Pisikedii
haline şükret diye yazıyorum :) yarım saat önce küçüğü emzirirken büyük oğlan yanımıza geldi ..ben bana sarılacak herhalde diye beklerken aniden ön saçımdan tutup çekti ama Nasıl çekmek bırakmıyor bırak diye bağırırken küçüğü korkudan olsa gerek memeyi bırakıp fışkırtarak yüzüme üstüme kustu .. Bu arada büyüğü hala saçımı çekiyor en son baktım bırakmıyor bende onun saçını çektim Anlasında bıraksın ..bıraktı ama ellerinde benim bir tutam saçım kaldı

başladılar seranat eşliğinde abi kardeş ağlamaya

Ya sabır çektim küçüğün kustugu her yeri temizledim oturdum altını değiştiririm dedim altını açmamla bir tazyikli kaka yapması var ki benim pijama yatak onun üstü

Sar başa battaniyeye kadar herşeyi kaldırdım çocuğu yeniden giydirdim. Büyüğü desen kuduruk gibi zarar verme peşinde

Ya büyüğünün bu bir haftadır her bi hareketi var mesela parmağını ağzının içine sokup kendini kusturmaya çalışıyor

en ufak bir anda deli hareketleri yapa yapa koşup duruyor evde bazen ben onun yerine utanıyorum düşün

ama bak şuanda gayet sakin sanki 1 saat önce o şeylerin hiç birini yaşamadık

sabrımız sınanıyor Can'ım

Buarada
La Lune
tatlım zaten şimdi hiç düşünmeyin ikinciyi anca 5 yaşına gelip her şeyi anlayana kadar

yoksa bizim gibi cıssssss okursunuz