annesi suçlu da ondan. ayrıca Allah korusun ama mutsuz olursam on çocuklu da olsam ayrılacağımı iyi bilir. o yüzden zorlamaz.Ne Mutlu sana ya maşallah eşin ne desen yapıyor
En doğrusu bu Zaten çünkü kadınlar sadece eş değil hayat arkadaşı yeri geliyor anne yeri geliyor baba oluyor .. Can yoldaşı oluyor kadın ...kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmalı aslında kocalar ama işte bazen akıllarına dank etmiyorannesi suçlu da ondan. ayrıca Allah korusun ama mutsuz olursam on çocuklu da olsam ayrılacağımı iyi bilir. o yüzden zorlamaz.
iyi geçinmeye niyeti olan her şeyi yapıyor. ne halin varsa gör derse o evlilik cehennem oluyor.En doğrusu bu Zaten çünkü kadınlar sadece eş değil hayat arkadaşı yeri geliyor anne yeri geliyor baba oluyor .. Can yoldaşı oluyor kadın ...kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmalı aslında kocalar ama işte bazen akıllarına dank etmiyor
Allah kimseyi o cehenneme düşürmesin .. Çünkü Cidde'n oluşan büyük sorunlar dediğin gibi kadın için yaşadığı o evi cehenneme çeviriyor ..bir kere çok ciddi tartışmamız oldu eşimle Allah ı var yanımda dağ gibi durdu inşallah bundan sonra da böyle olur benim en büyük korkum bu zaten umarım bir gün bununla sınanmamiyi geçinmeye niyeti olan her şeyi yapıyor. ne halin varsa gör derse o evlilik cehennem oluyor.
amin canımAllah kimseyi o cehenneme düşürmesin .. Çünkü Cidde'n oluşan büyük sorunlar dediğin gibi kadın için yaşadığı o evi cehenneme çeviriyor ..bir kere çok ciddi tartışmamız oldu eşimle Allah ı var yanımda dağ gibi durdu inşallah bundan sonra da böyle olur benim en büyük korkum bu zaten umarım bir gün bununla sınanmam
Çeyrek altın bile 100tl değil :))
Sahi kaç para bu çeyrek şuan ?
İzle Tülay hanım
Rahmetli çok ama çok cahildi işte:)
Çok çektirdi bana ama aynı zamandada komik yönlerini say say bitmez bir kadındı, bende dalgaya alır dururdum kendisini napim
Lan tam altın demek işte
Kv senelerce 100lük 100lük diye diye benide öyle alıştırdı İşte şapşik şey
100 tane olsa niye şikayetleniyim doğmamışlarada taktı farz ederim
Sana ve grill ede gönderirdim birertane
Yazık onu hiç altını olmamış
Flaş tv hiç bakmam merak ettim bende bu tulayı :)
İsmim Emine canım Tulay değil :)))
Su kaka muhabbetini facede gormustum gul gul olmustum simdi sende paylasinca gene guldurdun
Geçmiş olsun kuzuna Can'ım inşallah kolay atlatır bugünü bizimki de perşembe sabahı yapılacak
Gecmis olsun canim insallah ates yapmaz. Mecburuz asilari yaptirmaya napalim.Kolay geçti ilkine göre kuzum ya. Ateş olmadı bizde. Umarım sizin de öyle olur. Eve gelince de uyudu.
Çıkmadı canım çok şükür.Insallah cukmaz atesi saat basinkontrol bizxe ates olammisti
Çıkmadı canım çok şükür.Gecmis olsun canim insallah ates yapmaz. Mecburuz asilari yaptirmaya napalim.
Hosgeldin. Masallah bebisine.. Benimkinde normal kusma var ama arada cokel kustuktan sonra cigniyo. Reflu oldugunu dusunmuyorum. Bende ankaradayim ama gataya giderim diye dusunuyorum artik yada diskapidaki cocuk hastanesine. Bakalim bu soguklarda cocuklari cikartmamak lazim aslinda ama mecburen cikarticaz artikMerhaba anneler. Hergün burayı okuyorum bebeklerimiz nasıl,neler yapıyo kim kimdir biliyorum ama malesef girip yazamıyorum. Bir de sizin güzel bir elektriğiniz var birbirinizle güzel dostlar oldunuz araya girmek istemiyorumara ara girip yazarım bilgilenme,bilgilendieme amaçlı
Bugün benim bebeğim de 62 günlük oldu. Aşımızı yaptırdık. Doktorumuz ankara üniversitesi cebeci tıpta prof.Begüm Atasay ankarada olupta doktor arayan varsa çok çok iyi bir doktor, tavsiye ederim.
6 saat oldu aşı yaptıralı şükür ateşi çıkmadı. Bebeğimin çokca kusması vardı ve hatta midesi ağzına geldiği için uykudanda uyanıyodu,bir de burda bi kaç arkadaşta yazmıştı ağzında birşey varmış gibi çiğneme hareketi yapıyodu bunun reflü olduğunu söyledi. Aklında bununla ilgili sorusu olanlara faydası olur inşallah. Altınca ayda mide kapakçıkları gelişiyormuş o zaman geçedebilir geçmeyedebilir dedi. 1,5 saatten önce emzirme,her ağladığında meme verme meme susturucu değildir,yalancı emzik ver dedi. Gelişimimiz kilo alımımız şükür iyi. Bizim günde 3-4 sefer kıyafet değiştirdiğinizde oluyor. Allah hepimizin evladını korusun,hep mutlu günlerini göstersin inşallah.
Benim kizimda saga yatiyo hep ya naptiysam sola donduremedim o kadar ki sag yanagi daha asagida o tatafa yatmaktanİyi akşamlarrrr herkese
Biz bugün kızımı kontrole götürdük tosbiğim tosbiklik yolunda gitmeye devam ediyor maşaAllah... herşey yolunda şükür ama sağ tarafa fazla yatmış azcık da öbür tarafa yatırcaz 20 gün kadar düzelirmiş 4. Aya kadar yoksa kalıcı olurmuş...
cetrina m çokk güldüm paylaştıklarına süper
Ben yastıkla desteklemeyi düşünüyorumBenim kizimda saga yatiyo hep ya naptiysam sola donduremedim o kadar ki sag yanagi daha asagida o tatafa yatmaktansol tarafa nasi alistircam hic bilmiorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?