2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
buna benziyor canım renk olarak ama bu kadar süslü püslü değil. fırsat olunca kızımınkini eklerim.

Ne kadarlik.canım seninki. Dikkati cekemz diye yavastan alıyorum da. Bide hangisinden aldin :)

Selam kizlar bende agustos annesiyim.52 gunluk prensesim var. Ya aslinda size biaey sorucam bebegim uyurken horluyor cok uzuluyorum .burnunuda dogru duzgun temizletmiyor.yarin doktora goturucem imsallah onemli biaeyi yoktur.basindan hic boyle bi sorun gecen oldumu ??

Ne kadarlik.canım seninki. Dikkati cekemz diye yavastan alıyorum da. Bide hangisinden aldin :)

Bence şimdiden ilgilerini çekiyor. Dönmeye başladıklarında pek durmuyorlarmış :)

Serum fizyolojik kullanabilirsen o yumuşatır. Belki kıkırdakları henüz gelişmediği için oluyordur pozisyonunu değiştir horladigi zaman. Ama doktor kontrol etsin yine de. Bize de yazarsın sebebini.

Canım benim svda ile unut herşeyi en güzel şey evlat kim bilir ne düşünüp ne yaşamışlar ki bunları söylüyorlar , üzülme güzel anne.. Öp kokla sevda kuzusunu

Serum fizyolojik yeni kullanmaya basladim

Tesekkur ederim canim.Serum fizyolojk yeni kullanmaya basladim zar zor damlatiyorum hanfendiye.yarin gotrcem doktora insallah yazarim

Yaptırdım ben canım ateş olmadı şükür olur diye kontrol ettim ama yoktu.

Canım zeytinyağı ya da bebeyağı sür bolca tersten tara geçer üzüecek bişey değil ki :) Şampuandan olmuşur.
82 gunluk bebegim, bana da erken geliodu ama iyiki almisim renkler fln cok dikkatini cekiyo. Tiny love maymun adasi aldim ben canim
Ben de maymun adası alacağım onu övüyorlar..Yıkanıyor mu ?

Serum fizyolojik yeni kullanmaya basladim

Tesekkur ederim canim.Serum fizyolojk yeni kullanmaya basladim zar zor damlatiyorum hanfendiye.yarin gotrcem doktora insallah yazarim

Canım hiç bir bebek güle oynaya damlattırmıyor o serum fizyolojikleri ağlıyor diye kıyamayıp dökmüyosun sanırım böyle 3 er damla her iki burnuna da sık biraz ağlaması daha iyi hatta 2-3 dakika emzir sakinleşsin sonra otri bebeyle yavaşca çek rahatlar inşallah kuzucuk

Evet canim ambalajinda yikanabilir yaziyor zaten

gul_sek naptin canim tasinma bitti mi yoksa
Evdeki eşyaları toparlayıp bebemi alıp çıktım evden :) taşınacağımız eve teyzem çok yakın ben oradayım. Sabahtan da evi temizleyip paklamışlar :) ben kızımla yatıyorum. Eşyalar gelmiş yerlestirecekler. Bende aksama giderim bizim yakınımız nakliyeci onlar taşıyor teyzemler ve dayım da yardim ediyorlar sagolsunlar. Yani benim için çok da zor olmadi

Kartimin gunu dönsün hemen alcam artık ne zaman cekerse kuzumun ilgisini :))

Daha önce de buna benzer Bi durum olmuştu. Kp ısrarla maaşı alınca abine Biraz para atarsın buraya gelecekler falan demişti;tabi bunu her ay tekrarlar neredeyse! Ben sert Bi şekilde herkes ayağını yorganına göre uzatacak! Parası varda gelir yoksa gelemez! Benim 2 çocuum var havaya para saçacak durumda değilim! Demiştim ama sen ne dersen de çokta fifi !!!

Üzülme arkadaşım olan olmuş, sütün gider yazık sana da bebeğinede yanlış yapılmaması gereken bir şey yapmış eşin ama üzme kendini
Ah canım bitmek tükenmek bilmeyen Bi minnet duygusu var benim herifte! Beni bitirdi! Yapacak bir şey yok diyorum artık

Kocana kocaman bir yuhh diyorum

Senin paranla anasına mutfak yaptırıyo ama değeri meloş görüyo. Tam çıldırmalık. Bak mideme ağrı girdi sinirden seni düşünemiyorum Allah sabır versin
Meloş uzakta olduğu için ona kıymetli. Yanında olsa çok eminim 2 güne gırtlak gırtlağa gelirler! Doğumunda gitmişti Bi dünya kavga edip gelmişti ama unuttu onları.. İçim şişiyor ama ne fayda
Abowww daha neler okuyacaz duyacaz
Bu neymiş
Bide Üstüne meloş tatlı oluyor vay be
Allah sizlere sabır versin

Hahahah babası geçen kollarının altından tutup halının üzerinde Zıp zıp yürüttü sevdayı. Bi hoşuma gitti ki dakalarca güldüm:) çok kalmadı o günleri de göreceğiz inşallah
Annenle ilgili yaşadıkların gerçekten çok zor ve yıpratıcı şeyler bazen keşke ders almak için böyle sıkıntılı olaylar yaşamasak diyorum

