2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kv lerinde ilk oğlu eşim ve ilk çocuğumuz olduğunda taktıkları çeyrek altın oldu . Buna da gram takarlar mı bilmiyorum hani birde sözüm ona oğlunun oğlu oldu anadolu da daha kıymetlidir ya dediğiniz gibi el kızına gidiyor diye düşünüyorlar . Bide eşimin tarafta akraba evliliği fln da var ben hepten el kızı oluyorum. Bi akraba olsaydı 2 de erkek torun olsaydı bir kol bilezik yapardı diyorum kendi kendime . Bize gelince... uygun smile bulamadım anladınız siz onu

Yaa ben yakın kuzenime götürmeye utandim el gibi ceyrek mi gider diye babanne dede onlar. Torun sevmeye gelince onlardan cok seven olmaz. Whatsupda gülen b.k var ya o uyardi

Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi

İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi
ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)

kızım bu ara çok zor dalıyor. az önce yarım kundak yaptım. kolları sıkıca sardım, ayaklar serbest. gözlerini de örtünce hemen daldı. bakalım ne kadar uyuyacak?

Gecmis olsun canim

Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi

İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi
Hahahah buna cok guldum ya cidden boyle mi dedi vay rahmetlik alem kadinmis

Aynen cnm ama dengesizler işte onuda kırk laf ederler zaten çok bisey yapmış gibi nevaya geçmiş olsun inşallah ateşlenmez cnm
Çok sağol kuzum ateş yapmadı. 3 saat oldu. Daha çıkar mı bilmem.

Kız 100luk altın ne ola? 100 tane mi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…