Diyetçi kızlar,dünkü diyetisyen kontrolümde verilen listeyi ekledim, fikri olması açısından..
Ya feda olsun onlara ama insan o an sinir harbinde böyle düşünemiyorSenin yazdıklarını okuyunca oğlumun büyüdüğüne sevinim mi üzülim mi bilemedim zaten bi avuç saçım var onuda oğlum yolsun olsun bitsin bari :)
Öyle tatlım öyle dün dedim zaten ne yani ben kötü anne sen iyi baba Mısın? Hemen sarılıp öpüyor gidip birşeyler yediriyor sanki ben kötülük yapıyorum öğretmeye çalışıyorum gerçi hoş oğlumun beni ciddiye aldığı yokBen hep kızan taraf olurdum baBa da yüz veren.Bilirim ne kadar gıcık bir durum oldugunuAma hepsi geçiyor. Tabi geçerken yaş 32 ye ruh yaşı 52 ye geliyor
Şikayet edip edip 2 .leri de yaptık ya demek ki unutuluyor
Can'ım inan ben de çok yiyodum, ama biraz istemekle alakalı galiba. Ben artık baya komplekse girdim, kıyafetim yok giyecek o yüzden çok kararlıyım :)Ay butün gün bunları yesem kesin düşer bayılırım. Çok yiyorum ya nasıl olacak allahdan olduğum yerde sayıyorum bizim atak bitmedi oglan beni yoruyor o yüzden almıyorum ama diyette yapamıyorum biraz deneyeyim dedim ellerim titremeye başladı offff işim zor benimmm
Benimde basıma gelmişti gündüz vakti herkesin ortasında patlatmış camı tel vardı Alıp kaçmış tele acımadım basıma açtığı işe kızdım masraf yani
çok geçmiş olsun canım ya kim yapıyor bunu üst üste biri kasıtlı yapıyor olamaz değil mi?
Çok geçmiş olsun burda bu durumu 3 defa Yaşadık üstelik sadece camda değil arabanın aynalarını bile kırdılar en son garaj bulduk koyduk ..yaşAdığın şoku anlıyorum çok ama çok geçmiş olsun bunu yapanlarında Allah belasını versin
hayalimsin1 ana kucağı al bence de mutlaka ben her işimi onun sayesinde yapabiliyorum mutfağa götürüyorum yemek yapıyorum . çamaşır asarken yanımda beni seyrediyor fln o mutlu ben mutlu.
Bu arada bugün leslie 2 mile yapabildim sadece anca dayandı oğlan :). olsun hiç yoktan iyidir beni hiç sıkılmadan izliyor uykusu gelene kadar :).
Yarın tartılcam bakalım gram oynamış mı :)
Canım emekleyene kadar kullanır gibime geliyoornsonra durcağını sanmam :))))Canim ya bu nezamana kadar kullaniliyor bilgin varmi.bende de var bundan degil gercide bu daha buyuk geldi gozume.benimkine sanki bi kac ay sonra sigmiycakmis gibime geliyor.cok rahat oluyor ana kucagi ya yemek yaoarken yanima aliyorum rahat oluyor.bizim kiz mutfagida seviyor mis gibi valla :)
Amin canım evet ya ne güzel birşey bebek kokusu. Mis gibi. Hele artık gülücükler tepkiler falan tadından yenmiyor bu ay.Geçen dışarı çıktık evde birşey unuttuk ben çıkıp alırım dedim çocuklar zaten arabada koltuklarına bağlanmıştı eşimde tamam sen gelene kadar bende arabayı çıkarırım dedi her neyse ben eve çıktım kapıyı anahtarla açtım... oğlumun Bebek kokusu o nasıl bi kokudur ev buram buram Bebek kokuyor dışardan gelince o koku nasıl sızlattı burnumu hep diyorum eşime evimiz Bebek Bebek kokuyor Allah onların yokluğuyla sınamasın bizi evlatlarımızı bize bağışlasın
Valla ben sizler kadar sabirli degilim bu konuda cok kiziyorum kendime, dayak yanlisida degilim dayakla terbiye asla edilmemeli bir cocuk daha cok arsizlasir cok sahit oldum buna ama birtane cakarim oturur yerine anne babayi sayicak cocuklar vurmak neymis .. ( simdi boyle konusuyo ama cocugu buyudugunde her tarafi morarmis bir anne olucak heralde )Sen gül gül2 yaşına geldiğinde gulebilecek misin bakalım
Kesinlikle :)Nasil guzel bi duygu dimi sana cvp vermesi agu magu digip seninle konusmaya calismasi alip insanin icine sokasi geliyor valla ya
Çocuk insana sabır öğretiyor valla. Şu ana kadar bile neler öğretti değil mi? Zamanla yoguruyorlar biziValla ben sizler kadar sabirli degilim bu konuda cok kiziyorum kendime, dayak yanlisida degilim dayakla terbiye asla edilmemeli bir cocuk daha cok arsizlasir cok sahit oldum buna ama birtane cakarim oturur yerine anne babayi sayicak cocuklar vurmak neymis .. ( simdi boyle konusuyo ama cocugu buyudugunde her tarafi morarmis bir anne olucak heralde )
Ikinci dozu kac hafta ara ile yapmaliyim cnm bizde olduk ta
Geçen dışarı çıktık evde birşey unuttuk ben çıkıp alırım dedim çocuklar zaten arabada koltuklarına bağlanmıştı eşimde tamam sen gelene kadar bende arabayı çıkarırım dedi her neyse ben eve çıktım kapıyı anahtarla açtım... oğlumun Bebek kokusu o nasıl bi kokudur ev buram buram Bebek kokuyor dışardan gelince o koku nasıl sızlattı burnumu hep diyorum eşime evimiz Bebek Bebek kokuyor Allah onların yokluğuyla sınamasın bizi evlatlarımızı bize bağışlasın
Cnm ignesi iki gunluktu zaten bitti antibiyotigi de bitti simdilik iyi cok sukur ama azcik hirilti ve oksuruk devam edioTatlim zeynep nasil oldu bittimi igneleri
cnm hic bisey anlamion zaten benim basimda genc bi cocuk durdurdular o mac anlatir gibi anlatti her seyi ondan anladim sadece bi cocugu cikarirlarken sallaniyosun baya :)canım benimki ani bir karardı ama memnun kaldım normal doğum yapmak istemiştim hep bebeğimi ilk ben görmek istediğim için ama böyle de ilk gördüm sayılır aklım başıma gelir gelmez yanımdaydı zaten. Gözümü kapadım açtım bebek kucağımda, ameliyatta ne yapıyorlar merak etmiyor değilim aslında :)
hayalimsin1 ana kucağı al bence de mutlaka ben her işimi onun sayesinde yapabiliyorum mutfağa götürüyorum yemek yapıyorum . çamaşır asarken yanımda beni seyrediyor fln o mutlu ben mutlu.
Bu arada bugün leslie 2 mile yapabildim sadece anca dayandı oğlan :). olsun hiç yoktan iyidir beni hiç sıkılmadan izliyor uykusu gelene kadar :).
Yarın tartılcam bakalım gram oynamış mı :)
hayalimsin1 bebitooo ev tipi ana kucağı senn attığın fotodaki zaten bak bendeki de bu
Çok onermiyorlar ama ben kullaniyorum gece lambası. Çok ışıklı degil orta ayar. Uzuldum arkadaşım. Allah yardımcın olsunKızlar gece odanizda gece lambasi kullaniyor musunuz? Ve cok mu aydinlik olmali yoksa cok hafif bir isik yeterli midir? Bu arada ben koku alamiyorum bebek kokusu nedir bilmiyorumbebekken besigim tavana bagliymis ve babannem beni alirken dusurmus beynimdeki koku sinirleri kopmus ve yenilenmiyormus o yuzden hicbir seyin kokusunu almiyorum. Mutfak yansın salondaysam anlamam
Zamanla daha iyi olacak tabiki biz kiloları verdkçe daha az kilo ile daha rahat hareket etcez merdiven çıkarken ben de zorlanıyorum eskiden duraksız çıkardım.Slm canım
Evet bugün siparişi verdim bakalım:)
Ya hiç sorma gülüm
Ben pilatese eskisi gibi dayanıklı olmadığımı fark ettim
Eskiden 1 saat, hatta daha fazla yapabiliyordum
Aralıksız hemde.
Şimdi Çok kilodan olsa gerek
Bacaklarım uyuşuyorlar ,ağrıyorlar 15dk anca dayanıyorum sonra yürürken hatta evdeki merdiven inip çıkarken uyuştukları için denge problemi yaşıyorum
Herhalde zamanla açılır vücut alışır dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?