2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
annesi suçlu da ondan. ayrıca Allah korusun ama mutsuz olursam on çocuklu da olsam ayrılacağımı iyi bilir. o yüzden zorlamaz.
En doğrusu bu Zaten çünkü kadınlar sadece eş değil hayat arkadaşı yeri geliyor anne yeri geliyor baba oluyor .. Can yoldaşı oluyor kadın ...kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmalı aslında kocalar ama işte bazen akıllarına dank etmiyor

iyi geçinmeye niyeti olan her şeyi yapıyor. ne halin varsa gör derse o evlilik cehennem oluyor.

iyi geçinmeye niyeti olan her şeyi yapıyor. ne halin varsa gör derse o evlilik cehennem oluyor.
Allah kimseyi o cehenneme düşürmesin .. Çünkü Cidde'n oluşan büyük sorunlar dediğin gibi kadın için yaşadığı o evi cehenneme çeviriyor ..bir kere çok ciddi tartışmamız oldu eşimle Allah ı var yanımda dağ gibi durdu inşallah bundan sonra da böyle olur benim en büyük korkum bu zaten umarım bir gün bununla sınanmam

amin canım

Merhaba anneler. Hergün burayı okuyorum bebeklerimiz nasıl,neler yapıyo kim kimdir biliyorum ama malesef girip yazamıyorum. Bir de sizin güzel bir elektriğiniz var birbirinizle güzel dostlar oldunuz araya girmek istemiyorum ara ara girip yazarım bilgilenme,bilgilendieme amaçlı

Bugün benim bebeğim de 62 günlük oldu. Aşımızı yaptırdık. Doktorumuz ankara üniversitesi cebeci tıpta prof.Begüm Atasay ankarada olupta doktor arayan varsa çok çok iyi bir doktor, tavsiye ederim.
6 saat oldu aşı yaptıralı şükür ateşi çıkmadı. Bebeğimin çokca kusması vardı ve hatta midesi ağzına geldiği için uykudanda uyanıyodu,bir de burda bi kaç arkadaşta yazmıştı ağzında birşey varmış gibi çiğneme hareketi yapıyodu bunun reflü olduğunu söyledi. Aklında bununla ilgili sorusu olanlara faydası olur inşallah. Altınca ayda mide kapakçıkları gelişiyormuş o zaman geçedebilir geçmeyedebilir dedi. 1,5 saatten önce emzirme,her ağladığında meme verme meme susturucu değildir,yalancı emzik ver dedi. Gelişimimiz kilo alımımız şükür iyi. Bizim günde 3-4 sefer kıyafet değiştirdiğinizde oluyor. Allah hepimizin evladını korusun,hep mutlu günlerini göstersin inşallah.

Kız yok senin Türkçen gayet iyi. Ben muzip karakterliyim.

Kizlar bugun mehmet ali geceden beri bir kere kaka yapti. Oda sulu hafif parcacikli ve yesilimsiydi gene. Dun 3 kere yapti ikinci kakasi yesilimsiydi ve kopuklude yapti hafif. Netten arastirdim. Bu onsutu cok emmesinden yagli sute gelememesinden kaynakli diyorlar. Demek sut cogaldi onsut bitmeden yagliya gecemiyor diye dusunuyorum. Birde gogusum dolunca cok az sagip oyle vereyim diyorum elimle sagicam makinem yok cunku. Bakalim o zaman ne olucak. Siz ne dusunuyorsunuz farkli bisi olabilir mi acaba

Hosgeldin. Masallah bebisine.. Benimkinde normal kusma var ama arada cokel kustuktan sonra cigniyo. Reflu oldugunu dusunmuyorum. Bende ankaradayim ama gataya giderim diye dusunuyorum artik yada diskapidaki cocuk hastanesine. Bakalim bu soguklarda cocuklari cikartmamak lazim aslinda ama mecburen cikarticaz artik

İyi akşamlarrrr herkese
Biz bugün kızımı kontrole götürdük tosbiğim tosbiklik yolunda gitmeye devam ediyor maşaAllah... herşey yolunda şükür ama sağ tarafa fazla yatmış azcık da öbür tarafa yatırcaz 20 gün kadar düzelirmiş 4. Aya kadar yoksa kalıcı olurmuş...
cetrina m çokk güldüm paylaştıklarına süper

Kızlar bu arada bebeklerin kilosunu boyunu sorun edenler için yazıcam şimdi... dediğim gibi bugün kontrolümüz vardı ve kızım hem boy olarak hem kilo olarak önde ama bunun genetik olduğunı unutmayın kızım bana çekmiş orta halli doğdu sonra kilo alımı iyi oldu ben de öyleymişim... ama oğlum 4 üzeri doğmuştu ve o kiloyu koruyamadı ortalama kilodaydı ikisini de ben doğurdum ikisi de anne sütü vs ama oğlum da aynı babası mesela... şimdi yemek yemesi, yemek seçmesi bile aynı babasıı...
Yani çok kafanıza takmayın demek istiyorum Allah sağlık sıhhat versin

Benim kizimda saga yatiyo hep ya naptiysam sola donduremedim o kadar ki sag yanagi daha asagida o tatafa yatmaktan sol tarafa nasi alistircam hic bilmiorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…