2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Tesekkur ederimmm
Evett ben sormustmm.. kitabi da aldm ve dedigin formulu de gordm aynrnn... bence de o uygulanabilir bi cozum ama ben o kismi tam okumadan uyku kismina gectm. Bakalm hepsini incelicemm...

Ben çok hafif loş ışık veren birtane kullanıyordum ilk başlarda. İyi oluyor Bebek kalkınca uykulu uykulu yerimden kalkıp sürekli ışığa gitmek gıcık oluyor .
Bezi , ıslak mendili , yedek kıyafeti beşiğin içinde hazırda oluyor herzaman ,beşikte yatağıma dayalı zaten , uyanınca kendi yatağıma alıp emzirip herişi hallediyorum :) galiba çok tembelim yada çok pratik bilemedim şimdi
Nevşin artık gece neredeyse hiç kalmıyor ve gece lambasını kapatıyorum artık kullanmıyorum pek
Koku algının olmaması kötüymüş ya , çok üzüldüm senin adına ama Allah başka dert vermesin bunada şükür canım daha kötü şeyler olabilirdi sonuçta düşerken

Çok onermiyorlar ama ben kullaniyorum gece lambası. Çok ışıklı degil orta ayar. Uzuldum arkadaşım. Allah yardımcın olsun

Sağ ol cnm alistim böyle yasamaya ama iste hep birine bagimli peynir bozulmus mu sut kokuyor mu bu parfum nasil vs hep biri olacak yanimda

Zamanla daha iyi olacak tabiki biz kiloları verdkçe daha az kilo ile daha rahat hareket etcez merdiven çıkarken ben de zorlanıyorum eskiden duraksız çıkardım.

Hayır canım, ben pilates yaptıktan sonra zorlanıyorum merdivenlerde
Sanırım vücut uzun zaman sporsuz kalınca ve çok kilolu olunca alışmadığından

Cnm bizde de yatarken hersey odaya tasiniyor :) ben kaka yapmazsa gecr alt degistirmiyorum gerci kaka yaptigini da anlamak cok zor oluyor. Lamba da kullaniyoruz ama fazla aydınlık geldi yerini degistirdim kizimin yuzune geliyordu direk. Uykudan uyandi ve korktu elif direk aglama krizine girdi
Koku olayi da dedigim gibi alistim aynrn buna şükür. Bir de dusunce ben hic aglamamisim babannem kimseye demeden geri besige koyup gitmis. Bunu da 6-7 yasima gelmisim bakmis sorun yok saglikli o zaman söylemiş

Tesekkur ederimmm
Evett ben sormustmm.. kitabi da aldm ve dedigin formulu de gordm aynrnn... bence de o uygulanabilir bi cozum ama ben o kismi tam okumadan uyku kismina gectm. Bakalm hepsini incelicemm...

Kelebeğim nasılsın iyimisin, ne dırumdasın
Arıyormu eşin arada ? Umarım tekrar iyi olur evine dönersin, bebeğinde huzurlu bir ortamda hem annesiyle hem babasıyla olur inş

Ben odaya değil gece Lazım olacak eşyaları beşiğe koyuyordum :)))
Dediğim gibi gece Benim kız artık neredeyse hiç uyanmıyor ve ne gece lambası ne bişi kullanmıyorum pek:)
Ayy belki babaannen erken söyleseymiş çareside bulunurdu belki

Canım ben oyun halısı çok araştırdım en sonunda tiny love tekmele oyna olanını aldım hem de 2. El :) onu neden tercih ettim dersen benim oğlan sürekli tekmeliyor ve iyi ki de onu almışım gerçekten tekmele oynaymış :) tekmeledikçe ışık yanıyor müzik çalıyor çok sevdi. Fikir vereyim dedim

Masallah canim minik kuzuya annesini yormuyor aferin ona :) biz 2 saatte bir ayaktayiz :) yok cnm caresi yokmus doktr oyle dedi koku sinirleri yenilenmiyormus

Cnm bizde de var aynisindan ama tekmele kismi cok sert geliyor benim kizin hala o kadar gücü yok zaten pek sevmiyor da daha ufak diye mi anlamadim ama 3. ayi dolsun tekrar deneme yapacagim sevmedi diye kaldirdim

Ne yiyip içiyorsun formülünü ver bana da gece uyanmayan bebek istiyorum bende
Benim çocuklarimda fare b.ku yemiş derler bizim buralarda o modeller.gündüz uykusu olmadığı gibi gecede 10 defa uyanirlar. Ama artık benim vucut dayanmiyor sinyal vermeye başladı. Sanki yer altımda kayıyor fena halde başım dönüyor

İnsan neyi yapmam derse onu yaparken buluyor kendini Ama vurma ,elindekini atma da belli bir dönemde yaşanıyor ve geçiyor. Erkek çocukları daha fena galiba bu konuda.

