- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Cnm benim hamileligim genel olarak cok kötü gecti hamileligim boyunca 1 dusuk riski buna ek oladak amniyon sivisi azligi ki az kalsin bebegimi kaybediodum yattim evde kac ay bir de bu streslerin ustune 3 ölüm yasadim biri cok sevdigim yigenim diger ikisi de ikiz polis kuzenlerim ki onlar da kardesimden otedir.yani onum arkam sagim solum stres ve üzüntü icindeydim. Bu yasadiklarimi dusununce bende cok korktum huysuz stresli sıkıntılı bir bebegim olacak diye ama Allahima cok şükür kizim sorunsuz bir bebek şimdiye kadar bilmiyorum bebekligi iyi gecip cocuklugunda mi cektirecek acaba :)Ben bu paylaştığımın siparişini verdim bile
Bakalım umarım memnun kalırız bizde
Bir formülü olsada sizlerde söylesem keşke ama yok neyazıkki
Bebekten bebeğe değişiyor işte
Benim diğerleri senin anlattığın gibiydi
Bu ise tam tersi rahat uslu çok şükür
Ama bir annenin hamilelik dönemini nekadar rahat ve stresiz geçirirse o bebekte rahat ve sancısız bir Bebek olur diye duymuştum
Nekadar doğru bilmiyorum ama gerçektende benim diğerlerinde çok stresli bir gebelik yaşadım
Nevşinde ise çok rahat ve huzurluydum
Bilemiyorum artık.
Bebeğin biberona hangi ay alıştı bende başlıcam ama alışmıyor
aynen canım gidip dövesim var asg deki kadını tam slakmış boştan ytere beni nası korkuttu korudaki adam çok tatlıG gamzelim080 bebeğim koruya gittik 3aylık kontrol bide kalca usg cektirdik Allahım ne tatlı bi radyolog öyle ya adam işini süper yapıyo ve herşeyi tektek açıkladı betayı ölçmemişler dedi asg yanlış ölçmüş 59 ölçmüştü 65 çoktı ya yuh o kadarda yanlış olunur muu salaklar yaa..
Dr biri daha geldi böyle dedi dedim o da bnm arkadaşımm :)) çizerek ederek açıklayarak anlattı hep başka hiç sıkıntısı yok şükür
Rotayı sordum yaptırman bi avantaj yaptırmasan çok kötü değil ama hastanede yatar bi kalıntosı olmaz ama menenjit olcak onu kesin yaptırcaz onn riski cok büyük kör sağır herşey olabişir Allah korusun dedi 4 gününğz var rotaya karar verin dedi :/
kızlar ben adet olmadımbu ay kırkım çıktıktan sonra olmuştum hatta adetim bitti 7 gün sonra tekrar başladı kanama 10 gün surdu bu ayda olmadım psikolojik mi bilmiyorum ama sabah midem bulandı hamile kalmaktan çok korkuyorum birde sezeryanlıyım hamile kalırsam bir sorun olur mu acaba inşallah değilimdir.
