2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Angaraliyiz gardas o ne la demek bizim isimiz :KK70: :KK70:

O degilde cidden Cocugu telef edicem valla yanarim ona yanarim deneme tahtasi gibi ne gorsem duysam uyguluyorum :KK70: :KK70:

Nisa'lar pek suslu olur seninkide oyle mi :)

Şimdiden giyeceği kıyafetleri kendi seçme savaşı veriyorsa benimle, demekki süslüde olacak:)
Süsü bilmem ama deliliğinde üstüne yok
Çok yaramaz

Ayrıca la Benim günlük kullandığım bişey
Ha angara ha gonya:) yakınız ordan bulaşmış demekki :KK70:

Kizlar yaaa bir kac kan testi eksikti onlari yaptirmistik dediydim yaaa,sonuclar geldi simdi mail ile, cmv virusu hem igg hem igm poZitif diyor,cocuk virus almis dogduktan sonra,opme ve elle gecermis,vucutta da sarilikla ortaya cikarmis,yenidoganlarda tehlikeli olabilirmis hasar birakabilirmis,bende pazartesi doktoru ariycam salida gidicem,biopsi sonucuda daha gelmesi o da gelirse tam teshisi koyarlar herhalde. Cocugu gelen gecrn ope ope hastalik bulastirdi iste. 2. Cocufu yaparsam eve kimseyi almicam,kimseyede gitmicem.kusura bakmayin kimseyi kabul etmiyorum dicem,kaynanamda dahil.

Kızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın

Çok geçmiş olsun
Benim ortanca kızdada aşı sonrası öyle olmuştu
Aşı yapılan bacağı çok dibindirmeyin
Sızlıyormuş oda

Şimdiden giyeceği kıyafetleri kendi seçme savaşı veriyorsa benimle, demekki süslüde olacak:)
Süsü bilmem ama deliliğinde üstüne yok
Çok yaramaz

Ayrıca la Benim günlük kullandığım bişey
Ha angara ha gonya:) yakınız ordan bulaşmış demekki :KK70:
Masallah süslu olcak aynen kesin simdiden baslamis baksana :)
Akillanir annesi sendromu vardir burda her dkka atak her dkka sendrom duyuyoruz onunda vardir :D

Topragaammm yakiniz tabi :)

Kizlar yaaa bir kac kan testi eksikti onlari yaptirmistik dediydim yaaa,sonuclar geldi simdi mail ile, cmv virusu hem igg hem igm poZitif diyor,cocuk virus almis dogduktan sonra,opme ve elle gecermis,vucutta da sarilikla ortaya cikarmis,yenidoganlarda tehlikeli olabilirmis hasar birakabilirmis,bende pazartesi doktoru ariycam salida gidicem,biopsi sonucuda daha gelmesi o da gelirse tam teshisi koyarlar herhalde. Cocugu gelen gecrn ope ope hastalik bulastirdi iste. 2. Cocufu yaparsam eve kimseyi almicam,kimseyede gitmicem.kusura bakmayin kimseyi kabul etmiyorum dicem,kaynanamda dahil.

Geçmiş olsun canım inş kısa süreli bir tedavi ile geçer sende bebişinde huzurlu olursunuz bundan sonra

Ay çok geçmiş olsun tekrar sizede
Dün gece benim kız çok fena ateşlendiğinde
Doktora ben evde hasta yok bulaşmamıştır bişi dediğimde
Onu bilemezsin özelikle ağızdan öpülmemesi gerektiğini söyledi
Dikkatli olmak lazım

Arkadaşlar selamlar, burada bebişi sünnet olan bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim yavrum da perşembe günü olacak. Nelere dikkat edilmeli meler yapmalıyım? Mesela lokal anestezi nasıl oluyor? Bebek çok ağlıyor mu? Bir numara büyük bez mi takmak gerekir? Tecrübelerini paylaşır ise çok sevinirim...

