- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Seni yormak istemiyor demekki annesi :)) buarada canim sizin 12.hafta ataklar basladimi.bizde daha oyle bi belirti yok
Kizlar ise baslayan var mi ben 1.5ay snr baslicam simdiden gozume uyku girmiyor. yar zamanli calisicam annem bakicak ama emin degilim. yari zamanli calisip yari maas alcagima kres yda bakici olayina mi girsem bilemedim. cnku yazdan snr annem muhtemelen bakamayacak dukkana bakiyor cnku smdiden mi arastirip bu yola girsem... of benden cok baskasini sevme ihtimali bnden cok onlari gorecek olmasi smdiden cok uzuyor beni. ilkkerini bile horemeyecegim belki de... kresler kesin cok pahalidir. ama bakici olayindan daha guvenilir gelisim icin daha faydali geliyor.. bilgi tecrube tanidik fiyat vs bilgisi olan paylasor mi acaba...
Dolunay bi tek bize ters tepti demek ki.
Uyumalara doyamadık, mis gibi.
Hmmm bizimde normalde 4 eyluldu ozaman haftaya.dedim acaba bizim hatun buyumek istemiyormu :)) insallah gecer allah sabir versiin canim..Canim bizim 40.hafta 9 eylülde doluyordu ataklarda ona gore hesaplaniyormus o yuzden 12. hafta atagina baslamadik ama 9. hafta atagindayiz bir kac gündür umarim geçer bugün yarın :) sizin 40. hafta hangi tarihte doluyordu
Hmmm bizimde normalde 4 eyluldu ozaman haftaya.dedim acaba bizim hatun buyumek istemiyormu :)) insallah gecer allah sabir versiin canim..
Alttaki canım öyle tek mi yolarlar adamı?Rota aşısı yaptiranlar bu asinin tek doz fiyatı mi 160 lira yoksa iki dozu mu? Yani toplamda 160×2 ve 123×3 mu fiyatları?
Aynen aynen bende valla hem korkuyorum hemde dedigin gibi sonra ne olacak merak ediyorum bakalim neler bekliyor bizi :)) esim tek dozu 160 tl almis canim.canlari sâolsunda.cok yaa bi asinin okadar olmasi.Insallah hissetmeden atlatirsiniz canim buraya yazilanlari gordukce çok korktum ben 12. Hafta atagindan :) ama sonrasinda kazanacaklari ozellikleri hayal etmek super :)
Alttaki canım öyle tek mi yolarlar adamı?
Aynen aynen bende valla hem korkuyorum hemde dedigin gibi sonra ne olacak merak ediyorum bakalim neler bekliyor bizi :)) esim tek dozu 160 tl almis canim.canlari sâolsunda.cok yaa bi asinin okadar olmasi.
Bende duyuncaBen de duyunca sasirdim hepsi 160 sanıyordum :) kuzucuklar iyi olsun da napalim rota virüsü cok kotu yapıyormuş insallah yakalanmazlar
Saatli mi emziriyorsun?Mrb kızlar bebeği süt alerjisi olanlar süt ürünlerini kesti ten sonra kakasinda kan ne zaman gitti bn süt ürünleri kuruyemiş yumurta kestiğim halde kakasinda hala kan oluyo çok üzülüyorum birsey yiyemiorum o ayrı bi üzüntü zaten.bebegimin kakasinda da kan olmasın bn zeytin ekmek yiyim önemli değil ama 8gun oldu keseli hala kan oluyo
Canim hem kilosu hem kendisi sağlıklı olsun tabii ki anne sütü. O kadar saat mama içerse biberona alışıp seni bırakabilir. Elektrikli bir pompa al isyerinde de 2 kere sağ ki sütun üretimi devam etsin.Herkese günaydın. Bizim de bugün 3 aylık kontrolümuz vardı. 61 cm ve 5500 gr (tam net olcemedi aslında bizim kız tartı üzerinde kıpır kıpır olunca bir türlü sabitlenmedi ortalama bir değer aldi)İyi dedi doktorumuz 2910 doğmuştu. Ama bana az gibi geldi .Saat başı memedeyiz.Sütüm de bol birini emerken diğeri akıyor maşallah diyim. Besleyici mi değil acabaAslında kilolu olsun istemiyorum zaten annesi gibi kilo sorunu yaşamasın.
Rotarix yaptırdık bizde.Oğluma da yaptırdığım için biz kendimiz istedik doktordan.
1 ay sonra ise başlıcam.Oğlumdan kalma Manuel süt pompa vardı ama o da süt sağmiyor artık ..Acaba yeni pompa mi alsam yoksa mama mi versem o arada 7 ile 1 arası okulda olucam bilemedim
Canımm çok geçmiş olsunn tıkanmış çıcuk demekki Ayy şoka girmişsindir ondan ağlamamışsındır çok zor bi durum korkunçKendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Doktorun önerisiyle zeytinyağı içiriyoruz.
Biraz fazla mı geldi bir anda mı içirdim bilmiyorum.
Dakikalarca öksürdü, ağladı, kaç defa tıkandı.
Allahtan annem vardı.
Kucağımda ağlarken tıkandı anne korkuyorum dedim aldı hemen.
Soğukkanlıdır annem, onun da panik olduğunu hissedince elim ayağım dolaştı.
Sesi kalmadı Allahım çok ağladı nefes alamadı
Ama bir balgam çıkardı öksüre öksüre, önlüğü doldu.
Sonra rahatladı.
Ay kötü oldum nasıl ağlamadım bilmiyorum.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Kakadan başka muhabbetimiz kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?