2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oooo böyle taşınmaya can kurban
Ben taşınırken stresten ölmüştüm :))

kv gitti çok şükür.

Gözün aydın bacımhihi
Bi sorun çıkmadı değilmi ?
Şimdi bunun ayağı alışıp çok gidip gelmez değilmi

Yorum yazip destek olan herkese teşekkür ederim :) La Lune cnm onerdigin kitabi netten siparis verdim gelsin hemen okuyacagim. Ayrıca bir arkadasa emzik onermistin benim kizimda almiyor o emzigi de siparis ettim alir umarım :) tesekkur ederim

Canm konak bu olur gecerr... Cok az zeytinyagi sur pamukla kafasina banyodan once biraz beklet yika. Binde mustelanin koouk sampuaniyla yikarsan daha da cabuk gecerr

Bir kaç gündür hayatımızı zehir etmekle meşgul bildiğin terör estiriyor evde. Kafam şişti artık!
Herkes bebeginin kiyafetlerini utuluyor mu acaba her yikamadan sonra?
Ben ütülüyorum. Ütüsüz kötü gözüküyorlar.

yok gelemez. tüm gün konuşmadım ki :)

Vallahi bunlar tamda buranın havasına uygun
Burası soğuk bir ülke
Muhakkak vardır satılıyordur diye düşünüyorum
Bebek mağazasına gidip sormam gerek
Çok Tşk ettim grillcim
inşallah bulursun canım

Kullandığın şampuanı bi daha kullanma bi önceki neyse ona dön cnm geçiyo

Cnm neyin minneti bu tek evlat mı eşin ki evlatlarına yaptıkları şeyin çetelesini mi tuttular geri ödeme alıyolar?eşinin durumu çok mu iyi ki bu kadar yükleniyorlar heralde sizi para içinde yüzüyo sanıyolar eger öyleyse sende harca yawrum

İyi akşamlar hanımlar ve güzel bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Emziren annelere bi sorum olacak. Sadece anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz. Bugün bebeğim çok huzursuz uyuyo. Çok uykusu var ama sürekli ellerini emerek uyanıyo. Sütüm yetmiyor diyemem çünkü göğsümü sıktığımda sütler fışkırıyor. Bizim dr kaynamış su verebilirsin demişti idrar yolu enfeksiyonu olduğunda. Ben de o Zaman 2 gün, günde 1-2 çay kaşığı vermiştim. Cukur cukur içmişti. Acaba susuz mu ki. Çişi de kokuyo. Yoksa yine enfeksiyon mu oldu. Kucağımda mışıl mışıl uyuyo. Beşiğin koyunca uyanıyo. Orda yatmak istemiyo. Ne yapacağımı şaşırdım.

Pisikedii korktum birden canim ya herkes pyle zararli diyince bisimi yaptim dedim bilmeden bugun saat basi emdi mukusu gitti ama son kakasida bu sefer cok az yesilimsiydi. Cok emdi ama ona bagliyorum cok sukur ates yada fazladan kusma yada ekstra bi huzursuzlugu yok

Sezeryan ile bebeğini kaybedenleri okumak derken ?
Burada öyle bir topik var canım. Sezeryan dogumla bebeğini kaybeden anneler yazıyor. Çok kötü birşey bebeğini kaybetmek. O yüzden sağlıklı olduğuna şükür ediyorum ve sakin kalıyorum.
@gelinbuketi_gelintaci helal olsun valla.

Ben veriyorum canım. Hazır suyu kaynatıp sogutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…