Ayy ya kızlarımız sizin oğullara ne öektşrecek yaBurcuuum cemiyet açalım..oturur dertleşir okey batak neyin oynarık kız!!
Erkek anaları cemiyeti (EAC)
Sevilen kaynanalar cemiyeti (SKC). İsmi hangisi olsun
sen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))MinikPiranha bebeğim benm kaynana ne bişe taktı ne battaniye ne yorgan ne nevresim hiçbişşee bide kendisi terzi olacak yaaniii :/ söyledim direk suratna bunları sonra gitmiş üc beş cıtcıtlı zIbın almış :/
.Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
baba kız ilişkisi bir başka.honeybee_34 canım cok gecmiş olsun ayaklarını sıcak tut patates haşla ve pirinç haşla ye cnm ishaline iyi gelir
Benim bir erkek kardeşim var babam ilk ben doğduğumda kız dediklerinde hastaneye baklava ve doktorlara sigara dağıtmışannem kardeşime hamileyken ins bu da kız olur kız olursa bilezik Alcam sana demiş erkek olunca almamış kardeşimi de cok sever ama benım yerim başkadır anneme kızar hep bu anana dedim 1 cocuk daha yapalım diye yapmadı diye.şimdi herkese söyler ben bosuna kız istemedim bu hayırsız oğlan oldu da noldu kızım gibi 5 tane daha kızım olsaydı der benım de kızım olacağını öğrendiği gün havalara uçtu evladın kızı erkeği olmaz hayırlısını versin Rabbim ama baba kız aşkımızı görenler imrenir cok düşkünüz babam hala göğsüne yatırır dizine oturtup saçlarımı sever.mesela ben doğum yaptım odama geçtim babam şehir dışından alel acele geldi Çiçek almış altın almış kapıdan içeri girince sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık torununu kucagına alınca da cok ağladı ay cok duygulandım şimdi ben de ağladım ah ah
Elle vakum gibi ceken birsey buldum cok az sagicagim icin is gorur. Dedigin gibi ayni memeyi vercem canim cok sagol :)Elle sağ canım. Ya da elle çalışan süt sağma senin işini görür. Uygun birşey alabilirsin. Bir de blok emzirme yap. Yani 3 saat içinde ne zaman isterse aynı memeyi ver. Bu şekilde önsüt sıkıntısı olmaz.
Elle vakum gibi ceken birsey buldum cok az sagicagim icin is gorur. Dedigin gibi ayni memeyi vercem canim cok sagol :)
Başın sağolsun tatlım ne güzel bak o aşkı yaşayabilmişsin babacığının mekanı cennet olsun kızların babalarıyla yaşasın o aşkı sen de gururlanbaba kız ilişkisi bir başka.
annem kıskanırdı babamı ondan çok seviyorum diye. babam benim sırdaşım, en yakın arkadaşımdı. tam 15 sene oldu kaybedeli. acısı geçmiyor da hayat meşgalesi hafifletiyor. Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. biz de görelim inşallah
Gecmis olsun canim dikkat et kendine yaKızlar okudum bitirdim yazılanları şimdi yazayım bende, gece havale geçiriyodum yazmıştım ya çok kötü ishal oldum popom acıyo yanıyo diye, sonra sıtma tuttu beni heryerim ğrperdi üşüme ishal ateş Allahım sana geliyorum aç kollarını dedim... Sabah doktora gittim kanda mikrop yok gayta veremedim kalmadı çünkü su zaten, serum yedim eve geldim.. Kızarmış ekmek yedim hoop tekrar başladı banyo ile aşkımız, titreme üşüme şimdi daha iyiyim parol verdi dr herşeyimiz parol zaten bol su içmeye çalışıyorum oda bulantı yapıyor,..
inşallah canım. amin.Başın sağolsun tatlım ne güzel bak o aşkı yaşayabilmişsin babacığının mekanı cennet olsun kızların babalarıyla yaşasın o aşkı sen de gururlan
Mama verirken kati cikiyodu benim canimSonucuda bildir
Yani yazmayı unutma buraya
Merak ettim bende
Benim kızımda bir hafta on gündür çok çok sulu yapıyor ön süt mü sebep değilmi anlayamadım
Belkide arada verdiğim mama dır anlıyamadım yani
Anam meyvesuyumusen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))
evet. komşuları da meyve suyu getirmişti, sen niye getirdin ki dedim ben de :)Anam meyvesuyumu
Mekanı cennet olsun cnm Allah rahmet eylesinbaba kız ilişkisi bir başka.
