2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzum
Ben bebişiöle tam mutluyum huzurluyum diyorum şak die eşimin ailesi araya giriyor beni yıldırcağınj sanıyor ya da ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum kayınpederim ama yapamayack bir mesaj atmış bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü bardağı taşıran son damla oldu bakalım eşim akşam görünce ne olacak eğer babasınn tarafını tutsraa benm için herşey bitmiş olcak

Allah mekanını cennet toprağını bol etsin evlatlarına uzun ömürler versin grillcim

neden uğraşıyor seninle?

Problem ne cnm ne msjı atmış ki

Dilerim sıkıntınızı aşarsınız ferahlığa çıkarsınız Can'ım benim

Ayyyy şimdi okuyabildim ne yazmış Sana çok merak ettim tatlım

Merhaba kızlar nasılsınız? Beni hatırlayan var mı acaba :)
Annemler bendeydi giremedim hiç bir yıldır görmeyince her anım onlarla ve oglusumlaydı.Bebisleriniz nasıl? Geçen salı 2.ay aşısını olduk.Cok sükür ateşsiz atlattık.
Takı mevzusu konuşulmuş en son biz bir çeyrekle bi de bir iki kıyafetle gecirdik

Son düzenleme:
Onu biliyorum canim iyi yapmissin :) ama ben cok az sagip dokucegim icin almadim ucuz bisi aldim oda is goruyo simdilik :)

Hatirlariz tabiii... Iyiyiz cok sukurr.
Biz de atlattik 2. Ay asilarimizi atessizce. 4. Aydakiler de ates yapmaz insallahh.

Taki olayi benm kv nin hakkini yiyemiyecegim tek konu. Ama soyle bi durum var kizlar, benm kv bol taki takiyorm baska hic emek sarfetmeme gerek yok kafasinda. Yani keske altin takmasaydi da hamileligimde ve dogumda bi anne gibi yanimda olsaydi... Kayinpederimin parasiyla annelik olmuyor malesef. Yine de Allah razi olsun tabi ki onu da yapmayabilirlerdi. Kv kelepce, kp tam altin, kaynim yarim takti. Ilk torunlari.
Bi de bu ara biraz daha iyi kv neyse ki, gerci bazi seyleri gormezden geliyorm ve gerektii yerde cevap verip engelliyorm bunun da payi varr.. Bir kere Begumu birakip isyerime gittim mecburiyetten, sagdigim sutu biraktim mesela kizim iki viziklmis pat verms haberm bile yok. Yani anneme biraktigimda sutu vermeden evvel kac defa aramisti annecim. Geliyosan vermim falan diye. Ariyorm bi de disardayken neden aradina getiriyo, heralde aricam yani kizim o benm ya. Eve gelince de dedm neden rahatsiz oluyosun anne heralde aricam dedin, telefon sesinden korktu da ondan oyle dedm diye kivirdi. Simdiye kadr hic korkmadigi seyyy neyse uzatmadm yine bekledigimden iyi iste. Bazi seyleri benm kadr onemsemiyo yani daha basit duzeyde bazi duygulari ama en azndan kendi kani yani diye dusunuyorm napimm.... Allah yardimcimi olsnn uzattimm...

30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık

Kizlar selamlar,

Bebegimin cuma 2.ay asisi var, simdiden canlandirma yapip agluyorum offf 1 haftada annemde kalmak istitorum resmen evi tasimamiz gerekiyo minik kus icin:) kuveti,sampyanlari,reflu yatagi,enzirme mindeei, arabasi deeken artik arabayi o kullanir:) buarada bu reflu yatagi efsane bisey kizlar.. kizim gunduzleri hep kucagimda uyur besigine joydum mu 10 dk sonra uyanirdi simdi yuzustu bu yataga yatiriyorum zemini cok sert bide kenaribda kolluk bariyeri var ohhh bugun 3 saat uyudu deliksiz heyecandan napcagimi sasirdim kisliklari yazliklari ayirdim:) cetrina canim bence sende dene.. yuzustu olunca el koldan refleks yapip uyanmalari gecikiyomus gece sirtustu ama..
Birde bebegim gece disinda butun gun kucagimda uyudugundan " ay bu cocuk kucaga al8smis,ise baslayinca yabdin sen, ayy birak yatagina alissin" diyenlere " yauv bu gariban dunyaya geleli daha 50 gun olmus ne al8smasi,aluskanligi onun acisini,sancisini alan her kucakta durur diyodym sonra bebisimi inceledim kucakta oturunca diil kucakta dik durunca rahatliyodu dedim yediklerini sindiremiyo galiba en iyisi bu yatagi alim. Dun uyudu iste kaynanama diyom eee anne hani kucakciydi yavrucak bak nasil uyudu :) guluyo.. valla eski topraklar saygi duymak lazim ama insani cidden delirtmeyi basariyilar:) ilerde bizde mi boyle olcaz ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…