Puhahahah içler acısııııı :)))sen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))
Anladım canım
Çikolata artık yenilmicek ozaman :)
Bende sırt ağrıları yok arada mide bulantım var okadar .
Ameliyatı oldunmu peki sen ?
Tümden mi alıyorlar safrayı yoksa taşlarımı ayıklıyorlar :) nasıl bişi bu
Demin bir videosunu izledim Google amcadan
İlaçlar kesin çözüm değil alınması gerek diyordu doktorun biri
Doğru diyorsun da süt veren anneler zaten bebeğin adına bağış yaptılar. gönüllü.kullanmalar için verdiler.bebeğin ailesi cenaze ile ilgilendiklerinden izin alınamadı diye duymuştum ama üstünden zaman geçti.izin almışlardır artık diye düşünüyorum.Bugün kalça usg çektirdik her şey yolunda çok şükür
Anne-babasına yardım edebilir isteklerini yerine getirebilir ama her şeyin Bi sınırı var! Bunu unutmamak lazım! Ben daha bişe demiyorum ona. Desem de aynııııı demesemde
Kız kaynanan tablet mi kullanıyor. Vay arkadaş yaaaşimdi benim kaynanayı tablet kullanırken Bi hayal ettim de...
Normal çayla sil canım çok iyi geliyor.
Okullar neden tatil?
Senin damadın saçlar gitti! Bildiğin 5 numara oldu çocumun saçlarıherifi kesecektim yaaa!!
Yemek yedirmek dedin de akşam tam 20dk halıdan tarhana çorbası temizledim! Lekeyi çıkaracam diye kendimi paraladım resmen! Sinirlerim fena durumda!
Dini açıdan sütlerini içirdikleri annelerin bilgilerinin alınması gerekir aslında. Arada süt olunca nikah düşmüyor malum..
Aaaaa bizim durumdan yaşamışsınız. Kınada avucuma koyulacak altını bile eşim aldı
Tek başıma sinirden şişmek istemiyorum artık!
Anlatayım da siz De şişin!!!
Eltime Nişanda tek ve tam tur pırlanta set, 4 dal bilezik ve Zümrüt set; düğünde hint takı seti, 4 dal bilezik, saat, beline altın kemer.
Pisiye sıra gelince nişanda beyim pırlanta yüzük aldı bana 1 ay sonra araba alacaktı parası çıkışmadı yüzüğü verdim bozdur diye bozdurdu arabayı aldı. Düğünde 4dal bilezik ve saat aldı bana beyim. saati babası bilezikleri de annesi abisi yaktı bana bitti.
Tatlım anangil ne taktı diyor sana anlasana!!!
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım yabir bu eksikti! Rabbim şifanı bol versin inşallah.
Allah iyiliğini versin. Bunu okurken yoğurtla ekmek yiyordum az kalsın boğuldum!!!
Senin de ağzın bal yesin bebeim
Benim 1numaranın uykusu geldiğinde aynı böyle oluyor. Yakarım bu evreni mode on!
Bir önceki resimlerde anne koynuna yatırmış bebesini hani...bende öyle yatırıyorum Aslan'ı..çok seviyor hemen uyuyor
Ya benim oğlan hep sulu ve parçacıklı kaka yapıyor. Önceden nasıldı ki kakası? Arada yeşil kaka da yaptığı oluyor. Ön sütü ya da yağlı süt işini bilmem ama köpüklü kaka gazlı kaka benim bildiğim ve gördüğüm!
Mama verirken kati cikiyodu benim canim
1 haftadir sirf sut veriyorum ondan beridir boyle. Onsut yuzunden doymuyo istiyo sonra kusuyo cokelleri sutleri.
Ugrasiyorum valla bakalim nolcak
Simdi zorla uyudu bakalim verdigim memeyi vericem gene otekini de az sagip oyle vericem sonra.
Neymis bu onsut delirtti beni oturdum agladim resmen cocugun midesi bulaniyo kusuyo. Allah'tan ates filan yok yoksa solugu hastanede alirdim.
Ay söyledi mi bir de?11 den beri uyanık olan naZenin im yeni uyudu, uyudu ya buna şükür
Kayınvalidem daha bişey takmadı hatta kızım için verilen 100 tl sini harcamış,borçlu bize
Kimse bizle yarışamaz
sen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))
Annem yorgun dinlensin demiş Nevşin hanım. Bak ne akıllı şimdiden.Günaydın hanımlar
Dün bütün gün neredeyse hiç uyumayan. 10 dk bir uyanan ,beni çileden çıkaran kızım, akşam saat 23:00 lerde nihayet uykuya dalmıştı.
