Kizlar bugun mehmet ali geceden beri bir kere kaka yapti. Oda sulu hafif parcacikli ve yesilimsiydi gene. Dun 3 kere yapti ikinci kakasi yesilimsiydi ve kopuklude yapti hafif. Netten arastirdim. Bu onsutu cok emmesinden yagli sute gelememesinden kaynakli diyorlar. Demek sut cogaldi onsut bitmeden yagliya gecemiyor diye dusunuyorum. Birde gogusum dolunca cok az sagip oyle vereyim diyorum elimle sagicam makinem yok cunku. Bakalim o zaman ne olucak. Siz ne dusunuyorsunuz farkli bisi olabilir mi acaba
Hosgeldin. Masallah bebisine.. Benimkinde normal kusma var ama arada cokel kustuktan sonra cigniyo. Reflu oldugunu dusunmuyorum. Bende ankaradayim ama gataya giderim diye dusunuyorum artik yada diskapidaki cocuk hastanesine. Bakalim bu soguklarda cocuklari cikartmamak lazim aslinda ama mecburen cikarticaz artik
Bende iki kere ayni memeyi emzirdim demin. Bakalim ne degiscek isin aksi tarafi cokta gaz yapiyo bu onsut denen sey.Tam da öyle, bir ara her bez yeşildi bizim, sonra tamamen köpüğe döndü, yeni yeni düzeliyor.
Önsütü sağıp vermek en güzeli ama uğraşamadım bir de bu sefer de doymaz diye korktum.
Aynı memeyi üstüste emzirdim ben, 3 kere falan.
Ben etlikte oturuyorum o yuzden diskapi bana uygun gata dibimde zaten. Bilmiyorum kalca icin gidicem ama nereye gidicem karar degistirip duruyoruz :)Bizimkide kustuğu zaman çökel kusuyo yani pütürlü. Ama reflünün bence en bariz belirtisi benim kızımı uykusundan uyandırması. Emiyo tam dalıyo bi beş dk sonra uyandırıyo midesi ağzına geliyo yavrumun. Gata çok bekletiyo tsk personeli önüne geçiyo her seferinde bir de bu işten çıkarmalar yüzünden orası daha karışıktır doktor bulamayız diye düşündüm. Dışkapı da bize ters bi yerde malesef. Ankara tıpın öğretim üyelerinin özel muayenesi var. Hiç beklemiyoruz ve daha ilgili davranıyolar ve doktorumuzu oranın personeli tanıdığımız tavsiye etti ondan tercih ettik. Muayene ücreti de var 100 tl onun da bilgilendirmesini yapayımvalla hastaneye gitmeye bende çekiniyorum salgın var ortalıkta tam hastalık zamanı. Hasta olmasanda o ortamda kapabilirsin yani Allah korusun.
Bende iki kere ayni memeyi emzirdim demin. Bakalim ne degiscek isin aksi tarafi cokta gaz yapiyo bu onsut denen sey.
Ben etlikte oturuyorum o yuzden diskapi bana uygun gata dibimde zaten. Bilmiyorum kalca icin gidicem ama nereye gidicem karar degistirip duruyoruz :)
Ben çok sinirleniyorum,parasına kıyamayanın sevgisi de samimi gelmiyor,anlatırken komik ama :)Ay alemsiniz kizlar yaaaa cok guldum okurken,
Eliz diye yapiyorlar valla,esimintarafindada akraba evliligi var,esimn akrabalari taki dahi takmadilar dusununnn.kp asiri cimdirir
Safra kesesi karaciğerin ürettiği safrayi depolar canım.bu sıvıyı bağırsaklara gönderir yağların sindirilmesi ićin.küçük ve safra akışını engellemiyorsa tedavi bile edilmeyebilir.yağlı olan yiyecekleri kısıtlayacaktır.ama sorun yapıyorsa safra kanalını tıkiyorsa safranın akişını engelliyorsa ağrı ve iltihapa sebep oluyorsa ameliyat ediliyor canım.Ahanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff
Doktorumuz elle yaptı kalça muayenesini ben yaptım gerek yok ultrasona yine de siz bilirsiniz dedi. Ablamlarda biz yaptırmadık önceden elle muayene oluyodu şimdiye kadar bişey olsa çıkardı boşuna çocuğa eziyet ettirme dediler. Bir de biz sarılık yüzünden 5 gün zekai tahirde 1 günde acıbademde yoğun fototerapi aldık. Benimde gönlüm razı olmadı valla eziyet ettirmeye. Zaten bugün aşı olunca kızım ağladı ben ağladım,hemşire görmesin diye arkamı dönüp çıktım, Allahtan eşim vardı da o sordu yapılacakları,iyi günler dedi kadınaikimiz emzirme odasına geçtik ağladık kızımla öne geçme durumu olmasa gata çok çok iyi bencede.
