Doğum kontrol hapımı yarım saat unutmuş olsam çılgına dönüp kızıyorum kendime kesinlikle araya mesafe koyun sonra diğerinin psikolojisi bi müddet bozuluyor ve çok zorluk çıkarıyorEvet tatlım enes bazen böyle bazende cok uslu bi cocuk ya da sürekli uyurcetrina mın küçük sıpaa bambaşkaa Allah katbekat sabır versin enes böle yapınca kendi saçımı başımı yolasım gelio bazen şimdi uzandım yatağa dizlerimden aşağısı sızım sızım sızlıo :/ bn ikinciyi 4sene sınra istiorm Allah nasip ederse pndan önce bi kaza kurşunu olmazsa :)))))
Ben hissetmiştim seninkinde benim oğlan gibiydi çünkü .. tatlım kaç gün oldu böyleNe güzel canm ya enes hiç sevmedi bebek arabasını aldığma pişmanm bi tek slingte uyuyor bu sefer bn uyuyamıorm iş göremiorm :/
cetrina Kuzuu bnm oğlan sennknn yokunda ilerlior doğurduğumdan beri bu kadar uykusuz kalmamıştım sinirlerim alt üst olduu her yolu denedim uyumadı Çok değişik önceden sabaha kadr ıkınırdı amauykı halinde olurduu emzirrfm yatardı bi saat uyurdk sonrs gene kalkardı :/ bu sefer ıkınmıo sıçrıyo direk uyanıo popodan gaz cıkarıo sürekli
Bende 2 gündür onla ağlar oldum dünde vücudum pes etti dedim artık kocam işten geliyor yardım ediyor ama nafileAy sorma valla bugün bütün gün ağladı zor emdi mama verdim zor içti toplasan kucağımda yarım saat uyumuştur koca gün. Dün gece de her saat başı uyandı ki gece uykumuz çok düzenliydi normalde. Bugün kafayı sıyırıyorum sandım pırtlıyo kaka yapıyo gazı da yok gibi. Eşimi aradım bırak işi gel diye ağlayarak. Doğduğundan beri ilk defa bugün hem o ağladı hem ben ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi. Atak mı ne anlamadım ama berbat bişi sürekli huzursuz
Evet canım genel anestezi ile oldu benimki.Cnm benim de agri oluyor arada hatta bazen afedersin tuvalet cikisinda cok ağrıyor idrardan sonra usutuyoruk belki de ondan
Cnm benim belim felaket oldu sezeryandan sonra hatta burda yazmistim bi kez cok kötü bel agrim var diye o kadar agrior ki bebeğimi bile tasıyamıyorum spinalden dolayi benimkisi senin sezeryan nasil olmustu genel anesteziyle mi
Cnm zeynebinde kafasi cok sicak oluyor her zaman
Canım senin kız da memede uyuyordu değil mi hatta memeden yavaş yavaş ayırdığını söylemiştin o sen miydin. Eğer sensen ben deniyorum sürekli ama beceremiyorum. benimki de dünden beri fenalarda ama 14 haftalık fln. 12. hafta civarında yine bi atak geçirmiştik. öyle ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Arkadaslar allah askina rahatlatin brni ya sabah 10 dan beri kizim mememde, toplasaniz 1 saat ara vermisizdir. Wc ye gidemiyorum nerdeyse evi pok goturiyor, sirtim belim koarim iflas etmisdurumda. 12.hafta atak haftasi diyor bitmesini bekliyorum. Mememde surekli uyku halinde ,arada kivraniyor ya cenesi nasil yorulmuyor anlamiyorum:) emzokte ilk gunden beri almiyor halsizlikten bigun dusup bayilcam
Kızlar diyetisyen kontrolümden çıktım tam 2 kilo vermişim 82,5 olmuşum. Daha çok yol var önümde ama çok motive etti beni
En son biraz önce yine yaptı süpürge sesi açtım onunla sakinleştirdim öyle emzirdim . begüm hanım ne zaman doğmuştu bizden bi hafta önce ilerleme oluyor sanırım. bizimki dönmeyi daha tam anlayamadı haftaya bekleyeyim o zaman :)
Acaba bebeklerdeki bugünkü huzursuzluğun sebebi dolunay olabilir mi ? tam artık zor zamanlar geçti sakinledi oğlan derken yeniden başlıyor of.
Cnm aynı şeyi o yaşlarda abimler yeğenimde yaşamışlardı kabus gibiydi diye pedogog çocuklarda O ara gece terörü denilen şey varmış sebepsiz ağlama krizleri diye belki öyle bişeydir doktoruna danış istersenBenim büyük oğlan ya erken antropoza girdi ya da psikolojisi bozuldu anlattıklarım 2 yaş sendromu diyor zaten haftaya 2 yaşına girecek her gece 12 de yatıyor oda zorla ve saat 3 te kalkıp bağıra Çağıra ağlıyor kardeşini uyandırıyor babası işe bir gram uykusuz gidiyor .. bir salya akıtıyor ki bir de iştahı kesildi diş te çıkaracak galiba bu iki yaş sendromunda neler yaptınız kızlar var mı önerileriniz benim beynim felç olmuş durumda
Brndr onu diyecektim canim benimkini 1 bucuk saattir uyutmaya calisiyorum hala dalamadi. Super ay var bu gece,huzursuz olabilirler etkiliyor cunku,sabaha kadar sabredelim nasilsa gececek bugunkudeAcaba bebeklerdeki bugünkü huzursuzluğun sebebi dolunay olabilir mi ? tam artık zor zamanlar geçti sakinledi oğlan derken yeniden başlıyor of.
