- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kelebek.hill enerjini ozlemisim ya :)
Tracy hogg'u sen sormustun degil mi? Uyutma konusu onun dedigi gibi zor ama easy diye bir formülü var. Yapayim diye artı bir enerji harcamadim sadece kızımı bir gozlemleyeyim dedim bu birkaç gündür 'easy' formülünü uygulamış oluyorum ister istemez.
E: eat A: activity S: sleep Y: your time
Kızlar gece odanizda gece lambasi kullaniyor musunuz? Ve cok mu aydinlik olmali yoksa cok hafif bir isik yeterli midir? Bu arada ben koku alamiyorum bebek kokusu nedir bilmiyorumbebekken besigim tavana bagliymis ve babannem beni alirken dusurmus beynimdeki koku sinirleri kopmus ve yenilenmiyormus o yuzden hicbir seyin kokusunu almiyorum. Mutfak yansın salondaysam anlamam
Çok onermiyorlar ama ben kullaniyorum gece lambası. Çok ışıklı degil orta ayar. Uzuldum arkadaşım. Allah yardımcın olsun
Zamanla daha iyi olacak tabiki biz kiloları verdkçe daha az kilo ile daha rahat hareket etcez merdiven çıkarken ben de zorlanıyorum eskiden duraksız çıkardım.
Ben çok hafif loş ışık veren birtane kullanıyordum ilk başlarda. İyi oluyor Bebek kalkınca uykulu uykulu yerimden kalkıp sürekli ışığa gitmek gıcık oluyor .
Bezi , ıslak mendili , yedek kıyafeti beşiğin içinde hazırda oluyor herzaman ,beşikte yatağıma dayalı zaten , uyanınca kendi yatağıma alıp emzirip herişi hallediyorum :) galiba çok tembelimyada çok pratik bilemedim şimdi
Koku algının olmaması kötüymüş ya , çok üzüldüm senin adınaama Allah başka dert vermesin bunada şükür canım daha kötü şeyler olabilirdi sonuçta düşerken
Tesekkur ederimmm
Evett ben sormustmm.. kitabi da aldm ve dedigin formulu de gordm aynrnn... bence de o uygulanabilir bi cozum ama ben o kismi tam okumadan uyku kismina gectm. Bakalm hepsini incelicemm...
Cnm bizde de yatarken hersey odaya tasiniyor :) ben kaka yapmazsa gecr alt degistirmiyorum gerci kaka yaptigini da anlamak cok zor oluyor. Lamba da kullaniyoruz ama fazla aydınlık geldi yerini degistirdim kizimin yuzune geliyordu direk. Uykudan uyandi ve korktu elif direk aglama krizine girdi
Koku olayi da dedigim gibi alistim aynrn buna şükür. Bir de dusunce ben hic aglamamisim babannem kimseye demeden geri besige koyup gitmis. Bunu da 6-7 yasima gelmisim bakmis sorun yok saglikli o zaman söylemiş
Eki Görüntüle 1911668 Eki Görüntüle 1911667
Kizlar bu ikisini sipariş etmeyi düşünüyorum
Ne dersiniz ?
oyun halısı nisanın vardı , ödünç verdim birisine geri gelmedi maalesef
Bu sandalyeyi daha önce Nisa'da denemedim kaşıkla yedirmeye başlayınca rahat olur gibi geliyor , ayrıca mutfakta işim varken beni izler böylelikle diye düşünüyorum
Aramızda bu sandalyeden kullanan oldumu ?
Ben odaya değil gece Lazım olacak eşyaları beşiğe koyuyordum :)))
Dediğim gibi gece Benim kız artık neredeyse hiç uyanmıyor ve ne gece lambası ne bişi kullanmıyorum pek:)
Ayy belki babaannen erken söyleseymiş çareside bulunurdu belki
Canım ben oyun halısı çok araştırdım en sonunda tiny love tekmele oyna olanını aldım hem de 2. El :) onu neden tercih ettim dersen benim oğlan sürekli tekmeliyor ve iyi ki de onu almışım gerçekten tekmele oynaymış :) tekmeledikçe ışık yanıyor müzik çalıyor çok sevdi. Fikir vereyim dedim
Ben odaya değil gece Lazım olacak eşyaları beşiğe koyuyordum :)))
Dediğim gibi gece Benim kız artık neredeyse hiç uyanmıyor ve ne gece lambası ne bişi kullanmıyorum pek:)
Ayy belki babaannen erken söyleseymiş çareside bulunurdu belki
İnsan neyi yapmam derse onu yaparken buluyor kendiniValla ben sizler kadar sabirli degilim bu konuda cok kiziyorum kendime, dayak yanlisida degilim dayakla terbiye asla edilmemeli bir cocuk daha cok arsizlasir cok sahit oldum buna ama birtane cakarim oturur yerine anne babayi sayicak cocuklar vurmak neymis .. ( simdi boyle konusuyo ama cocugu buyudugunde her tarafi morarmis bir anne olucak heralde )
Cnm bizde de var aynisindan ama tekmele kismi cok sert geliyor benim kizin hala o kadar gücü yok zaten pek sevmiyor da daha ufak diye mi anlamadim ama 3. ayi dolsun tekrar deneme yapacagim sevmedi diye kaldirdim
Ya aslında onu ben de düşündüm sert mi diye ama? 2. El aldığım için her şeyini yıkadım tekmele kısmı da çıkan bişey değildi alttan söktüm öyle yıkadım şimdi dikicem alttan tekrar ama acaba dikmeden içine elyaf mı koysam diyorum? Hani şu düz satılan elyaflardan. Gerçi oğlan sert mert demiyo vuruyo da vuruyoama ana yüreği işte acaba sert geliyor mudur diye düşünmüyor değilim
Puhahah kız oto koltuğuna da ana kucağı diyolla burdaa o araba tipi bu ev tipi işte :))) koz gerçekten ana kucağıngibi sığıyo oraya sağı solu dar ya rahat ediyorlar :)) en ii burda güzel uyuyom oğluşum ama omurgaya zarar vermişm die çok tutmuyorumÇok güzel , güle güle kullan canım
Ya ben sadece buna anakucağı dediğinizi bilmiyordumisime bak
Bebeğin biberona hangi ay alıştı bende başlıcam ama alışmıyor1 hafta oldu başlayalı
süt stoklayın derin dondurucuya ben birkaç tane koymuştum keşke daha fazla koysaymışım.
