2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm ya Allah sabır versin keski elden bişey gelse keske yardımımız dokunsa :s inş çabucak geçer bu dönem senin için
Çok saol Can'ım arkadaşım bu güzel duan yeter

Yaptım tatlım yapıyorumda ama bu defa da beraber yaptığımız herseyde ağlıyor mesela Lego yapıyoruz cinnet geçirip hepsini kafama atıp ağlıyor ..dışarı çıkarıyorum yerleri yalıyor sağa sola deli dana gibi koşuyor etrafına zarar veriyor ona biraz kızsam gelip var gücüyle elleriyle ağzımı kapatıyor yani bana kızma
Doktor 24 üne verdi randevuyu gidecez bakalım belki bir yöntem önerirler kafama görede bir şey yapmak istemiyorum çünkü bende çok geriliyorum ayyy birde tipini görsen bu çocuk o canavar demezsin

Cnm ya Allah kolaylık versin. Buyuse de rahat etsek demeyelim bence bunları duyduktan sonra hiç bitmeyecegini anladım uykusuz gecelerin :)
Aynen Can'ım bebekken yine al kucağına eee şimdi iki yaşında olunca deli dana gibi oluyorlar zaptedemiyorsun oğlumdan dayak bile yiyorum ben baba evinde yemedim bu dayağı

Ayyyy ben o kalpleri alır taaaaaaaa ciğerimin köşesine koyarım nasılsın sevda sultanım nasıl
Sevdayı da dolunay çarptı galiba teyzesi. Televizyon izliyordu kapatınca çok sinirlendi tekrar açtım tvye baka baka uyudu emmiyor saat 10 dan beri nutella istiyor galiba

Aynen Can'ım bebekken yine al kucağına eee şimdi iki yaşında olunca deli dana gibi oluyorlar zaptedemiyorsun oğlumdan dayak bile yiyorum ben baba evinde yemedim bu dayağı
Abovvv bacak kadan boyuyla yaptığı işlere bak sen hele. Kreşe başlasaydı da rahata erseydin.

Canım zeytinyağı çok çabuk boğar çocuğu öamasına ya da sütüne karıştırıp verirsen iyi olur.

Cok gecmis olsun canim

kahvetelvesi cnm çok geçmiş olsun şükür iyiymiş kuzucuk :)

@gul_sek bence de cnm çokta çabuk acıkıyor hemen sindiriyor herhalde :) gece 2 saatte bir ayaktayız

kahvetelvesi geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun çok şükür annen yanındaymış

kahvetelvesi çok geçmiş olsun umarım şuan herşey yolundadır

Çok sağolun kızlar.
Sanırım balgamı sökülünce rahat şimdi.
Allah korusun hepimizinkini.

En iyisini yapmissin cnm ya ben belden uyusma yaptim ama bin pismanim gerci benimki narkoz fobisinden oyle oldu
canım benimki ani bir karardı ama memnun kaldım normal doğum yapmak istemiştim hep bebeğimi ilk ben görmek istediğim için ama böyle de ilk gördüm sayılır aklım başıma gelir gelmez yanımdaydı zaten. Gözümü kapadım açtım bebek kucağımda, ameliyatta ne yapıyorlar merak etmiyor değilim aslında :)

Okulda sagabilirmiyim bilmiyorum .Gece falan sağip bırakırım belki.O zaman almışken çift taraflı alayım bende.Kaç dk sürüyor sağması.

Okulda sagabilirmiyim bilmiyorum .Gece falan sağip bırakırım belki.O zaman almışken çift taraflı alayım bende.Kaç dk sürüyor sağması.
20 dk kadar sağıyorum ben canım en fazla yarım saat. Sağacak yer sıkıntısı bende de var üniversitede çalışıyorum. Boş kullanılmayan bir oda bulmam lazım anahtarını almam lazım süt sağmak için yoksa odada 4 kişiyiz erkek arkadaşlar var öğrenciler sürekli girip çıkıyor. Bi emzirme odası yapmak zorunlu olsa keşke kadın çalışan olan yerlerde çok büyük eksiklik.

Cetrina sen yazınca bir anda o günler aklıma geldi yaOğlumda o yaşlardayKen üzerini giydirirKen yada ayakkabısını öyle bir osmanlı tokadı atardı ki gözümden yaş gelirdi o sinirle vurmamak için dudağımı ısırırdim Oğlumdan başka kimseden tokat yemosligim de olmayınca ağırıma bile giderdi o tokat Eline ne geçerse fırlatırDi. Bir terlik atardı tam isabet kafadanBir de deli kuvveti var sanki cocuklarda
Ay çok şükür geçti o günler .Arada bir kıskançlıktan garip davranıyor da sonra abiligine yediremiyor kendine geliyor.5 yasa kadar sabir

Böyle durumlarda bebeği boynundan destekleyerek ters çevirin ve sırtına elinizin ayasıyla vurunuz.
geçmiş olsun.

Merhaba kızlar sabah oğlumu krese bıraktım. Sonra bir buçuk saat sonra isim çıktı markete giderken birde ne göreyim arabanın camını patlatmislar YİNE! !! daha 10 gün önce servisten çıktı ,15 gün önce ön yan cami patlatmislardi.
O zaman arıyorum eşime ulaşamıyorum, Polis karakol servis 2 çocukla ugrasmistim. Görünce başım dönmeye başladı hava soğuk nasıl gidicem vs çok sukur bu defa izni halledebildi de eşim bıraktı servise arabayı.

Bende gece sagıyorum.
Sabah sagıyorum
Öğlen emzirmeye geliyorum yine sağıyorum.
Bu pazar stok yapacağım inş.

Aynen ben de düşünüp duruyorum da laboratuvar falan var ama perdesi yok galiba.Bir de müdürler erkek denmiyor ki süt sagcam falan Teneffüste 10 dk sınıftan çıkıp 3 kat inene kadar vakit geciyor.Derse geç kalsan lafı olur.Saat bası emen çocuk 6 saat emmezse o memeler nasıl taşınır Aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…