inşallah ilaç tedavisi vardır. geçmiş olsun canımAhanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff
Benim oğlum çok gazlı birde nöbet saati var saat 10 buçukta başlıyor sabah saat 8 E kadar ıkın ağla ıkın ağla mahvoluyor .. Çok az faydası var yüz üstü yatırıyorum gündüz arada gaz çıkaran çocuk akşam resmen kitleniyor çıkaramıyorKizlar bebislerinizin gaz durumlari nasil? Benimki 49 gunluk 3 gundur feci gazli. Tam uyuyor gaz uyandiriyor. Tum gun boyle. Durum bu olunca uyuyamadigi icin de huysuzlaniyor. Mahvoldum artik yorgunluktan. Ona da cok uzuluyorum.
Sizde durumlar nasil? Nasil asiyorsunuz bu sorunu?
en son 210 tl idi sanırım :)Çeyrek altın bile 100tl değil :))
Sahi kaç para bu çeyrek şuan ?
Rahmetli çok ama çok cahildi işte:)
Çok çektirdi bana ama aynı zamandada komik yönlerini say say bitmez bir kadındı, bende dalgaya alır dururdum kendisini napim
Lan tam altın demek işte
Kv senelerce 100lük 100lük diye diye benide öyle alıştırdı İşte şapşik şey
100 tane olsa niye şikayetleniyim doğmamışlarada taktı farz ederim
Sana ve grill ede gönderirdim birertane
Yazık onu hiç altını olmamış
Flaş tv hiç bakmam merak ettim bende bu tulayı :)
İsmim Emine canım Tulay değil :)))
kv dün 5 gibi gitti canımAllah sana sabır versin en güzelini yapıyorsun sürekli bir şeylerle uğraş
Canim safra kesesindeki tasin boyutu eger kucukse maalesef ameliyat diyorlar çünkü safra kanalini tikama ihtimali oluyor. Bende de vardi ve safra kesem alindi ameliyatla
hiç işte. evladın hayırlısı demiyorlar da.Kuş beyinli insanlar ben kız evladım olsun diye dünyaları veriyordum kız evlat candır can ne demek olsun .. Bence kız anneleri ekstra şanslı
Can'ım çok gecmiş olsun ya inşallah ameliyatlık bir durum yoktur ilaçla tedavi edilir hay Allah ne Zaman gideceksin doktora sonucu yaz çocukları bırakacak kimse yok elimiz kolumuz bağlanıyor işte
Geçmiş olsun kuzuna Can'ım inşallah kolay atlatır bugünü bizimki de perşembe sabahı yapılacakAşıdan geldik. 2 aşıyı yaptılar verem için tekrar gideceğiz.
Neva baya agladi şimdi kucağımda uyuyor. Ateş yapmaz umarım.
Yaz muhakkak dua edecem sana inşallah ilaç tedavisidir Prensesler Nasıl sen nasılsınEvet ya hiç sorma
Tşk ederim canım,yarın doktorumu aricam da
Zaten önceden aldığım bir randevu vardı Çarşamba için, olmadı Ozaman konuşuruz yazarım buraya
Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar ki Can'ımhiç işte. evladın hayırlısı demiyorlar da.
bunu diyenler de hep hemcinslerimiz.
Insallah ameliyatlik degdir kuzum gecmis olsunAhanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff
Tatlımmmmm başım nerde totom nerde onu bile bilmiyorum bu aralargeçemedim buraya iki gündür bile sen nasılsın özledim yaaaaaa
Yaz muhakkak dua edecem sana inşallah ilaç tedavisidir Prensesler Nasıl sen nasılsın
Gözünaydın grillcim az kalmış en azından :)en son 210 tl idi sanırım :)
kv dün 5 gibi gitti canım
Geçmiş olsun nevşinime kıyamam serum varsa ondan sık ben öyle yapıyorum Pamuk'lada sil annesi benim miniğim göğsümde şekerleme yapıyor şuan tiyzesiVallahi seni göremeyince buralarda bizde özledik yani:)
İyiyiz fena değil
Geçmişi okuduysan benim taşlarım varmış İşte :))onun dışında iyiyiz çok şükür
Nevşininde gözü çapaklandı papatya çayıyla siliyorum faydası oluyor gibi bakalım
Insallah cukmaz atesi saat basinkontrol bizxe ates olammistiAşıdan geldik. 2 aşıyı yaptılar verem için tekrar gideceğiz.
Neva baya agladi şimdi kucağımda uyuyor. Ateş yapmaz umarım.
Bizdeki de tam tersi kp anca tırtık yapsınBu kv deler ne cimri yaaa
Ama oğuldan para tırtıklamaya gelince üstüne yok onlar gibisi
zaten o şartla izin veriyorum eşime. yoksa annemde kalırım diyorum. mecburen tek gece kalıyor kv :)Gözünaydın grillcim az kalmış en azından :)
Ne Mutlu sana ya maşallah eşin ne desen yapıyorzaten o şartla izin veriyorum eşime. yoksa annemde kalırım diyorum. mecburen tek gece kalıyor kv :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?