E yavrım erkek olaydı yine takarıdıkAynen ya bende çok güldüm bugün oğlum uyuyor ama hicbir iş yapmayip kanepede uzanip gülüp duruyorum yorumlarina
Bana da para için gibi geliyoAslında bu kalça cikikligi muayenesinde ultrasona gerek yokmuş cidden. Ben de anlayabiliyorum az çok mesela bir bacak diğerinden uzun olursa, bacaklardaki boğum gibi çizgiler var ya onlar eşit değilse kalça çıkığı olabilir demek. Fazladan radyasyon gibi geliyor bana da. Daha yaptırmadim bende 70 gunluguz. Ama yaptırcam. Kız çocuklarında sıklıkla erkek cocuklarinda çok nadir gorulurmus çünkü.
Ben çok sinirleniyorum,parasına kıyamayanın sevgisi de samimi gelmiyor,anlatırken komik ama :)
Ya nefretlik bi durum bu ya...kizkardeşim üniversitede hoca,yerleri silen kadın (yanlış anlaşılmasın hepimiz emekçiyiz kücumsedigimden degil)hocanım cinsiyeti kız zaar demiş çirkinleşiliyo kızda deyince bizim kız evet kız demiş bozularak.olsun demiş kadınsadece o değil. bazı komşular yaşlılar soruyor. üçü de kız deyince "olsun olsun. evladın kızı erkeği olmaz" diye teselli etmek istiyorlar nedense :)
Ya nefretlik bi durum bu ya...kizkardeşim üniversitede hoca,yerleri silen kadın (yanlış anlaşılmasın hepimiz emekçiyiz kücumsedigimden degil)hocanım cinsiyeti kız zaar demiş çirkinleşiliyo kızda deyince bizim kız evet kız demiş bozularak.olsun demiş kadın
Nerede yaptıracaksın canım,kaç tl.?Kızlar çok heyecanlıyım. Haftaya perşembe tombişim sünnet olacak. Dua edin bizim için olmaz mı...?
Dün gece felakettik biz canım.4agustos dogumlu oglum.kırkı çıkana kadar o kadar aglamıyordu.kimyon yiyorum yemeklere döküpKizlar bebislerinizin gaz durumlari nasil? Benimki 49 gunluk 3 gundur feci gazli. Tam uyuyor gaz uyandiriyor. Tum gun boyle. Durum bu olunca uyuyamadigi icin de huysuzlaniyor. Mahvoldum artik yorgunluktan. Ona da cok uzuluyorum.
Sizde durumlar nasil? Nasil asiyorsunuz bu sorunu?
Aa hiçbişey miBenim kayinannem de hiccc bisey takmadibende bi tek bizimkiler böyle sanıyodum :))
Kızlar kalça çıkıklıgı devlet hastanesinde de rutin olarak yapılıyor. Özelde de 10 lira zaten. Benim kuzenimde olmuştu geç fark ettiler. 3 yaşına kadar bacak aradındademir vardı. O yüzden bence ihmal etmeyinBana da para için gibi geliyo
Teyzemin üç kız bir erkek...üçüncü kız doğduğunda annem ağlamış.simdi diyorum da ne aptalmışım diyor.utanıyor:)Yaa bende ailemin üçüncü kızı olarak çok kizarim bu meseleye.
Ablam dogdugnda vah vah yine kız demişler babama. Ben doğunca ne dediler diyorum cevap yok
110 tl ye yaptırdık bizKızlar kalça çıkıklıgı devlet hastanesinde de rutin olarak yapılıyor. Özelde de 10 lira zaten. Benim kuzenimde olmuştu geç fark ettiler. 3 yaşına kadar bacak aradındademir vardı. O yüzden bence ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?