2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde basıma gelmişti gündüz vakti herkesin ortasında patlatmış camı tel vardı Alıp kaçmış tele acımadım basıma açtığı işe kızdım masraf yani

çok geçmiş olsun canım ya kim yapıyor bunu üst üste biri kasıtlı yapıyor olamaz değil mi?

çalışmaya başladınız mı? nasıl oldu alışması kolay oldu mu daha 2 buçuk ay sonra başlayacağım ben işe ama şimdiden telaşı var.

1 hafta oldu başlayalı
süt stoklayın derin dondurucuya ben birkaç tane koymuştum keşke daha fazla koysaymışım.
birde benım annemın evine bırakıyoruz kıyafet vs yarısını verdim. o yüzden emzik.ıslak mendil vs. 5-6 tane aldım. iki evde de bulunuyor.
bazen işten gelince direk eve geçiyorum 1 saat işlerimi yapıyorum öyle alıyorum bebeğimi.
genelde annemde yemek yiyoruz.
yani cok zor oluyo
ek gıdaya başlasa belki daha rahat ederiz.
daha düzen oturtamadım
işe geç kalıyorum
gece 1 de uyuyabiliyorum.
İşe başlamadan ütülerinizi dolap içlerinizi toparlayın sadeleştirin ben iyiki yapmışım diyorum.
şimdi en fazla dagınıklık çamaşır bulaşık işleri oluyor.

Pusetten düştü babası taşırken daha beş günlüktü

Mescid var mı canım? Ben dışarı çıkınca falan Ipek emmek ister de emzirme odasi yoksa diye bayan mescidine giderim diye düşünüyorum. Carsida cami var nasilsa diye

Aslında şu ana kadar mama içmedi niye mama vereyim ki.Pompa paralı da mama bedava sankiBazen insan doğruyu biliyor da illa birilerinden de duymak istiyor sankiElektrikli avent mi oneriyorsunuz
Ben avent kullanıyorum çok memnunum. Gereksiz yere mama verme arkadaşım.

Sevdayı da dolunay çarptı galiba teyzesi. Televizyon izliyordu kapatınca çok sinirlendi tekrar açtım tvye baka baka uyudu emmiyor saat 10 dan beri nutella istiyor galiba
Yaaaaa yerim onu ayyy ne dolunaydır ya herkesi bi tuhaf etmiş kız benimki de az sevdayı örnek alsa ya tv ye hiç bakmıyor tınlamıyor bile tüm gün beni izliyor

Canim gecmis olsun.doktor balgami icinmi zeytin yagi icir demisti
Yok canım kaka problemimiz var.
Yapmıyor.

kaftankef de söylemiş, mescid varsa işte anahtarını, hatta anahtar yaptır, kullan.

Pusetten düştü babası taşırken daha beş günlüktü
Ablamlar da aynı şekilde düşürmüşlerdi.
Allah koruyor onları.

kahvetelvesi ayy geçmişler olsun çok şükür kendine gelmiş.
Geldi geldi Allah'a şükür.

cetrina tatlım sennki melek yüzlü şeyran misali demekki masumcuk duruyor ama içinde ne fırtınalar kopuyorrr ) valla 2 yaş banbaşka bişe bu halleri öpüp başımıza koymamız lazım deliriolar resmen Allah sabır versin ama adem güneşi şiddetle tavsiye ederim canm insanı rahatlatıyor ya da bn napıorum diyip kendine gelmeni sağlıyor

İşte bende tam olarak bunları yaşıyorum Can'ım hatta bir yandan da çok üzülüyorum bazen ağlıyorum eskiden annesi olduğumu hissettirirdi ama şimdi umrunda bile değilim sadece ihtiyaçları karşılatıyor kardeşinin uyumasına müsade etmiyor kendiyle bile kavga dövüş halinde şimdi siz tecrübeli anneler böyle anlatınca çok rahatlıyorum geçecekmiş normalmiş diyorum .. zaten gecen yazdım saçımı bir yoldu koptu hepsi elinde kaldı ayakkabısını giydiriyorum çıkarmak için tekme atıp duruyor en son deliye dönüp bağırıncada ağlıyor .. bide en çok zoruma giden ben ona biraz kızsam babasına koşup sarılıyor onun kucağına gidiyor onunla ağlıyor oysa eskiden kızsam bile yine gelir bana sarılırdı

Şimdi bakacam tatlım netten ..aynen ya dediğin gibi kız çok masum çok akıllıydı imrenirdi herkes ona ama değişti çocuk

Çok geçmiş olsun burda bu durumu 3 defa Yaşadık üstelik sadece camda değil arabanın aynalarını bile kırdılar en son garaj bulduk koyduk ..yaşAdığın şoku anlıyorum çok ama çok geçmiş olsun bunu yapanlarında Allah belasını versin

Canim oyle bi anlatmissin ki gozumde canlandi gul gul öldum

Aynen öyle oldu uykuya geçene kadar benim de eşimin de canına okudu gazı da yok niye böyle yapıyor diyordum buraya da bakmadım hiç meğer dolunaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…