2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benim üç kızım var en büyüğü 22 ortanca 14 minnak 67 günlük, yaşım 41 sen şimdi bunaldığın için böyle yazıyorsun ama yap ikinciyi hemen üçüncüde jubile yaparsın,

Benimkiler taktı bi tane bileklik bir de 2 ceyrek taktılar kızıma kayınvalidem bi hurç dolusu havlu battaniye yastık kıyafet falan getirdi ben iyim galiba

Hele şükür
Hiç kv düşüncelisi kalmamış diye bian korktum valla

Senden iyi kv olur orası kesin de
Ya gerçektende inşallah geleceğin kv leri olarak bizlerde böyle olmayız
Ama sen sıkıysa ol benim kızım sana pabucu ters giydirir valla

Gözünü sevdiğim kara Murat sensin valla
Seninkilerde güzel almış

Bardağa doldurup tekrar kendisine ikram etseydin :)))) biz sevmeyiz sen iç diyecektin.
Yaf arkadaş biri de çıksın şu topikte şukadar şukadar taktı desin
Kv deler Hepinizmi uyuz olursunuz be
Kızlar bendiyim ozaman benim Kayınvalidem iki tane çeyrek taktı beşiğini aldı bir de birkaç kıyafet aldı ve hala gittikçe alır dışarı çıkınca alırkende annemler bilezik taktı ve gardrobunun şifon yerini küçük beşik ana dizi ve bir ton kıyafet aldılar Ben de şimdi almaya başladım Bir de kendimde hastane çıkışı falan almıştım Öyle ufak tefek şeyler yani Benimkiler bayağı yapmış O zaman Sizinkilerin yanında

Bunada şükür tatlım bunu bulamayanlarda var takı konusuna gelince bizdede üçün biri takıldı amcası büyüğe yani ilk oğlumuza bir çeyrek takmıştı sevgili kocacımda onun ilk oğluna künye takmış daha biz evli değilkene karşılığı iyi oldu oturdu soğuk su içti

Can'ım arkadaşım benim aklına gelmişim yazmışsın çok teşekkür ederim sana .. Gecen yazdım bende gündüzleri onun sert bir yataklığı var onda yüz üstü yatırıyorum çok rahatlıyor kuzum fazla değil belki ama 5 ya da 10 dakka yatan çocuk öğlen 1 buçuk saat yatıyor artık benim için mucize gibi birşey ama gece zaten yatmadığı için sürekli kucağımda .. Çok sevindim bebişine yaramasına öp yerime kuzunu

Bende yaxayım kızlar ,babanne dede yarımşar altın amca 1.000 tl ,annane bi tam bi yarım ,dayı tam bebek odası ,yatak yanı beşik,teyze 1.500 tl ,yenge bi yarım bi çeyrek ,her gelişlerinde de kıyafet alırlar ben daha kızıma 4 badi 2 alt aldım ,çok şükür uğurlu bereketli geldi kızımız bende bilezik takmadılar diye uzuluyordum sizleri okuyunca şükür ettim ,bizde de baba cimri çıktı hala doğum hediyesi takmadı tam tur pırlanta yuzuk istedim o da bana üçün birini taktı ,parası olunca alır elbet bekliyoruz

Canim neden agliyor peki gazdan mi ? Benim kızimda geceleri cosuyor sağ olsun :) sarkilar turkuler esimde gece yok basbasayiz. Neler yapiyorsun aglayinca ?

Canim neden agliyor peki gazdan mi ? Benim kızimda geceleri cosuyor sağ olsun :) sarkilar turkuler esimde gece yok basbasayiz. Neler yapiyorsun aglayinca ?
Dün en son sinirlerim yıpranınca koltuğa bırakıp kulaklarımı tıkadım çünkü öyle de ağlıyor böyle de :/ şarkılar türküler söylüyorum cep telefonumdan yüklediğim kolik Bebek'ler için sesler açıyorum. En son artık odanın ışığını tv yi açıyorum emzir gazını al altını temizle ayakta gezdir olarak devam ediyoruz .. Ama neyde en çok rahat ediyor dersen ayakta dolaşmaktan ee saat 4 ten sonra da insanda derman kalmıyor oğlum beni robot sanıyor galiba işte anne karnında gece uyandıkları için dış dünyaya daha alışamadılar benim ki karnımdada gece coşardı hep burda nöbet tutardım doğdu yine aynı kereta

Oyy kuzucuk yaa sağlığı yerinde olsun da napalim oyle de boyle de geçecek bugunler... Benim esimde bebekken oyleymis aglamaktan morariyormus bende uyumazmisim battaniyede sallarlarmis. Bizden doğan çocukta böyle oldu normal diyorum :)

Canım benim üç kızım var en büyüğü 22 ortanca 14 minnak 67 günlük, yaşım 41 sen şimdi bunaldığın için böyle yazıyorsun ama yap ikinciyi hemen üçüncüde jubile yaparsın,

Senin 22 yaşında kizn mi var maşallahhh
Benim iki yaşında oğlum var bu ikinci bi de on sene sonra istiyorum işte bakalım ömrümüz yetecek mi...

Vay be güzel hediyeler valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…