ben vermiyorum canım zaten anne sütünün %88'i su yani su ihtiyacını da karşılıyor o yüzden gerek yok ilk 6 ay bence. he çok sıcak havalarda duruma göre vermeyi düşünüyordum ama ona da gerek kalmadı hava serinledi. çişinin koktuğunu nasıl anladın cnm? belki bezle alakalıdır koku? tabi sen daha ii anlarsın ama duruma göre bi tahlil yaptır istersen. belki atak zamanıdır ondandır huzursuzluğuİyi akşamlar hanımlar ve güzel bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Emziren annelere bi sorum olacak. Sadece anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz. Bugün bebeğim çok huzursuz uyuyo. Çok uykusu var ama sürekli ellerini emerek uyanıyo. Sütüm yetmiyor diyemem çünkü göğsümü sıktığımda sütler fışkırıyor. Bizim dr kaynamış su verebilirsin demişti idrar yolu enfeksiyonu olduğunda. Ben de o Zaman 2 gün, günde 1-2 çay kaşığı vermiştim. Cukur cukur içmişti. Acaba susuz mu ki. Çişi de kokuyo. Yoksa yine enfeksiyon mu oldu. Kucağımda mışıl mışıl uyuyo. Beşiğin koyunca uyanıyo. Orda yatmak istemiyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben ütülemiyorum CanımHerkes bebeginin kiyafetlerini utuluyor mu acaba her yikamadan sonra?
Ben emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su veriyorum ama her emzirmede olmasa da gündüzleri 5 cay kaşığı kadar vermiş oluyorum toplamdaİyi akşamlar hanımlar ve güzel bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Emziren annelere bi sorum olacak. Sadece anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz. Bugün bebeğim çok huzursuz uyuyo. Çok uykusu var ama sürekli ellerini emerek uyanıyo. Sütüm yetmiyor diyemem çünkü göğsümü sıktığımda sütler fışkırıyor. Bizim dr kaynamış su verebilirsin demişti idrar yolu enfeksiyonu olduğunda. Ben de o Zaman 2 gün, günde 1-2 çay kaşığı vermiştim. Cukur cukur içmişti. Acaba susuz mu ki. Çişi de kokuyo. Yoksa yine enfeksiyon mu oldu. Kucağımda mışıl mışıl uyuyo. Beşiğin koyunca uyanıyo. Orda yatmak istemiyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
Hayat su aldim 6.ay icin bebeklere ozel. onuda mi kaynatip vermek gerekiyor ?Ben veriyorum canım. Hazır suyu kaynatıp sogutuyorum
Ben de kaynattım şimdi. Uyudu şükür. Uyanınca bir çay kaşığı vereceğim.Ben veriyorum canım. Hazır suyu kaynatıp sogutuyorum
Ağzı kuruyordur belki.ben vermiyorum canım zaten anne sütünün %88'i su yani su ihtiyacını da karşılıyor o yüzden gerek yok ilk 6 ay bence. he çok sıcak havalarda duruma göre vermeyi düşünüyordum ama ona da gerek kalmadı hava serinledi. çişinin koktuğunu nasıl anladın cnm? belki bezle alakalıdır koku? tabi sen daha ii anlarsın ama duruma göre bi tahlil yaptır istersen. belki atak zamanıdır ondandır huzursuzluğu
Ben ütülemiyorum Canım
Ben emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su veriyorum ama her emzirmede olmasa da gündüzleri 5 cay kaşığı kadar vermiş oluyorum toplamda
biz 5 gündür ishalle uğraşıyoruz doktora gittik bir karışım var suya karıştırılıp bebeğe ver Dedi eczaneden aldık veriyorum ama hala geçmedi 5 gün oldu 2 gün daha geçmezse serum takarız ishalle cok su kaybediyor bebekler bu verdiği ilaç sıvı kaybı için cok gecmiş olsun cnmKızlar size birşey sorcam kızım dün geceden beri kakasini sulu yapıyor.sanırım ishal oldu.Canım sıkıldı acaba neden oldu .varmı aranizda bebişi sulu kaka yapıp geçen.
kızlar aranızda ebay'den aliexpressten fln alışveriş yapan var mı? carlson d vitamini almak istyiorum ordan ama cesaret edemedim. en bitkiseli en masumu en katkısızı o gzüküor ama tr de yok.. n11de satılıyo tabi ama orjinal mi bilemiorum
hayalimsin1 tulaaayyy izmirde idim tatlım. Çok yoruldum. Neva yolda mahvetti bizi şimdi yatıyorum. Yarın aşı var üzüntüsü şimdiden yüreğime düştü.
