2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yürü be tulayy
Argonun dibine vurmuşsun
Sahi senin kaçıncı çocuk ?

Yürü be tulayy
Argonun dibine vurmuşsun
Sahi senin kaçıncı çocuk ?
3. Anam babam 3 kız 3 bal 3. Hayat nfes can ballarım kaymaklarım, yaşasaydı oğlumda 20 yaşında olacaktı önümüzde ki ay onun için başka oğlum olsun istemedim sanırım neyse ben saldım gitti bugün küfürleri hahhaytt ohhh rahatladım yeminle,

Ayyyy tülayyyyyyy seni çoooghhhh seviyommm tülayyy

Rahatla yavrum tülayyyyy :))) rahatla
Allah bağışlasın canım yavrularını sana
Bende seni seviyom Tülay hihi

hayalimsin1 canikom geçmiş olsun inşallah başka bir sıkıntın yoktur iç yırtıktan şüpheleniyordun belki de sebebi buydu Allah şifa versin tez vakitte.

honeybee_34 tatlış sana da geçmiş olsun adı üşütme basit gibi ama ne fenadır dikkat et kendine titreme ishal galan detince rota virüsü mü dedim çol şükür değilmiş. Çabuk iyileş inşallah.

Yaa ne şanslısınız maşallah size. Cennet gülleri yetiştiriyorsunuz evinizde B Began cim de size dahil.

İnşallah benim de 3 hayırlı kızım olur çık şstşyorumm :)

Sağol aşkım
Benim şarj bitiyor sonra gelirim yine
Sevdayı kokla yerime olurmu
Umarım iyisiniz

Kıslar ne fena kvalideleriniz vArmış benim kvalidem sağolsun kızıma yorgan yaptı, battaniye aldı, bide yorgan yaptı, battaniyeyi söylemiş miydim

Altın da taktı evet üçün birini taktı çok kıymetli ooo satsak var ya piiii

Arayıp arayıp özledik özledik diyo bide. Yanımıza gelmek için bahane hep
Benim ailem bana ve kızıma tamlık taktılar arkadaşlarımız çeyrek taktı onlar da üçün birini

Kafam iyice çorba oldu hee üçün birini
İkinin biri, yüzlük , dörtte biri pufff
Yorgan battaniye takmış tövbe yarabim

Bak bunu ilk defa duydum oda iyiymiş

Can'ım çok çok geçmiş olsun üzüldüm ya şimdi daha iyi olmana sevindim

Dostum sen bir harikasın demek salıncak kurarsın

Puu onlara kvdesi 100luk takan var topikte. Nasıl bakacaklar yüzüne? Yorganmis en alası olsa kaç para yani?

Harika yorucu bir atak gecesinden selamlar pes ettim açtık ışığı ana oğul dizi izliyoruz ağlıya zırlaya
Selam canım bende buradayım. Neva hanım da ağlayarak uyandı emdi biraz. Uyursa bende uyuyacağım. Kiz anam sizin her geceniz atak. Yarın miydi aşı?

Selam canım bende buradayım. Neva hanım da ağlayarak uyandı emdi biraz. Uyursa bende uyuyacağım. Kiz anam sizin her geceniz atak. Yarın miydi aşı?
Yok Can'ım perşembe sabahı 20 sinde ayyy sorma kız uyumayan çocuk yapmışım artık bende alıştım zaten az kaldı az 9 aya geldim mi tamamdır

Harika yorucu bir atak gecesinden selamlar pes ettim açtık ışığı ana oğul dizi izliyoruz ağlıya zırlaya
GÜNAYDIn canımmm ayyh senn vucut hala pes etmedi şükür olsun rabbim gücünü veriyor valla ama inşallah daha iyiye gider artık herşey gerçekten cok yorucuu ben ağlamasına dayanamıyorm insan hem cok üzülüyor hem sinirleri bozuluyor bende dün uyutana kadar neler cektim savaştık resmen :/
Bu annelik nasıl bişeymiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…