Evdeki eşyaları toparlayıp bebemi alıp çıktım evden :) taşınacağımız eve teyzem çok yakın ben oradayım. Sabahtan da evi temizleyip paklamışlar :) ben kızımla yatıyorum. Eşyalar gelmiş yerlestirecekler. Bende aksama giderimbizim yakınımız nakliyeci onlar taşıyor teyzemler ve dayım da yardim ediyorlar sagolsunlar. Yani benim için çok da zor olmadi
kv gitti çok şükür.
hayalimsin1 bu benim kızınki.
Ayy bu ne tatlı bileyy tam yatıyor mu canımm ??
Oooo böyle taşınmaya can kurban
Ben taşınırken stresten ölmüştüm :))
Kizlar bebegimi banyo yaptirdim az once banyodan sonra emzirirken kafasinda sari lekeler gordum baktim kabuklu gibi netten okudum konakmis galiba oyle cok fazla yok ama uzuldum gorumcenin bebeginin sampuanini kullandim acaba ondan mi oldu nasil gecer bilginiz var mi
Bir kaç gündür hayatımızı zehir etmekle meşgul
Ben ütülüyorum. Ütüsüz kötü gözüküyorlar.Herkes bebeginin kiyafetlerini utuluyor mu acaba her yikamadan sonra?
yok gelemez. tüm gün konuşmadım ki :)Oooo böyle taşınmaya can kurban
Ben taşınırken stresten ölmüştüm :))
Gözün aydın bacımhihi
Bi sorun çıkmadı değilmi ?
Şimdi bunun ayağı alışıp çok gidip gelmez değilmi
inşallah bulursun canımVallahi bunlar tamda buranın havasına uygun
Burası soğuk bir ülke
Muhakkak vardır satılıyordur diye düşünüyorum
Bebek mağazasına gidip sormam gerek
Çok Tşk ettim grillcim
Kullandığın şampuanı bi daha kullanma bi önceki neyse ona dön cnm geçiyoKizlar bebegimi banyo yaptirdim az once banyodan sonra emzirirken kafasinda sari lekeler gordum baktim kabuklu gibi netten okudum konakmis galiba oyle cok fazla yok ama uzuldum gorumcenin bebeginin sampuanini kullandim acaba ondan mi oldu nasil gecer bilginiz var mi
Cnm neyin minneti bu tek evlat mı eşin ki evlatlarına yaptıkları şeyin çetelesini mi tuttular geri ödeme alıyolar?eşinin durumu çok mu iyi ki bu kadar yükleniyorlar heralde sizi para içinde yüzüyo sanıyolar eger öyleyse sende harca yawrumDaha önce de buna benzer Bi durum olmuştu. Kp ısrarla maaşı alınca abine Biraz para atarsın buraya gelecekler falan demişti;tabi bunu her ay tekrarlar neredeyse! Ben sert Bi şekilde herkes ayağını yorganına göre uzatacak! Parası varda gelir yoksa gelemez! Benim 2 çocuum var havaya para saçacak durumda değilim! Demiştim ama sen ne dersen de çokta fifi !!!
Ah canım bitmek tükenmek bilmeyen Bi minnet duygusu var benim herifte! Beni bitirdi! Yapacak bir şey yok diyorum artık
Meloş uzakta olduğu için ona kıymetli. Yanında olsa çok eminim 2 güne gırtlak gırtlağa gelirler! Doğumunda gitmişti Bi dünya kavga edip gelmişti ama unuttu onları.. İçim şişiyor ama ne fayda
Annenle ilgili yaşadıkların gerçekten çok zor ve yıpratıcı şeylerbazen keşke ders almak için böyle sıkıntılı olaylar yaşamasak diyorum
Şimdi sen öyle yazınca hafızamda canlandırdım da bende çok güldümya yerim ben o kara kafasını minik kuş yaaaaa
Bundan 3-4 ay önce de banyomu yenilemek istiyorum falan dediğimde şimdi biraz ödemelerim var biraz daha sonra yaptırırız demişti. Bende safidik tabi tamam dedim. Ben ne biliim anasının evini yaptıracak! Ahhhh ah! Sopalar kapıların arkasında dura dura küflendi çıkarıp ışıldatmak lazım!!!
Ayyy haber ver gerçekten! Ben büyüğe astronot şeklinde olanlardan almıştım belki 3 kere giymiştir. Kollu olduğundan gitmek istemedi çok terletti. En kullanışlısı çuval gibi olanlar.
