2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hepimiz bir şeyler yazdık ama en doğru şeyleri sen yazmışsın canım. Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.
@kelebek.hill Tatlı kelebeğim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Küçük tırtıl begümcük hayırlısıyla anneciği ve babacığıyla büyüsün inşallah :KK200:
:nazar:

Evet pisicim insallah begüm annesiyle babasıyla büyür

kaftankef kaftankef altına battaniyesini koyuyorum. Zaten su sürekli aktığı için üşümüyor. Tabi arada bir lavabonun akarını açmakta fayda var taşıyor :KK48: şipşak 2 dk da yıkıyorum.

M mertur isimi çok güzelmiş. Maşallah Tarık Sina ya :KK200:
:nazar: Senin 1 numara kaç yaşında?

2012 li bugün doğum günü hatta :anne::KK36:

Pisikedii Pisikedii Hamza larda cesur gözü kara olur seninki hem Karadeniz uşağı hem aslan burcu oburu desen E'li :KK48:
Üçüncüye niyetin var mı :KK66:
Hayırlısı olsun. Şimdilik çok sakin maşallah. İlerde ne olur bilmiyorum :KK64: Hz Hamza nın ismi diye koyduk. Oğlumu onun zerresine bile benzetse Rabbim şereftir bizim için. İnşallah benzer. Dualarım hep öyle. Rabbim evlatlarımızı isimleriyle müsemma etsin inşallah ❤️ eşim hariç ben ve oğullarım Aslan burcuyuz. Ev Aslan yuvası mübarek :110:
3 sene sonra bir tane daha yapacam nasipse. Beeeelki kız olur :KK23:

havalar soğumadan önce duşta yıkıyorduk eşim tutuyordu ben yıkıyordum çok rahattı öyle. Hala çok soğuk değil bura ama yine de soğudu. File bende de var onla yıkıyorum ama süngerlisi daha mı güzel ki? haftada 1'e düştük :KK43:

bende fileyle yıkıyorum ama ortalığı inletiyor. Aç da değildi halbuki.

ben anca giyinirken sakinleştiriyorum.

bu süngerlisi nasıl bir şey ki?

çok iyi fikir. Altına ne koyuyorsun üşümesin diye. belki bende öyle yaparım :)))
Bundan kullaniyorum canim kuvetin icine koyuyorum

Eklentiler

• 20161112_161052.webp
    20161112_161052.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 46
bende kendim yıkıyorum artık canım. fileyle kolay oluyor sadece sonrasında tek başıma havluya sararken biraz sorun yaşıyorum bide yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor ağlaya ağlaya giydiriyorum. sen nerde yıkıyorsun küvette yıkanmayı sevmiyor demişsin? bide kaç günde bir yıkıyorsun? havalar soğudu aralığını açıyım diyorum ama yine iki günde bir yıkıyorum

biz de dün eşimle yıkarken eşime sen bi karışma ben tek yıkayabilecekmiyim bakayım dedim. yıkadım ama bizimkide giyinirken ortalığı yıkıyor :KK43: Ben de küvetinde filesiyle yıkıyorum

Banyodan sonra giyinirken kızım da ortalığı yıkıuordu ağlamaktan, acaba üşüyor mu diyerek giydirirken fön makinesini tutuyoruz ağlamıyor, üşüyormuş demek sıpa halbuki elektrikli soba yanık oluyordu odada ama yetmiyormuş...

Hayırlısı olsun. Şimdilik çok sakin maşallah. İlerde ne olur bilmiyorum :KK64: Hz Hamza nın ismi diye koyduk. Oğlumu onun zerresine bile benzetse Rabbim şereftir bizim için. İnşallah benzer. Dualarım hep öyle. Rabbim evlatlarımızı isimleriyle müsemma etsin inşallah ❤️ eşim hariç ben ve oğullarım Aslan burcuyuz. Ev Aslan yuvası mübarek :110:
3 sene sonra bir tane daha yapacam nasipse. Beeeelki kız olur :KK23:
Insallah benzer canim rabbim hayirlisini versin insallah erkek olsaydi bizimde iaim hamzaydi :) benimde cok hosuma gider.cok guclu bi isim.

M makosen34 canım fön makinesi genelde bebeleri sakinleştiriyor. Seninki o yüzden susmuş olmasın??

Benim kızım ağlarken ne mümkün onu susturabilen bişey :D ama işe yaramasına çok sevindim suda sesi çıkmayan bebe giyinirken ortalığı ayağa kaldırıyordu bana üşüdüğünden yapıyormuş gibi geldi çünkü havalr serinlediğimden beri yapmaya başladı önce yoktu ağlaması canım.

Insallah benzer canim rabbim hayirlisini versin insallah erkek olsaydi bizimde iaim hamzaydi :) benimde cok hosuma gider.cok guclu bi isim.
Daha çocuk ortada yokken ismi hazırdı bizde :KK48: önce ismi bulup sonra çocuğu yapmış gibi olduk :KK70:
Kız olursa ismi hazır da..hayırlısı tabi :oops:

Benim kızım ağlarken ne mümkün onu susturabilen bişey :KK70: ama işe yaramasına çok sevindim suda sesi çıkmayan bebe giyinirken ortalığı ayağa kaldırıyordu bana üşüdüğünden yapıyormuş gibi geldi çünkü havalr serinlediğimden beri yapmaya başladı önce yoktu ağlaması canım.
Ben Sudan çıkmam istemiyorum diye ağlıyor o zaman :D bak sen zilloşa ❤️ Artık daha da büyüdü..değişik değişik huylar çıkaracak bundan sonra.. ahhhh ahh!!

Bize verdiği başka.
Kararsızım alıp almamakta.
Dün incir, kayısı, armut, kabak ne bulduysam yedim.
Az önce ıkındı ıkındı, bezde 1 lira büyüklüğünde kaka.
Bu kadarcık şaka gibi ya :)

Kefir aklıma gelmedi çok sağol.
Çocuğa probiyotik kullanacağıma kendim kefir içeyim.

Bizimki 12 gün sonra yaptı, normal kaka formundaydı.
Daha yoğun tabi.

Kaka temizlemeyi unuttum ben sıyıracak biri varsa o benim :)
Giriş var çıkış yok resmen.

Alerjik bir durum olmadıkça ben de pek anlayamıyorum bu durumu.
Probiyotiğide sen al deöek istedim canım. Sütünden yine geçer yararlı bakteriler

Back
X