2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben vermiyorum canım zaten anne sütünün %88'i su yani su ihtiyacını da karşılıyor o yüzden gerek yok ilk 6 ay bence. he çok sıcak havalarda duruma göre vermeyi düşünüyordum ama ona da gerek kalmadı hava serinledi. çişinin koktuğunu nasıl anladın cnm? belki bezle alakalıdır koku? tabi sen daha ii anlarsın ama duruma göre bi tahlil yaptır istersen. belki atak zamanıdır ondandır huzursuzluğu

Herkes bebeginin kiyafetlerini utuluyor mu acaba her yikamadan sonra?
Ben ütülemiyorum Canım

Ben emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su veriyorum ama her emzirmede olmasa da gündüzleri 5 cay kaşığı kadar vermiş oluyorum toplamda

kızlar aranızda ebay'den aliexpressten fln alışveriş yapan var mı? carlson d vitamini almak istyiorum ordan ama cesaret edemedim. en bitkiseli en masumu en katkısızı o gzüküor ama tr de yok.. n11de satılıyo tabi ama orjinal mi bilemiorum

Ben veriyorum canım. Hazır suyu kaynatıp sogutuyorum
Ben de kaynattım şimdi. Uyudu şükür. Uyanınca bir çay kaşığı vereceğim.
Ağzı kuruyordur belki.
Bezini açınca bariz çiş kokusu geliyo. Önceden kokmuyordu öyle. Bezi de prima pumpers kullanıyoruz. Başta 2 paket canbebe kullanmıştım ama değiştirdim. 3 ayına 9 gün var. Atak yaşadık biz. Biraz düzeldi gibi. Zaman Zaman yaşıyoruz ama çok uzun sürmüyor. Uyudu yavrucak yoruldu iyice.
Ben ütülemiyorum Canım

Ben emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su veriyorum ama her emzirmede olmasa da gündüzleri 5 cay kaşığı kadar vermiş oluyorum toplamda

Kızlar size birşey sorcam kızım dün geceden beri kakasini sulu yapıyor.sanırım ishal oldu.Canım sıkıldı acaba neden oldu .varmı aranizda bebişi sulu kaka yapıp geçen.

Canım
Kızlar size birşey sorcam kızım dün geceden beri kakasini sulu yapıyor.sanırım ishal oldu.Canım sıkıldı acaba neden oldu .varmı aranizda bebişi sulu kaka yapıp geçen.
biz 5 gündür ishalle uğraşıyoruz doktora gittik bir karışım var suya karıştırılıp bebeğe ver Dedi eczaneden aldık veriyorum ama hala geçmedi 5 gün oldu 2 gün daha geçmezse serum takarız ishalle cok su kaybediyor bebekler bu verdiği ilaç sıvı kaybı için cok gecmiş olsun cnm

Orijinal değilse ki orijinale çok çok benzeyen ambalajlar olabiliyor ; bu sekilde bir şeye denk gelirsem olacak sonuç normal dvitlerden daha zararlı olacağı için bende dviti kullanmaya başladım. ...

hayalimsin1 tulaaayyy izmirde idim tatlım. Çok yoruldum. Neva yolda mahvetti bizi şimdi yatıyorum. Yarın aşı var üzüntüsü şimdiden yüreğime düştü.

İnşallah kolay geçer canım
Bizimde ilk aşı iki hafta sonra olucak
Öncesinde ağrı kesici verin diyorlar doğrumuki ?
Kızlar ??
Sizler veriyormusunuz az bir şurup felan ?

Ben vermiyorm canm. Bence baska bi sorun olabilir mesela gazi vardir emip rahatlamak istiyodur emzik verebilirsin.
Benm arkadasim da emziriyo hic su vermedi, 5. Ayda bebegin bezinde pembelik oldu bu susuz kaldigindan olur o zman doktor ver dedi. Normalde 6 bitene dek vermeyeceki.

Canm benm bazen biraz sulu yaptigi oluyor ama genelde sut fazla gogsumde bekleyip onu emerse oluyor ki zaten dogruymus. Fazla bekleyem sut de yagli kisma ulasamadan doyuyorms yani daha duru kismi iciyorms ve ishal gibi yapabiliyorms. Yine de en guzeli takip etmek ve doktora danismak tabii..

İnşallah kolay geçer canım
Bizimde ilk aşı iki hafta sonra olucak
Öncesinde ağrı kesici verin diyorlar doğrumuki ?
Kızlar ??
Sizler veriyormusunuz az bir şurup felan ?

Bu 2. Ay asilari sanirm dimi?? Bn vermedm canm agri kesici, atesimiz de olmadi bence bosa ilac olur yani. Duruma gore bakarsn asidan sonra benceee tabiii

Burda bizim ilk aşımız 3 aylıkken yapılıyor artık
İlk aşı ve ikinci aşı birleştirmişler bir aşı yapmışlar
İkinci kızımda çok ateş olmuştu sonrasında hastaneye koşturmuştuk
Valla şimdiden tırsıyorum

Kizlar dun carfurda prima aktif bebek numunesi dagitiolardi aldim simdi denedim bakalim iyi gelecekmi ona gore premium carei birakicam sizdirma yapiyor bazen bakalim aktif bebek nasilmis
Ben aktif Bebek kullanıyorum. Gayet de memnunum. Hiç taşma falan olmadı. Arada kızarıyor ama. Krem sürünce geçiyo. Bezi değiştirsem hep pişer yoksa.

Kızlarrr ben evime geldim.. hayal kırıklığına uğradım kapıdan girince ev dekorasyon programlarindaki gibi herşeyi yerli yerinde bekledim heralde
Herşey heryerde neyse eve eşya gelmiş yataklarimiz kurulmuş buna da şükür artik yavaş yavaş hallederiz :))

Anladm canmm farkli
Baya o zmannn... Hemsireye danisabilirsn oyleyse bilemedm simdii. Ama yine de ates olmadan verilince etki ediyor mu ki vermek bana sacma geliyo bilemiyormm

Aman masallah masallah deee uyusun misler gibiii

Hahaha ne demisler aofir beklenti: sonsuz mutluluk.
Yine de iyi olms, hayirli olsn. Yerlesirsinz zamanla

Kullandığın şampuanı bi daha kullanma bi önceki neyse ona dön cnm geçiyo
Ayy cnm kullanır mıyım hiç boşluguma denk geldi dalin sanmıştım bi baktım degisik isimli bi şampuan hiç duymamıştım mecburiyetten kullandım bizimki evde kalmıştı

Benimkide seninki gini canım aynen geve bile 5 dk emiyo kilo alımıda iyi doymasa ağlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…