- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Bende oyle dusunuyorum canim bebek suyu sonucta :)Ben normal hazır su aldım canım. Ama sanırım o daha sterildir.
Cok normal tatlim,.senin stresin cocuga yansiyor,ah ah kafayi yicrm gercekten,aen colugunun cocugunun rizkini nasil harcarsin hemde anne babaya,senin herif benim herife benziyor canim,bizimkide kv ve kp geldimi onune nasil tasiyacagini sasirir,onu da ye bunu da ye diye diye olduurr,kadina tablet aldi,tableti bozulmus gitti hemen yine aynisini aldi. Eli aciktir anasina asla dayanamaz,durumlarida kotu degil ama var ama aciz diye gezenlerden oldugunu dusunuyorum. Gel gorki,cocuga bir igne birsey almadilar,uyduruktan bir nevresim alip getirmis kv,ceyrek taktilar sadece bir tane,benim annemde babamda ayri ayri takti ve durumlari onlardan daha iyi de degil. Anca cocugundan yemeyi bilsinler,lafi geldi mi de kp soylenir,ben baktim bunca yil size,simdi sira sizde diye. Bu esko kafalilar cocuklari kendilerine. Mecbur bakmak zorundalar seklinde yetistirdikleri icin,bunlarda yufka gonul tabi anne baba oldumu dayanamazlar,o yusden dusunmeden ne varsa yapiyorlar. Sinir bozucu bir durum. Ne yani bende mii boyle yetistiriyim bende mi ayni fesat olayim bilemedim ki.
Himmmm deneemyi dusundum suan,
Cok gecmis olsun tatlimmm
Offf sedacim,allaj kolaylik versin,suan kesinlikle is psikolojisine gorebilecek durumda degilim.
Ilk toruna mi ceyrek taktılar ??Anacım bu kvler hep aynı galiba bizimki de 1 çeyrek taktı bebeğe yün yatak yaptı örgü ördü bu kadar yeter dedi heralde kendince şunu da biz alalım çıkmadı hiç ağzından hamd olsun ihtiyacımız yok ama insan sorulmasını bekliyor, kendi babam 2 büyük altın bi de yatağını aldı kızımın. İş paraya gelince eşim bana danışmadan tek kuruş vermez kimseye biz her ay biraz birikim yqpalım diye uğraşıyoruz, misal abisi bizimkinden 6000 borç istemiş beni aradı napalım dedi konuştuk paramız yok ama kredi çekerim abi dedi, kredi çekmiş gibi yqptı abi her ay gönderiyor tqksitini yoksa alamazdık parayı geri :)
Günaydın kızlarhayalimsin1 cnm bu aralar pek giremiyorum girsemde bir iki sayfa okuyup çıkıyorum kızım sürekli kucakta ayakta gezmek istiyor sayfalar birikiyor okuyamiyorum bile inşallah bebisler ve anneler iyidir nevsinin yine gözümu sapaklandi geçmiş olsun cnm
Ilk toruna mi ceyrek taktılar ??
kızım sağolsun o var diye yanındayım tek sıkıntım sığmayan gardrop oldu. Onu da koçtaştan ucuz bitane alıcaz. Simdi birkaç günde onu bekleriz
Cnm oyun halisi deyince yazmak isedim ben de haftasonu kanz in oyun halisini aldim piyanolu bugun gelcek soylerim sana nasil oldugunu. Normalde pahali bisey gittigidiyordan aldim 250 den 125 e dusmus hatta baska sitelere de baktim 300 tl ustu fiyati varSevda bugün küstü bana sanırım. Öğleden sonra emiyordu, memem kaşındı dayanamadım kaşıdım sevda da memeyi kaçırdı ağzından. O zamandan beri ağlıyo memeye tuttuğumda. İki çekiyo bırakıp kendini sıkıp yine ağlıyo. Şimdi uyku arasında verdim de 20 dk emdi şükür.
Neva kuzusu napıyo annesi hışırtılı oyuncak aldın mı ona? SevdA artık kuşuyla iyice oynuyor vuruyor ses çıkardıkça hoşuna gidip gülüyor. Kanadını tutuyor hışır hışır edince yine hoşuna gidiyor. Ben de oyun halısı almayı düşünüyorum bondigonun 100 tl ye güzel bir modeli var
Bir kaç gündür hayatımızı zehir etmekle meşgulbildiğin terör estiriyor evde. Kafam şişti artık!
Ben ütülüyorum. Ütüsüz kötü gözüküyorlar.
Sizden ilk torun sonucata yabanci gibi ceyrekde çok tuaf. Dogum ani birsey degil ki ayarlayamadik olsunİlk değil ama oğullarından ilk torun, lafa gelince onlar için çok kıymetli güya...
Canim doktora gittik bugun.cok sukur biseyi yok dedi birun tikanikligi dedi bize.damlaya devam etmemi soyledi.insallah gecer.ben hic kullanmamistim serumu belkide bizim ondan olmustur.buarada sen hic gotrdunmu doktora bide serumu damlatip salya kendisimi geliyor.Benim oğlumda da var aynı sorun büyük insan gibi horluyor,geniz akıntısından dolayı öksürüyor ve salya akıtmaya başladı10 gündür durum böyle,serum fizyolojik veriyorum ama pek bi faydasını göremedim, bu duruma çözüm bulursanız paylaşın nolur honeybee_34 Mihrimah-53
Hastanede süt stoklamada sıkıntı varmış.çok süt ulaştıran olmuş.sosyal medyadan haber yayıldı ve bursalı anneler kulak verdi.anneciğine allah rahmet eylesin.bebeciğede allah sağlık versin sütler şifa olsun inşallah.tabi aile sütleri kullanmalarına izin verdiler mi bilmiyorum.Merhaba anneler öncelikle hepinizi tebrik etmek isterim allah evlatlarınıza sıhhat sağlık versin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Sizlere bir duyurum olacaktı Bursa'da 8 aylık gebe bi bayan trafik kazası sonucu vefat ediyor bebeğinide sezeryan ile alıyorlar ancak bebek yoğunbakım küvözde bi müddet oksijen gitmediği için, ve bebek anne sütü olmadığı için hergün zayıflıyormuş mamayıda gelişimi tamamlanmadığı için hazmedemiyormuş. Bursada yaşayan annelerimizden sütünü paylaşanilecek olan annemiz olabilirse diye yazmak istedim burdan. Şevket yılmaz hastanesi kaan bebek denirse güvenlik yönlendiriyormuş zaten. İnternette araştırabilirsiniz. Sevgiler
Sizden ilk torun sonucata yabanci gibi ceyrekde çok tuaf. Dogum ani birsey degil ki ayarlayamadik olsun
Benim oğlanda da oluyo burnu tıkalıdır buyuk ihtimal.serum fizyoloji damlatiyorum üc damla.biraz yumuşadıktan sonra otri bebe burun aspiratoruyle cekiyorum.zorlanmiyorumben canimSelam kizlar bende agustos annesiyim.52 gunluk prensesim var. Ya aslinda size biaey sorucam bebegim uyurken horluyor cok uzuluyorum .burnunuda dogru duzgun temizletmiyor.yarin doktora goturucem imsallah onemli biaeyi yoktur.basindan hic boyle bi sorun gecen oldumu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?