2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
inşallah ilaç tedavisi vardır. geçmiş olsun canım

Benim oğlum çok gazlı birde nöbet saati var saat 10 buçukta başlıyor sabah saat 8 E kadar ıkın ağla ıkın ağla mahvoluyor .. Çok az faydası var yüz üstü yatırıyorum gündüz arada gaz çıkaran çocuk akşam resmen kitleniyor çıkaramıyor

en son 210 tl idi sanırım :)

Allah sana sabır versin en güzelini yapıyorsun sürekli bir şeylerle uğraş
kv dün 5 gibi gitti canım

Canim safra kesesindeki tasin boyutu eger kucukse maalesef ameliyat diyorlar çünkü safra kanalini tikama ihtimali oluyor. Bende de vardi ve safra kesem alindi ameliyatla

Hadi ya
Peki safra kesinde taş olunca baş dönmesi arada miğde bulantısı yaşanıyormu ?
Bunlarda mevcut çünkü bende ?

Kuş beyinli insanlar ben kız evladım olsun diye dünyaları veriyordum kız evlat candır can ne demek olsun .. Bence kız anneleri ekstra şanslı
hiç işte. evladın hayırlısı demiyorlar da.
bunu diyenler de hep hemcinslerimiz.

Can'ım çok gecmiş olsun ya inşallah ameliyatlık bir durum yoktur ilaçla tedavi edilir hay Allah ne Zaman gideceksin doktora sonucu yaz çocukları bırakacak kimse yok elimiz kolumuz bağlanıyor işte

Evet ya hiç sorma
Tşk ederim canım,yarın doktorumu aricam da
Zaten önceden aldığım bir randevu vardı Çarşamba için, olmadı Ozaman konuşuruz yazarım buraya

Insallah ameliyatlik degdir kuzum gecmis olsun

Tatlımmmmm başım nerde totom nerde onu bile bilmiyorum bu aralar geçemedim buraya iki gündür bile sen nasılsın özledim yaaaaaa

Yaz muhakkak dua edecem sana inşallah ilaç tedavisidir Prensesler Nasıl sen nasılsın

Vallahi seni göremeyince buralarda bizde özledik yani:)
İyiyiz fena değil
Geçmişi okuduysan benim taşlarım varmış İşte :))onun dışında iyiyiz çok şükür
Nevşininde gözü çapaklandı papatya çayıyla siliyorum faydası oluyor gibi bakalım

Geçmiş olsun nevşinime kıyamam serum varsa ondan sık ben öyle yapıyorum Pamuk'lada sil annesi benim miniğim göğsümde şekerleme yapıyor şuan tiyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…