annem kıskanırdı babamı ondan çok seviyorum diye. babam benim sırdaşım, en yakın arkadaşımdı. tam 15 sene oldu kaybedeli. acısı geçmiyor da hayat meşgalesi hafifletiyor. Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. biz de görelim inşallah
amin canımMekanı cennet olsun cnm Allah rahmet eylesin
Ya o zamanlar bende çok kızdım bir sürü söylendim falan ama neye fayda..sinir bozmaktan başka bir şey değil yaniZaten her ailenin böyle yiyici bir kıymetlisi olur. Benim de kardeşim öyle. Herşeyi tam takım yapılır evi düzulur hala memnun değil. Babam emekli haliyle elinden gelenin en iyisini yaptı değer bilen yok. Aramasalar aramaz yani. Valla canim Allah sabır versin. 20 000 iyi para ben paralarım yani.
Nazlı Elif tatlı Elif güzel ElifAlti bucuktan beri uyumayan bir elif varmış o da benim kizimmis :) 10-12 arası söylediğim sarkilardan olsa gerek beynim dönüyor şu an. Eşim de işteydi izin almış geldi şükür şu an o uyutmayi deniyor 1 saattir ama hala uyumak yok. Bakalim kacta biter bu maraton :)
Ya bide halı beyaza yakın kremSağol canım inşallah
Pisikedii
Evet bir hafta tatil
Sonbahar tatili olur bir hafta her sene :)
Hiiii yaramaz damat tarhanayımı döktü yerlere
Bende senin gibi temizlik delisiyim biliyormusun
Elimde akşama kadar bezle dolanırım ömrümü bitirdim temizliklen
Bu yine düzelmiş halim
Çünkü simetrik hastalığım çıktı aradan en azından :)))) Hihi
Oooooff offfKızlar okudum bitirdim yazılanları şimdi yazayım bende, gece havale geçiriyodum yazmıştım ya çok kötü ishal oldum popom acıyo yanıyo diye, sonra sıtma tuttu beni heryerim ğrperdi üşüme ishal ateş Allahım sana geliyorum aç kollarını dedim... Sabah doktora gittim kanda mikrop yok gayta veremedim kalmadı çünkü su zaten, serum yedim eve geldim.. Kızarmış ekmek yedim hoop tekrar başladı banyo ile aşkımız, titreme üşüme şimdi daha iyiyim parol verdi dr herşeyimiz parol zaten bol su içmeye çalışıyorum oda bulantı yapıyor,..
Hay ağzına sağlık!Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
Puuuuu! Valla Seninle yarışamayız11 den beri uyanık olan naZenin im yeni uyudu, uyudu ya buna şükür
Kayınvalidem daha bişey takmadı hatta kızım için verilen 100 tl sini harcamış,borçlu bize
Kimse bizle yarışamaz
Yani bunu böyle şamar gibi şak şak demeyeydin eyiydi be gülümAyy ya kızlarımız sizin oğullara ne öektşrecek yasiz de için için üzülüp sinirleneceksiniz. Oğlan anası olmanın en kötü yanı bu bence kaynana olmak öpüyorum sizi
Ah canım ya sabah sabah beni de ağlattınhoneybee_34 canım cok gecmiş olsun ayaklarını sıcak tut patates haşla ve pirinç haşla ye cnm ishaline iyi gelir
Benim bir erkek kardeşim var babam ilk ben doğduğumda kız dediklerinde hastaneye baklava ve doktorlara sigara dağıtmışannem kardeşime hamileyken ins bu da kız olur kız olursa bilezik Alcam sana demiş erkek olunca almamış kardeşimi de cok sever ama benım yerim başkadır anneme kızar hep bu anana dedim 1 cocuk daha yapalım diye yapmadı diye.şimdi herkese söyler ben bosuna kız istemedim bu hayırsız oğlan oldu da noldu kızım gibi 5 tane daha kızım olsaydı der benım de kızım olacağını öğrendiği gün havalara uçtu evladın kızı erkeği olmaz hayırlısını versin Rabbim ama baba kız aşkımızı görenler imrenir cok düşkünüz babam hala göğsüne yatırır dizine oturtup saçlarımı sever.mesela ben doğum yaptım odama geçtim babam şehir dışından alel acele geldi Çiçek almış altın almış kapıdan içeri girince sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık torununu kucagına alınca da cok ağladı ay cok duygulandım şimdi ben de ağladım ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?