• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ah aaah emziriyorum ama binbir takla ile. Hala durum devam ediyor. Zaten dogdugundan beri boyleyiz memeyi de cok zor tutmustu. Akşamdan beri ağlıyor uyutmaya çalışıyorum olmuyor. Koydum salıncağa salliyorum. Açıp kapatıyor gözlerini sürekli. Dalmadı bir türlü. Atakta ise yandık. Böyle hafta geçmez. Sabahtan beri ne uyudu ne sustu. Şimdi biraz yoruldu ağlamıyor ama uyumuyor da. İnsanlar nasıl bir daha bebek yapıyor ya. Yok anam bunu büyütürsem iyi.

Ayy canım tamamen aynı his ve düşüncedeyiz. Tamam güçlüyüz falan ama bazen kendimi çok caresiz hissediyorum. Benimki de uykusu var ama uyumuyor tamam uyuma gel oynayalım yok ağlamayı tercih ediyor. Banyo da yaptırdık yine yok. Yarın da aşımız var. Aynen ya bunu büyütürsem iyi...

Kahkaha attım valla benimkide bir geçiyor kizin başına benim basim sisyor benim sipada babayı görünce susuyo gulucukler saçıyor sanki butun gün babası bakıyor hiihhh :63: kıskanıyorum bana Gülsün babaya değil diyorum esime oha diyoo bendendemi kiskaniyon:KK70: olayı abarttin diyo:KK70::KK70: 9 ay ben tasidim diyom senmi tasidin :KK70: bu kızlar niye babaci olurlaki anlamam:mad:

Evet kızlar çok babacı gerçekten
Benimkilerde öyle .
Bütün gün koşturan benim
Gülücükleri alan hep baba :63:

Dimi 9 cm ler, 6 lar:) acaba bu bebisler erkek mi benim kiz 3 er cm uzuyo simdilik. Basket mi oynuyo gizlice bu bebeler:)
benimki de 2. ay çok uzamıştı 53 cm den 61 cm e çıkmıştı şimdi de ben geçen hafta kendim 65 ölçtüm ama bakalım kontrolde ne ölçecekler. Uzun olacak gibi duruyo bizim oğlan.

Ah aaah emziriyorum ama binbir takla ile. Hala durum devam ediyor. Zaten dogdugundan beri boyleyiz memeyi de cok zor tutmustu. Akşamdan beri ağlıyor uyutmaya çalışıyorum olmuyor. Koydum salıncağa salliyorum. Açıp kapatıyor gözlerini sürekli. Dalmadı bir türlü. Atakta ise yandık. Böyle hafta geçmez. Sabahtan beri ne uyudu ne sustu. Şimdi biraz yoruldu ağlamıyor ama uyumuyor da. İnsanlar nasıl bir daha bebek yapıyor ya. Yok anam bunu büyütürsem iyi.

Ayy kuzum
Neden acaba ,
Ağrısı felan vardır belki ,
Benim kızımda arada birgününü öyle geçiriyor sonra ertesi günü normale dönüyor,
Dilleri yokki zavallım derdini anlatsın işte

Annem, ben seni ne zorluklarla büyüttüm derdi ,anlam veremezdim,şimdi anlıyorum.ben 13 aylıkken de kardesim dogmuş,nasıl baktı ki?yardım edeni de yok..Görüşünce ellerini öpeceğim,soracağım nasil baktın bize diye
Ben ayni soruyu ananeme sordum.yaslilarla muhabbet etmeyi cok severim zaten. Dedim anane yas farkida az cocuklarin nasil bakiyodun,sutun nasil yetiyodu? Yettigi kadar diyodu napalim. İnek sutu veriyoduk bi bardak,corba veriyoduk acsa..annen dogdugunda onu saracak caput yoktu kaynanam ustundeki donu yirtti ona sardik diyince ben iyice duygulandim . Anneme her baktigimda o an geliyo:(

Hanımlar tatlış anneler kızım aksam 6.30 mama yedi en son uyudu hala uyuyor uyandrsammiki bugün aşıda oldukta anca deliksiz uykuya daldı ne yapsamki

Back
X