- 5 Ekim 2016
- 217
- 418
- 18
- 37
Banada gelmisti o mesajdan da daha sonradan yalanladilar.boyle bisey yok diyeAynısı bana da geldi ama çok geç gördüm iş işten geçmişti dogru mu ki
Canim ya bu nezamana kadar kullaniliyor bilgin varmi.bende de var bundan degil gercide bu daha buyuk geldi gozume.benimkine sanki bi kac ay sonra sigmiycakmis gibime geliyor.cok rahat oluyor ana kucagi ya yemek yaoarken yanima aliyorum rahat oluyor.bizim kiz mutfagida seviyor mis gibi valla :)hayalimsin1 bebitooo ev tipi ana kucağı senn attığın fotodaki zaten bak bendeki de bu
Hmm mantıklo aslında bi mescid var fakültede ama orada da başka insanlar gelecek gidecek kilitli değil fln biri içeri dalar diye çekinirim :)Mescid var mı canım? Ben dışarı çıkınca falan Ipek emmek ister de emzirme odasi yoksa diye bayan mescidine giderim diye düşünüyorum. Carsida cami var nasilsa diye
Kız senin arabaya niye dadanmışlar ki! Ne var içinde? Ne saklıyon arabada?Merhaba kızlar sabah oğlumu krese bıraktım. Sonra bir buçuk saat sonra isim çıktı markete giderken birde ne göreyim arabanın camını patlatmislar YİNE! !! daha 10 gün önce servisten çıktı ,15 gün önce ön yan cami patlatmislardi.
O zaman arıyorum eşime ulaşamıyorum, Polis karakol servis 2 çocukla ugrasmistim. Görünce başım dönmeye başladı hava soğuk nasıl gidicem vs çok sukur bu defa izni halledebildi de eşim bıraktı servise arabayı.
Allah kolaylık versin ne iş yapıyosun1 hafta oldu başlayalı
süt stoklayın derin dondurucuya ben birkaç tane koymuştum keşke daha fazla koysaymışım.
birde benım annemın evine bırakıyoruz kıyafet vs yarısını verdim. o yüzden emzik.ıslak mendil vs. 5-6 tane aldım. iki evde de bulunuyor.
bazen işten gelince direk eve geçiyorum 1 saat işlerimi yapıyorum öyle alıyorum bebeğimi.
genelde annemde yemek yiyoruz.
yani cok zor oluyo
ek gıdaya başlasa belki daha rahat ederiz.
daha düzen oturtamadım
işe geç kalıyorum
gece 1 de uyuyabiliyorum.
İşe başlamadan ütülerinizi dolap içlerinizi toparlayın sadeleştirin ben iyiki yapmışım diyorum.
şimdi en fazla dagınıklık çamaşır bulaşık işleri oluyor.
Senin yazdıklarını okuyunca oğlumun büyüdüğüne sevinim mi üzülim mi bilemedim zaten bi avuç saçım var onuda oğlum yolsun olsun bitsin bari :)İşte bende tam olarak bunları yaşıyorum Can'ım hatta bir yandan da çok üzülüyorum bazen ağlıyorum eskiden annesi olduğumu hissettirirdi ama şimdi umrunda bile değilim sadece ihtiyaçları karşılatıyor kardeşinin uyumasına müsade etmiyor kendiyle bile kavga dövüş halindeşimdi siz tecrübeli anneler böyle anlatınca çok rahatlıyorum geçecekmiş normalmiş diyorum .. zaten gecen yazdım saçımı bir yoldu koptu hepsi elinde kaldı ayakkabısını giydiriyorum çıkarmak için tekme atıp duruyor en son deliye dönüp bağırıncada ağlıyor .. bide en çok zoruma giden ben ona biraz kızsam babasına koşup sarılıyor onun kucağına gidiyor onunla ağlıyor oysa eskiden kızsam bile yine gelir bana sarılırdı
Ayy bu gun bende yaptim 1 mile olani da kizz hareketler kolay ama nasil agridi ayaklarim.hayalimsin1 ana kucağı al bence de mutlaka ben her işimi onun sayesinde yapabiliyorum mutfağa götürüyorum yemek yapıyorum . çamaşır asarken yanımda beni seyrediyor fln o mutlu ben mutlu.
Bu arada bugün leslie 2 mile yapabildim sadece anca dayandı oğlan :). olsun hiç yoktan iyidir beni hiç sıkılmadan izliyor uykusu gelene kadar :).
Yarın tartılcam bakalım gram oynamış mı :)
Bayan için ayrı bölüm variisa bence hiç çekinme nasil sagacaksin yoksa? Vakit namazlarin disindaki zamanlarda gidersin ve de uzerine bir şal falan atarsin gelen giden olursa diye gorunmez de. Sen bilirsin tabi.Hmm mantıklo aslında bi mescid var fakültede ama orada da başka insanlar gelecek gidecek kilitli değil fln biri içeri dalar diye çekinirim :)
Nasil guzel bi duygu dimi sana cvp vermesi agu magu digip seninle konusmaya calismasi alip insanin icine sokasi geliyor valla yaBu gecemiz dünkü gibi değildi çok şükür. InşaAllah bugünü de rahat geciririz.