günaydın ben işe başladım bugün bakalım müdürümde izindeymiş bugün snelik izin alıcam birde rapor alrısam die nabzını yoklıycm bakalım ne dicek ilk günümüz ablamda nası olucak bakalım
Dikkat etmeyi ve sporu bırak cnm istediğin şekilde ye belki değişir bu durum ben kısır yemeni tavsiye ederimYa kızlar moralim çok bozuk
Nevşin bu gece uyandı emzireyim dedim her göğüs 4-5 dk sonra bitiyor
Dahada gelmiyor diye kızıyor ağlıyor
Galiba süttüm kesiliyor artık
Napcam ben şimdi ya
Akşam bişeyler yemeyede özen gösterdim
Bol su da içtim Yok( oooofff
tedbirimi aldım tabi kide ama yine insan düşünüyor günüm geçti ama doktorum olmayabilirsinde adet demişti doğumdan sonra bir süre tabi kide düzen beklemiyorum ama korkuyorum yaSezeryanda hemen hamile kalmamak gerekiyor. Dikiş vs fln oluyor ya rahmin toparlanması için ama olacak oluncada olur . Tedbirini al istemiyorum diyorsan
tedbirimi aldım tabi kide ama yine insan düşünüyor günüm geçti ama doktorum olmayabilirsinde adet demişti doğumdan sonra bir süre tabi kide düzen beklemiyorum ama korkuyorum ya
İlk önce sütünün olduğunu düşün, birde sık sık emzir. Meme boşaldıkça üretimi artıyor. Mesala bazı günler bebek çok emiyor ya ertesi güne daha fazla olur süt. Hem emzir hemde aralarda çok uzun sure bırakma makinen varsa sağ biraz. İlla ki tatlı borek çörek yememe de gerek yok. Mesela dereotu yiyen çok ama sen farketmişsindir ne yediğinde artıyorsa onu ye. Her bünye farklı.Ya kızlar moralim çok bozuk
Nevşin bu gece uyandı emzireyim dedim her göğüs 4-5 dk sonra bitiyor
Dahada gelmiyor diye kızıyor ağlıyor
Galiba süttüm kesiliyor artık
Napcam ben şimdi ya
Akşam bişeyler yemeyede özen gösterdim
Bol su da içtim Yok( oooofff
Canim cahilligime ver ria ne oluyorBen ilkinde hiç adet olmamistim emzirdigim süre ki bu da 30 ay. O da sıkıntı oluyor gerçi ben korkup ria taktirmistim. Adet olsan yumurtlama zamanına da dikkat edersin korunmanın yanında vs vs . Olmayınca her an bir gerginlik şüphe. Birde insanın aklına gelince ya da ihtimal verince otomatik başlıyor sanki baş dönmesi mide bulantısı
E adam bakıyo sizin kız uslu acıkınca bile mızırdanıyo tabi ister 2. yi bizimki garibim çocuk defterini kapadıKızlar kocam 21 ay sonra 2. Cocugu yaparız dedi... ben şooookkkk ne ikisi ben biri zor ettim... dedim ki sen başka hatundan yap hiç kızmam diyeadamın benden yapası tuttu iyi mi? Simdiden strese girdim..
Süpersinhayalimsin1 tartıldım ve tınınınım 1.3 kilo vermişim bir haftada çok sevindim çünkü baya baya yiyorum :) bir tek akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum abur cubur yemiyorum bu kadar beklemiyordum valla :) her hafta bi kilo versem şahane olur yaptığım da birşey yok zaten o en güzel yanı normalde kilo vermek için aç kalırdım emzirmenin faydası büyük belli ki.
süpersin hemşerim, hedef kaç, şu an kaç kilosun?hayalimsin1 tartıldım ve tınınınım 1.3 kilo vermişim bir haftada çok sevindim çünkü baya baya yiyorum :) bir tek akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum abur cubur yemiyorum bu kadar beklemiyordum valla :) her hafta bi kilo versem şahane olur yaptığım da birşey yok zaten o en güzel yanı normalde kilo vermek için aç kalırdım emzirmenin faydası büyük belli ki.
Ne demek tatlım Allah senden de razı olsun aynen gidip kafasına çalacan raporu gerizekalı 59 nere 65 nere yaniiaynen canım gidip dövesim var asg deki kadını tam slakmış boştan ytere beni nası korkuttu korudaki adam çok tatlı
sendende allah razı olsun iyiki git demişsin en ince ayrıntısına kadar anlattı ve kuzum hiç ağlammaıştı biz yaptırdık rotayı
risk edemedim %50 bölünmüş durumda kimisi yaptır kimisi yaptırma diyor sen bilirsin çokta sevindim enesiminde normalmiş bunların diplomalarını kafalarında parçalamak lazım yoka çocuklar sakat olacak onların olçümleriden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?