- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
Can'ım oğlum kolik diye aynısını verdiler ve tam bir hafta sonra oğlum çok kötü ishal oldu bugüne kadar günde 7 defa kaka yapıyor geçen hafta netten. Araştırdım meğer Türkiye'de de bu ilaçtan varmış bir süre sonra bebeklerin motorunu bozuyormuş benim oğlumunkini bozdu diye bıraktım ama umarım size faydası olur KESK'e o un yerine fitil yazsalardıŞurup cnm adı debridat. P.tesiden beri kullaniyoruz ama pek faydasini göremedik
Tatlım benim ya teşekkür ederim ilgin için dün çocukları çıkardım biraz gezdirdim birşeyler aldım eve geldim Mastit oldum gecem kötü geçti ama Allah a şükür bugün çok daha iyiyim sabaha kadar emzirdim geçti ...sen nasılsıncetrina cnm nasılsın? az önce aklımdan geçtin uğramıyorsun sanki göremedim hiç seni?
nice güzel uzun sağlıklı yılları olsun evladının iyi ki doğmuş Allah evlatlarını sana bağışlasın2012 li bugün doğum günü hatta

ağustosçu seniii
 ağustosçu seniii

çocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli
çocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli