Kız güldürdün beniKıslar ne fena kvalideleriniz vArmış benim kvalidem sağolsun kızıma yorgan yaptı, battaniye aldı, bide yorgan yaptı, battaniyeyi söylemiş miydim
Altın da taktı evet üçün birini taktı çok kıymetli ooo satsak var ya piiii
Arayıp arayıp özledik özledik diyo bide. Yanımıza gelmek için bahane hep
Benim ailem bana ve kızıma tamlık taktılar arkadaşlarımız çeyrek taktı onlar da üçün birini
Üçün biri argo canimKafam iyice çorba oldu heeüçün birini
İkinin biri, yüzlük , dörtte biri pufff
Yorgan battaniye takmış tövbe yarabim
Ne güzel baba kız aşkı iştehoneybee_34 canım cok gecmiş olsun ayaklarını sıcak tut patates haşla ve pirinç haşla ye cnm ishaline iyi gelir
Benim bir erkek kardeşim var babam ilk ben doğduğumda kız dediklerinde hastaneye baklava ve doktorlara sigara dağıtmışannem kardeşime hamileyken ins bu da kız olur kız olursa bilezik Alcam sana demiş erkek olunca almamış kardeşimi de cok sever ama benım yerim başkadır anneme kızar hep bu anana dedim 1 cocuk daha yapalım diye yapmadı diye.şimdi herkese söyler ben bosuna kız istemedim bu hayırsız oğlan oldu da noldu kızım gibi 5 tane daha kızım olsaydı der benım de kızım olacağını öğrendiği gün havalara uçtu evladın kızı erkeği olmaz hayırlısını versin Rabbim ama baba kız aşkımızı görenler imrenir cok düşkünüz babam hala göğsüne yatırır dizine oturtup saçlarımı sever.mesela ben doğum yaptım odama geçtim babam şehir dışından alel acele geldi Çiçek almış altın almış kapıdan içeri girince sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık torununu kucagına alınca da cok ağladı ay cok duygulandım şimdi ben de ağladım ah ah
Aaa zıbın ne ayol ne cimrilik..ben minik bi künye getirdiler diye sinirden geberiyorum aklıma geldikçe bi de ağız mendilleri oyalamışlar@MinikPiranha bebeğim benm kaynana ne bişe taktı ne battaniye ne yorgan ne nevresim hiçbişşee bide kendisi terzi olacak yaaniii :/ söyledim direk suratna bunları sonra gitmiş üc beş cıtcıtlı zIbın almış :/
Ya hiç güleceğim yoktu İlahi senBardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
Yok cok sukur Allah'a ateste istahsizlikla yok. Iste su onsutu ayarlayamiyorum o yuzden de kusmasi ve hafif yesilimsi kaka yapmasi moralimi bozuyo. Demin sagdim 30 saniye bile surmedi 30-40 cc sut cikti. Bence cok fazla. Cok sukur masallah Allah azaltmasin ama önsut yuzunden cok emiyo doymuyo bu sefer sut kusuyo.Süt kusması çok emdiğinden,çökel kusması da sık emdiğinden olabilir cano.ateşi yok,iştahsızlığı yok çok şükür M.Ali'nin değil mi çok stres yapma kuzum
Ellerinden öperim babacığının.benim eşim de çok seviyor ,kız istedik ikimiz de oğluş oldu.hayırlısı buymuş :)honeybee_34 canım cok gecmiş olsun ayaklarını sıcak tut patates haşla ve pirinç haşla ye cnm ishaline iyi gelir
Benim bir erkek kardeşim var babam ilk ben doğduğumda kız dediklerinde hastaneye baklava ve doktorlara sigara dağıtmışannem kardeşime hamileyken ins bu da kız olur kız olursa bilezik Alcam sana demiş erkek olunca almamış kardeşimi de cok sever ama benım yerim başkadır anneme kızar hep bu anana dedim 1 cocuk daha yapalım diye yapmadı diye.şimdi herkese söyler ben bosuna kız istemedim bu hayırsız oğlan oldu da noldu kızım gibi 5 tane daha kızım olsaydı der benım de kızım olacağını öğrendiği gün havalara uçtu evladın kızı erkeği olmaz hayırlısını versin Rabbim ama baba kız aşkımızı görenler imrenir cok düşkünüz babam hala göğsüne yatırır dizine oturtup saçlarımı sever.mesela ben doğum yaptım odama geçtim babam şehir dışından alel acele geldi Çiçek almış altın almış kapıdan içeri girince sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık torununu kucagına alınca da cok ağladı ay cok duygulandım şimdi ben de ağladım ah ah
Mekanı cennet olsun canım benimbaba kız ilişkisi bir başka.
annem kıskanırdı babamı ondan çok seviyorum diye. babam benim sırdaşım, en yakın arkadaşımdı. tam 15 sene oldu kaybedeli. acısı geçmiyor da hayat meşgalesi hafifletiyor. Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. biz de görelim inşallah
Aaaaaaa ne çingenmiş der annem duysasen yine iyisin. kardeşimin kv si meyve suyu getirdi :))))
Parol ya da minoset iç canımKızlar ya ben grip gibiyim ıhlamur içiyom acaba gripin içsem mi? Emziriyorum
amin. sağol canım.Mekanı cennet olsun canım benim
çok çingeneyimdir ben. gelinimizi pek sevmem ama hastanede görevlinin biri ters davrandı. ben adama dalmak üzereyken bizimkiler çeke çeke hastaneden çıkardılar beni :)Aaaaaaa ne çingenmiş der annem duysa
Eli maşalısın biliyorum,takdir de etmiyo degilimamin. sağol canım.
çok çingeneyimdir ben. gelinimizi pek sevmem ama hastanede görevlinin biri ters davrandı. ben adama dalmak üzereyken bizimkiler çeke çeke hastaneden çıkardılar beni :)
kardeşim doğum yapınca sobalı odaya doluşmuştu misafirler. evet bebek acıktı, annesi emzirecek. herkes diğer odaya geçsin demiştim. diğer odada soba olmadığı için buz gibiydi. dayanamayıp gittiler :)
cimri değilim çok şükür :)Eli maşalısın biliyorum,takdir de etmiyo degilim
Annem cimri insanlara der ne çingen diye
Kıslar ne fena kvalideleriniz vArmış benim kvalidem sağolsun kızıma yorgan yaptı, battaniye aldı, bide yorgan yaptı, battaniyeyi söylemiş miydim
Altın da taktı evet üçün birini taktı çok kıymetli ooo satsak var ya piiii
Arayıp arayıp özledik özledik diyo bide. Yanımıza gelmek için bahane hep
Benim ailem bana ve kızıma tamlık taktılar arkadaşlarımız çeyrek taktı onlar da üçün birini[/QUOTE
Anacım hep aynı galiba bunlat
Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Elle vakum gibi ceken birsey buldum cok az sagicagim icin is gorur. Dedigin gibi ayni memeyi vercem canim cok sagol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?