Masallah süslu olcak aynen kesin simdiden baslamis baksana :)
Akillanir annesi sendromu vardir burda her dkka atak her dkka sendrom duyuyoruz onunda vardir :KK70:

Topragaammm yakiniz tabi :)

Tabi canım
O doğuştan sendromlu zaten
Öyle olmazsa popo üstü çıkmaya çalışmazdı Doğum anında :KK70:

Canım yanlışlıkla dvit yerine acı elma yağı vermiş bebeğe serum takılmış benim anladığım o yüzden emzirme dediler sanırım
Hee ay cok mu zararli bisi ki. Rabbim sifa versin. Acaba hemen verdide sasirip oylemi gitti yoksa cocukta bisi olduda oylemi gitti hastaneye. Kurban olurum ona rabbim sifasini versin insallah biran once

Geçmiş olsun canım inş kısa süreli bir tedavi ile geçer sende bebişinde huzurlu olursunuz bundan sonra
Saol canim insallah,
Ay çok geçmiş olsun tekrar sizede
Dün gece benim kız çok fena ateşlendiğinde
Doktora ben evde hasta yok bulaşmamıştır bişi dediğimde
Onu bilemezsin özelikle ağızdan öpülmemesi gerektiğini söyledi
Dikkatli olmak lazım

Aynen oyle,agiZdan opmel nedir yaaa,sakin opmeyin ve opturmeyin.

Hee ay cok mu zararli bisi ki. Rabbim sifa versin. Acaba hemen verdide sasirip oylemi gitti yoksa cocukta bisi olduda oylemi gitti hastaneye. Kurban olurum ona rabbim sifasini versin insallah biran once

Nasıl olduğunu yazmamış ama şimdi netten baktım allah korusun ciddi bir yan etkiden bahsetmiyor dvit 3 damla veriliyor sanırım o kadar vermiştir uykusuzmuş karıştırmış kız ne yapsın yorgunluk ama ana yüreği işte kötüyüm demiş inş bişey olmaz yoksa midesini yıkarlardı bebişin iyi haberlerini yazarsa bizde rahatlarız

Kızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın
Cnm çok geçmiş olsun inş bişey olmıcaK yawruna bilmeden olmuş üzme kendini geçicek

Saol canim insallah,

Aynen oyle,agiZdan opmel nedir yaaa,sakin opmeyin ve opturmeyin.

Ağızdan kim öper yahu küçüçük bebeği ben kendi yavrumu öperken bile gerdanından öpüyorum yanagına gelmesin diye istediğin kadar dikkat et insanın dikkatinden kacar bulaşır yani günah valla hem anne hem bebek çekiyor allah korusun

3.ay atagi yasayan var mi kizlar??? Nasil oluo ne kdr surdu ne yaoti sonrasinda ne gibi gelismeler oldu paylasin sanirim haftamiz geldi bizim de gardimi alayim:)
galiba biz yaşadık ,aslında doğuma göre pazar günü 3 aylık olucaz ama beklenen tarihe göre daha 20 gün var ,eğer ataksa ki öyle olmasına inanmak istiyorum ,sallanarak uyumayı bıraktık (her türlü sallama ,ayak ,çarşaf,salıncak,beşik),kendş yatağında meme emerek uyuyor ,biraz uzun sürüyor dalması çünki emziğe yeni yeni alışıyor çitlenbik ,okuduğumda hadi canım olurmu öyle şey demiştim ama cidden sabah uyandığında büyüdüğünü ve yüzünün değiştiğini farkettim ,ve ilk dega gülerek uyandı ,bizde hala sesli gülme yada agu mugu yok açıkcası ,beni biraz daha tanıyor şimdi ,şimdilik gelişmeler bunlar ,atak sırasında da gündüz hiç uyumadık hemde hiç ve sürekli beslenmek isteyip sürekli huysuzlandı kabus gibiydi ha birde atak sonrası (tabi ataksa) daha sakin bir bebek oldu teyzesi ,Allah sabır versin benim için çok zor bir haftaydı

ya bu ne tatlılık böyle maaşallah,bizim kızın hiç ilgisini çekmiyor ,akşama kadar soytarı ediyor bizi kendine ama gülücüklerin çoğu avizeye gidiyor,çocuğu şu avizeler kadar mutlu edemedik henüz :kızgın:

geçmiş olsun inşallah hayırlı haberi en kısa zamanda alırsınız ,Allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun ,Bebişe acil şifalar sizede sabırlar dilerim dostum

Küçücük çocugu kim niye öper ya ben yeni yeni içimde kalmasın hiç öpmedim diye hafif hafif öpüyorum babası dışında da kimseye öptürmedim çok şükür kimsede denemedi o öpenlerin Ağzına vurasım var sinir oldum ya

Çok geçmiş olsun rabbim tez şifa versin

Anamm ciddimisin tedavisi neymis canim ? Ben agzindan da cok opuyorum yaa dayanamiyorum bundan sonra esimede kendimede yasak koydum zaten baska kimse yok open bizden baska.
Tabi canım
O doğuştan sendromlu zaten
Öyle olmazsa popo üstü çıkmaya çalışmazdı Doğum anında :KK70:
Hahaha deli kiz yaa

Back
X