2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız güldürdün beni

Selam kızlar :)
Dünden beri okuya okuya geliyorum taki muhabbetlerine çok güldüm ya çok alemsiniz
Benim kv saha ben hamileyim der demez birsuru kıyafet almış. Cinsiyet daha belli olmadığı için hepsi sari ikinci de giyer diye birde. (Pazardan falan arttırdığı paralarla) Hirka yelek patik battaniyeler örmüş onları zaten taa ne zamandan yapmıştı. Birde yatak yanina beşiğini almıştı. Öyle pek paralı değiller doğunca da çeyrek takti. Şikayetçi değilim çünkü durumu varda yapmadı diyemem. Kp beşiğini ben alicam dedi büyüyen beşik aldı ben kiracıyım taşınınca yer bulamam dedim.. ahanda evimize kuramadık bide doğunca 100 lira taktı. Bizde tam tersi annemler bisey yapamamisti. Onda da annemin rahatsızlığı ile uğraşıyorlardı. Amann yaa yemişim takıyı parayı.. babam daha kendini anca toparladı da iste kira vermeyin eve geçin dedi işte... bana doğum hediyesi filan takan olmadı tabii maddi yönden az biraz sıkıntıdayız da

Ne güzel baba kız aşkı işte aynen arkadaşım kızı erkeği olmaz Allah hayırlı evlatlar versin

Aaa zıbın ne ayol ne cimrilik..ben minik bi künye getirdiler diye sinirden geberiyorum aklıma geldikçe bi de ağız mendilleri oyalamışlar

Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
Ya hiç güleceğim yoktu İlahi sen
@grill canım elim boş görünmesin demiştir töbe töbe!! Ya KK gerçekten faydalı bir yer. Ne çeşitler var görüp kendi halimize şükrettiğimiz oluyor.

Aşk olsun @hayalimsin1 hep uyuz olmaz kaynanalar.
cetrina @nymeria-burcu kızlargeleceğin kaynanaları olarak aklımızı başımıza almamız lazım!!!

Süt kusması çok emdiğinden,çökel kusması da sık emdiğinden olabilir cano.ateşi yok,iştahsızlığı yok çok şükür M.Ali'nin değil mi çok stres yapma kuzum
Yok cok sukur Allah'a ateste istahsizlikla yok. Iste su onsutu ayarlayamiyorum o yuzden de kusmasi ve hafif yesilimsi kaka yapmasi moralimi bozuyo. Demin sagdim 30 saniye bile surmedi 30-40 cc sut cikti. Bence cok fazla. Cok sukur masallah Allah azaltmasin ama önsut yuzunden cok emiyo doymuyo bu sefer sut kusuyo.
Cokel kusunca daha rahatim cunku uykuya dalabiliyo.

Ay cocuk bakmak ne zormus. Valla buyusede rahatlasak birden 10 yil gecsin ne guzel olur

Ellerinden öperim babacığının.benim eşim de çok seviyor ,kız istedik ikimiz de oğluş oldu.hayırlısı buymuş :)

Mekanı cennet olsun canım benim

Mekanı cennet olsun canım benim
amin. sağol canım.

Aaaaaaa ne çingenmiş der annem duysa
çok çingeneyimdir ben. gelinimizi pek sevmem ama hastanede görevlinin biri ters davrandı. ben adama dalmak üzereyken bizimkiler çeke çeke hastaneden çıkardılar beni :)

kardeşim doğum yapınca sobalı odaya doluşmuştu misafirler. evet bebek acıktı, annesi emzirecek. herkes diğer odaya geçsin demiştim. diğer odada soba olmadığı için buz gibiydi. dayanamayıp gittiler :)

Eli maşalısın biliyorum,takdir de etmiyo degilim
Annem cimri insanlara der ne çingen diye

Anacıö hep a

Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.

Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.

Elle vakum gibi ceken birsey buldum cok az sagicagim icin is gorur. Dedigin gibi ayni memeyi vercem canim cok sagol :)

Ben chicco nun el pompasını aldım tatlım günde 1-2 kez sağmak için iyi oluyor kullanışlı bişimiş ben kullanamam dediydim ama iyiki almışız, kızım uyuduğu zaman sağıyorum gece hem göğsüm ağrımıyor hem hazır da süt oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…