Sağol canım.Canımm çok geçmiş olsunn tıkanmış çıcuk demekki Ayy şoka girmişsindir ondan ağlamamışsındır çok zor bi durum korkunç
Amin.O şok nasıl bir durumsa ben oğlanı düşürdüğümüzde o kadar sakindimki sanki çocuk değildi düşen sonra eve geldik kardeşimle gözgöze gelince bir ağlama bir titreme tuttu günlerce aklıma geldilce ağladım yavruna bişey olunca sakin kalıyorsun ama şoku atlatman uzun sürüyor geçmiş olsun allah düşmanıma yaşatmasın
Aslında şu ana kadar mama içmedi niye mama vereyim ki.Pompa paralı da mama bedava sankiCanim hem kilosu hem kendisi sağlıklı olsun tabii ki anne sütü. O kadar saat mama içerse biberona alışıp seni bırakabilir. Elektrikli bir pompa al isyerinde de 2 kere sağ ki sütun üretimi devam etsin.
Canım kullanmıyorum hep düZ zeminde ama basen ayapımda sallarken yastıkta kalıo öyle uyuması için bırakıom ama boynu değil popoya kadar yastıkta oluo vucudu gene de şüphe içinde kalıorm
Bundan değilde chicconn ev tipi ana kucağı var bende onda kullanıorm iyi oyalıoem bazen yemek yerken yaparkwn yemek masamn üzerinede oyuyorm beni izlio dediğin gibi
Ben kullanmıyorum canım. Reflu yastığı var ama komple yastık üstüne yatıyor eğimli.
Al bence güzelmiş ikisi de.
Canim bizim hiriltilarimiz cok ve ben doktora sormusyum yasyik kullanalimmi diye.oda belinden itibaren yukselterek 45 derecelik aciyla kullanabilirsin demisti.bende simdi tam yastik deglde hafiften yukselterek yatriyorum.
Sağol canım.
Gözümün önünden gitmiyor annemin kucağında ağlamaktan küçülmüş gözleriyle gözümün içine içine baktı sanki yalvarır gibi.
10, belki 15 dakika sürdü bitti.
Allahım yavrusu acılar içinde kıvrananlar napıyor, nasıl dayanıyor...
Amin.
Hiçbirine hiçbir şey olmasın.
Allah korusun onları...
Nasıl düştü seninki, yüksekten mi?
Canım zeytinyağı çok çabuk boğar çocuğu öamasına ya da sütüne karıştırıp verirsen iyi olur.Kendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Doktorun önerisiyle zeytinyağı içiriyoruz.
Biraz fazla mı geldi bir anda mı içirdim bilmiyorum.
Dakikalarca öksürdü, ağladı, kaç defa tıkandı.
Allahtan annem vardı.
Kucağımda ağlarken tıkandı anne korkuyorum dedim aldı hemen.
Soğukkanlıdır annem, onun da panik olduğunu hissedince elim ayağım dolaştı.
Sesi kalmadı Allahım çok ağladı nefes alamadı
Ama bir balgam çıkardı öksüre öksüre, önlüğü doldu.
Sonra rahatladı.
Ay kötü oldum nasıl ağlamadım bilmiyorum.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Kakadan başka muhabbetimiz kalmadı...
O bikerede bana emzirirken oldu annemler burdaydi. Cocuk boguldu resmen genzine kacti heralde sirtina vur ters cevir hemen oyle bir anda. Biraz sert vurucan ama. Esimde korkmustu Mehmet Ali diye bagiriyodu baya nefessiz kaldi ama benimki. Babam kalbini filan tutuyodu en son gordugumde cok sukur ters cevirip sirtina vurunca kendine geldiKendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Allahtan annem vardı.
Sonra rahatladı.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Son cümle super anlatıyor gülünce elifi göbeğimde hoplattim
Bende sağ tarafımı veremiyorum bugün mastit yolu gözükünce hemen sağdım rahatladim diğerini de zoraki veriyorum hala
Arada bir birileri eğlenmek istiyor canım ne kadar hızla yayılacağını merak ediyorlarbaktım da öyle bir açıklama falan yok. Ama sunu kabul etmeliyiz ki uyurken tüm elektronik eşyaların kapalı olması uyku kalitesini arttiriyor sadece bu gece için değil her zaman kapalı tutmalıyız çok tehlikeli. ama benim esim tam bir bağımlı kulaklığı takip telefondan video acar bide sarja takıyor. Geçen gün üzerine yatmış yanacaktı nerdeyse
goooody canim dolunayın etkisi olabilir gerçekten de bu tarz durumlar bizi Bile etkiliyor kaldıysa bebeler
Eki Görüntüle 1911668 Eki Görüntüle 1911667
Kizlar bu ikisini sipariş etmeyi düşünüyorum
Ne dersiniz ?
oyun halısı nisanın vardı , ödünç verdim birisine geri gelmedi maalesef
Bu sandalyeyi daha önce Nisa'da denemedim kaşıkla yedirmeye başlayınca rahat olur gibi geliyor , ayrıca mutfakta işim varken beni izler böylelikle diye düşünüyorum
Aramızda bu sandalyeden kullanan oldumu ?
Kendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Allahtan annem vardı.
Sonra rahatladı.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Cok gecmis olsun canimKendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Allahtan annem vardı.
Sonra rahatladı.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Dolunay bi tek bize ters tepti demek ki.
Uyumalara doyamadık, mis gibi.
Seninki "boşuna mi yiyip içiyorum ne çıkar cam, sindiririm hepsini" diyor sanki :) saka bi yana Allah kolaylık versin hepsi rahat rahat yapsın inşallah.Hey maşallah benim kız 8. günde yaptığında bile hic bir tarafından taşmadı :) benim kız içerde napiyor kakalari anlamadım
Herkese günaydın. Bizim de bugün 3 aylık kontrolümuz vardı. 61 cm ve 5500 gr (tam net olcemedi aslında bizim kız tartı üzerinde kıpır kıpır olunca bir türlü sabitlenmedi ortalama bir değer aldi)İyi dedi doktorumuz 2910 doğmuştu. Ama bana az gibi geldi .Saat başı memedeyiz.Sütüm de bol birini emerken diğeri akıyor maşallah diyim. Besleyici mi değil acabaAslında kilolu olsun istemiyorum zaten annesi gibi kilo sorunu yaşamasın.
Rotarix yaptırdık bizde.Oğluma da yaptırdığım için biz kendimiz istedik doktordan.
1 ay sonra ise başlıcam.Oğlumdan kalma Manuel süt pompa vardı ama o da süt sağmiyor artık ..Acaba yeni pompa mi alsam yoksa mama mi versem o arada 7 ile 1 arası okulda olucam bilemedim
Kendime gelemedim Allahım çok kötüydü.
Allahtan annem vardı.
Sonra rahatladı.
Kaka derdine Allahım.
Bi çözseydik.
Merhaba canımm :)Gunaydin kizlar,MinikPiranha geri gelmene cok sevindim tatlim,bu kocalar kafalarinda nasil sekillendiriyorlarsa bu tur seyleri bilemiyorum,alt tarafi kadinlar kulubu yani,yeniden koca bulmaya calistigimiz yok,bizimkide en baslarda takardi boyle seyleri,simdi vizzzzx ben siyluyorum boyle diyor soyle diyor,bulusuyoruz falan. Ooo ne guzel sohbet et acil tabi diyor. Ona bulasmiyorum artik diye. 5. Yilda boyle olduk. Siz kac yillik evlisiniz
Bende avent elektrikli var memnunum. Yalnız 1 tek taraflı almıştım. Şimdi düşünüyorum da aynı anda iki memeyi sağabileceğim bir şey olsaydı iş yerinde çok rahat olurdu. Çok vakit kaybı olursa idareten bir pompa daha alabilirim.Aslında şu ana kadar mama içmedi niye mama vereyim ki.Pompa paralı da mama bedava sankiBazen insan doğruyu biliyor da illa birilerinden de duymak istiyor sanki Elektrikli avent mi oneriyorsunuz
:-*Ay Kıyamam sana tatlım kıskanç erkek zordur valla. Neyse sen yine de dikkat et te kavga etmeyin canım benim
Çok iyi yapmışsın. Yanlarındayken kıymey bilmiyorlar. Siz yokken buz gibi eve girip çıkınca anlar değetinizi. Ailesini at demiyorsun zaten denge istiyorsun inşallah her şey kısa zamanda yoluna girer canımEvet canm ne yazikki sorun yasiyoruz esimle ama su an ailemin yaninda iyiym kizimla sukur. Hayirlisi olsn diye biraktik oyle...
Evet ya gece kalkmalar azaldi cok sukurr.. Bizimki de 1-2 kere kalkar oldu masallah.
Oh ne iyi olms sizin icin ama yasadiginz olay korkunc vallahi Allah korumuss.
Oyyy :))) yaramaz kiz senii...
Danışacam tatlım ayın 24 üne randevu verdiler iki yaşı tam doldursun getir dedi..kime sorsam 2. Yaştan bayağı çekmiş teşekkür ederm ilgin içinCnm aynı şeyi o yaşlarda abimler yeğenimde yaşamışlardı kabus gibiydi diye pedogog çocuklarda O ara gece terörü denilen şey varmış sebepsiz ağlama krizleri diye belki öyle bişeydir doktoruna danış istersen
Hoşbulduk hoşbuldukk teyteyy :))Can can hoşgeldin ya çok mutlu oldum seni burda görünce
Danışacam tatlım ayın 24 üne randevu verdiler iki yaşı tam doldursun getir dedi..kime sorsam 2. Yaştan bayağı çekmiş teşekkür ederm ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?