2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canımm çok geçmiş olsunn tıkanmış çıcuk demekki Ayy şoka girmişsindir ondan ağlamamışsındır çok zor bi durum korkunç
Sağol canım.
Gözümün önünden gitmiyor annemin kucağında ağlamaktan küçülmüş gözleriyle gözümün içine içine baktı sanki yalvarır gibi.
10, belki 15 dakika sürdü bitti.
Allahım yavrusu acılar içinde kıvrananlar napıyor, nasıl dayanıyor...

Amin.
Hiçbirine hiçbir şey olmasın.
Allah korusun onları...
Nasıl düştü seninki, yüksekten mi?

Canim hem kilosu hem kendisi sağlıklı olsun tabii ki anne sütü. O kadar saat mama içerse biberona alışıp seni bırakabilir. Elektrikli bir pompa al isyerinde de 2 kere sağ ki sütun üretimi devam etsin.
Aslında şu ana kadar mama içmedi niye mama vereyim ki.Pompa paralı da mama bedava sankiBazen insan doğruyu biliyor da illa birilerinden de duymak istiyor sankiElektrikli avent mi oneriyorsunuz

Canım kullanmıyorum hep düZ zeminde ama basen ayapımda sallarken yastıkta kalıo öyle uyuması için bırakıom ama boynu değil popoya kadar yastıkta oluo vucudu gene de şüphe içinde kalıorm

Bundan değilde chicconn ev tipi ana kucağı var bende onda kullanıorm iyi oyalıoem bazen yemek yerken yaparkwn yemek masamn üzerinede oyuyorm beni izlio dediğin gibi

Ben kullanmıyorum canım. Reflu yastığı var ama komple yastık üstüne yatıyor eğimli.

Al bence güzelmiş ikisi de.

Canim bizim hiriltilarimiz cok ve ben doktora sormusyum yasyik kullanalimmi diye.oda belinden itibaren yukselterek 45 derecelik aciyla kullanabilirsin demisti.bende simdi tam yastik deglde hafiften yukselterek yatriyorum.

Eğer kullanacaksakta Sanırım reflü yastığı gibi eğilimli olucak komple belinide alacak
Diğeri resimdede gösterdiği gibi bel için zararlı.
Burda 1-2 yaşa kadar ebeler önermiyor yastık

Kızlar goqce bu ana kucağı dediğiniz nasıl bişi resim atabilirmisin? Tr de isimlerinden çıkaramıyorumda :))

Çok çok geçmiş olsun canım
Allah bidaha yaşatmasın inş
Bütün melekleri korusun

Canım zeytinyağı çok çabuk boğar çocuğu öamasına ya da sütüne karıştırıp verirsen iyi olur.

O bikerede bana emzirirken oldu annemler burdaydi. Cocuk boguldu resmen genzine kacti heralde sirtina vur ters cevir hemen oyle bir anda. Biraz sert vurucan ama. Esimde korkmustu Mehmet Ali diye bagiriyodu baya nefessiz kaldi ama benimki. Babam kalbini filan tutuyodu en son gordugumde cok sukur ters cevirip sirtina vurunca kendine geldi

Ben geceleri kapatiyorm telefonu canm bence de kapatmak lzm. Yazik bi de bebegimizle ayni odada yatiyoruz zaten kesin kapatmalii.. Allah korusun. Ay kotu olms canm ya esin de dikkat etmelii..

Ben bu tarz bi anakucaginkullaniyorm canm. Nereye gitsem benmle geziyo yanimda bidik :) pek uyumadigi icn yanimda oturuyo iste muhabbet falan oyle :))

Oyy buyuk gecms olsn canm benm. Ne korkmussundur amaa oyyy... Allah korusunn.

Cok gecmis olsun canim

Dolunay bi tek bize ters tepti demek ki.

Uyumalara doyamadık, mis gibi.

Ohh Yarasın kuzucuga. Elifte zor daldı gece ama tam uyudu. Dolunay bana uykusuzluk yaptı galiba. En son saat kaçtı hatırlamıyorum.

Hey maşallah benim kız 8. günde yaptığında bile hic bir tarafından taşmadı :) benim kız içerde napiyor kakalari anlamadım
Seninki "boşuna mi yiyip içiyorum ne çıkar cam, sindiririm hepsini" diyor sanki :) saka bi yana Allah kolaylık versin hepsi rahat rahat yapsın inşallah.

Sağlıklıysa kiloyu takma hem öyle çok da zayıf değil maşallah. Sütün de varken mama niye diyecektim bende ama zaten sende yazmışsın :)

Geçmiş olsun neyseki annende yanindaymis. inşallah tekrarlamaz. O an soka girmiş olabilirsin

Merhaba canımm :)

Biz 3 yıllık evliyiz. Çok güzel bir fikir verdin bana, adama sararsam buraya razı olur deneyeceğim bunu Ayy be hallere düştüm /(

Aslında şu ana kadar mama içmedi niye mama vereyim ki.Pompa paralı da mama bedava sankiBazen insan doğruyu biliyor da illa birilerinden de duymak istiyor sankiElektrikli avent mi oneriyorsunuz
Bende avent elektrikli var memnunum. Yalnız 1 tek taraflı almıştım. Şimdi düşünüyorum da aynı anda iki memeyi sağabileceğim bir şey olsaydı iş yerinde çok rahat olurdu. Çok vakit kaybı olursa idareten bir pompa daha alabilirim.

Çok iyi yapmışsın. Yanlarındayken kıymey bilmiyorlar. Siz yokken buz gibi eve girip çıkınca anlar değetinizi. Ailesini at demiyorsun zaten denge istiyorsun inşallah her şey kısa zamanda yoluna girer canım

Danışacam tatlım ayın 24 üne randevu verdiler iki yaşı tam doldursun getir dedi..kime sorsam 2. Yaştan bayağı çekmiş teşekkür ederm ilgin için

Danışacam tatlım ayın 24 üne randevu verdiler iki yaşı tam doldursun getir dedi..kime sorsam 2. Yaştan bayağı çekmiş teşekkür ederm ilgin için

Cnm ya Allah kolaylık versin. Buyuse de rahat etsek demeyelim bence bunları duyduktan sonra hiç bitmeyecegini anladım uykusuz gecelerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…