Kızım artık benimle konuşmaya başladı uc beş gundur. Ben konusuyorum o da gözlerinin içi gülerek bana cevap veriyor. Harika :)
Allah kolaylık versin ne iş yapıyosun
Sen gül gülCanim oyle bi anlatmissin ki gozumde canlandi gul gul öldum
Ben hep kızan taraf olurdum baBa da yüz veren.Bilirim ne kadar gıcık bir durum oldugunuİşte bende tam olarak bunları yaşıyorum Can'ım hatta bir yandan da çok üzülüyorum bazen ağlıyorum eskiden annesi olduğumu hissettirirdi ama şimdi umrunda bile değilim sadece ihtiyaçları karşılatıyor kardeşinin uyumasına müsade etmiyor kendiyle bile kavga dövüş halindeşimdi siz tecrübeli anneler böyle anlatınca çok rahatlıyorum geçecekmiş normalmiş diyorum .. zaten gecen yazdım saçımı bir yoldu koptu hepsi elinde kaldı ayakkabısını giydiriyorum çıkarmak için tekme atıp duruyor en son deliye dönüp bağırıncada ağlıyor .. bide en çok zoruma giden ben ona biraz kızsam babasına koşup sarılıyor onun kucağına gidiyor onunla ağlıyor oysa eskiden kızsam bile yine gelir bana sarılırdı
Benim kız her akşam öyle diyodur heralde ben de basen eritmeye calışanlardanım da :) ben spor yaparken kızımbenüm için deli diyodur diye düşünüp üzülüyorum sevgili kocacığım da halime gülüp duruyo ağZının ortasına bi tane geçiresim geliyo. Kendi göbeği umrunda değil adamın!!! Benim kı.ıma laf ediyo..Ayy bu gun bende yaptim 1 mile olani da kizz hareketler kolay ama nasil agridi ayaklarim.yaa su basenler hemncik gitse ne olur sanki ki deli oluyorum ben yaoarken kizim gozunu dikmis bu deli annem napiyor der gibi.bende bak bak senin yuzunden alindi bu kilolar diyorum allahim yaaa
Ayyy ben onun yaninda yapmiyorum malzeme vermemek icin ne olur ne olmaz :)) adamlarin umrunda olmaz tabi gobek hadi bi sekilde eriyor.bizim gibi basenleri olsa naparlar acaba.erimiyorda anamm bunlar :) butun zorluklari ceken biz kadinlar vallaBenim kız her akşam öyle diyodur heralde ben de basen eritmeye calışanlardanım da :) ben spor yaparken kızımbenüm için deli diyodur diye düşünüp üzülüyorum sevgili kocacığım da halime gülüp duruyo ağZının ortasına bi tane geçiresim geliyo. Kendi göbeği umrunda değil adamın!!! Benim kı.ıma laf ediyo..
Çok iyi yapmışsın. Yanlarındayken kıymey bilmiyorlar. Siz yokken buz gibi eve girip çıkınca anlar değetinizi. Ailesini at demiyorsun zaten denge istiyorsun inşallah her şey kısa zamanda yoluna girer canım
Rota asimizi olduk kızım tadını çok sevdi :) ağzını açıp duruyor daha yok mu diye :) hemşire az bişey huzursuzluk olabilir ateşini takip edin yine de dedi. Şimdilik iyiyiz 11 buçuk gibi yaptırmıştık
Ikinci dozu kac hafta ara ile yapmaliyim cnm bizde olduk taAynen oyle canm benm. Bu sefer uzun surcek gibi ama olsn. Gereken bi seydi. Istedigim dengeler cok basit ama buyuk olaylar oluyor arti esimin kabaliklari beni biktirdi. Biraz duygusallik gormeden dobmeyecegim esim de farkinda sanirm bu sefer. Tavrim cok net oldugu icn ve kizim disinda esimle konusmadigim icin de esim basina anlamak zorunda. dank etmesi zaman alir muhtemelen ama daha iyi olur ins. Bu sefer ya hep ya hic. Cok yoruldm.
Bizimki de aksine hic sevmedi tadini yutmamak ocn ugrasti agzinda bekletti faln :)) yesil kaka ve ishal yapabikiyor bi de canm.
Bakıcı yı güvendiğimiz bir yakınımız önerdi . tatlı kadın cidden uzun yıllardır belki 15 senedir çocuk bakıyor baya deneyimli. bir ay öncesinden gelip başlayacak ki oğlan ona alışsın. aslında ben oğlanı onunla bırakma fikrine alışacağım daha doğrusu :)Bayan için ayrı bölüm variisa bence hiç çekinme nasil sagacaksin yoksa? Vakit namazlarin disindaki zamanlarda gidersin ve de uzerine bir şal falan atarsin gelen giden olursa diye gorunmez de. Sen bilirsin tabi.
Bakıcı tanidiginiz bri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?