çalışmaya başladınız mı? nasıl oldu alışması kolay oldu mu daha 2 buçuk ay sonra başlayacağım ben işe ama şimdiden telaşı var.Bende gece sagıyorum.
Sabah sagıyorum
Öğlen emzirmeye geliyorum yine sağıyorum.
Bu pazar stok yapacağım inş.
Benimde basıma gelmişti gündüz vakti herkesin ortasında patlatmış camı tel vardı Alıp kaçmış tele acımadım basıma açtığı işe kızdım masraf yaniMerhaba kızlar sabah oğlumu krese bıraktım. Sonra bir buçuk saat sonra isim çıktı markete giderken birde ne göreyim arabanın camını patlatmislar YİNE! !! daha 10 gün önce servisten çıktı ,15 gün önce ön yan cami patlatmislardi.
O zaman arıyorum eşime ulaşamıyorum, Polis karakol servis 2 çocukla ugrasmistim. Görünce başım dönmeye başladı hava soğuk nasıl gidicem vs çok sukur bu defa izni halledebildi de eşim bıraktı servise arabayı.
çok geçmiş olsun canım ya kim yapıyor bunu üst üste biri kasıtlı yapıyor olamaz değil mi?Merhaba kızlar sabah oğlumu krese bıraktım. Sonra bir buçuk saat sonra isim çıktı markete giderken birde ne göreyim arabanın camını patlatmislar YİNE! !! daha 10 gün önce servisten çıktı ,15 gün önce ön yan cami patlatmislardi.
O zaman arıyorum eşime ulaşamıyorum, Polis karakol servis 2 çocukla ugrasmistim. Görünce başım dönmeye başladı hava soğuk nasıl gidicem vs çok sukur bu defa izni halledebildi de eşim bıraktı servise arabayı.
çalışmaya başladınız mı? nasıl oldu alışması kolay oldu mu daha 2 buçuk ay sonra başlayacağım ben işe ama şimdiden telaşı var.
Sağol canım.
Gözümün önünden gitmiyor annemin kucağında ağlamaktan küçülmüş gözleriyle gözümün içine içine baktı sanki yalvarır gibi.
10, belki 15 dakika sürdü bitti.
Allahım yavrusu acılar içinde kıvrananlar napıyor, nasıl dayanıyor...
Amin.
Hiçbirine hiçbir şey olmasın.
Allah korusun onları...
Nasıl düştü seninki, yüksekten mi?
Mescid var mı canım? Ben dışarı çıkınca falan Ipek emmek ister de emzirme odasi yoksa diye bayan mescidine giderim diye düşünüyorum. Carsida cami var nasilsa diye20 dk kadar sağıyorum ben canım en fazla yarım saat. Sağacak yer sıkıntısı bende de var üniversitede çalışıyorum. Boş kullanılmayan bir oda bulmam lazım anahtarını almam lazım süt sağmak için yoksa odada 4 kişiyiz erkek arkadaşlar var öğrenciler sürekli girip çıkıyor. Bi emzirme odası yapmak zorunlu olsa keşke kadın çalışan olan yerlerde çok büyük eksiklik.
Ben avent kullanıyorum çok memnunum. Gereksiz yere mama verme arkadaşım.Aslında şu ana kadar mama içmedi niye mama vereyim ki.Pompa paralı da mama bedava sankiBazen insan doğruyu biliyor da illa birilerinden de duymak istiyor sanki Elektrikli avent mi oneriyorsunuz
Yaaaaa yerim onu ayyy ne dolunaydır ya herkesi bi tuhaf etmiş kız benimki de az sevdayı örnek alsa ya tv ye hiç bakmıyor tınlamıyor bileSevdayı da dolunay çarptı galiba teyzesi. Televizyon izliyordu kapatınca çok sinirlendi tekrar açtım tvye baka baka uyudu emmiyor saat 10 dan beri nutella istiyor galiba
Cevap gelsin başlasında bu defa daha çok bozulurmuşAbovvv bacak kadan boyuyla yaptığı işlere bak sen hele. Kreşe başlasaydı da rahata erseydin.
