2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Safrayi tamamen aliyorlar canim

Doğru diyorsun da süt veren anneler zaten bebeğin adına bağış yaptılar. gönüllü.kullanmalar için verdiler.bebeğin ailesi cenaze ile ilgilendiklerinden izin alınamadı diye duymuştum ama üstünden zaman geçti.izin almışlardır artık diye düşünüyorum.

Ya çökelek gibi çıkarmasına genelde doyuyor fazlasını atıyor derler ama bilemedim şimdi
Doktora sorsana canım, belki başka bir sebebi vardır kusmasının

sen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))
yok mu artıran? Ay hasta ziyareti mi o ya?

Annem yorgun dinlensin demiş Nevşin hanım. Bak ne akıllı şimdiden.
La Lune canım izin işini ne yaptın?
İzni aktaramadım ücretsiz izin alacağım.

La Lune cnm o hiçbir şeyden memnun olmayan kardeş bende de var babamdan bi emekli maaşı var adamcagizin ne yaparsa yapsınlar hep şikayet hep memnuniyetsizlik maalesef bazen diyorum erkek olacağına kız olsaymis
Aynen canım yaa. Sırf tek yolluğa 500 tl verdi babam gönlü olsun diye. Bir yerden 1000 tl cebine kaldı babamın onu da istedi bir balayı da Türkiye'de yapalım diye. Ay anlatsam roman olur. Bende hep onu diyorum keşke kız olsaydı.

yok mu artıran? Ay hasta ziyareti mi o ya?

Annem yorgun dinlensin demiş Nevşin hanım. Bak ne akıllı şimdiden.

İzni aktaramadım ücretsiz izin alacağım.
sorma. kardeşim sezaryenli. acıktık ne yemek var demez mi bir de? mutfak orada istediğini yap ye dedim :)

Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
komşuları getirdi sen niye getirdin ki dedim. ne diyeyim :)

Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
Benimkiler taktı bi tane bileklik bir de 2 ceyrek taktılar kızıma kayınvalidem bi hurç dolusu havlu battaniye yastık kıyafet falan getirdi ben iyim galiba

Ya çökelek gibi çıkarmasına genelde doyuyor fazlasını atıyor derler ama bilemedim şimdi
Doktora sorsana canım, belki başka bir sebebi vardır kusmasının
Cokel gibi kusnca rahat uyuyo ama sut kusunca uyumuyo canim aynen yaradigina isaret diye biliyorum bende. Ama bu 3 gundur filan birkac kez oyle cokel kustu geri rahat uyudu. Sut kustuguda oldu birer avuc kadar o zaman geri emmek istedi mesela. Simdi az bisi sagdim dolu memeyi verdim. Emdi gazini aldim az bisi agzina cokel geldi emzigi dayadim yatirdim. Bakalim uyicakmi. Ve bugunki kakasinda bir degisiklik olucakmi. Benimki gunde 4 kere yapardi hep simdi 2-3 kere yapiyo sadece azalma var. Kilosuna baktirmam lazim aslinda. Havalarda buz gibi yaa esimde bisiyi yok disarda hasta edicen diye goturmuyo doktora kontrole. Valla sasirdim kaldim cidden kar sogugu var disarda

Süt kusması çok emdiğinden,çökel kusması da sık emdiğinden olabilir cano.ateşi yok,iştahsızlığı yok çok şükür M.Ali'nin değil mi çok stres yapma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…