• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarım ya beni servis korkutuyor bu aralar çok odaklandım sanırım biraz o yüzden çok hissetmeye başladım. Sabah bir saat akiam bir saat olmak üzere servsle yolculuk yapıyorum ve yollar aşırı kötü baya baya sallanıyoruz tangur tungur gidiyoruz. ben korkmaya başladım bişey olursa diye . Karnımda hafif agrılarda hissettim ama odaklandıgım içinde olabilir. Servis bitince dayak yemiş gibi hissediyorum. Benim gibi aynı durumda olan varmı veya yaşamış biri. şuan 10. haftamdayım ama korkuyorum .
Ahh aynılarını yaşıyordum işe giderken. O kadar sallanıyorduk ki midem de çok bulanıyordu. Şuan raporluyum kanama alanım olduğu için işe gidemiyorum ama servisten kaynaklı olmadı tabiki. Bende sizin gibi çok korkuyordum. Hatta dün raporum bitiyordu normalde. İşe eşim götürecekti servise asla binmem dedim. Ama doktor heyet raporuyla 1 ay raporumu uzattı

Canım çok sıkkın ikili test sonucum hafif riskli çıktı çok az oranda yüksek çıkmış nipt testi yaptıracağım.
İçinizi sıkmayın zaten ikili test sonucunun hatalı çıkma olasılığı yüksek olduğundan NIPT öneriyorlar 🙏🏻 insallah hayirlisiyla guzel sonuclar alacaksınız öyle düşünmeye çalışın 🌸 benim görümcemin de ikili test sonucuna göre kesin down sendromu dediler. NIPT de yaptırmamıştı. Bebiş doğdu çok sağlıklı 🙏🏻

kızlarım ya beni servis korkutuyor bu aralar çok odaklandım sanırım biraz o yüzden çok hissetmeye başladım. Sabah bir saat akiam bir saat olmak üzere servsle yolculuk yapıyorum ve yollar aşırı kötü baya baya sallanıyoruz tangur tungur gidiyoruz. ben korkmaya başladım bişey olursa diye . Karnımda hafif agrılarda hissettim ama odaklandıgım içinde olabilir. Servis bitince dayak yemiş gibi hissediyorum. Benim gibi aynı durumda olan varmı veya yaşamış biri. şuan 10. haftamdayım ama korkuyorum .
Hiç korkma, ben ilk 8hafta motor kullandım 😀

Yarın 10 haftalık oluyorum. Bugün mide bulantımın pik günüydü uzanınca geçerdi. Aksine iyice kötü oldum. Birde burdaki okuduklarımdan biraz etkilendim. Kontrolüme 2 hafta var acaba bugün gidip sağlık ocağından kalp atışınımı duysam🥲
Sürekli tedirginim bir an önce 3. ay dolsun hayırlısıyla🙏🏻 Mesela mide bulantım devam ediyor Allahın izniyle bir problem yok demek bu demi🥹
Birde ergen gibi benimde yüzümü sivilce bastı. Çin takvimi erkek diyor ama erkek gebeliklere bakıyorum arkadaşlarımdan maşallahları var sıfır mide bulantısı ciltlerinde hiç problem yok ben ergen gibiyim yüzümün sağı solu çenem mahvoldu. Mutfak ölü balık gibi kokuyor. Herşeyin kokusunu alıyorum. 12. haftada NIPT testi yaptıracağım. 1 haftaya çıkıyormuş sanırım hayırlısıyla şu süreç biraz hızlı geçsin zaman durdu sanki😊

Son düzenleme:
Canım çok sıkkın ikili test sonucum hafif riskli çıktı çok az oranda yüksek çıkmış nipt testi yaptıracağım.
Hiç sıkma canını kesin bir tanı değil sonuçta benim arkadaşıma da öyle demişti doktor şuan 5 yaşında sağlıklı bir oğlu var Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Herkese merhaba, öncelikle bebeklerini kaybeden tüm annelere çokça sabır diliyorum. Dilerim bir an önce gönlünüzden geçen ne ise olur 🌸 Benim yarın 2 li test randeveum var. Çok heyecanlıyım cinsiyeti görebilecek miyiz diye :) Benim mide bulantılarım ve halsizliğim 9. Hafta sonunda baya azalmıştı son 2 3 gündür sadece acıkınca midem bulanıp bitiyor . Hatta tüm ödemimde gitti 4kg fazla çıkıyordum 1 buçuk kg almışım 3 ayda. Acaba mutlivitaminlere başlayanlar var mı aranızda? Demir vs? Yarıb herşey yolundaysa başlar diye düşünüyorum doktorum ama iyi bşy kullanmak istiyorum.

