Yaaaa :)) yerim ben seni :)
Çok saol Can'ım arkadaşım bu güzel duan yeterCnm ya Allah sabır versin keski elden bişey gelse keske yardımımız dokunsa :s inş çabucak geçer bu dönem senin için
Yaptım tatlım yapıyorumda ama bu defa da beraber yaptığımız herseyde ağlıyor mesela Lego yapıyoruz cinnet geçirip hepsini kafama atıp ağlıyor ..dışarı çıkarıyorum yerleri yalıyor sağa sola deli dana gibi koşuyor etrafına zarar veriyor ona biraz kızsam gelip var gücüyle elleriyle ağzımı kapatıyor yani bana kızmaEvet tatlım bizde insanız sonuçta dimii
Evet tatlıö uzmanlar bile dio 4 yıl olcakki anne de bebekte kendini anca toparlıomuşşama bu doğm kontrol hapı hergün kullanılıomş bilmiodm kullancaktm vazgecttim zatn o kadr sık ilişki olmuo onn için bide hergün hap yutmiim dedim
Aynı bebeğim ya gecen cpk kötü oldu 1gece ööe saatlerce ağlamaz ama hep bi mızmız hep bi ağlama bi şekilde susturrm bu atakta prk susturamadm o ayrı
Tatlım 2 yaş sendromu acayip zoor yeğenlermden biliorum tımarhanelik olur insann Allah sabır versinn ablam cocuk her ağladığında dikkatini hemen başka yöne çekerdi öyle ii sonuç alıodu sennle şunu yapalım mı hadi şuraya gidelim ya da bak orda ne var gibi ?? Bide pedagog adem güneşi çok dinlerdi ki öyle çok sakinleşiorm derdi
Ayyyy ben o kalpleri alır taaaaaaaa ciğerimin köşesine koyarımYaaaa :)) yerim ben seni :)
Benim gülücüklerim kayboldu gülücük koyamıyorum iletilerime ama burda bisürü kalp var taam mı :)
Aynen Can'ım bebekken yine al kucağına eee şimdi iki yaşında olunca deli dana gibi oluyorlar zaptedemiyorsun oğlumdan dayak bile yiyorum ben baba evinde yemedim bu dayağıCnm ya Allah kolaylık versin. Buyuse de rahat etsek demeyelim bence bunları duyduktan sonra hiç bitmeyecegini anladım uykusuz gecelerin :)
Sevdayı da dolunay çarptı galiba teyzesi. Televizyon izliyordu kapatınca çok sinirlendi tekrar açtım tvye baka baka uyudu emmiyor saat 10 dan beri nutella istiyor galibaAyyyy ben o kalpleri alır taaaaaaaa ciğerimin köşesine koyarımnasılsın sevda sultanım nasıl
Abovvv bacak kadan boyuyla yaptığı işlere bak sen hele. Kreşe başlasaydı da rahata erseydin.Aynen Can'ım bebekken yine al kucağına eee şimdi iki yaşında olunca deli dana gibi oluyorlar zaptedemiyorsun oğlumdan dayak bile yiyorum ben baba evinde yemedim bu dayağı
En iyisini yapmissin cnm ya ben belden uyusma yaptim ama bin pismanim gerci benimki narkoz fobisinden oyle olduEvet canım genel anestezi ile oldu benimki.
Canım zeytinyağı çok çabuk boğar çocuğu öamasına ya da sütüne karıştırıp verirsen iyi olur.
O bikerede bana emzirirken oldu annemler burdaydi. Cocuk boguldu resmen genzine kacti heralde sirtina vur ters cevir hemen oyle bir anda. Biraz sert vurucan ama. Esimde korkmustu Mehmet Ali diye bagiriyodu baya nefessiz kaldi ama benimki. Babam kalbini filan tutuyodu en son gordugumde cok sukur ters cevirip sirtina vurunca kendine geldi
Ben geceleri kapatiyorm telefonu canm bence de kapatmak lzm. Yazik bi de bebegimizle ayni odada yatiyoruz zaten kesin kapatmalii.. Allah korusun. Ay kotu olms canm ya esin de dikkat etmelii..
Ben bu tarz bi anakucaginkullaniyorm canm. Nereye gitsem benmle geziyo yanimda bidik :) pek uyumadigi icn yanimda oturuyo iste muhabbet falan oyle :))
Oyy buyuk gecms olsn canm benm. Ne korkmussundur amaa oyyy... Allah korusunn.
Cok gecmis olsun canim
Ohh Yarasın kuzucuga. Elifte zor daldı gece ama tam uyudu. Dolunay bana uykusuzluk yaptı galiba. En son saat kaçtı hatırlamıyorum.
Seninki "boşuna mi yiyip içiyorum ne çıkar cam, sindiririm hepsini" diyor sanki :) saka bi yana Allah kolaylık versin hepsi rahat rahat yapsın inşallah.