Ve gece hiç kalkmadan şimdi kaktıben şoookkk
Saat burda 07:38
Yuhhhhacaba kalktıda benmi duyamadım yaa
Olamaz bueşim kalkardı yani
Biz acaba artık büyüdükmü
Sadece öğle uykusu ve bütün gecemi uyuyacazki bu yaşta
İzni aktaramadım ücretsiz izin alacağım.La Lune canım izin işini ne yaptın?
sen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))
Aynen canım yaa. Sırf tek yolluğa 500 tl verdi babam gönlü olsun diye. Bir yerden 1000 tl cebine kaldı babamın onu da istedi bir balayı da Türkiye'de yapalım diye. Ay anlatsam roman olur. Bende hep onu diyorum keşke kız olsaydı.La Lune cnm o hiçbir şeyden memnun olmayan kardeş bende de var babamdan bi emekli maaşı var adamcagizin ne yaparsa yapsınlar hep şikayet hep memnuniyetsizlik maalesef bazen diyorum erkek olacağına kız olsaymis
sorma. kardeşim sezaryenli. acıktık ne yemek var demez mi bir de? mutfak orada istediğini yap ye dedim :)yok mu artıran? Ay hasta ziyareti mi o ya?
Annem yorgun dinlensin demiş Nevşin hanım. Bak ne akıllı şimdiden.
İzni aktaramadım ücretsiz izin alacağım.
komşuları getirdi sen niye getirdin ki dedim. ne diyeyim :)Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
komşuları getirdi sen niye getirdin ki dedim. ne diyeyim :)
Benimkiler taktı bi tane bileklik bir de 2 ceyrek taktılar kızıma kayınvalidem bi hurç dolusu havlu battaniye yastık kıyafet falan getirdi ben iyim galibaBardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
Evet. Mecburen çünkü duysam daha kötü olurdu, ama içim rahat eşim yedirmez 100 tl miziAy söyledi mi bir de?
Cokel gibi kusnca rahat uyuyo ama sut kusunca uyumuyo canim aynen yaradigina isaret diye biliyorum bende. Ama bu 3 gundur filan birkac kez oyle cokel kustu geri rahat uyudu. Sut kustuguda oldu birer avuc kadar o zaman geri emmek istedi mesela. Simdi az bisi sagdim dolu memeyi verdim. Emdi gazini aldim az bisi agzina cokel geldi emzigi dayadim yatirdim. Bakalim uyicakmi. Ve bugunki kakasinda bir degisiklik olucakmi. Benimki gunde 4 kere yapardi hep simdi 2-3 kere yapiyo sadece azalma var. Kilosuna baktirmam lazim aslinda. Havalarda buz gibi yaa esimde bisiyi yok disarda hasta edicen diye goturmuyo doktora kontrole. Valla sasirdim kaldim cidden kar sogugu var disardaYa çökelek gibi çıkarmasına genelde doyuyor fazlasını atıyor derler ama bilemedim şimdi
Doktora sorsana canım, belki başka bir sebebi vardır kusmasının
Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
Süt kusması çok emdiğinden,çökel kusması da sık emdiğinden olabilir cano.ateşi yok,iştahsızlığı yok çok şükür M.Ali'nin değil mi çok stres yapma kuzumCokel gibi kusnca rahat uyuyo ama sut kusunca uyumuyo canim aynen yaradigina isaret diye biliyorum bende. Ama bu 3 gundur filan birkac kez oyle cokel kustu geri rahat uyudu. Sut kustuguda oldu birer avuc kadar o zaman geri emmek istedi mesela. Simdi az bisi sagdim dolu memeyi verdim. Emdi gazini aldim az bisi agzina cokel geldi emzigi dayadim yatirdim. Bakalim uyicakmi. Ve bugunki kakasinda bir degisiklik olucakmi. Benimki gunde 4 kere yapardi hep simdi 2-3 kere yapiyo sadece azalma var. Kilosuna baktirmam lazim aslinda. Havalarda buz gibi yaa esimde bisiyi yok disarda hasta edicen diye goturmuyo doktora kontrole. Valla sasirdim kaldim cidden kar sogugu var disarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?