı mı ve 2. Ay kontrolde kaç kilo olmuş bebişler
nymeria-burcu beneto leon diye bir salincak var bak istersen hem mama sandalyesi oluyor hemde uzun vadeli kullanilabilecek bir model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?