Ya ben o ciddi bakan gözleri yerim neva kuzusu
Geçen gün abime gittim. Yengem 'bu çocuk devlet memuru olacak' dedi. Neden öyle dedin diye sordum. 'Baksana taksit taksit ağlıyor' deyince patlattım kahkahayı
Ana olmak hiiç kolay iş değil gerçekten. Ben dualarımda gerçekten bakabileceklere nasip et derim hep. Annen çok doğru söylemiş ve yapmış. rabbim sağlık versin geriye kalan her şey halledilir çok şükür.
Kesinlikle doğru söylüyorlar. Şuanda yaptığın şeyler belli. Karnını doyur Gazını çıkar altını değil uyut. Ağladığında endişeleniyorsun acep ne için ağlıyor...zamanla yemek yemeye başlayacak yerse ne ala da yemeyince sinirden kendini yiyeceksin. Her yeri karıştırıp bozup dağıtacak bunlar bişe diil ağlama vurma kırma atma ısırma vs huyları sonrasında istediği olana kadar inatlaşma böğürerek ağlama durumu gelecek. Kardeşine zarar verici hareketler...anne babanın sabrını deneme...yenicem gitmicem giymicem hep Bi itiraz! Sabır taşı oluyor insan zamanla. Cennet anaların ayakları altındadır olayının ne demek olduğunu anlıyorsun zamanla...Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah.
Sinirimden şişiyorum! Bende aynısını söyledim zaten. Ben sana sormadan böyle Bi harcama yapsam Nasıl hissedersin diye ses yok! İyice sinirlendim daha bir şey demedim zaten!
Daha önce de buna benzer şeyler yaşamıştık ama bu kadar ileri gitmemişti. Bende sabır diliyorum artık.
Ah Burcu'm gözlerimden kıvılcım çıkıyordu sanki! Şaka falan yapmaya çalışıyor ama bende gülecek hal mı bırakmış! Kendini affettirme çabası olsa keske
Mutfak banyo vs çok eskiymiş falan da filan. Minnet borcunu öde öde bitiremedik! Kirayı almakla en güzelini yaptın! Ben eşime pisinin malı Deniz yemeyen keriz! Bu söz bizim için söylenmiş diyorum kızıyor bana! Elini veriyorsun kolun da beraber gidiyor! Ya gene bizimki ev yaptırdı falan fistan, haa o ev bize mi kalacak diyorsan tabiki HAYIR! Ama olsundu, sizinki hepten para saçmak! O ne öyle köye tatil için gidecekler para ver! Tatili gelmiş he
Bir çok kez 'artık 2 kişi değiliz!2 tane çocuğumuz var ve geleceklerini düşünmeliyiz öyle istediğin gibi harcama yapamazsın' dediğim halde yaptı! Kp den para istemez kp e para verir!!
Kp memur emeklisi maaşı anca onlara yetiyor.
Canım burda kakasında mukus olmayan yok nerdeyse. Kendini suçlama
2.ay aşıları bizde Ateş yapmadı çok şükür sorun yaşamadık. 6100 ya da 200 bişeydi kilosu boyunu hatırlamıyorum.
Utuluyorum canim ben kucuk kucuk zaten hemen bitiolarHerkes bebeginin kiyafetlerini utuluyor mu acaba her yikamadan sonra?
merakla bekliyorum benim de ona geçesim varKizlar dun carfurda prima aktif bebek numunesi dagitiolardi aldim simdi denedim bakalim iyi gelecekmi ona gore premium carei birakicam sizdirma yapiyor bazen bakalim aktif bebek nasilmis
Burada öyle bir topik var canım. Sezeryan dogumla bebeğini kaybeden anneler yazıyor. Çok kötü birşey bebeğini kaybetmek. O yüzden sağlıklı olduğuna şükür ediyorum ve sakin kalıyorum.Sezeryan ile bebeğini kaybedenleri okumak derken ?
Yatıyor kuzum. Hem yenidoğan için hem yaşına kadar kullanıyorsun.Ayy bu ne tatlı bileyy tam yatıyor mu canımm ??
Ben veriyorum canım. Hazır suyu kaynatıp sogutuyorumİyi akşamlar hanımlar ve güzel bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Emziren annelere bi sorum olacak. Sadece anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz. Bugün bebeğim çok huzursuz uyuyo. Çok uykusu var ama sürekli ellerini emerek uyanıyo. Sütüm yetmiyor diyemem çünkü göğsümü sıktığımda sütler fışkırıyor. Bizim dr kaynamış su verebilirsin demişti idrar yolu enfeksiyonu olduğunda. Ben de o Zaman 2 gün, günde 1-2 çay kaşığı vermiştim. Cukur cukur içmişti. Acaba susuz mu ki. Çişi de kokuyo. Yoksa yine enfeksiyon mu oldu. Kucağımda mışıl mışıl uyuyo. Beşiğin koyunca uyanıyo. Orda yatmak istemiyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?