2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm benim hamileligim genel olarak cok kötü gecti hamileligim boyunca 1 dusuk riski buna ek oladak amniyon sivisi azligi ki az kalsin bebegimi kaybediodum yattim evde kac ay bir de bu streslerin ustune 3 ölüm yasadim biri cok sevdigim yigenim diger ikisi de ikiz polis kuzenlerim ki onlar da kardesimden otedir.yani onum arkam sagim solum stres ve üzüntü icindeydim. Bu yasadiklarimi dusununce bende cok korktum huysuz stresli sıkıntılı bir bebegim olacak diye ama Allahima cok şükür kizim sorunsuz bir bebek şimdiye kadar bilmiyorum bebekligi iyi gecip cocuklugunda mi cektirecek acaba :)

m.beauty bizde kan toplaması olmadı canım. Çok geçmiş olsun.

hayalimsin1 canım bunların kullanım süresi az oluyor sanki. Ben ana kucağı yerine Bebek arabasının pusetini kullanıyorum.

goooody öğle namazından önce gidersen kimse olmaz zaten. Sonrası için de emzirme önlüğünü kullanabilirsin. Bi sesi olur ondan da sanmıyorum kimsenin rahatsız olacağını. Tabi ne yapıyor bu cof cof bakışları olur üzerinde :/

Kizlar bu arada bizde kendi kendimize bir uyku duzeni gelistirdik kizimla . aksam saat 10 gibi yanima yatiriyorum hatta kolumun ustune kendime dogru iyice çekiyorum sarilir vaziyette arka fonda da youtube dan yarim saatlik bir ninni var onu açıyorum oyle uyuyoruz ilk iki gun zor oldu baya uzun sürdü ama dun gece baktim ninniyi acar acmaz anladi uyku zamani diye gozunu kapatmaya basladi ve 10 dk yi gecmedi ve gittikçe de daha kisa surecek uykuya gecis . aksam 10 dan once kesinlikle uyumuyor ama uyusa da hemen uyaniyor.gunduzleri boyle uyutmuyorum ama bilerek sadece besiginde salliyorum cunku calsitigim zaman yaninda olamicam gunduzleri bu sekilde uyusun daha iyi
Gece lambasi konusunda biraz sansliyim yatagimizin başlığında dokunmatik isik sistemi var uyanip aglayinca dokunuorum yerimden kalkmadan emziriorum isim bitince yine dokunup kapatıyorum benim icin buyuk kolaylik oldu lamba

kızlar ben adet olmadım bu ay kırkım çıktıktan sonra olmuştum hatta adetim bitti 7 gün sonra tekrar başladı kanama 10 gün surdu bu ayda olmadım psikolojik mi bilmiyorum ama sabah midem bulandı hamile kalmaktan çok korkuyorum birde sezeryanlıyım hamile kalırsam bir sorun olur mu acaba inşallah değilimdir.

aynen canım gidip dövesim var asg deki kadını tam slakmış boştan ytere beni nası korkuttu korudaki adam çok tatlı
sendende allah razı olsun iyiki git demişsin en ince ayrıntısına kadar anlattı ve kuzum hiç ağlammaıştı biz yaptırdık rotayı
risk edemedim %50 bölünmüş durumda kimisi yaptır kimisi yaptırma diyor sen bilirsin çokta sevindim enesiminde normalmiş bunların diplomalarını kafalarında parçalamak lazım yoka çocuklar sakat olacak onların olçümleriden

Sezeryanda hemen hamile kalmamak gerekiyor. Dikiş vs fln oluyor ya rahmin toparlanması için ama olacak oluncada olur . Tedbirini al istemiyorum diyorsan

Dikkat etmeyi ve sporu bırak cnm istediğin şekilde ye belki değişir bu durum ben kısır yemeni tavsiye ederim

Sezeryanda hemen hamile kalmamak gerekiyor. Dikiş vs fln oluyor ya rahmin toparlanması için ama olacak oluncada olur . Tedbirini al istemiyorum diyorsan
tedbirimi aldım tabi kide ama yine insan düşünüyor günüm geçti ama doktorum olmayabilirsinde adet demişti doğumdan sonra bir süre tabi kide düzen beklemiyorum ama korkuyorum ya

tedbirimi aldım tabi kide ama yine insan düşünüyor günüm geçti ama doktorum olmayabilirsinde adet demişti doğumdan sonra bir süre tabi kide düzen beklemiyorum ama korkuyorum ya

Ben ilkinde hiç adet olmamistim emzirdigim süre ki bu da 30 ay. O da sıkıntı oluyor gerçi ben korkup ria taktirmistim. Adet olsan yumurtlama zamanına da dikkat edersin korunmanın yanında vs vs . Olmayınca her an bir gerginlik şüphe. Birde insanın aklına gelince ya da ihtimal verince otomatik başlıyor sanki baş dönmesi mide bulantısı

İlk önce sütünün olduğunu düşün, birde sık sık emzir. Meme boşaldıkça üretimi artıyor. Mesala bazı günler bebek çok emiyor ya ertesi güne daha fazla olur süt. Hem emzir hemde aralarda çok uzun sure bırakma makinen varsa sağ biraz. İlla ki tatlı borek çörek yememe de gerek yok. Mesela dereotu yiyen çok ama sen farketmişsindir ne yediğinde artıyorsa onu ye. Her bünye farklı.

Canim cahilligime ver ria ne oluyor

Kızlar kocam 21 ay sonra 2. Cocugu yaparız dedi... ben şooookkkk ne ikisi ben biri zor ettim... dedim ki sen başka hatundan yap hiç kızmam diye adamın benden yapası tuttu iyi mi? Simdiden strese girdim..
E adam bakıyo sizin kız uslu acıkınca bile mızırdanıyo tabi ister 2. yi bizimki garibim çocuk defterini kapadı

hayalimsin1 tartıldım ve tınınınım 1.3 kilo vermişim bir haftada çok sevindim çünkü baya baya yiyorum :) bir tek akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum abur cubur yemiyorum bu kadar beklemiyordum valla :) her hafta bi kilo versem şahane olur yaptığım da birşey yok zaten o en güzel yanı normalde kilo vermek için aç kalırdım emzirmenin faydası büyük belli ki.

Süpersin
süpersin hemşerim, hedef kaç, şu an kaç kilosun?

Ne demek tatlım Allah senden de razı olsun aynen gidip kafasına çalacan raporu gerizekalı 59 nere 65 nere yanii
Bende bidaha dr arayışına girmeyeyim koruya devam artık biraz pahalı ama öteki türlü yanlış çıkıyor 2 kere tetkik yapılıyor aynı şeye geliyor düşünüp duruyorum bnde bandaj kullancaksın derse naparım diye kendimi hazırlıyordum rotayı da bi kaç gün içinde yaptırcam tatlışkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…