Yarın 10 haftalık oluyorum. Bugün mide bulantımın pik günüydü uzanınca geçerdi. Aksine iyice kötü oldum. Birde burdaki okuduklarımdan biraz etkilendim. Kontrolüme 2 hafta var acaba bugün gidip sağlık ocağından kalp atışınımı duysam🥲
Sürekli tedirginim bir an önce 3. ay dolsun hayırlısıyla🙏🏻 Mesela mide bulantım devam ediyor Allahın izniyle bir problem yok demek bu demi🥹
Birde ergen gibi benimde yüzümü sivilce bastı. Çin takvimi erkek diyor ama erkek gebeliklere bakıyorum arkadaşlarımdan maşallahları var sıfır mide bulantısı ciltlerinde hiç problem yok ben ergen gibiyim yüzümün sağı solu çenem mahvoldu. Mutfak ölü balık gibi kokuyor. Herşeyin kokusunu alıyorum. 12. haftada NIPT testi yaptıracağım. 1 haftaya çıkıyormuş sanırım hayırlısıyla şu süreç biraz hızlı geçsin zaman durdu sanki😊
Biz aynıyız seninle 9+6yım bugün. Tamamen aynı durumdayız. Yüzümde ağrılı kistik sivilceler var, öyle normal de değil baya acıyor. Mide bulantısı zaten artık normalim oldu.. canım hiçbir şey istemiyor. Benim de kontrolüm yarın hayırlısıyla 🙏🏻

Herkese merhaba, öncelikle bebeklerini kaybeden tüm annelere çokça sabır diliyorum. Dilerim bir an önce gönlünüzden geçen ne ise olur 🌸 Benim yarın 2 li test randeveum var. Çok heyecanlıyım cinsiyeti görebilecek miyiz diye :) Benim mide bulantılarım ve halsizliğim 9. Hafta sonunda baya azalmıştı son 2 3 gündür sadece acıkınca midem bulanıp bitiyor . Hatta tüm ödemimde gitti 4kg fazla çıkıyordum 1 buçuk kg almışım 3 ayda. Acaba mutlivitaminlere başlayanlar var mı aranızda? Demir vs? Yarıb herşey yolundaysa başlar diye düşünüyorum doktorum ama iyi bşy kullanmak istiyorum.
Güzel haberler alın inş 🌸🙏🏻🥰 benim ilk randevuda endokrinolog sadece iyot ve folik asit verdi ama 1 ay sonra tekrar gelin demişti. Yarın gideceğim, pazar da kan idrar veririm. Ona göre verecektir sanırım. 1 aydır hiç düzgün beslenemedim midem yüzünden, eminim bir çok şey eksik çıkacaktır şu wn

Biz aynıyız seninle 9+6yım bugün. Tamamen aynı durumdayız. Yüzümde ağrılı kistik sivilceler var, öyle normal de değil baya acıyor. Mide bulantısı zaten artık normalim oldu.. canım hiçbir şey istemiyor. Benim de kontrolüm yarın hayırlısıyla 🙏🏻
Sizde kızmı hissediyorsunuz 😇
Birde merak ettim çevreye söyledinizmi?
Sivilceler aynı benimde çok ağrılı. Doktora soracağım birdahaki gidişimde. Krem vs. verir belki.
Cinsiyetinizi takip edeceğim aynı belirtiler olduğundan bakalım nasıl olucak☺️

Sizde kızmı hissediyorsunuz 😇
Birde merak ettim çevreye söyledinizmi?
Sivilceler aynı benimde çok ağrılı. Doktora soracağım birdahaki gidişimde. Krem vs. verir belki.
Cinsiyetinizi takip edeceğim aynı belirtiler olduğundan bakalım nasıl olucak☺️
Ben en başından beri kız hissediyorum 🥰 ama en yakın arkadaşım erkek diyor bir aklımı karıştırıyor. Yakın çevremiz, arkadaşlarımıza söyledik. Uzak çevre, işyeri vs 12. Haftadan sonra söylemeyi planlıyoruz hayırlısıyla.
Ben dermatologa da gittim ama sivilceler için 12. Hafta dolmadan hiçbir ilaç veremiyorlarmış. 12. Haftanız dolunca gelin ancak o zaman verebiliriz dediler. Elma sirkesini suyla karıştırıp pamukla bunu sivilceli bölgelere sürüyorum. Çok az sudocrem sürüyorum. Eğer yüzeye çıktıysa gratiste satılan sivilce bandını yapıştırıyorum. Hepsini chatgpt den öğrendim. Başka da bişey yapamıyorum :(

İki test de risk istatistiğini gösteriyor, kesin tanı değil o yüzden zor ama içinizi rahatlatmaya çalışın 🙏🏼
İnşallah NIPT testi riskli çıkmaz, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bugün 12+4 oldum
Hala bulantım var
Bir gün diğerini tutmuyor
Azalıyor gibi oluyor sonra yine başlıyor
Tamamen geçmesi için daha birkaç haftamız var gibi gözüküyor
Bulantı olması bebeğin varlığına işaret ama bulantınızın azaldığı, geçtiği günlerde de korkmayın
O da normal bir durum
Benim de Çin Takvimi’ne göre erkek
Sivilcem yok ama bulantım var
Bence bulantıların cinsiyetle pek alakası yok
NIPT testiniz de iyi çıkar inşallah
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️🤲🏼

