2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm memeni ağzının bi kenarından Yavaşça hava aldırarak çekerken ordan emziği tıka ben öyle tutturmayı başardım bu hırslı dönemde anca emzikle durdu boyna emiyo

Cnm memeni ağzının bi kenarından Yavaşça hava aldırarak çekerken ordan emziği tıka ben öyle tutturmayı başardım bu hırslı dönemde anca emzikle durdu boyna emiyo
Neredeyse 3 buçuk aylık aldık hala ümidimi kesmedim emzik kolesyonuna bir yenisini ekledim avent soothie aldım bugün onu da denicem içimde kalmasın dedim emzik alsa süper olur. işe başlayınca bakıcı başka türlü nasıl sakinleştirecek bu sıpayı yarın denicem dediğini çok sağol.

Benim oğlumda huzursuzken memeyi tutmuyo arada biberon veriyodum onda direk damağına Değiyo ve çekiyo ya Dedim acaba memeyle uğraşmak istemediğinden süt getirmeyle uğraşmak istemediğinden mi memeyi vermeye çalıştıkça iyice aglıyo biberonu verdim tuttu 2 çekti kenardan çektim soktum memeyi :) aynı hırsla çekincede sütü buldu zaten böylelikle meme tutmama derdimi çözdüm

Benimki bugün 77 günlük ve bugün kendi isteğiyle tuttu çok hızursuzdu sürekli ağladı emmek istedi uyumadı falan emzirir gibi yan çevirdim kucağımda emzik verdim hiç uğraşmadan ve tuttu inş seninkide tutar gerçekten rahatlıkmış ya memede çünkü fazla emiyo ister istemez Kusuyo bide onla ugrasıyorum

Son cümle super anlatıyor gülünce elifi göbeğimde hoplattim
Bende sağ tarafımı veremiyorum bugün mastit yolu gözükünce hemen sağdım rahatladim diğerini de zoraki veriyorum hala

Boyle bi mesajla karsilstm paylasmak istedm kizlar.

Arada bir birileri eğlenmek istiyor canım ne kadar hızla yayılacağını merak ediyorlar baktım da öyle bir açıklama falan yok. Ama sunu kabul etmeliyiz ki uyurken tüm elektronik eşyaların kapalı olması uyku kalitesini arttiriyor sadece bu gece için değil her zaman kapalı tutmalıyız çok tehlikeli. ama benim esim tam bir bağımlı kulaklığı takip telefondan video acar bide sarja takıyor. Geçen gün üzerine yatmış yanacaktı nerdeyse

goooody canim dolunayın etkisi olabilir gerçekten de bu tarz durumlar bizi Bile etkiliyor kaldıysa bebeler

Kizlar bu ikisini sipariş etmeyi düşünüyorum
Ne dersiniz ?
oyun halısı nisanın vardı , ödünç verdim birisine geri gelmedi maalesef
Bu sandalyeyi daha önce Nisa'da denemedim kaşıkla yedirmeye başlayınca rahat olur gibi geliyor , ayrıca mutfakta işim varken beni izler böylelikle diye düşünüyorum
Aramızda bu sandalyeden kullanan oldumu ?

hayalimsin1 anlamsız ağlamalar var mı sizde de memeyi zor tutturuyorum uyutmak için hala ataktayız biz

Yok gülüm
Olsada kısa sürüyor, benim kız oldum olası akıllıydı şimdiye kadar sadece bir defa atak yaşadık diyebilirim, nevşin hatun atakları takmıyor :) hepsini şutluyor kuzum benim :))) sadece meme olayında şöyle 5 dk emiyor sonra diğeri 3 dk sonra nekadar zorlasamda tutmuyor, kızıyor elleriyle ittiriyor istemiyorum diye . Kendi karar veriyor artık nezaman ve nekadar emeceğine :)
Bazı zamanlardada memelerde yeterli süt olmadığında , yani 3-5 dk emdikten sonra gelmeyince süt ozaman sinirlenip ağlıyor bi kafayı koyup emmiyor,bir geri atıyor kafayı, tekrar bir tutuyor ,tekrar kafayı geriye atıyor sinirleniyor ,işte ozaman mama yapmak zorunda kalıyorum

Bi benimle WhatsApp tan konuşmuyorsun Tulayyy benim neyim eksik?