Cnm bizde de var aynisindan ama tekmele kismi cok sert geliyor benim kizin hala o kadar gücü yok zaten pek sevmiyor da daha ufak diye mi anlamadim ama 3. ayi dolsun tekrar deneme yapacagim sevmedi diye kaldirdim

Ya aslında onu ben de düşündüm sert mi diye ama? 2. El aldığım için her şeyini yıkadım tekmele kısmı da çıkan bişey değildi alttan söktüm öyle yıkadım şimdi dikicem alttan tekrar ama acaba dikmeden içine elyaf mı koysam diyorum? Hani şu düz satılan elyaflardan. Gerçi oğlan sert mert demiyo vuruyo da vuruyo ama ana yüreği işte acaba sert geliyor mudur diye düşünmüyor değilim

Koyabilirsin cnm masallah senin oglan pek güçlü demekki sesi cikartiyor yani vurup :) biz daha o kadar değiliz maalesef :) aynen cnm zor ama napalim insan herseye alışıyor :)

Çok güzel , güle güle kullan canım
Ya ben sadece buna anakucağı dediğinizi bilmiyordum isime bak
Puhahah kız oto koltuğuna da ana kucağı diyolla burdaa o araba tipi bu ev tipi işte :))) koz gerçekten ana kucağıngibi sığıyo oraya sağı solu dar ya rahat ediyorlar :)) en ii burda güzel uyuyom oğluşum ama omurgaya zarar vermişm die çok tutmuyorum

Bebeğin biberona hangi ay alıştı bende başlıcam ama alışmıyor

Tesekkur ederimmm
Canim yaa ben yanlis ki yapiyorum bilmiyorum ama bizim rutinimizi anlatiyim. Guzel bir denge oturttugumuzu dusunuyordum ama simdi on yaziyi okuyunca galiba benim yontemimde dogru degil, sabah agucuklar kakayla gune basliyoruz. Mama fasli bititor saona geciyoruz oyun oynuyoru konsuuyoruz,saat 11 e dogru mizirdanir gibi oluyor gozleri hemen kizariyor hadi uykuya gidelim diyorum aliyorum besigine koyuyorum,once daha cok mizirdaniyor, besigi sallanan besik oldugu icin hafifce sallamaya basliyorum,ve youtubetan pis pis anne sesi var 1 saatlik onu aciyorum,ben sallarken kesinlikle gorunmuyorum yere oturuyorum sadece salliyorum,bazen hircinlasirsa e e e diye alttan sesi veriyorum sakinliyor ve 15 dk max derin uykuya yatiyor,hemen odayi terk ediyorum,30dk max 50 dk uyuyor,sonra uyandiginda yien ayni seyler,gun icerisinde 4-5 defa bu uykumuz var,aksam 9 dan sonra banyo sakinlik derkrn yine yatiriyorum,ama gunduz uykusu gibi yapiyor,50 dk sonra uyaniyor mama veriyorum uyututorun,sonra rutin gece uykusunda 2 saatte bir beslenme icin uyaniyor. Ama gece hicbirsekilde beslemeyin diyor,bizim oglan kendinide rezil eder benide rezil eder beslemessem,acliktan bir aglayisi var,uyku semesi mamayi hazirlamaya calisirken kendimi oraya buraya vuruyorum sakatlayacagim bir gun,mamayi aliyoe sonuna kadsr iciyor hemen uzerine daliyor,gazdan uyanmasin siye uykulu uykulu alip gazini cikariyorum bende. Sen yontemi uygulamaya baslayinca banada haber et,gece uykusunda beslenmeyi durdurmak icin cesaretim yok cunku

Ya bu baş dönmesi bende de oluyor bu sıra biraz azaldı hem uykusuzluktan ve yorgunluktan hem de oğlana sürekli baş aşağı bakmaktan galiba

Geçen gün kızım erkenden uyumuştu, oturma odasına bi girdim ev bebek kokuyor, aynı şeyi ben de eşime söylemiştim her yer bebek kokuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…