Selam kızlar ya ben geçmişi okumaktan yetişemiyorum size yaa

Tam alintiyorum,yazayim diyorum Kağan uyanıyor ya da bi is cıkıuor.Günlerdir misafirim vardı zaten.Hala devam ediyor bebek görmeler ve çok yorucu oluyor.Akrabalar yemekli geliyor,arkadaslara tatli,pasta derken baya baya yoruluyorum. Okumadan da olmuyo aklimburda kaliyo

Cok şey öğreniyorum.Pazar günü 3 aylık olacağız Allah'ın izniyle.Artik ilgi beklediğini belli ediyor minik kuzu.Ki çok konuşmaya çalışıyorum,anlatiyorum her şeyi.
Emziği yazacaktim biz zorla tıkıstırdik agizina o itti ben verdim o itti ben verdim,agzindayken destekledim ve en en komiği ama bence ise yaratanı sesle teşvik ettik

Cukk cuk cuk cuk,nim nim nim gibi emme sesleri çıkardık verdiğimizde esimle.Ve öyle öyle tutmaya başladı.Cok zor sakinleşyordu yoksa.U uyurken iyi oluyor bir de.
Bebeği küfürle sevme konusunda ben de çok korkuyorum özellikle eşimin amcaları napar kestiremiyorum ama konuştu esimle sert tepki veririmsen vermezsen diye.A ma geçen eşimin bi akrabası üstelik kadın şerefsiz dedi severken ve çok ama çok agrima gitti.Yüzümü astım çok fena.Anladi sanırım yenilemedi ama yaşlı kadına ne diyeceğini de bilemedim o an.K eske deseydin diyip duruyorum şimdi de ama bir daha izin vermiycem onu daha iyi anladım.