- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Canım benim üç kızım var en büyüğü 22 ortanca 14 minnak 67 günlük, yaşım 41 sen şimdi bunaldığın için böyle yazıyorsun ama yap ikinciyi hemen üçüncüde jubile yaparsın,30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık
Aynen katılıyorum tülayyyyyy nerdesin tülayyyyyyyyyyYanigoqce bi laf attın ortaya kayboldun
Geride kalan bizleri göbeğimizin ortasından çatlattın he meraktan
Benimkiler taktı bi tane bileklik bir de 2 ceyrek taktılar kızıma kayınvalidem bi hurç dolusu havlu battaniye yastık kıyafet falan getirdi ben iyim galiba
Ya hiç güleceğim yoktu İlahi sen
@grill canım elim boş görünmesin demiştirtöbe töbe!! Ya KK gerçekten faydalı bir yer. Ne çeşitler var görüp kendi halimize şükrettiğimiz oluyor.
Aşk olsun @hayalimsin1 hep uyuz olmaz kaynanalar.
cetrina @nymeria-burcu kızlargeleceğin kaynanaları olarak aklımızı başımıza almamız lazım!!!
Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.
Aynen katılıyorum tülayyyyyy nerdesin tülayyyyyyyyyy
Kızlar bendiyim ozaman benim Kayınvalidem iki tane çeyrek taktı beşiğini aldı bir de birkaç kıyafet aldı ve hala gittikçe alır dışarı çıkınca alırkende annemler bilezik taktı ve gardrobunun şifon yerini küçük beşik ana dizi ve bir ton kıyafet aldılar Ben de şimdi almaya başladım Bir de kendimde hastane çıkışı falan almıştım Öyle ufak tefek şeyler yani Benimkiler bayağı yapmış O zaman Sizinkilerin yanındaBardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
Hadi gelsin yazsın vallaEvet yaa bende çok merak ettim.
Bunada şükür tatlım bunu bulamayanlarda var takı konusuna gelince bizdede üçün biri takıldı amcası büyüğe yani ilk oğlumuza bir çeyrek takmıştıTaki olayi benm kv nin hakkini yiyemiyecegim tek konu. Ama soyle bi durum var kizlar, benm kv bol taki takiyorm baska hic emek sarfetmeme gerek yok kafasinda. Yani keske altin takmasaydi da hamileligimde ve dogumda bi anne gibi yanimda olsaydi... Kayinpederimin parasiyla annelik olmuyor malesef. Yine de Allah razi olsun tabi ki onu da yapmayabilirlerdi. Kv kelepce, kp tam altin, kaynim yarim takti. Ilk torunlari.
Bi de bu ara biraz daha iyi kv neyse ki, gerci bazi seyleri gormezden geliyorm ve gerektii yerde cevap verip engelliyorm bunun da payi varr.. Bir kere Begumu birakip isyerime gittim mecburiyetten, sagdigim sutu biraktim mesela kizim iki viziklmis pat verms haberm bile yok. Yani anneme biraktigimda sutu vermeden evvel kac defa aramisti annecim. Geliyosan vermim falan diye. Ariyorm bi de disardayken neden aradina getiriyo, heralde aricam yani kizim o benm ya. Eve gelince de dedm neden rahatsiz oluyosun anne heralde aricam dedin, telefon sesinden korktu da ondan oyle dedm diye kivirdi. Simdiye kadr hic korkmadigi seyyy neyse uzatmadm yine bekledigimden iyi iste. Bazi seyleri benm kadr onemsemiyo yani daha basit duzeyde bazi duygulari ama en azndan kendi kani yani diye dusunuyorm napimm.... Allah yardimcimi olsnn uzattimm...
Can'ım arkadaşım benim aklına gelmişim yazmışsın çok teşekkür ederim sana .. Gecen yazdım bende gündüzleri onun sert bir yataklığı var onda yüz üstü yatırıyorum çok rahatlıyor kuzum fazla değil belki ama 5 ya da 10 dakka yatan çocuk öğlen 1 buçuk saat yatıyor artık benim için mucize gibi birşey ama gece zaten yatmadığı için sürekli kucağımda .. Çok sevindim bebişine yaramasına öp yerime kuzunuKizlar selamlar,
Bebegimin cuma 2.ay asisi var, simdiden canlandirma yapip agluyorum offf1 haftada annemde kalmak istitorum resmen evi tasimamiz gerekiyo minik kus icin:) kuveti,sampyanlari,reflu yatagi,enzirme mindeei, arabasi deeken artik arabayi o kullanir:) buarada bu reflu yatagi efsane bisey kizlar.. kizim gunduzleri hep kucagimda uyur besigine joydum mu 10 dk sonra uyanirdi simdi yuzustu bu yataga yatiriyorum zemini cok sert bide kenaribda kolluk bariyeri var ohhh bugun 3 saat uyudu deliksiz heyecandan napcagimi sasirdim kisliklari yazliklari ayirdim:) cetrina canim bence sende dene.. yuzustu olunca el koldan refleks yapip uyanmalari gecikiyomus gece sirtustu ama..
