2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba anneler öncelikle hepinizi tebrik etmek isterim allah evlatlarınıza sıhhat sağlık versin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Sizlere bir duyurum olacaktı Bursa'da 8 aylık gebe bi bayan trafik kazası sonucu vefat ediyor bebeğinide sezeryan ile alıyorlar ancak bebek yoğunbakım küvözde bi müddet oksijen gitmediği için, ve bebek anne sütü olmadığı için hergün zayıflıyormuş mamayıda gelişimi tamamlanmadığı için hazmedemiyormuş. Bursada yaşayan annelerimizden sütünü paylaşanilecek olan annemiz olabilirse diye yazmak istedim burdan. Şevket yılmaz hastanesi kaan bebek denirse güvenlik yönlendiriyormuş zaten. İnternette araştırabilirsiniz. Sevgiler

Anacım bu kvler hep aynı galiba bizimki de 1 çeyrek taktı bebeğe yün yatak yaptı örgü ördü bu kadar yeter dedi heralde kendince şunu da biz alalım çıkmadı hiç ağzından hamd olsun ihtiyacımız yok ama insan sorulmasını bekliyor, kendi babam 2 büyük altın bi de yatağını aldı kızımın. İş paraya gelince eşim bana danışmadan tek kuruş vermez kimseye biz her ay biraz birikim yqpalım diye uğraşıyoruz, misal abisi bizimkinden 6000 borç istemiş beni aradı napalım dedi konuştuk paramız yok ama kredi çekerim abi dedi, kredi çekmiş gibi yqptı abi her ay gönderiyor tqksitini yoksa alamazdık parayı geri :)

Ilk toruna mi ceyrek taktılar ??

Sağol canım benim
Evet busefer sağ göz çapaklanıyor
Ilık papatya çatıyla siliyorum fayda ediyor gibi bakalım

Saat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))

kızım sağolsun o var diye yanındayım tek sıkıntım sığmayan gardrop oldu. Onu da koçtaştan ucuz bitane alıcaz. Simdi birkaç günde onu bekleriz

Yavaş yavaş herşey yoluna girer dert etme
Bebiş her uyudukça parça parça yapar bitirirsin
Stresli olan kısmı atlatmışsınız şükür
Yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun canım

Cnm oyun halisi deyince yazmak isedim ben de haftasonu kanz in oyun halisini aldim piyanolu bugun gelcek soylerim sana nasil oldugunu. Normalde pahali bisey gittigidiyordan aldim 250 den 125 e dusmus hatta baska sitelere de baktim 300 tl ustu fiyati var

Bir kaç gündür hayatımızı zehir etmekle meşgul bildiğin terör estiriyor evde. Kafam şişti artık!

Ben ütülüyorum. Ütüsüz kötü gözüküyorlar.

Al gelinindende okadar bu hafta okullar tatil burda ( kreşler açık oluyor yinede acil durumlar için)
Ben Yinede kreşe bıraktım bugün biz sadece Buhaftanın 2 gününü tatil yaparız dedim
Hiç çekilmiyor evde ortalığı karıştıran hep o
Yemek yedirilmesi ayrı dert
Orda hiç değilse hem oynuyor hem yiyor:)

Canim doktora gittik bugun.cok sukur biseyi yok dedi birun tikanikligi dedi bize.damlaya devam etmemi soyledi.insallah gecer.ben hic kullanmamistim serumu belkide bizim ondan olmustur.buarada sen hic gotrdunmu doktora bide serumu damlatip salya kendisimi geliyor.

Hastanede süt stoklamada sıkıntı varmış.çok süt ulaştıran olmuş.sosyal medyadan haber yayıldı ve bursalı anneler kulak verdi.anneciğine allah rahmet eylesin.bebeciğede allah sağlık versin sütler şifa olsun inşallah.tabi aile sütleri kullanmalarına izin verdiler mi bilmiyorum.

Benim oğlanda da oluyo burnu tıkalıdır buyuk ihtimal.serum fizyoloji damlatiyorum üc damla.biraz yumuşadıktan sonra otri bebe burun aspiratoruyle cekiyorum.zorlanmiyorumben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…