• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim her iki gebeliğimde de 12.hafta ikili taramada söylediler ve aynı şekil çıktı bir kızım bir oğlum var şunu söyleyebilirim ikisinde de doktorlarım belli değil ama bu duruş ölçülerle diyerek tahmin ettiler ama sonuç olarak cinsiyet için genital nubu görmemiz gerekir mutlaka dediler ama 16=da da direk soyledirler,arkadaşlar ne aserme ne cin takvimi karın şekli vs hepsi fason ama erkek bebek evet organ gelişimi daha erken oluyor kız bebekler daha esnek daha et et daha geç şekilleniyor diyebilirim ben bu 3.gebeligimde söylemeyin dedim şimdilik öğrenmeyi düşünmüyorum sürpriz olsun olmaz mı bu da

Fetal DNA’da raporda cinsiyet çıkıyor, ikili taramada raporda çıkmıyor
Ultrasonda bazı verilerden tahmin ediyorlar ama dediğiniz gibi kesin cinsiyet bilgisini 16. haftada söylüyorlar
Erken yapılan tahminlerin yanlış çıktığı da çok oluyor
14. haftada da pozisyonuna göre görebilirim dedi o yüzden 14. haftada gideceğim ben
Ben de Çin Takvimi’ne, bulantıya, kese şekline, kafaya tuz dökme gibi hurafelere inanmıyorum çünkü tam tersi çıktığı da çok olmuş
İnsan çok heyecanlanıyor, merak ediyor ama elbet öğreneceğiz
Siz 11. haftadasınız sanırım
Hiç mi öğrenmek istemiyorsunuz

Ben en başından beri kız hissediyorum 🥰 ama en yakın arkadaşım erkek diyor bir aklımı karıştırıyor. Yakın çevremiz, arkadaşlarımıza söyledik. Uzak çevre, işyeri vs 12. Haftadan sonra söylemeyi planlıyoruz hayırlısıyla.
Ben dermatologa da gittim ama sivilceler için 12. Hafta dolmadan hiçbir ilaç veremiyorlarmış. 12. Haftanız dolunca gelin ancak o zaman verebiliriz dediler. Elma sirkesini suyla karıştırıp pamukla bunu sivilceli bölgelere sürüyorum. Çok az sudocrem sürüyorum. Eğer yüzeye çıktıysa gratiste satılan sivilce bandını yapıştırıyorum. Hepsini chatgpt den öğrendim. Başka da bişey yapamıyorum :(
Benim yüzümde sivilce ve lekeler oluştu bir kızım var sağlıkla olsunlar ama ben de ilk günden beri kız hissediyorum ama tüm çevrem erkek diyor hemde herkes aklım karışıyor benimde ama bende rüyamda iki kez erkek gördüm :) Doktorum kendi kızını 11. Haftada görmüş bana da 13 e doğru gel dedi 3 kasımda ikili taramaya gideceğim pozisyon uygun olursa cinsiyeti söylerim dedi

Fetal DNA’da raporda cinsiyet çıkıyor, ikili taramada raporda çıkmıyor
Ultrasonda bazı verilerden tahmin ediyorlar ama dediğiniz gibi kesin cinsiyet bilgisini 16. haftada söylüyorlar
Erken yapılan tahminlerin yanlış çıktığı da çok oluyor
14. haftada da pozisyonuna göre görebilirim dedi o yüzden 14. haftada gideceğim ben
Ben de Çin Takvimi’ne, bulantıya, kese şekline, kafaya tuz dökme gibi hurafelere inanmıyorum çünkü tam tersi çıktığı da çok olmuş
İnsan çok heyecanlanıyor, merak ediyor ama elbet öğreneceğiz
Siz 11. haftadasınız sanırım
Hiç mi öğrenmek istemiyorsunuz
Evet evet hic öğrenmek istemiyorum,doktorum ve ultrason cihazı coook iyi düzeyde,kızım da da aynı dönemde doktora gittim ve gerek cimsiyet kilo ve boy banko bildi,geçen hafta kontrole gittim istesem sorardım ve kesin tahmin ederdi ama neden bilmem istemedim,kanama alanım olduğu için bugün ya da yarında gideceğim ama yine sormeyecegim,fetal içinde sonucu bana soylemesin olumlu olumsuz genel bir değerlendirme yapsın istiyorum,cinsiyetin hiç önemi yok yaşı yakın bir kız ve bir erkek annesi olarak diyebiliriz ki.esim. ve ben onlar başkaları için kız erkek olabilir ama bizim evladımız,kaygısı,sevgisi,emeği,gelecek kaygısı inanın ayninin aynısı hiiic zerre farkı yok,verene layık görene.binlerce şükür

Ben en başından beri kız hissediyorum 🥰 ama en yakın arkadaşım erkek diyor bir aklımı karıştırıyor. Yakın çevremiz, arkadaşlarımıza söyledik. Uzak çevre, işyeri vs 12. Haftadan sonra söylemeyi planlıyoruz hayırlısıyla.
Ben dermatologa da gittim ama sivilceler için 12. Hafta dolmadan hiçbir ilaç veremiyorlarmış. 12. Haftanız dolunca gelin ancak o zaman verebiliriz dediler. Elma sirkesini suyla karıştırıp pamukla bunu sivilceli bölgelere sürüyorum. Çok az sudocrem sürüyorum. Eğer yüzeye çıktıysa gratiste satılan sivilce bandını yapıştırıyorum. Hepsini chatgpt den öğrendim. Başka da bişey yapamıyorum :(
Sirke sudocrem işe yarıyormu acaba

Bugün 12+4 oldum
Hala bulantım var
Bir gün diğerini tutmuyor
Azalıyor gibi oluyor sonra yine başlıyor
Tamamen geçmesi için daha birkaç haftamız var gibi gözüküyor
Bulantı olması bebeğin varlığına işaret ama bulantınızın azaldığı, geçtiği günlerde de korkmayın
O da normal bir durum
Benim de Çin Takvimi’ne göre erkek
Sivilcem yok ama bulantım var
Bence bulantıların cinsiyetle pek alakası yok
NIPT testiniz de iyi çıkar inşallah
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️🤲🏼
İnşallah iyi çıkar sonra kafam rahat edecek🥰 Hepimizin iyi çıksın inşallah🙏🏻
Siz NIPT testi yaptırdınızmı acaba?

Benim yüzümde sivilce ve lekeler oluştu bir kızım var sağlıkla olsunlar ama ben de ilk günden beri kız hissediyorum ama tüm çevrem erkek diyor hemde herkes aklım karışıyor benimde ama bende rüyamda iki kez erkek gördüm :) Doktorum kendi kızını 11. Haftada görmüş bana da 13 e doğru gel dedi 3 kasımda ikili taramaya gideceğim pozisyon uygun olursa cinsiyeti söylerim dedi
Bizi de haberdar edin 😍🙏

herkese merhaba . bugun tam 13 +0
dün dr kont vardı hersey yolunda ikili test yaptırmadm usg ölçümleri de normal dedi dr
cinsiyet tahmini yaptı yuzde 90 erkek ama haftaya tekrar gel gene bakalm dedi
çok şaşırdm cunku aşırı kız hissediyordum. çin maya rus takvimleri hepsi kız. bizde durumlar böyle hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah

Back
X