2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
@MinikPiranha
Üçün biri nedir gülüm ya ?
Ben hala onu düşünüyorum
Ahahahhaha hiçbirşey demenin argo yolu canım. Bir uygunsuz el hareketi ile denktir.
Evet. Mecburen çünkü duysam daha kötü olurdu, ama içim rahat eşim yedirmez 100 tl mizi
Aferin yaa. Böyle olmalı eş dediğin.
Kızlar ya ben grip gibiyim ıhlamur içiyom acaba gripin içsem mi? Emziriyorum
İçme canım bence bol bol sıvı al.

Hayalet yüzük ne ola ki? Görünmüyor mu üçün biri gibi.
Aferin kız. İdolumsun.

Durumları yoksa tabiki kimse bişi istemez zaten canım ama yapabileceklerini bilince kırılıyor insan, valla ben eşimden şu kolyeyi istiyorum hayatım kızım evlenirken ya da doğum yaptığında bu senin doğumından hediyeydi deyip ona vericem dedim doğru zen'e yolladım sağolsun o da beni hiç kırmadı

Ne güzel baba kız aşkı işte aynen arkadaşım kızı erkeği olmaz Allah hayırlı evlatlar versin
Amin tatlım

Ellerinden öperim babacığının.benim eşim de çok seviyor ,kız istedik ikimiz de oğluş oldu.hayırlısı buymuş :)
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsunlar da
yesil_ela anam şimdi dank etti,doktorlara sigara dağıtmış ya baban ,vay anasını dr.lara bak
O zaman malbora dağıtmış kutu kutu yok Can'ıyla
hemde babam inşaatta çalışıyormuş fakirlermiş
Pisikedii ağlama kuzum Rabbim sağlık versin ailelerimize

Benim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artık

Maşallah de kız aferin akıllı kuzuna büyüsün uyusun düzeni olsun artık

Bizde de iki tarafta ilk torun :) kendi ailem isimli künye yaptırdı kv lerde ince bir bilezik aldi. Iki tarafta besik aldi ama kendi evlerine. Gittikce yatsın diye

Cnm ya rabbim yardımcın olsun zor gercekten. Kimse yok mu seninle kalıp yardimci olabilecek? Aglamalari gercekten dayanilma rabbim hepimize sabirlar versin

Vauuvvvvv

Yok dr.ların sigara içmesine takılmıştım ben neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…