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bebelerimize de sağlık sıhhat versin inşallahBende 2 gündür onla ağlar oldum dünde vücudum pes etti dedim artık kocam işten geliyor yardım ediyor ama nafilebir tek bende duruyor tek hayalim 1. Yaşına geldiğini görmek bir düzene girmek .. Can'ım ya Allah senin de yardımcın olsun
Ah ah söylenene göre 3.ayda olurmuş bu atak durumu sonra 6.aya kadar rahatmışız hadi inşallah bakalım. Ama dediğin gibi bu gece de belli dolunay party yaşatacaklar bize ve yarın sabah hepimiz buraya gelip yine uyumadı yine huzursuzluk tavan yazıları bırakacağızselam kızlar okuyamadım geçmişi bizim meme reddi hala daha devam ediyor..ne uzun bi atakmış bu bitmedi gitti.. bitek geceleri uykulu haliyle ağlamadan emiyor onun haricinde gündüz girmediğim şekil kalmıyor emsin diye. altını açıyorum öyle biraz (max 10 dk) emiyor. öyle olunca da üşüyor, üstünü örtiyim diyorum yine çığlık çığlığa..poff yani..
bugün sağlık ocağındaki hemşirem aradı yarın gel kilosuna bakalım 1 haftada ne kadar almış ona göre bişiler düşünürüz dedi. bu zamanlarda çoğu bebek aynı şeyi yapar salyaları akmaya başlar tükürük bezleri çalışır, dişleri ağrı yapar dolayısıyla anneyle bir savaş haline girer dedi. yarın gidicem bakalım ne olcak.
hem atak haftası hem dolunay let the party begin
Ayy inşaAllah :) bitsin rahatlayalimAh ah söylenene göre 3.ayda olurmuş bu atak durumu sonra 6.aya kadar rahatmışız hadi inşallah bakalım. Ama dediğin gibi bu gece de belli dolunay party yaşatacaklar bize ve yarın sabah hepimiz buraya gelip yine uyumadı yine huzursuzluk tavan yazıları bırakacağız
Kendi yediğimizden veremezsin çünkü içinde tuz var ve çocukların böbrekleri ilk 1 yıl tuzu süzemiyo sakıncalı ama veren var mı evet bişey oldugunu gördüm mü hayır :) 6. Aydan sonra başlayanlar genelde çocuklar seçici oluyo diyo o Yüzden 4. Aydan sonra ben Çay kaşıgıyla ya da Ağzına sürerek tattırıcamtattırıcamKız ben bunla uğraşamam heralde annem gibi kendi yediğimden veririm :) ben de Ek gıdaya 6. Aydan sonra baslayacagım. İlk ay sadece anne sütü beemwk iatiyorum nasipse.
Bugün benzer seyleri yasıyorum emzik verdim kucağımda sarıldım salladım öyle uyuduBizim oğlan dün geceden beri bi değişik ağlamaya başladı. ağlıyor uykusu var belli emzireyim diyorum bu bir türlü ağlamaktan memeyi alamıyor . başka derdi var desem o da yok sırf uyku. sabahtan beri 4. kısa uykusu bu geçen girdiğimiz ataktan çıkamadık Galiba daha. biraz önce de zor sakinleştirdim. hemen emzirmedim diye trip mi atıyor nedir .
Bugün tekrar emzik dene cnm bugün benimkide huzursuzdu emdi emdi durdu kucağımda emzirme pozisyonuna çevirdim emziği verdim emdi uyudu ŞoklardayımArkadaslar allah askina rahatlatin brni ya sabah 10 dan beri kizim mememde, toplasaniz 1 saat ara vermisizdir. Wc ye gidemiyorum nerdeyse evi pok goturiyor, sirtim belim koarim iflas etmisdurumda. 12.hafta atak haftasi diyor bitmesini bekliyorum. Mememde surekli uyku halinde ,arada kivraniyor ya cenesi nasil yorulmuyor anlamiyorum:) emzokte ilk gunden beri almiyor halsizlikten bigun dusup bayilcam
Cnm ya Allah sabır versin keski elden bişey gelse keske yardımımız dokunsa :s inş çabucak geçer bu dönem senin içinBenim büyük oğlan ya erken antropoza girdi ya da psikolojisi bozuldu anlattıklarım 2 yaş sendromu diyor zaten haftaya 2 yaşına girecek her gece 12 de yatıyor oda zorla ve saat 3 te kalkıp bağıra Çağıra ağlıyor kardeşini uyandırıyor babası işe bir gram uykusuz gidiyor .. bir salya akıtıyor ki bir de iştahı kesildi diş te çıkaracak galiba bu iki yaş sendromunda neler yaptınız kızlar var mı önerileriniz benim beynim felç olmuş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?