2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Burcuuum cemiyet açalım..oturur dertleşir okey batak neyin oynarık kız!!
Erkek anaları cemiyeti (EAC)
Sevilen kaynanalar cemiyeti (SKC). İsmi hangisi olsun
Ayy ya kızlarımız sizin oğullara ne öektşrecek ya siz de için için üzülüp sinirleneceksiniz. Oğlan anası olmanın en kötü yanı bu bence kaynana olmak öpüyorum sizi

honeybee_34 canım cok gecmiş olsun ayaklarını sıcak tut patates haşla ve pirinç haşla ye cnm ishaline iyi gelir
Benim bir erkek kardeşim var babam ilk ben doğduğumda kız dediklerinde hastaneye baklava ve doktorlara sigara dağıtmışannem kardeşime hamileyken ins bu da kız olur kız olursa bilezik Alcam sana demiş erkek olunca almamış kardeşimi de cok sever ama benım yerim başkadır anneme kızar hep bu anana dedim 1 cocuk daha yapalım diye yapmadı diye.şimdi herkese söyler ben bosuna kız istemedim bu hayırsız oğlan oldu da noldu kızım gibi 5 tane daha kızım olsaydı der benım de kızım olacağını öğrendiği gün havalara uçtu evladın kızı erkeği olmaz hayırlısını versin Rabbim ama baba kız aşkımızı görenler imrenir cok düşkünüz babam hala göğsüne yatırır dizine oturtup saçlarımı sever.mesela ben doğum yaptım odama geçtim babam şehir dışından alel acele geldi Çiçek almış altın almış kapıdan içeri girince sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık torununu kucagına alınca da cok ağladı ay cok duygulandım şimdi ben de ağladım ah ah

sen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))

Günaydın hanımlar

Dün bütün gün neredeyse hiç uyumayan. 10 dk bir uyanan ,beni çileden çıkaran kızım, akşam saat 23:00 lerde nihayet uykuya dalmıştı.
Ve gece hiç kalkmadan şimdi kaktı ben şoookkk
Saat burda 07:38
Yuhhhh acaba kalktıda benmi duyamadım yaa
Olamaz bu eşim kalkardı yani
Biz acaba artık büyüdükmü
Sadece öğle uykusu ve bütün gecemi uyuyacazki bu yaşta

.
Çok güldürdün beni canım... argolarına bayıldım

baba kız ilişkisi bir başka.
annem kıskanırdı babamı ondan çok seviyorum diye. babam benim sırdaşım, en yakın arkadaşımdı. tam 15 sene oldu kaybedeli. acısı geçmiyor da hayat meşgalesi hafifletiyor. Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. biz de görelim inşallah

Elle vakum gibi ceken birsey buldum cok az sagicagim icin is gorur. Dedigin gibi ayni memeyi vercem canim cok sagol :)

Elle vakum gibi ceken birsey buldum cok az sagicagim icin is gorur. Dedigin gibi ayni memeyi vercem canim cok sagol :)

Sonucuda bildir
Yani yazmayı unutma buraya
Merak ettim bende
Benim kızımda bir hafta on gündür çok çok sulu yapıyor ön süt mü sebep değilmi anlayamadım
Belkide arada verdiğim mama dır anlıyamadım yani

Başın sağolsun tatlım ne güzel bak o aşkı yaşayabilmişsin babacığının mekanı cennet olsun kızların babalarıyla yaşasın o aşkı sen de gururlan

Gecmis olsun canim dikkat et kendine ya

Mama verirken kati cikiyodu benim canim
1 haftadir sirf sut veriyorum ondan beridir boyle. Onsut yuzunden doymuyo istiyo sonra kusuyo cokelleri sutleri.
Ugrasiyorum valla bakalim nolcak
Simdi zorla uyudu bakalim verdigim memeyi vericem gene otekini de az sagip oyle vericem sonra.
Neymis bu onsut delirtti beni oturdum agladim resmen cocugun midesi bulaniyo kusuyo. Allah'tan ates filan yok yoksa solugu hastanede alirdim.

La Lune cnm o hiçbir şeyden memnun olmayan kardeş bende de var babamdan bi emekli maaşı var adamcagizin ne yaparsa yapsınlar hep şikayet hep memnuniyetsizlik maalesef bazen diyorum erkek olacağına kız olsaymis

Mekanı cennet olsun cnm Allah rahmet eylesin

Günaydın kızlar. Güzel ve sakin bir gün olsun inşallah

Ya o zamanlar bende çok kızdım bir sürü söylendim falan ama neye fayda..sinir bozmaktan başka bir şey değil yani
Sizin durum da bizimkinin Bi farklı sürümü..başları sıkışınca yine senin yanında alıyorlar soluğu değil mi?!

Nazlı Elif tatlı Elif güzel Elif Hu Allah Hu Allah Elif'ime uyku ver Allah

Ya bide halı beyaza yakın krem bildiğin beynimde şimşekler çaktı! Öyle Bi bağırdım ki 11.katta oturuyoruz heralde binanın girişinden duyulmuştur
Takıntılı temizlik işi neyse de simetri işi sıkıntılı yaa
Oooooff offf canım ya çok çok geçmişler olsun.

Hay ağzına sağlık!
11 den beri uyanık olan naZenin im yeni uyudu, uyudu ya buna şükür

Kayınvalidem daha bişey takmadı hatta kızım için verilen 100 tl sini harcamış,borçlu bize
Kimse bizle yarışamaz
Puuuuu! Valla Seninle yarışamayız töbe bismillah duydum da böylesini duymadıydım : D

Ayy ya kızlarımız sizin oğullara ne öektşrecek ya siz de için için üzülüp sinirleneceksiniz. Oğlan anası olmanın en kötü yanı bu bence kaynana olmak öpüyorum sizi
Yani bunu böyle şamar gibi şak şak demeyeydin eyiydi be gülüm onlar iyi sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar da razıyım

Ah canım ya sabah sabah beni de ağlattın rabbim aşkınızı daim etsin inşallah.
Güzel Allah ım evlatlarımızı hayırlı etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…