2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doğum kontrol hapımı yarım saat unutmuş olsam çılgına dönüp kızıyorum kendime kesinlikle araya mesafe koyun sonra diğerinin psikolojisi bi müddet bozuluyor ve çok zorluk çıkarıyor

Ben hissetmiştim seninkinde benim oğlan gibiydi çünkü .. tatlım kaç gün oldu böyle

Bende 2 gündür onla ağlar oldum dünde vücudum pes etti dedim artık kocam işten geliyor yardım ediyor ama nafile bir tek bende duruyor tek hayalim 1. Yaşına geldiğini görmek bir düzene girmek .. Can'ım ya Allah senin de yardımcın olsun

Evet canım genel anestezi ile oldu benimki.

Benim büyük oğlan ya erken antropoza girdi ya da psikolojisi bozuldu anlattıklarım 2 yaş sendromu diyor zaten haftaya 2 yaşına girecek her gece 12 de yatıyor oda zorla ve saat 3 te kalkıp bağıra Çağıra ağlıyor kardeşini uyandırıyor babası işe bir gram uykusuz gidiyor .. bir salya akıtıyor ki bir de iştahı kesildi diş te çıkaracak galiba bu iki yaş sendromunda neler yaptınız kızlar var mı önerileriniz benim beynim felç olmuş durumda

Canım senin kız da memede uyuyordu değil mi hatta memeden yavaş yavaş ayırdığını söylemiştin o sen miydin. Eğer sensen ben deniyorum sürekli ama beceremiyorum. benimki de dünden beri fenalarda ama 14 haftalık fln. 12. hafta civarında yine bi atak geçirmiştik. öyle ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum.

Kızlar diyetisyen kontrolümden çıktım tam 2 kilo vermişim 82,5 olmuşum. Daha çok yol var önümde ama çok motive etti beni

Ay masallah ya darisi basimiza ben de artk dikkat ediciimm

30 temmuz dogumumuz canm. Olabilir canm bekle bi hafta ne kadr farkediyo su an onlar icinn..

Acaba bebeklerdeki bugünkü huzursuzluğun sebebi dolunay olabilir mi ? tam artık zor zamanlar geçti sakinledi oğlan derken yeniden başlıyor of.

Ben de dusundm aynisini bizimki de bugn cok huzursuzduu...

Cnm aynı şeyi o yaşlarda abimler yeğenimde yaşamışlardı kabus gibiydi diye pedogog çocuklarda O ara gece terörü denilen şey varmış sebepsiz ağlama krizleri diye belki öyle bişeydir doktoruna danış istersen

Acaba bebeklerdeki bugünkü huzursuzluğun sebebi dolunay olabilir mi ? tam artık zor zamanlar geçti sakinledi oğlan derken yeniden başlıyor of.
Brndr onu diyecektim canim benimkini 1 bucuk saattir uyutmaya calisiyorum hala dalamadi. Super ay var bu gece,huzursuz olabilirler etkiliyor cunku,sabaha kadar sabredelim nasilsa gececek bugunkude

selam kızlar okuyamadım geçmişi bizim meme reddi hala daha devam ediyor.. ne uzun bi atakmış bu bitmedi gitti.. bitek geceleri uykulu haliyle ağlamadan emiyor onun haricinde gündüz girmediğim şekil kalmıyor emsin diye. altını açıyorum öyle biraz (max 10 dk) emiyor. öyle olunca da üşüyor, üstünü örtiyim diyorum yine çığlık çığlığa..poff yani..
bugün sağlık ocağındaki hemşirem aradı yarın gel kilosuna bakalım 1 haftada ne kadar almış ona göre bişiler düşünürüz dedi. bu zamanlarda çoğu bebek aynı şeyi yapar salyaları akmaya başlar tükürük bezleri çalışır, dişleri ağrı yapar dolayısıyla anneyle bir savaş haline girer dedi. yarın gidicem bakalım ne olcak.
hem atak haftası hem dolunay let the party begin

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bebelerimize de sağlık sıhhat versin inşallah

Ah ah söylenene göre 3.ayda olurmuş bu atak durumu sonra 6.aya kadar rahatmışız hadi inşallah bakalım. Ama dediğin gibi bu gece de belli dolunay party yaşatacaklar bize ve yarın sabah hepimiz buraya gelip yine uyumadı yine huzursuzluk tavan yazıları bırakacağız

Ayy inşaAllah :) bitsin rahatlayalim

Kız ben bunla uğraşamam heralde annem gibi kendi yediğimden veririm :) ben de Ek gıdaya 6. Aydan sonra baslayacagım. İlk ay sadece anne sütü beemwk iatiyorum nasipse.
Kendi yediğimizden veremezsin çünkü içinde tuz var ve çocukların böbrekleri ilk 1 yıl tuzu süzemiyo sakıncalı ama veren var mı evet bişey oldugunu gördüm mü hayır :) 6. Aydan sonra başlayanlar genelde çocuklar seçici oluyo diyo o Yüzden 4. Aydan sonra ben Çay kaşıgıyla ya da Ağzına sürerek tattırıcamtattırıcam

Bugün benzer seyleri yasıyorum emzik verdim kucağımda sarıldım salladım öyle uyudu

Bugün tekrar emzik dene cnm bugün benimkide huzursuzdu emdi emdi durdu kucağımda emzirme pozisyonuna çevirdim emziği verdim emdi uyudu Şoklardayım

Cnm ya Allah sabır versin keski elden bişey gelse keske yardımımız dokunsa :s inş çabucak geçer bu dönem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…