2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Artık Türkiye distribütörlüğünü almış 60 tlye eczanelerde satılıyor bir sorun

Ay alemsiniz kizlar yaaaa cok guldum okurken,

El kızıyız ya biz bize mi vermiş gibi oluyor öyle mi hissediyolar ki acaba?

Ne bilim valla bide kim ne taktı diye sorguluyor beni sana ne kimin ne yaptığından

Yaa ben yakın kuzenime götürmeye utandim el gibi ceyrek mi gider diye babanne dede onlar. Torun sevmeye gelince onlardan cok seven olmaz. Whatsupda gülen b.k var ya o uyardi

ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)

Eliz diye yapiyorlar valla,esimintarafindada akraba evliligi var,esimn akrabalari taki dahi takmadilar dusununnn.kp asiri cimdirir

Kizlar bebislerinizin gaz durumlari nasil? Benimki 49 gunluk 3 gundur feci gazli. Tam uyuyor gaz uyandiriyor. Tum gun boyle. Durum bu olunca uyuyamadigi icin de huysuzlaniyor. Mahvoldum artik yorgunluktan. Ona da cok uzuluyorum.
Sizde durumlar nasil? Nasil asiyorsunuz bu sorunu?

Ahanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff

Umarim ilaçla geçer canım. Ağrıyı nasıl görüyor ya? Vay arkadaş elin ecnebisi ne ileri tıpta.

ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)

Çeyrek altın bile 100tl değil :))
Sahi kaç para bu çeyrek şuan ?

Gecmis olsun canim

Hahahah buna cok guldum ya cidden boyle mi dedi vay rahmetlik alem kadinmis

Rahmetli çok ama çok cahildi işte:)
Çok çektirdi bana ama aynı zamandada komik yönlerini say say bitmez bir kadındı, bende dalgaya alır dururdum kendisini napim

Çok sağol kuzum ateş yapmadı. 3 saat oldu. Daha çıkar mı bilmem.

Kız 100luk altın ne ola? 100 tane mi yoksa.

Lan tam altın demek işte
Kv senelerce 100lük 100lük diye diye benide öyle alıştırdı İşte şapşik şey
100 tane olsa niye şikayetleniyim doğmamışlarada taktı farz ederim
Sana ve grill ede gönderirdim birertane
Yazık onu hiç altını olmamış

Hahahhaa yok güzelim valla bilmiyorum adını. Tülay mi yoksa?

Yok kız. Geri dön Tulayy vardı ya flaş tv de. O muhabbet bizimki.

Flaş tv hiç bakmam merak ettim bende bu tulayı :)
İsmim Emine canım Tulay değil :)))

Umarim ilaçla geçer canım. Ağrıyı nasıl görüyor ya? Vay arkadaş elin ecnebisi ne ileri tıpta.

Hahah
Aşağı kısma usg yaparken bastırarak bakması gerek canım
Ben ay,..of ..aman ..felan ,ondan görüyorum Ağrıdığını dedi
Kız benim Türkçem bukadarmı kötü gerçekten

Canim benim kizimda 54 günlük ve bizde de durum ayni maalesef son 4-5 gündür gazli ve uyumuyor. Uyursa da hemen uyanıyor.

Canim safra kesesindeki tasin boyutu eger kucukse maalesef ameliyat diyorlar çünkü safra kanalini tikama ihtimali oluyor. Bende de vardi ve safra kesem alindi ameliyatla

Allah sana sabır versin en güzelini yapıyorsun sürekli bir şeylerle uğraş

Ay alemsiniz kizlar yaaaa cok guldum okurken,

Eliz diye yapiyorlar valla,esimintarafindada akraba evliligi var,esimn akrabalari taki dahi takmadilar dusununnn.kp asiri cimdirir
bir de erkek olaydı diyor.
kv ye göre kızlar ele gittiği için miras haketmiyorlar.

sadece o değil. bazı komşular yaşlılar soruyor. üçü de kız deyince "olsun olsun. evladın kızı erkeği olmaz" diye teselli etmek istiyorlar nedense :)

Aynını bende yaşıyorum
Senin gibi üç kız olunca banada diyorlar onu.hatta 3 sünde ayyy vah vah tühh dedikleri oldu kanser olsam bukadar üzülmezlerdi he,Bende hatta o vah vah çeken şahısa dedimki farz edelimki senin kocan benim oğlum du NE anlicaktım ben onun erkekliğinden dedim. Hahaha dondu kaldı , haklısın felan
(Çünkü kocasında kumar mı desen eve geç gelmelermi desen aldatmalar hepsi var evin kirasını öedemez geçimini yapmaz )
Bu derttende hep şikayetlenirdi
Geçmiş karşıma kızım olacak diye vah vah çekiyor
Salak şey herşeyin hayırlısı denilmiyorda tövbe tövbe

Can'ım çok gecmiş olsun ya inşallah ameliyatlık bir durum yoktur ilaçla tedavi edilir hay Allah ne Zaman gideceksin doktora sonucu yaz çocukları bırakacak kimse yok elimiz kolumuz bağlanıyor işte

sadece o değil. bazı komşular yaşlılar soruyor. üçü de kız deyince "olsun olsun. evladın kızı erkeği olmaz" diye teselli etmek istiyorlar nedense :)
Kuş beyinli insanlar ben kız evladım olsun diye dünyaları veriyordum kız evlat candır can ne demek olsun .. Bence kız anneleri ekstra şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…