Kızlar benim mide bulantım da çok yoğundu ama artık iki gün var iki gün yok şeklinde ilerliyor çünkü hayatımdan soğan sarımsak ve salçalı sıcak yemekleri çıkardım ama mesela bu sabah afedersiniz içtiğim suyu çıkardım sadece su yani.. inişli çıkışlı bugünleri atlatacağız inşallah sağ salim bugün kötü başladım ama güzel gider inşallah 😀 doktor kontrolüme de daha var, bebeği de merak ediyorum sabırla bekleyeceğiz.. cinsiyeti çok merak ediyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa dün rüyamda kız bebekle ilgili bir şey gördüm hayırlısı olsun

Kızlar benim mide bulantım da çok yoğundu ama artık iki gün var iki gün yok şeklinde ilerliyor çünkü hayatımdan soğan sarımsak ve salçalı sıcak yemekleri çıkardım ama mesela bu sabah afedersiniz içtiğim suyu çıkardım sadece su yani.. inişli çıkışlı bugünleri atlatacağız inşallah sağ salim bugün kötü başladım ama güzel gider inşallah 😀 doktor kontrolüme de daha var, bebeği de merak ediyorum sabırla bekleyeceğiz.. cinsiyeti çok merak ediyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa dün rüyamda kız bebekle ilgili bir şey gördüm hayırlısı olsun
ben de ilk kez bu sabah mavi bebek yeleği gördüm sağlıklı olsunlar da :)

Merhaba 🌸
Ben de ikili tarama yaptırdım, risk çıkmadı çok şükür fakat ikili taramada cinsiyet belli olmuyor
Kaç haftalıksınız
İkili tarama öncesi ultrasondan ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor
Bakarken belli olur belki ☺️
Ben bugün son adet tarihine göre 12+4 oldum
Ultrasonda doktorun imleci koyduğu yere göre bebek daha ileride çıkabiliyor ama birkaç gün önemli değil dedi doktor o yüzden son adet tarihini baz alıyorum
2 doktora gidiyorum, ikisi de cinsiyetle ikili kesin bir şey demedi
14. haftada gideceğim cinsiyet için ☺️
Bulantılar azalıyor gibi yapıp sonra tekrar başlayabiliyor
Belki sizinki bir daha başlamaz 🤗
Benimki hala devam ediyor
Ben akşamları folik asit kullanıyorum
Ağustos ayında yumurtalar çatladığında Progestan’a başlamıştım, sabah akşam kullanıyordum
Dün sadece sabah almaya başladım
1 hafta sadece sabah içip onu bırakacağım
9+1’de 5 damla olacak şekilde D vitamini kullanmaya başladım
İkinci doktoruma ilk doktorun reçete ettiği demiri henüz söylemedim o da aynısını onaylarsa 14+2’de de şurup formunda demire başlayacağım

Merhaba 🌸
Ben de ikili tarama yaptırdım, risk çıkmadı çok şükür fakat ikili taramada cinsiyet belli olmuyor
Kaç haftalıksınız
İkili tarama öncesi ultrasondan ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor
Bakarken belli olur belki ☺️
Ben bugün son adet tarihine göre 12+4 oldum
Ultrasonda doktorun imleci koyduğu yere göre bebek daha ileride çıkabiliyor ama birkaç gün önemli değil dedi doktor o yüzden son adet tarihini baz alıyorum
2 doktora gidiyorum, ikisi de cinsiyetle ikili kesin bir şey demedi
14. haftada gideceğim cinsiyet için ☺️
Bulantılar azalıyor gibi yapıp sonra tekrar başlayabiliyor
Belki sizinki bir daha başlamaz 🤗
Benimki hala devam ediyor
Ben akşamları folik asit kullanıyorum
Ağustos ayında yumurtalar çatladığında Progestan’a başlamıştım, sabah akşam kullanıyordum
Dün sadece sabah almaya başladım
1 hafta sadece sabah içip onu bırakacağım
9+1’de 5 damla olacak şekilde D vitamini kullanmaya başladım
İkinci doktoruma ilk doktorun reçete ettiği demiri henüz söylemedim o da aynısını onaylarsa 14+2’de de şurup formunda demire başlayacağım
Benim her iki gebeliğimde de 12.hafta ikili taramada söylediler ve aynı şekil çıktı bir kızım bir oğlum var şunu söyleyebilirim ikisinde de doktorlarım belli değil ama bu duruş ölçülerle diyerek tahmin ettiler ama sonuç olarak cinsiyet için genital nubu görmemiz gerekir mutlaka dediler ama 16=da da direk soyledirler,arkadaşlar ne aserme ne cin takvimi karın şekli vs hepsi fason ama erkek bebek evet organ gelişimi daha erken oluyor kız bebekler daha esnek daha et et daha geç şekilleniyor diyebilirim ben bu 3.gebeligimde söylemeyin dedim şimdilik öğrenmeyi düşünmüyorum sürpriz olsun olmaz mı bu da

Back
X