2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım ben de fırsat buldugum an cikicam almak için sabirsizlaniyorum nerelerden aldin internetten bakıyorum fikir olsun diye zara ve hm de güzel şeyler var gibi ama bakmadan almak istemiyorum
netten almadım bn canm. Yakınımda bi kaç çocuk mağazası vardı oralardan baktım. Alt ust takım aldım ayaksız ozellikle. Boyu uzasada rahat giyebilir

Uzun vadeye vurdugunda dogru soyluyorsun :) hic bir fark gozukmuyor yani :) ama bu kisa vadede o kadar uzunmus gibi ki anlatamam :)

minciklancak kivama ne zaman gelcekler yaa hoppidi hoppidi atip tutup yogurup yerlerde yuvarlanmak istiyorum bebeyle :KK70:

Aynen oyle, uzun vadede hic onemi yok hem de :)) ama haklisn su an bi ayda 1 kilo 3-4 cm demek : )

Kiz dur sen de emeklemeden koscan :KK70::KK30::KK73::KK33::KK33:

Elif hanımın derdi süpürge sesi değilmiş çünkü onda bile katıla katıla ağladı. P.tesi iki aylık olucaz sanırım bu akşam yaşadığımız bir atak kriziydi. Kizimla yine basbasayiz :) benim kıza ben agu diyorum o da agzini acıyor ama çıkmıyor sonra gülüyor çok hoşuna gidiyor :) annelik böyle bir seymis saatlerce ayakta düşün diye şarkılar türküler söyleyip sonra bir gülüşüne tüm yorgunlugunu unutmayınız. İyiki varsın bal kızım :)

Seninkide çok yakında başlar merak etme
Ağladı dedinde aklıma geldi
Benim kıza bugün şarkı söylüyorum gülüyor
Dertli türkü söyleyince dudaklar anında büzülüp ağlamaya başlıyor :KK70:ahahha
Çoook tatlılar ya bende videoya çeksem iyi olucak
Hatıra kalsın bunlar
Büyüyünce kendilerine bakarlar :)
Cek kiz valla uyuyunca oturup izliyip guluyorum cektiklerime :D buyuyunce kendide izler usb bellege atiyorum hemen doluyo benim bellek cunku afedersin b.kunu cikartiyorum bazende :D :D
Aynen oyle, uzun vadede hic onemi yok hem de :)) ama haklisn su an bi ayda 1 kilo 3-4 cm demek : )

Kiz dur sen de emeklemeden koscan :KK70::KK30::KK73::KK33::KK33:
Aynen canim mesela siz bilincli bakiyo guluyo diyosunuz ona bile yavas yavas basladi yuzume bakip konusmalarima gulmeye. Gec mi kaldi bilmiyorumda siz derken ben diyodum bu ne la benimki niye yapmiyo diye 1gunun bile farki var suan :)

Cek kiz valla uyuyunca oturup izliyip guluyorum cektiklerime :KK70: buyuyunce kendide izler usb bellege atiyorum hemen doluyo benim bellek cunku afedersin b.kunu cikartiyorum bazende :KK70: :KK70:

Aynen canim mesela siz bilincli bakiyo guluyo diyosunuz ona bile yavas yavas basladi yuzume bakip konusmalarima gulmeye. Gec mi kaldi bilmiyorumda siz derken ben diyodum bu ne la benimki niye yapmiyo diye 1gunun bile farki var suan :)

He sen durma
Her okuduğuna bu ne la diye incelemelere gir hemen :KK70::KK70:
Yazık memoliye yaa hihihihi:KK70:

Kızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın

Kızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın
Allah sifa versin biran oncede anlamadim neyi var kizinin nolduda gittiniz ?

Çok gecmiş olsun Allah Şafi İsmiyle şifa. Versin umarım 24 saate hiç bir sorun çıkmaz ve güzel haberler verirsin

Cok gecmis olsun,allah acil sifalar versin canim

Back
X