kundak işe yaradı galiba. maşallah uyuyor hala :)
Hadi hayırlısı bakalım. Umarım kolayca atlatirsinizp.Kızlar çok heyecanlıyım. Haftaya perşembe tombişim sünnet olacak. Dua edin bizim için olmaz mı...?
kundak işe yaradı. iki saattir uyuyor maşallah. gözlerini de örttüm kundağın ucuylaAlın benden de o kadar uykudan esnemekten bi hal ama uyumuyor
Artık Türkiye distribütörlüğünü almış 60 tlye eczanelerde satılıyor bir sorunkızlar aranızda ebay'den aliexpressten fln alışveriş yapan var mı? carlson d vitamini almak istyiorum ordan ama cesaret edemedim. en bitkiseli en masumu en katkısızı o gzüküor ama tr de yok.. n11de satılıyo tabi ama orjinal mi bilemiorum
Yukarıda da yazdım incecik bir künye getirmiş kv.görümce.annem tam altın taktı fakir haliyle,kadının kenarda köşede tuttuğü altın belli.bir sürü de kıyafet getirdi benim almama bile gerek kalmadı düşün.
El kızıyız ya biz bize mi vermiş gibi oluyor öyle mi hissediyolar ki acaba?
Ne bilim valla bide kim ne taktı diye sorguluyor beni sana ne kimin ne yaptığından
Benim kv lerinde ilk oğlu eşim ve ilk çocuğumuz olduğunda taktıkları çeyrek altın oldu . Buna da gram takarlar mı bilmiyorumhani birde sözüm ona oğlunun oğlu oldu anadolu da daha kıymetlidir ya dediğiniz gibi el kızına gidiyor diye düşünüyorlar . Bide eşimin tarafta akraba evliliği fln da var ben hepten el kızı oluyorum. Bi akraba olsaydı 2 de erkek torun olsaydı bir kol bilezik yapardı diyorum kendi kendime . Bize gelince... uygun smile bulamadım anladınız siz onu
Yaa ben yakın kuzenime götürmeye utandim el gibi ceyrek mi gider diye babanne dede onlar. Torun sevmeye gelince onlardan cok seven olmaz. Whatsupda gülen b.k var ya o uyardi
ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)
Artık Türkiye distribütörlüğünü almış 60 tlye eczanelerde satılıyor bir sorun
Umarim ilaçla geçer canım. Ağrıyı nasıl görüyor ya? Vay arkadaş elin ecnebisi ne ileri tıpta.Ahanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff
ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)
Gecmis olsun canim
Hahahah buna cok guldum ya cidden boyle mi dedivay rahmetlik alem kadinmis
Çok sağol kuzum ateş yapmadı. 3 saat oldu. Daha çıkar mı bilmem.
Kız 100luk altın ne ola? 100 tane mi yoksa.
Hahahhaa yok güzelim valla bilmiyorum adını.Tülay mi yoksa?
Yok kız. Geri dön Tulayy vardı ya flaş tv de. O muhabbet bizimki.
Umarim ilaçla geçer canım. Ağrıyı nasıl görüyor ya? Vay arkadaş elin ecnebisi ne ileri tıpta.
Kizlar bebislerinizin gaz durumlari nasil? Benimki 49 gunluk 3 gundur feci gazli. Tam uyuyor gaz uyandiriyor. Tum gun boyle. Durum bu olunca uyuyamadigi icin de huysuzlaniyor. Mahvoldum artik yorgunluktan. Ona da cok uzuluyorum.
Sizde durumlar nasil? Nasil asiyorsunuz bu sorunu?
Tatlımmmmm başım nerde totom nerde onu bile bilmiyorum bu aralar
Ahanda geldim kızlar eve
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
İşte böyle çıktım geldim
Ameliyat denildimi bana
Allah sana sabır versin en güzelini yapıyorsun sürekli bir şeylerle uğraşçatlayıp ölseler keşke diyorum bazen :)
ya işte yüzsüz. bir de benimle konuşmaya çalışıyor. onunla aynı odada olmamak için iş icad ediyorum :)
inşallah canım.
bir de yatak odamıza dalarsa @honeybee_34 nin kv siyle yarışır :)
bir de erkek olaydı diyor.Ay alemsiniz kizlar yaaaa cok guldum okurken,
Eliz diye yapiyorlar valla,esimintarafindada akraba evliligi var,esimn akrabalari taki dahi takmadilar dusununnn.kp asiri cimdirir
sadece o değil. bazı komşular yaşlılar soruyor. üçü de kız deyince "olsun olsun. evladın kızı erkeği olmaz" diye teselli etmek istiyorlar nedense :)
Can'ım çok gecmiş olsun ya inşallah ameliyatlık bir durum yoktur ilaçla tedavi edilir hay Allah ne Zaman gideceksin doktora sonucu yaz çocukları bırakacak kimse yok elimiz kolumuz bağlanıyor işteAhanda geldim kızlar eve
Giyinebilirsin
İşte böyle çıktım geldim
Ameliyat denildimi bana
Kuş beyinli insanlar ben kız evladım olsun diye dünyaları veriyordum kız evlat candır can ne demek olsun .. Bence kız anneleri ekstra şanslısadece o değil. bazı komşular yaşlılar soruyor. üçü de kız deyince "olsun olsun. evladın kızı erkeği olmaz" diye teselli etmek istiyorlar nedense :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?