Sağlıklıysa kiloyu takma hem öyle çok da zayıf değil maşallah. Sütün de varken mama niye diyecektim bende ama zaten sende yazmışsın :)
Geçmiş olsunneyseki annende yanindaymis. inşallah tekrarlamaz. O an soka girmiş olabilirsin
kahvetelvesi cnm çok geçmiş olsun şükür iyiymiş kuzucuk :)
@gul_sek bence de cnm çokta çabuk acıkıyor hemen sindiriyor herhalde :) gece 2 saatte bir ayaktayız
kahvetelvesi geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun çok şükür annen yanındaymış
kahvetelvesi çok geçmiş olsun umarım şuan herşey yolundadır
Tatlim zeynep nasil oldu bittimi igneleriEn iyisini yapmissin cnm ya ben belden uyusma yaptim ama bin pismanim gerci benimki narkoz fobisinden oyle oldu
Yok canım belli bi saatiim yok ama öyle sık da emzirmiorumSaatli mi emziriyorsun?
Canim gecmis olsun.doktor balgami icinmi zeytin yagi icir demistiÇok sağolun kızlar.
Sanırım balgamı sökülünce rahat şimdi.
Allah korusun hepimizinkini.
canım benimki ani bir karardı ama memnun kaldım normal doğum yapmak istemiştim hep bebeğimi ilk ben görmek istediğim için ama böyle de ilk gördüm sayılır aklım başıma gelir gelmez yanımdaydı zaten. Gözümü kapadım açtım bebek kucağımda, ameliyatta ne yapıyorlar merak etmiyor değilim aslında :)En iyisini yapmissin cnm ya ben belden uyusma yaptim ama bin pismanim gerci benimki narkoz fobisinden oyle oldu
Okulda sagabilirmiyim bilmiyorum .Gece falan sağip bırakırım belki.O zaman almışken çift taraflı alayım bende.Kaç dk sürüyor sağması.Bende avent elektrikli var memnunum. Yalnız 1 tek taraflı almıştım. Şimdi düşünüyorum da aynı anda iki memeyi sağabileceğim bir şey olsaydı iş yerinde çok rahat olurdu. Çok vakit kaybı olursa idareten bir pompa daha alabilirim.
20 dk kadar sağıyorum ben canım en fazla yarım saat. Sağacak yer sıkıntısı bende de var üniversitede çalışıyorum. Boş kullanılmayan bir oda bulmam lazım anahtarını almam lazım süt sağmak için yoksa odada 4 kişiyiz erkek arkadaşlar var öğrenciler sürekli girip çıkıyor. Bi emzirme odası yapmak zorunlu olsa keşke kadın çalışan olan yerlerde çok büyük eksiklik.Okulda sagabilirmiyim bilmiyorum .Gece falan sağip bırakırım belki.O zaman almışken çift taraflı alayım bende.Kaç dk sürüyor sağması.
Cetrina sen yazınca bir anda o günler aklıma geldi yaAynen Can'ım bebekken yine al kucağına eee şimdi iki yaşında olunca deli dana gibi oluyorlar zaptedemiyorsun oğlumdan dayak bile yiyorum ben baba evinde yemedim bu dayağı
Kendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Doktorun önerisiyle zeytinyağı içiriyoruz.
Biraz fazla mı geldi bir anda mı içirdim bilmiyorum.
Dakikalarca öksürdü, ağladı, kaç defa tıkandı.
Allahtan annem vardı.
Kucağımda ağlarken tıkandı anne korkuyorum dedim aldı hemen.
Soğukkanlıdır annem, onun da panik olduğunu hissedince elim ayağım dolaştı.
Sesi kalmadı Allahım çok ağladı nefes alamadı
Ama bir balgam çıkardı öksüre öksüre, önlüğü doldu.
Sonra rahatladı.
Ay kötü oldum nasıl ağlamadım bilmiyorum.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Kakadan başka muhabbetimiz kalmadı...
20 dk kadar sağıyorum ben canım en fazla yarım saat. Sağacak yer sıkıntısı bende de var üniversitede çalışıyorum. Boş kullanılmayan bir oda bulmam lazım anahtarını almam lazım süt sağmak için yoksa odada 4 kişiyiz erkek arkadaşlar var öğrenciler sürekli girip çıkıyor. Bi emzirme odası yapmak zorunlu olsa keşke kadın çalışan olan yerlerde çok büyük eksiklik.
Aynen ben de düşünüp duruyorum da laboratuvar falan var ama perdesi yok galiba.Bir de müdürler erkek denmiyor ki süt sagcam falan20 dk kadar sağıyorum ben canım en fazla yarım saat. Sağacak yer sıkıntısı bende de var üniversitede çalışıyorum. Boş kullanılmayan bir oda bulmam lazım anahtarını almam lazım süt sağmak için yoksa odada 4 kişiyiz erkek arkadaşlar var öğrenciler sürekli girip çıkıyor. Bi emzirme odası yapmak zorunlu olsa keşke kadın çalışan olan yerlerde çok büyük eksiklik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?