Yok canım kaka problemimiz var.Canim gecmis olsun.doktor balgami icinmi zeytin yagi icir demisti
Aynen ben de düşünüp duruyorum da laboratuvar falan var ama perdesi yok galiba.Bir de müdürler erkek denmiyor ki süt sagcam falanTeneffüste 10 dk sınıftan çıkıp 3 kat inene kadar vakit geciyor.Derse geç kalsan lafı olur.Saat bası emen çocuk 6 saat emmezse o memeler nasıl taşınır Aklımda deli sorular
Ablamlar da aynı şekilde düşürmüşlerdi.Pusetten düştü babası taşırken daha beş günlüktü
Geldi geldi Allah'a şükür.
İşte bende tam olarak bunları yaşıyorum Can'ım hatta bir yandan da çok üzülüyorum bazen ağlıyorum eskiden annesi olduğumu hissettirirdi ama şimdi umrunda bile değilim sadece ihtiyaçları karşılatıyor kardeşinin uyumasına müsade etmiyor kendiyle bile kavga dövüş halindeCetrina sen yazınca bir anda o günler aklıma geldi yaOğlumda o yaşlardayKen üzerini giydirirKen yada ayakkabısını öyle bir osmanlı tokadı atardı ki gözümden yaş gelirdi o sinirle vurmamak için dudağımı ısırırdim Oğlumdan başka kimseden tokat yemosligim de olmayınca ağırıma bile giderdi o tokat Eline ne geçerse fırlatırDi. Bir terlik atardı tam isabet kafadan Bir de deli kuvveti var sanki cocuklarda
Ay çok şükür geçti o günler .Arada bir kıskançlıktan garip davranıyor da sonra abiligine yediremiyor kendine geliyor.5 yasa kadar sabir
Şimdi bakacam tatlım netten ..aynen ya dediğin gibi kız çok masum çok akıllıydı imrenirdi herkes ona ama değişti çocukcetrina tatlım sennki melek yüzlü şeyran misali demekki masumcuk duruyor ama içinde ne fırtınalar kopuyorrr ) valla 2 yaş banbaşka bişe bu halleri öpüp başımıza koymamız lazım deliriolar resmen Allah sabır versin ama adem güneşi şiddetle tavsiye ederim canm insanı rahatlatıyor ya da bn napıorum diyip kendine gelmeni sağlıyor
Çok geçmiş olsun burda bu durumu 3 defa Yaşadık üstelik sadece camda değil arabanın aynalarını bile kırdılar en son garaj bulduk koyduk ..yaşAdığın şoku anlıyorum çok ama çok geçmiş olsun bunu yapanlarında Allah belasını versinMerhaba kızlar sabah oğlumu krese bıraktım. Sonra bir buçuk saat sonra isim çıktı markete giderken birde ne göreyim arabanın camını patlatmislar YİNE! !! daha 10 gün önce servisten çıktı ,15 gün önce ön yan cami patlatmislardi.
Canim oyle bi anlatmissin ki gozumde canlandi gul gul öldumCetrina sen yazınca bir anda o günler aklıma geldi yaOğlumda o yaşlardayKen üzerini giydirirKen yada ayakkabısını öyle bir osmanlı tokadı atardı ki gözümden yaş gelirdi o sinirle vurmamak için dudağımı ısırırdim Oğlumdan başka kimseden tokat yemosligim de olmayınca ağırıma bile giderdi o tokat Eline ne geçerse fırlatırDi. Bir terlik atardı tam isabet kafadan Bir de deli kuvveti var sanki cocuklarda
Ay çok şükür geçti o günler .Arada bir kıskançlıktan garip davranıyor da sonra abiligine yediremiyor kendine geliyor.5 yasa kadar sabir
Aynen öyle oldu uykuya geçene kadar benim de eşimin de canına okudu gazı da yok niye böyle yapıyor diyordum buraya da bakmadım hiç meğer dolunaydanAh ah söylenene göre 3.ayda olurmuş bu atak durumu sonra 6.aya kadar rahatmışız hadi inşallah bakalım. Ama dediğin gibi bu gece de belli dolunay party yaşatacaklar bize ve yarın sabah hepimiz buraya gelip yine uyumadı yine huzursuzluk tavan yazıları bırakacağız
Aynısı bana da geldi ama çok geç gördüm iş işten geçmişti dogru mu kiBoyle bi mesajla karsilstm paylasmak istedm kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?