- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Sıkı tut çıkarma
Yarısını yapmayi basarirsan mantikliÇok çok sıkışırsam yarısını yapıp yarısını tutmayı düşünüyorum
Yaa ben yakın kuzenime götürmeye utandim el gibi ceyrek mi gider diye babanne dede onlar. Torun sevmeye gelince onlardan cok seven olmaz. Whatsupda gülen b.k var ya o uyardiBenim kv lerinde ilk oğlu eşim ve ilk çocuğumuz olduğunda taktıkları çeyrek altın oldu . Buna da gram takarlar mı bilmiyorumhani birde sözüm ona oğlunun oğlu oldu anadolu da daha kıymetlidir ya dediğiniz gibi el kızına gidiyor diye düşünüyorlar . Bide eşimin tarafta akraba evliliği fln da var ben hepten el kızı oluyorum. Bi akraba olsaydı 2 de erkek torun olsaydı bir kol bilezik yapardı diyorum kendi kendime . Bize gelince... uygun smile bulamadım anladınız siz onu
Günü gününe uymuyor ama eskisinden çok daha iyi yine de çok şükür :)Geçmiş olsun nasıl uyku dUzenı fln oturdu mu
ne ayıp.
Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi
İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi
Bu uyku düzeni nasıl olacak bilmem hic uyumuyor ya benim kizimdakızım bu ara çok zor dalıyor. az önce yarım kundak yaptım. kolları sıkıca sardım, ayaklar serbest. gözlerini de örtünce hemen daldı. bakalım ne kadar uyuyacak?
ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)
yarım saat uyudu. şimdi uykulu emiyor.Bu uyku düzeni nasıl olacak bilmem hic uyumuyor ya benim kizimda
Gecmis olsun canimSaat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))
Hahahah buna cok guldum ya cidden boyle mi dedi
Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi
İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi
ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)
sadece o değil. bazı komşular yaşlılar soruyor. üçü de kız deyince "olsun olsun. evladın kızı erkeği olmaz" diye teselli etmek istiyorlar nedense :)
Evet canım bağışıklık iyi durumda olunca yapmıyormuş. Kilo vs iyi dedi.Aa ateş olayı gelisimle alakalı durummuymus. Insalalh olmaz rahatca atlatirsinizp
Çok sağol kuzum ateş yapmadı. 3 saat oldu. Daha çıkar mı bilmem.Aynen cnm ama dengesizler işte onuda kırk laf ederler zaten çok bisey yapmış gibi nevaya geçmiş olsun inşallah ateşlenmez cnm
Kız 100luk altın ne ola? 100 tane mi yoksa.İlahi Gülistan
Valla öyle yazıyor gönderdikleri Mail'de :))
Çilek ye muz tadıyla gel diyorlar :)))
E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
İkinciyede siktiri çalıp boş geçti
3 ede yetişemedi zati
Biliyorum o adamı ne aglamistiHahahhaa yok güzelim valla bilmiyorum adını.Tülay mi yoksa?
Yok kız. Geri dön Tulayy vardı ya flaş tv de. O muhabbet bizimki.
kızım bu ara çok zor dalıyor. az önce yarım kundak yaptım. kolları sıkıca sardım, ayaklar serbest. gözlerini de örtünce hemen daldı. bakalım ne kadar uyuyacak?
Alın benden de o kadar uykudan esnemekten bi hal ama uyumuyorBu uyku düzeni nasıl olacak bilmem hic uyumuyor ya benim kizimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?