- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
3. Anam babam 3 kız 3 bal 3. Hayat nfes can ballarım kaymaklarım, yaşasaydı oğlumda 20 yaşında olacaktı önümüzde ki ay onun için başka oğlum olsun istemedim sanırım neyse ben saldım gitti bugün küfürleri hahhaytt ohhh rahatladım yeminle,Yürü be tulayy
Argonun dibine vurmuşsun
Sahi senin kaçıncı çocuk ?
Ayyyy tülayyyyyyy seni çoooghhhh seviyommm tülayyyYürü be tulayy
Argonun dibine vurmuşsun
Sahi senin kaçıncı çocuk ?
3. Anam babam 3 kız 3 bal 3. Hayat nfes can ballarım kaymaklarım, yaşasaydı oğlumda 20 yaşında olacaktı önümüzde ki ay onun için başka oğlum olsun istemedim sanırım neyse ben saldım gitti bugün küfürleri hahhaytt ohhh rahatladım yeminle,
Ayyyy tülayyyyyyy seni çoooghhhh seviyommm tülayyy
hayalimsin1 canikom geçmiş olsun inşallah başka bir sıkıntın yoktur iç yırtıktan şüpheleniyordun belki de sebebi buydu Allah şifa versin tez vakitte.
honeybee_34 tatlış sana da geçmiş olsun adı üşütme basit gibi ama ne fenadır dikkat et kendine titreme ishal galan detince rota virüsü mü dedim çol şükür değilmiş. Çabuk iyileş inşallah.
Yaa ne şanslısınız maşallah size. Cennet gülleri yetiştiriyorsunuz evinizde B Began cim de size dahil.
İnşallah benim de 3 hayırlı kızım olur çık şstşyorumm :)
Koklarım oh mis gibi :)Sağol aşkım
Benim şarj bitiyor sonra gelirim yine
Sevdayı kokla yerime olurmu
Umarım iyisiniz
Kıslar ne fena kvalideleriniz vArmış benim kvalidem sağolsun kızıma yorgan yaptı, battaniye aldı, bide yorgan yaptı, battaniyeyi söylemiş miydim
Altın da taktı evet üçün birini taktı çok kıymetli ooo satsak var ya piiii
Arayıp arayıp özledik özledik diyo bide. Yanımıza gelmek için bahane hep
Benim ailem bana ve kızıma tamlık taktılar arkadaşlarımız çeyrek taktı onlar da üçün birini
Bak bunu ilk defa duydum oda iyiymişHani internette bi yazı vardı okudun mu hiç bilmiyorum. Kız ve erkek çocuklu kadınların sigorta durumuyla ilgili... kız çocuklar SSK erkek çocuklar yeşil kart! Biz yeşil kartlıyız canım. Yaşlanınca bize devlet bakacak
2 erkek çocuk gerçekten zor. Allahım sabır versin inşallah
Can'ım çok çok geçmiş olsun üzüldüm ya şimdi daha iyi olmana sevindimKızlar okudum bitirdim yazılanları şimdi yazayım bende, gece havale geçiriyodum yazmıştım ya çok kötü ishal oldum popom acıyo yanıyo diye, sonra sıtma tuttu beni heryerim ğrperdi üşüme ishal ateş Allahım sana geliyorum aç kollarını dedim... Sabah doktora gittim kanda mikrop yok gayta veremedim kalmadı çünkü su zaten, serum yedim eve geldim.. Kızarmış ekmek yedim hoop tekrar başladı banyo ile aşkımız, titreme üşüme şimdi daha iyiyim parol verdi dr herşeyimiz parol zaten bol su içmeye çalışıyorum oda bulantı yapıyor,..
Dostum sen bir harikasın demek salıncak kurarsınBenim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
Puu onlara kvdesi 100luk takan var topikteKıslar ne fena kvalideleriniz vArmış benim kvalidem sağolsun kızıma yorgan yaptı, battaniye aldı, bide yorgan yaptı, battaniyeyi söylemiş miydim
Altın da taktı evet üçün birini taktı çok kıymetli ooo satsak var ya piiii
Arayıp arayıp özledik özledik diyo bide. Yanımıza gelmek için bahane hep
Benim ailem bana ve kızıma tamlık taktılar arkadaşlarımız çeyrek taktı onlar da üçün birini
Selam canım bende buradayım. Neva hanım da ağlayarak uyandı emdi biraz. Uyursa bende uyuyacağım. Kiz anam sizin her geceniz atak. Yarın miydi aşı?Harika yorucu bir atak gecesinden selamlar pes ettim açtık ışığı ana oğul dizi izliyoruz ağlıya zırlaya
Yok Can'ım perşembe sabahı 20 sinde ayyy sorma kız uyumayan çocuk yapmışım artık bende alıştım zaten az kaldı az 9 aya geldim mi tamamdırSelam canım bende buradayım. Neva hanım da ağlayarak uyandı emdi biraz. Uyursa bende uyuyacağım. Kiz anam sizin her geceniz atak. Yarın miydi aşı?
GÜNAYDIn canımmm ayyh senn vucut hala pes etmedi şükür olsun rabbim gücünü veriyor valla ama inşallah daha iyiye gider artık herşey gerçekten cok yorucuuHarika yorucu bir atak gecesinden selamlar pes ettim açtık ışığı ana oğul dizi izliyoruz ağlıya zırlaya
Trabzonda özel hastanede yaptırdım ben. 10 tl usg parası verdim. 2.ay kontrolüne gitmiştik orada yaptırdım110 tl ye yaptırdık bizneresi ki orası canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?