İyi akşamlar hanımlar ve güzel bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Emziren annelere bi sorum olacak. Sadece anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz. Bugün bebeğim çok huzursuz uyuyo. Çok uykusu var ama sürekli ellerini emerek uyanıyo. Sütüm yetmiyor diyemem çünkü göğsümü sıktığımda sütler fışkırıyor. Bizim dr kaynamış su verebilirsin demişti idrar yolu enfeksiyonu olduğunda. Ben de o Zaman 2 gün, günde 1-2 çay kaşığı vermiştim. Cukur cukur içmişti. Acaba susuz mu ki. Çişi de kokuyo. Yoksa yine enfeksiyon mu oldu. Kucağımda mışıl mışıl uyuyo. Beşiğin koyunca uyanıyo. Orda yatmak istemiyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kızlar size birşey sorcam kızım dün geceden beri kakasini sulu yapıyor.sanırım ishal oldu.Canım sıkıldı acaba neden oldu .varmı aranizda bebişi sulu kaka yapıp geçen.
İnşallah kolay geçer canım
Bizimde ilk aşı iki hafta sonra olucak
Öncesinde ağrı kesici verin diyorlar doğrumuki ?
Kızlar ??
Sizler veriyormusunuz az bir şurup felan ?
Ben vermiyorm canm. Bence baska bi sorun olabilir mesela gazi vardir emip rahatlamak istiyodur emzik verebilirsin.
Benm arkadasim da emziriyo hic su vermedi, 5. Ayda bebegin bezinde pembelik oldu bu susuz kaldigindan olur o zman doktor ver dedi. Normalde 6 bitene dek vermeyeceki.
Canm benm bazen biraz sulu yaptigi oluyor ama genelde sut fazla gogsumde bekleyip onu emerse oluyor ki zaten dogruymus. Fazla bekleyem sut de yagli kisma ulasamadan doyuyorms yani daha duru kismi iciyorms ve ishal gibi yapabiliyorms. Yine de en guzeli takip etmek ve doktora danismak tabii..
Bu 2. Ay asilari sanirm dimi?? Bn vermedm canm agri kesici, atesimiz de olmadi bence bosa ilac olur yani. Duruma gore bakarsn asidan sonra benceee tabiii
Ben aktif Bebek kullanıyorum. Gayet de memnunum. Hiç taşma falan olmadı. Arada kızarıyor ama. Krem sürünce geçiyo. Bezi değiştirsem hep pişer yoksa.Kizlar dun carfurda prima aktif bebek numunesi dagitiolardi aldim simdi denedim bakalim iyi gelecekmi ona gore premium carei birakicam sizdirma yapiyor bazen bakalim aktif bebek nasilmis
Ben vermiyorm canm. Bence baska bi sorun olabilir mesela gazi vardir emip rahatlamak istiyodur emzik verebilirsin.
Benm arkadasim da emziriyo hic su vermedi, 5. Ayda bebegin bezinde pembelik oldu bu susuz kaldigindan olur o zman doktor ver dedi. Normalde 6 bitene dek vermeyeceki.
Gazı zaten oluyo da. Bugün gaz sancısı gibi değildi. Değişikti. Ama rahatladı an itibariyle 3 saate yakındır uyuyor maaşallah
Canm benm bazen biraz sulu yaptigi oluyor ama genelde sut fazla gogsumde bekleyip onu emerse oluyor ki zaten dogruymus. Fazla bekleyem sut de yagli kisma ulasamadan doyuyorms yani daha duru kismi iciyorms ve ishal gibi yapabiliyorms. Yine de en guzeli takip etmek ve doktora danismak tabii..
Bu 2. Ay asilari sanirm dimi?? Bn vermedm canm agri kesici, atesimiz de olmadi bence bosa ilac olur yani. Duruma gore bakarsn asidan sonra benceee tabiii
Burda bizim ilk aşımız 3 aylıkken yapılıyor artık
İlk aşı ve ikinci aşı birleştirmişler bir aşı yapmışlar
İkinci kızımda çok ateş olmuştu sonrasında hastaneye koşturmuştuk
Valla şimdiden tırsıyorum
Kızlarrr ben evime geldim.. hayal kırıklığına uğradımkapıdan girince ev dekorasyon programlarindaki gibi herşeyi yerli yerinde bekledim heralde
Herşey heryerdeneyse eve eşya gelmiş yataklarimiz kurulmuş buna da şükür artik yavaş yavaş hallederiz :))
Ayy cnm kullanır mıyım hiç boşluguma denk geldi dalin sanmıştım bi baktım degisik isimli bi şampuan hiç duymamıştım mecburiyetten kullandım bizimki evde kalmıştıKullandığın şampuanı bi daha kullanma bi önceki neyse ona dön cnm geçiyo
Olabılır canım cumartesı rıa ıcın kontrole gıtcem ztn sorcam bu esnada sogan kuru yapacagımmEnfeksiyon olmasın sakın
Benimkide seninki gini canım aynen geve bile 5 dk emiyo kilo alımıda iyi doymasa ağlar zatenKizlar ya bizim cok duzensiz bir emzirme seklimiz var yarim saatte bir bazen saatte bir 5 dk emip emip birakio gibi daha hic 10 15 dk emmedi yani ben anlayamiyorum kilo almasi cok guzel ama sizin de boyle duzensiz mi diosunuz hep 15 20 dk emio die benim hic oyle olmadi sadece ilk 20 gun durup durup emdigi icin 15 dk yi buluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?