Şimdi sen öyle yazınca hafızamda canlandırdım da bende çok güldüm ya yerim ben o kara kafasını minik kuş yaaaaa

Bundan 3-4 ay önce de banyomu yenilemek istiyorum falan dediğimde şimdi biraz ödemelerim var biraz daha sonra yaptırırız demişti. Bende safidik tabi tamam dedim. Ben ne biliim anasının evini yaptıracak! Ahhhh ah! Sopalar kapıların arkasında dura dura küflendi çıkarıp ışıldatmak lazım!!!
Ayyy haber ver gerçekten! Ben büyüğe astronot şeklinde olanlardan almıştım belki 3 kere giymiştir. Kollu olduğundan gitmek istemedi çok terletti. En kullanışlısı çuval gibi olanlar.

Benim kızı görsen devlet memuru edası ile bakıyor. Sert sert. Sanki dövecek oyuncakları öyle ciddi.
Ya ben o ciddi bakan gözleri yerim neva kuzusu
Geçen gün abime gittim. Yengem 'bu çocuk devlet memuru olacak' dedi. Neden öyle dedin diye sordum. 'Baksana taksit taksit ağlıyor' deyince patlattım kahkahayı

Ana olmak hiiç kolay iş değil gerçekten. Ben dualarımda gerçekten bakabileceklere nasip et derim hep. Annen çok doğru söylemiş ve yapmış. rabbim sağlık versin geriye kalan her şey halledilir çok şükür.
Kesinlikle doğru söylüyorlar. Şuanda yaptığın şeyler belli. Karnını doyur Gazını çıkar altını değil uyut. Ağladığında endişeleniyorsun acep ne için ağlıyor...zamanla yemek yemeye başlayacak yerse ne ala da yemeyince sinirden kendini yiyeceksin. Her yeri karıştırıp bozup dağıtacak bunlar bişe diil ağlama vurma kırma atma ısırma vs huyları sonrasında istediği olana kadar inatlaşma böğürerek ağlama durumu gelecek. Kardeşine zarar verici hareketler...anne babanın sabrını deneme...yenicem gitmicem giymicem hep Bi itiraz! Sabır taşı oluyor insan zamanla. Cennet anaların ayakları altındadır olayının ne demek olduğunu anlıyorsun zamanla...Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah.

Eşim ailesine benden habersiz 20 bin lira harcıcak öyle mi!!!!! Peki direk 20 bin lira da ben harcardım kendi aileme ödeşirdik asla böyle bişeyi yanına bırakmam harcadığı bi tek kendi parası değil
Sinirimden şişiyorum! Bende aynısını söyledim zaten. Ben sana sormadan böyle Bi harcama yapsam Nasıl hissedersin diye ses yok! İyice sinirlendim daha bir şey demedim zaten!

Ay inanamiyorm yaaaaaa... Hem de habersizce hem de 20000 ay 2000 olsa bile yuh sonucta habersiz. Ne kadr ayip etmis esin. Ama sasirmiyorm artk erkeklere ben... Allah sabirlar versn canm benim.
Daha önce de buna benzer şeyler yaşamıştık ama bu kadar ileri gitmemişti. Bende sabır diliyorum artık.

Ah Burcu'm gözlerimden kıvılcım çıkıyordu sanki! Şaka falan yapmaya çalışıyor ama bende gülecek hal mı bırakmış! Kendini affettirme çabası olsa keske
Mutfak banyo vs çok eskiymiş falan da filan. Minnet borcunu öde öde bitiremedik! Kirayı almakla en güzelini yaptın! Ben eşime pisinin malı Deniz yemeyen keriz! Bu söz bizim için söylenmiş diyorum kızıyor bana! Elini veriyorsun kolun da beraber gidiyor! Ya gene bizimki ev yaptırdı falan fistan, haa o ev bize mi kalacak diyorsan tabiki HAYIR! Ama olsundu, sizinki hepten para saçmak! O ne öyle köye tatil için gidecekler para ver! Tatili gelmiş he
Pisikedii ailene bol bol harcamışsın da biz ailen değil miyiz deseydin. hiç de kısma kendinden. sıkışırsa babasından para istesin.
ben de olsam sinirlenirim.

@gelinbuketi_gelintaci helal valla :)
Bir çok kez 'artık 2 kişi değiliz!2 tane çocuğumuz var ve geleceklerini düşünmeliyiz öyle istediğin gibi harcama yapamazsın' dediğim halde yaptı! Kp den para istemez kp e para verir!!
Kp memur emeklisi maaşı anca onlara yetiyor.
Kizlar oglumun kakasinda mukus var. Doktorami gotureyim ? Cikolatadan mi oldu acaba ya. Allah beni bildigi gibi yapsin.
Canım burda kakasında mukus olmayan yok nerdeyse. Kendini suçlama
2.ay aşıları bizde Ateş yapmadı çok şükür sorun yaşamadık. 6100 ya da 200 bişeydi kilosu boyunu hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…