2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391
hayalimsin1 bebitooo ev tipi ana kucağı senn attığın fotodaki zaten bak bendeki de bu
Canim ya bu nezamana kadar kullaniliyor bilgin varmi.bende de var bundan degil gercide bu daha buyuk geldi gozume.benimkine sanki bi kac ay sonra sigmiycakmis gibime geliyor.cok rahat oluyor ana kucagi ya yemek yaoarken yanima aliyorum rahat oluyor.bizim kiz mutfagida seviyor mis gibi valla :)
 
Mescid var mı canım? Ben dışarı çıkınca falan Ipek emmek ister de emzirme odasi yoksa diye bayan mescidine giderim diye düşünüyorum. Carsida cami var nasilsa diye
Hmm mantıklo aslında bi mescid var fakültede ama orada da başka insanlar gelecek gidecek kilitli değil fln biri içeri dalar diye çekinirim :)
 
Kız senin arabaya niye dadanmışlar ki! Ne var içinde? Ne saklıyon arabada?
 
Allah kolaylık versin ne iş yapıyosun
 
hayalimsin1 ana kucağı al bence de mutlaka ben her işimi onun sayesinde yapabiliyorum mutfağa götürüyorum yemek yapıyorum . çamaşır asarken yanımda beni seyrediyor fln o mutlu ben mutlu.
Bu arada bugün leslie 2 mile yapabildim sadece anca dayandı oğlan :). olsun hiç yoktan iyidir beni hiç sıkılmadan izliyor uykusu gelene kadar :).
Yarın tartılcam bakalım gram oynamış mı :)
 
Senin yazdıklarını okuyunca oğlumun büyüdüğüne sevinim mi üzülim mi bilemedim zaten bi avuç saçım var onuda oğlum yolsun olsun bitsin bari :)
 
Ayy bu gun bende yaptim 1 mile olani da kizz hareketler kolay ama nasil agridi ayaklarim. yaa su basenler hemncik gitse ne olur sanki ki deli oluyorum ben yaoarken kizim gozunu dikmis bu deli annem napiyor der gibi.bende bak bak senin yuzunden alindi bu kilolar diyorum allahim yaaa
 
Hmm mantıklo aslında bi mescid var fakültede ama orada da başka insanlar gelecek gidecek kilitli değil fln biri içeri dalar diye çekinirim :)
Bayan için ayrı bölüm variisa bence hiç çekinme nasil sagacaksin yoksa? Vakit namazlarin disindaki zamanlarda gidersin ve de uzerine bir şal falan atarsin gelen giden olursa diye gorunmez de. Sen bilirsin tabi.
Bakıcı tanidiginiz bri mi
 
Nasil guzel bi duygu dimi sana cvp vermesi agu magu digip seninle konusmaya calismasi alip insanin icine sokasi geliyor valla ya
 
Ben hep kızan taraf olurdum baBa da yüz veren.Bilirim ne kadar gıcık bir durum oldugunuAma hepsi geçiyor. Tabi geçerken yaş 32 ye ruh yaşı 52 ye geliyor
Şikayet edip edip 2 .leri de yaptık ya demek ki unutuluyor
 
Benim kız her akşam öyle diyodur heralde ben de basen eritmeye calışanlardanım da :) ben spor yaparken kızımbenüm için deli diyodur diye düşünüp üzülüyorum sevgili kocacığım da halime gülüp duruyo ağZının ortasına bi tane geçiresim geliyo. Kendi göbeği umrunda değil adamın!!! Benim kı.ıma laf ediyo..
 
Ayyy ben onun yaninda yapmiyorum malzeme vermemek icin ne olur ne olmaz :)) adamlarin umrunda olmaz tabi gobek hadi bi sekilde eriyor.bizim gibi basenleri olsa naparlar acaba.erimiyorda anamm bunlar :) butun zorluklari ceken biz kadinlar valla
 
Çok iyi yapmışsın. Yanlarındayken kıymey bilmiyorlar. Siz yokken buz gibi eve girip çıkınca anlar değetinizi. Ailesini at demiyorsun zaten denge istiyorsun inşallah her şey kısa zamanda yoluna girer canım

Aynen oyle canm benm. Bu sefer uzun surcek gibi ama olsn. Gereken bi seydi. Istedigim dengeler cok basit ama buyuk olaylar oluyor arti esimin kabaliklari beni biktirdi. Biraz duygusallik gormeden dobmeyecegim esim de farkinda sanirm bu sefer. Tavrim cok net oldugu icn ve kizim disinda esimle konusmadigim icin de esim basina anlamak zorunda. dank etmesi zaman alir muhtemelen ama daha iyi olur ins. Bu sefer ya hep ya hic. Cok yoruldm.


Bizimki de aksine hic sevmedi tadini yutmamak ocn ugrasti agzinda bekletti faln :)) yesil kaka ve ishal yapabikiyor bi de canm.
 
Ikinci dozu kac hafta ara ile yapmaliyim cnm bizde olduk ta
 
Bakıcı yı güvendiğimiz bir yakınımız önerdi . tatlı kadın cidden uzun yıllardır belki 15 senedir çocuk bakıyor baya deneyimli. bir ay öncesinden gelip başlayacak ki oğlan ona alışsın. aslında ben oğlanı onunla bırakma fikrine alışacağım daha doğrusu :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…