2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hiç ışık kullanmıyorum ama eşim illa ki perdeyi açıyor.
Dışardan gelen ışıkla yetiniyoruz.

tugbayhan hıçkırık gazı var demek.
Başka anlama geliyor mu bilmiyorum.

Bu cocuk bugun nıye uykuya dalmıyor dersınızzz
Dolunaydandir
Kızlar kocam 21 ay sonra 2. Cocugu yaparız dedi... ben şooookkkk ne ikisi ben biri zor ettim... dedim ki sen başka hatundan yap hiç kızmam diye adamın benden yapası tuttu iyi mi? Simdiden strese girdim..
21 ay sonra ney gii 2 sene dir yada 3 senedir yani 21 ay ne senin kocada pek matrak

Kızlar kocam 21 ay sonra 2. Cocugu yaparız dedi... ben şooookkkk ne ikisi ben biri zor ettim... dedim ki sen başka hatundan yap hiç kızmam diye adamın benden yapası tuttu iyi mi? Simdiden strese girdim..

Erkeklerin tuzu kuru tabi ...Allah aratmasin ama 21 ayda az yanı biraz çocuk ortaya çıksın azcik bebek özlesin insan...

Hiç ışık kullanmıyorum ama eşim illa ki perdeyi açıyor.
Dışardan gelen ışıkla yetiniyoruz.

tugbayhan hıçkırık gazı var demek.
Başka anlama geliyor mu bilmiyorum.
Bu cocuk gazman zaten pirt pirt pirtlar bitmiyo gegirmeler bitmiyo nasil bu kadar gaz birikiyo bi anlasam babasina cekmis
Ama ben tokluk hickirik yapar diye biliyordum

Bir hiç diyorsan seninde niyetin var
İkinci cocuğumda anne olduğumu daha da bi anladım ama aralarında kesinlikle bir miktar ara olmalı .hem anne için hemde ilk cocuk icin sonucta o da etkileniyor onada haksızlık olmasın 2.sinede...

Ne bileyim rabbim hayırlısını versin zor geliyo bana inanki. Tekrar hamilelik yaşamak istemiyorum aslında. Yoksa bakmaktan erinmiyorum..cocukları da cok severim zaten.. bi de 40 ta yaparım belki de :)

nymeria-burcu nerdesin kuzu yaptın mı squatı?
Kiz yapmam miii belim bikanim heryerim pert. İnat ettim 100 yaptim bugun hemde 1 kg duble elimde. Senin dedigin jilian videosunu actim,o hareketleride yapmaya calistim tikandigim yerler oldu tabi. Yavas yavas acila acila gidecegim ins. Bugun beslenmemede cok dikkat ettim,yarin sabah kac gr vermis olacagimi merak ediyorum

Jillian da ben çok yoruldum ya... ben dr 60 yaptım günlük gidiyom yani ben ek olarak basen ve üçgen yaptım tv izlerken. Göbekte calısssm iyi aslında.. bu arada dun gece aclıktan bayılcam sandım :)

Sağ ol cnm alistim böyle yasamaya ama iste hep birine bagimli peynir bozulmus mu sut kokuyor mu bu parfum nasil vs hep biri olacak yanimda
Canım ne denir bu durumda bilmiyorum. Allah beterinden korusun. Benim arkadasımin ablası geçtiğimiz yıllarda oldu tansiyonu mu ne düşmüş geriye doğru bayılmış o da başını çarpınca koku sinirleri gitmiş seninkisi gibi. Koku olmadığı için tat da alamıyor ve çaresi yokmuş ona da aynı şeyi söylemişler. Sende tat alamıyor musun?
Babaanne de bir acayipmis ya başka bisey olsaydı allah korusun. Korkmuşsa demekki.

Bizim bozulan uyku düzeni geri geliyor galiba 9da banyosunu yaptırdım, giyindik kuşandık azıcık ağlayıp zırlayarak emdi ama uyudu. (Bu aralar sağ memeyi pek almak istemiyo) sonra 11de uyandı yine emdi uyuyor hala. Bizde birer ıhlamur içtik bakalım uyanmazsa uyuyorum bende. Tatlı rüyalar hepinize

Uyku bölümünü yada faydalı gordugunuz seylerı bızle paylasır mısınızzz

Bu cocuk bugun nıye uykuya dalmıyor dersınızzz
Tabi canim yazarim,ben cocuga ince pijama giydiriyorum,corapta gitdiriyordum ama az once baktim elleri ayaklari alev gibi burda belki cocugun uukusunu aciyordur diye dusunup corabi cikardim,hala ayaklari yaniyor,uzerinedr birsey ortmedim sadece belinden asagisi uyku tulumu icerisinde,bel kismi sicak olmasi yeterli cok kolay gazini atiyor bu sayede uyanmiyor. Geri kalan yerler acik bile olsa usumez uyanmaz,ve ince giyinmesi cok muhim,benimki hicnkalktiginda terlemis olmiyor,buna dikkat ediyorum. Odada cit cikmasini istemiyor,kranlik istiyor bunlarida en optimumda sagliyorum.

Ay zeynep cok hossun yaaaa, sen simdi ben bu adamla niye evlendim ki hay kafama da diyorsundur.

Jillian da ben çok yoruldum ya... ben dr 60 yaptım günlük gidiyom yani ben ek olarak basen ve üçgen yaptım tv izlerken. Göbekte calısssm iyi aslında.. bu arada dun gece aclıktan bayılcam sandım :)
Yaaa bana tatlo krizi cok koyuyor, albeni suratima guluyor, hele nutella kahkaha atiyor. Ama inat ettim yemedim,ilk gun zor,ama 2. Gun aliskanlik haline geliyor,tatli aramayacagim bile yarin insallahhj

nymeria-burcu F Ftszynp süpersiniz bende 3 5 defa intermediate pilates diye bir video vardı onu yapmıştım 45 dk lık. Squatı görünce de gaza geldim ama daha başlayamadim. Yapacak çok iş varDogumdan sonra lohusa kafasıyla mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum kegel egzersizi yaptıran bi alet var daha ona başlıcam bir dünya para verdim . 22 gün lohusayken almistim sonra doktorum hemen başlama dedi zaten o önermişti neyse 2 ay geçeli bir ay oldu başlayacam

Bak sen öyle yazınca içim burkuldu tatlım benim çok geçmiş olsun Allah tan daha kötü şeyler olmamış ..

Benim sağ taraf az buçuk kaşınıyor böyle acı acı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…