Birde bebegim gece disinda butun gun kucagimda uyudugundan " ay bu cocuk kucaga al8smis,ise baslayinca yabdin sen, ayy birak yatagina alissin" diyenlere " yauv bu gariban dunyaya geleli daha 50 gun olmus ne al8smasi,aluskanligi onun acisini,sancisini alan her kucakta durur diyodym sonra bebisimi inceledim kucakta oturunca diil kucakta dik durunca rahatliyodu dedim yediklerini sindiremiyo galiba en iyisi bu yatagi alim. Dun uyudu iste kaynanama diyom eee anne hani kucakciydi yavrucak bak nasil uyudu :) guluyo.. valla eski topraklar saygi duymak lazim ama insani cidden delirtmeyi basariyilar:) ilerde bizde mi boyle olcaz ya:)
Can'ım arkadaşım benim aklına gelmişim yazmışsın çok teşekkür ederim sana .. Gecen yazdım bende gündüzleri onun sert bir yataklığı var onda yüz üstü yatırıyorum çok rahatlıyor kuzum fazla değil belki ama 5 ya da 10 dakka yatan çocuk öğlen 1 buçuk saat yatıyor artık benim için mucize gibi birşey ama gece zaten yatmadığı için sürekli kucağımda .. Çok sevindim bebişine yaramasına öp yerime kuzunu
Dün en son sinirlerim yıpranınca koltuğa bırakıp kulaklarımı tıkadım çünkü öyle de ağlıyor böyle de :/ şarkılar türküler söylüyorum cep telefonumdan yüklediğim kolik Bebek'ler için sesler açıyorum. En son artık odanın ışığını tv yi açıyorum emzir gazını al altını temizle ayakta gezdir olarak devam ediyoruz .. Ama neyde en çok rahat ediyor dersen ayakta dolaşmaktan ee saat 4 ten sonra da insanda derman kalmıyor oğlum beni robot sanıyor galibaCanim neden agliyor peki gazdan mi ? Benim kızimda geceleri cosuyor sağ olsun :) sarkilar turkuler esimde gece yok basbasayiz. Neler yapiyorsun aglayinca ?
:)))))) koptum vallahi glmektenEki Görüntüle 1899755 İşte biz hayatta bu amca kadar net olamadığımız için kaybediyoruz
Dün en son sinirlerim yıpranınca koltuğa bırakıp kulaklarımı tıkadım çünkü öyle de ağlıyor böyle de :/ şarkılar türküler söylüyorum cep telefonumdan yüklediğim kolik Bebek'ler için sesler açıyorum. En son artık odanın ışığını tv yi açıyorum emzir gazını al altını temizle ayakta gezdir olarak devam ediyoruz .. Ama neyde en çok rahat ediyor dersen ayakta dolaşmaktan ee saat 4 ten sonra da insanda derman kalmıyor oğlum beni robot sanıyor galibaişte anne karnında gece uyandıkları için dış dünyaya daha alışamadılar benim ki karnımdada gece coşardı hep burda nöbet tutardım doğdu yine aynı kereta
Canım benim üç kızım var en büyüğü 22 ortanca 14 minnak 67 günlük, yaşım 41 sen şimdi bunaldığın için böyle yazıyorsun ama yap ikinciyi hemen üçüncüde jubile yaparsın,
Rota virüs aşısı var .2 doz yapılıyor ağızdan.devlet aşı takviminde yok bu aşı.kendi dr.umuz söyledi.isterseniz yapılıyor.Üçüncü ayda sadece kontrol mu var aşi olacaklar mi ben ebeye sormayi unuttum
Vay be güzel hediyeler valla...Taki olayi benm kv nin hakkini yiyemiyecegim tek konu. Ama soyle bi durum var kizlar, benm kv bol taki takiyorm baska hic emek sarfetmeme gerek yok kafasinda. Yani keske altin takmasaydi da hamileligimde ve dogumda bi anne gibi yanimda olsaydi... Kayinpederimin parasiyla annelik olmuyor malesef. Yine de Allah razi olsun tabi ki onu da yapmayabilirlerdi. Kv kelepce, kp tam altin, kaynim yarim takti. Ilk torunlari.
Bi de bu ara biraz daha iyi kv neyse ki, gerci bazi seyleri gormezden geliyorm ve gerektii yerde cevap verip engelliyorm bunun da payi varr.. Bir kere Begumu birakip isyerime gittim mecburiyetten, sagdigim sutu biraktim mesela kizim iki viziklmis pat verms haberm bile yok. Yani anneme biraktigimda sutu vermeden evvel kac defa aramisti annecim. Geliyosan vermim falan diye. Ariyorm bi de disardayken neden aradina getiriyo, heralde aricam yani kizim o benm ya. Eve gelince de dedm neden rahatsiz oluyosun anne heralde aricam dedin, telefon sesinden korktu da ondan oyle dedm diye kivirdi. Simdiye kadr hic korkmadigi seyyy neyse uzatmadm yine bekledigimden iyi iste. Bazi seyleri benm kadr onemsemiyo yani daha basit duzeyde bazi duygulari ama en azndan kendi kani yani diye dusunuyorm napimm.... Allah yardimcimi olsnn uzattimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?