Ayyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzumBenim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artık
Allah mekanını cennet toprağını bol etsin evlatlarına uzun ömürler versin grillcimbaba kız ilişkisi bir başka.
annem kıskanırdı babamı ondan çok seviyorum diye. babam benim sırdaşım, en yakın arkadaşımdı. tam 15 sene oldu kaybedeli. acısı geçmiyor da hayat meşgalesi hafifletiyor. Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. biz de görelim inşallah
yok canım yanlış anlamadım. :)Sizinkiler icin kv.deye yani senlik değil umarım yanlış anlaşılma olmadı canım
amin canımAllah mekanını cennet toprağını bol etsin evlatlarına uzun ömürler versin grillcim
neden uğraşıyor seninle?Ayyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzum
Ben bebişiöle tam mutluyum huzurluyum diyorum şak die eşimin ailesi araya giriyor beni yıldırcağınj sanıyor ya da ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum kayınpederim ama yapamayack bir mesaj atmış bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü bardağı taşıran son damla oldu bakalım eşim akşam görünce ne olacak eğer babasınn tarafını tutsraa benm için herşey bitmiş olcak
Haha sağlıklı yaşam öncüsü doktorlar :)Yok dr.ların sigara içmesine takılmıştım ben neyse
TatlıM sadece doktorun önerdiği ilaçları kullan diğerleri bebeğe çok ağır gelir geçmiş olsun çokKızlar ya ben grip gibiyim ıhlamur içiyom acaba gripin içsem mi? Emziriyorum
Problem ne cnm ne msjı atmış kiAyyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzum
Ben bebişiöle tam mutluyum huzurluyum diyorum şak die eşimin ailesi araya giriyor beni yıldırcağınj sanıyor ya da ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum kayınpederim ama yapamayack bir mesaj atmış bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü bardağı taşıran son damla oldu bakalım eşim akşam görünce ne olacak eğer babasınn tarafını tutsraa benm için herşey bitmiş olcak
Dilerim sıkıntınızı aşarsınız ferahlığa çıkarsınız Can'ım benimSelam kızlar :)
Dünden beri okuya okuya geliyorum taki muhabbetlerine çok güldüm ya çok alemsiniz
Benim kv saha ben hamileyim der demez birsuru kıyafet almış. Cinsiyet daha belli olmadığı için hepsi sariikinci de giyer diye birde. (Pazardan falan arttırdığı paralarla) Hirka yelek patik battaniyeler örmüş onları zaten taa ne zamandan yapmıştı. Birde yatak yanina beşiğini almıştı. Öyle pek paralı değiller doğunca da çeyrek takti. Şikayetçi değilim çünkü durumu varda yapmadı diyemem. Kp beşiğini ben alicam dedi büyüyen beşik aldı ben kiracıyım taşınınca yer bulamam dedim.. ahanda evimize kuramadık bide doğunca 100 lira taktı. Bizde tam tersi annemler bisey yapamamisti. Onda da annemin rahatsızlığı ile uğraşıyorlardı. Amann yaa yemişim takıyı parayı.. babam daha kendini anca toparladı da iste kira vermeyin eve geçin dedi işte... bana doğum hediyesi filan takan olmadı tabii maddi yönden az biraz sıkıntıdayız da
Ayyyy şimdi okuyabildim ne yazmış Sana çok merak ettim tatlımAyyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzum
Evet yaa bende çok merak ettim.Ayyyy şimdi okuyabildim ne yazmış Sana çok merak ettim tatlım
Onu biliyorum canim iyi yapmissin :) ama ben cok az sagip dokucegim icin almadim ucuz bisi aldim oda is goruyo simdilik :)Ben chicco nun el pompasını aldım tatlım günde 1-2 kez sağmak için iyi oluyor kullanışlı bişimiş ben kullanamam dediydim ama iyiki almışız, kızım uyuduğu zaman sağıyorum gece hem göğsüm ağrımıyor hem hazır da süt oluyor
Malesef aktarılmiyor .İşin kötüsü doktorlar da rapor vermiyor. Ya iş başı ya ücretsiz izinOgretmen arkadaslar yaz tatiline denk gelen izinleri aktaramiyoruz galiba di mi?
Merhaba kızlar nasılsınız? Beni hatırlayan var mı acaba :)
Annemler bendeydi giremedim hiç bir yıldır görmeyince her anım onlarla ve oglusumlaydı.Bebisleriniz nasıl? Geçen salı 2.ay aşısını olduk.Cok sükür ateşsiz atlattık.
Takı mevzusu konuşulmuş en son biz bir çeyrekle bi de bir iki kıyafetle gecirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?