birde benım annemın evine bırakıyoruz kıyafet vs yarısını verdim. o yüzden emzik.ıslak mendil vs. 5-6 tane aldım. iki evde de bulunuyor.
bazen işten gelince direk eve geçiyorum 1 saat işlerimi yapıyorum öyle alıyorum bebeğimi.
genelde annemde yemek yiyoruz.
yani cok zor oluyo
ek gıdaya başlasa belki daha rahat ederiz.
daha düzen oturtamadım
işe geç kalıyorum
gece 1 de uyuyabiliyorum.
İşe başlamadan ütülerinizi dolap içlerinizi toparlayın sadeleştirin ben iyiki yapmışım diyorum.
şimdi en fazla dagınıklık çamaşır bulaşık işleri oluyor.
Canim yaa ben yanlis ki yapiyorum bilmiyorum ama bizim rutinimizi anlatiyim. Guzel bir denge oturttugumuzu dusunuyordum ama simdi on yaziyi okuyunca galiba benim yontemimde dogru degil, sabah agucuklar kakayla gune basliyoruz. Mama fasli bititor saona geciyoruz oyun oynuyoru konsuuyoruz,saat 11 e dogru mizirdanir gibi oluyor gozleri hemen kizariyor hadi uykuya gidelim diyorum aliyorum besigine koyuyorum,once daha cok mizirdaniyor, besigi sallanan besik oldugu icin hafifce sallamaya basliyorum,ve youtubetan pis pis anne sesi var 1 saatlik onu aciyorum,ben sallarken kesinlikle gorunmuyorum yere oturuyorum sadece salliyorum,bazen hircinlasirsa e e e diye alttan sesi veriyorum sakinliyor ve 15 dk max derin uykuya yatiyor,hemen odayi terk ediyorum,30dk max 50 dk uyuyor,sonra uyandiginda yien ayni seyler,gun icerisinde 4-5 defa bu uykumuz var,aksam 9 dan sonra banyo sakinlik derkrn yine yatiriyorum,ama gunduz uykusu gibi yapiyor,50 dk sonra uyaniyor mama veriyorum uyututorun,sonra rutin gece uykusunda 2 saatte bir beslenme icin uyaniyor. Ama gece hicbirsekilde beslemeyin diyor,bizim oglan kendinide rezil eder benide rezil eder beslemessem,acliktan bir aglayisi var,uyku semesi mamayi hazirlamaya calisirken kendimi oraya buraya vuruyorum sakatlayacagim bir gun,mamayi aliyoe sonuna kadsr iciyor hemen uzerine daliyor,gazdan uyanmasin siye uykulu uykulu alip gazini cikariyorum bende. Sen yontemi uygulamaya baslayinca banada haber et,gece uykusunda beslenmeyi durdurmak icin cesaretim yok cunkuTesekkur ederimmm
Evett ben sormustmm.. kitabi da aldm ve dedigin formulu de gordm aynrnn... bence de o uygulanabilir bi cozum ama ben o kismi tam okumadan uyku kismina gectm. Bakalm hepsini incelicemm...
Ya bu baş dönmesi bende de oluyor bu sıra biraz azaldı hem uykusuzluktan ve yorgunluktan hem de oğlana sürekli baş aşağı bakmaktan galibaNe yiyip içiyorsun formülünü ver bana dagece uyanmayan bebek istiyorum bende
Benim çocuklarimda fare b.ku yemiş derler bizim buralarda o modeller.gündüz uykusu olmadığı gibi gecede 10 defa uyanirlar. Ama artık benim vucut dayanmiyor sinyal vermeye başladı. Sanki yer altımda kayıyor fena halde başım dönüyor
Geçen dışarı çıktık evde birşey unuttuk ben çıkıp alırım dedim çocuklar zaten arabada koltuklarına bağlanmıştı eşimde tamam sen gelene kadar bende arabayı çıkarırım dedi her neyse ben eve çıktım kapıyı anahtarla açtım... oğlumun Bebek kokusu o nasıl bi kokudur ev buram buram Bebek kokuyor dışardan gelince o koku nasıl sızlattı burnumu hep diyorum eşime evimiz Bebek Bebek kokuyor Allah onların yokluğuyla sınamasın bizi evlatlarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?