Ahahahhaha hiçbirşey demenin argo yolu canım. Bir uygunsuz el hareketi ile denktir.
Aferin yaa. Böyle olmalı eş dediğin.Evet. Mecburen çünkü duysam daha kötü olurdu, ama içim rahat eşim yedirmez 100 tl mizi
İçme canım bence bol bol sıvı al.Kızlar ya ben grip gibiyim ıhlamur içiyom acaba gripin içsem mi? Emziriyorum
Hayalet yüzük ne ola ki? Görünmüyor mu üçün biri gibi.Benim kayınvalidem de kizima ana kucağı aldı. Tabi o kendince ana kucağını ben alayım dedi bende benim beğendiğim bir model var o olsun dedim parasını bilse asla demezdi :) tiny love aldirdim. Doğumda da kizima ince bir bilezik bana da hayalet yuzuk taktı
Aferin kız. İdolumsun.amin. sağol canım.
çok çingeneyimdir ben. gelinimizi pek sevmem ama hastanede görevlinin biri ters davrandı. ben adama dalmak üzereyken bizimkiler çeke çeke hastaneden çıkardılar beni :)
kardeşim doğum yapınca sobalı odaya doluşmuştu misafirler. evet bebek acıktı, annesi emzirecek. herkes diğer odaya geçsin demiştim. diğer odada soba olmadığı için buz gibiydi. dayanamayıp gittiler :)
Selam kızlar :)
Dünden beri okuya okuya geliyorum taki muhabbetlerine çok güldüm ya çok alemsiniz
Benim kv saha ben hamileyim der demez birsuru kıyafet almış. Cinsiyet daha belli olmadığı için hepsi sariikinci de giyer diye birde. (Pazardan falan arttırdığı paralarla) Hirka yelek patik battaniyeler örmüş onları zaten taa ne zamandan yapmıştı. Birde yatak yanina beşiğini almıştı. Öyle pek paralı değiller doğunca da çeyrek takti. Şikayetçi değilim çünkü durumu varda yapmadı diyemem. Kp beşiğini ben alicam dedi büyüyen beşik aldı ben kiracıyım taşınınca yer bulamam dedim.. ahanda evimize kuramadık bide doğunca 100 lira taktı. Bizde tam tersi annemler bisey yapamamisti. Onda da annemin rahatsızlığı ile uğraşıyorlardı. Amann yaa yemişim takıyı parayı.. babam daha kendini anca toparladı da iste kira vermeyin eve geçin dedi işte... bana doğum hediyesi filan takan olmadı tabii maddi yönden az biraz sıkıntıdayız da
İçme gripin nane limon yap, parol dışında ilacımız yok hala malesefKızlar ya ben grip gibiyim ıhlamur içiyom acaba gripin içsem mi? Emziriyorum
Amin tatlımNe güzel baba kız aşkı işteaynen arkadaşım kızı erkeği olmaz Allah hayırlı evlatlar versin
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsunlar daEllerinden öperim babacığının.benim eşim de çok seviyor ,kız istedik ikimiz de oğluş oldu.hayırlısı buymuş :)
O zaman malbora dağıtmış kutu kutu yok Can'ıyla
Benim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artıkGÜNAYDIn canımmm ayyh senn vucut hala pes etmedi şükür olsun rabbim gücünü veriyor valla ama inşallah daha iyiye gider artık herşey gerçekten cok yorucuuben ağlamasına dayanamıyorm insan hem cok üzülüyor hem sinirleri bozuluyor bende dün uyutana kadar neler cektim savaştık resmen :/
Bu annelik nasıl bişeymiş yaa
Bi de içinden para tırtıklamış11 den beri uyanık olan naZenin im yeni uyudu, uyudu ya buna şükür
Kayınvalidem daha bişey takmadı hatta kızım için verilen 100 tl sini harcamış,borçlu bize
Kimse bizle yarışamaz
estağfurullah :)Hayalet yüzük ne ola ki? Görünmüyor mu üçün biri gibi.
Aferin kız. İdolumsun.
Maşallah de kız aferin akıllı kuzuna büyüsün uyusun düzeni olsun artıkGünaydın hanımlar
Dün bütün gün neredeyse hiç uyumayan. 10 dk bir uyanan ,beni çileden çıkaran kızım, akşam saat 23:00 lerde nihayet uykuya dalmıştı.
Ve gece hiç kalkmadan şimdi kaktıben şoookkk
Saat burda 07:38
Yuhhhhacaba kalktıda benmi duyamadım yaa
Olamaz bueşim kalkardı yani
Biz acaba artık büyüdükmü
Sadece öğle uykusu ve bütün gecemi uyuyacazki bu yaşta
Hayalet yüzük ne ola ki? Görünmüyor mu üçün biri gibi.
Aferin kız. İdolumsun.
Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.
3.ay randevusunda yapacak dr.u.ilk dozu canım.Kızlar kimler rota aşısı yaptırdı 12 hafta dolmadan ilk dozu yaptırmak gerekiyo sanırım. Sizlerin fikri ne?
Benim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artık
Ben yaptıracağım canım. 3. Ay kontrolünde. Bütün danistigim doktorlar yaptir dedi.Kızlar kimler rota aşısı yaptırdı 12 hafta dolmadan ilk dozu yaptırmak gerekiyo sanırım. Sizlerin fikri ne?
VauuvvvvvKara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.
Yok dr.ların sigara içmesine takılmıştım ben neyseAmin tatlım
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsunlar da
O zaman malbora dağıtmış kutu kutu yok Can'ıyla
hemde babam inşaatta çalışıyormuş fakirlermiş
Pisikedii ağlama kuzum Rabbim sağlık versin ailelerimize
Sizinkiler icin kv.deye yani senlik değil umarım yanlış anlaşılma olmadı canımcimri değilim çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?