Benim eşim alıştı yaa. Yine kaka muhabbeti mi diyor?

Hayalimsin inanılmaz ama daha dün eşim dediki Can'ım hayalimsin yazıyor kim dedim kk dan arkadaş aaa dedi gel gel foto attı sanırım bebeğin fotosu :) hepsi aynı ya

Hepsi aynı kumaşmış bunların
Kk da kaka muhabbeti olur ne olucaktı başka aşkıımmmm

Buda böyle çok üzülüyorum sonra ama elimizde değil işte sinirler harap oldu ne uyku ne yemek ne düzen eee bizde haklıyız geçecek tatlım az kaldı az
Evet tatlım bizde insanız sonuçta dimii

Doğum kontrol hapımı yarım saat unutmuş olsam çılgına dönüp kızıyorum kendime kesinlikle araya mesafe koyun sonra diğerinin psikolojisi bi müddet bozuluyor ve çok zorluk çıkarıyor
Evet tatlıö uzmanlar bile dio 4 yıl olcakki anne de bebekte kendini anca toparlıomuşşama bu doğm kontrol hapı hergün kullanılıomş bilmiodm kullancaktm vazgecttim zatn o kadr sık ilişki olmuo onn için bide hergün hap yutmiim dedim

Ben hissetmiştim seninkinde benim oğlan gibiydi çünkü .. tatlım kaç gün oldu böyle
Aynı bebeğim ya gecen cpk kötü oldu 1gece ööe saatlerce ağlamaz ama hep bi mızmız hep bi ağlama bi şekilde susturrm bu atakta prk susturamadm o ayrı
Tatlım 2 yaş sendromu acayip zoor yeğenlermden biliorum tımarhanelik olur insann Allah sabır versinn ablam cocuk her ağladığında dikkatini hemen başka yöne çekerdi öyle ii sonuç alıodu sennle şunu yapalım mı hadi şuraya gidelim ya da bak orda ne var gibi ?? Bide pedagog adem güneşi çok dinlerdi ki öyle çok sakinleşiorm derdi

Canım kullanmıyorum hep düZ zeminde ama basen ayapımda sallarken yastıkta kalıo öyle uyuması için bırakıom ama boynu değil popoya kadar yastıkta oluo vucudu gene de şüphe içinde kalıorm

Bundan değilde chicconn ev tipi ana kucağı var bende onda kullanıorm iyi oyalıoem bazen yemek yerken yaparkwn yemek masamn üzerinede oyuyorm beni izlio dediğin gibi

Ben kullanmıyorum canım. Reflu yastığı var ama komple yastık üstüne yatıyor eğimli.
Al bence güzelmiş ikisi de.

Neva hanımın toplu s.cma töreninden sevgiler efendim. Dün az az yapınca suphelenmistim zaten.
Sen gece 4 gibi dolunay eşliğinde hepsini salmaya karar ver pacamizdan aktı sağolsun. Gece kırmızı alarm verdik. Temizlendi emdi şimdi uykuyla savaşıyor. Bu ne arkadaş dolunayda çektiğimiz kurt bebe mi yaptık anlamadım ki.

Hey maşallah benim kız 8. günde yaptığında bile hic bir tarafından taşmadı :) benim kız içerde napiyor kakalari anlamadım

Canim bizim hiriltilarimiz cok ve ben doktora sormusyum yasyik kullanalimmi diye.oda belinden itibaren yukselterek 45 derecelik aciyla kullanabilirsin demisti.bende simdi tam yastik deglde hafiften yukselterek yatriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…