2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben bu paylaştığımın siparişini verdim bile
Bakalım umarım memnun kalırız bizde

Bir formülü olsada sizlerde söylesem keşke ama yok neyazıkki
Bebekten bebeğe değişiyor işte
Benim diğerleri senin anlattığın gibiydi
Bu ise tam tersi rahat uslu çok şükür
Ama bir annenin hamilelik dönemini nekadar rahat ve stresiz geçirirse o bebekte rahat ve sancısız bir Bebek olur diye duymuştum
Nekadar doğru bilmiyorum ama gerçektende benim diğerlerinde çok stresli bir gebelik yaşadım
Nevşinde ise çok rahat ve huzurluydum
Bilemiyorum artık.

Kelebeğim nasılsın iyimisin, ne dırumdasın
Arıyormu eşin arada ? Umarım tekrar iyi olur evine dönersin, bebeğinde huzurlu bir ortamda hem annesiyle hem babasıyla olur inş

Sordugun icn sagol canm benm. Esimle henuz hic bi gelisme yok o yuzden yazmadm. Daha hic konusmadik. Bikac defa kizini sordu mesajla o kadr. Sadece bana ortak arkadasimz seni ozluyo falan dedi ben de mesele bana soyleyememeleri zaten dedm kestim konuyu. O kadar basit degil hic bi sey iyice dusunup tasinmasi ve radikal kararlar vermesi lazm. Sabirliyim gayet acelem yok.

Gunduz rutininde bi sorun oldugunu dusunmuyorm. Gece olayina gelince bence hic beslememem gerek diye de net bi cizgi koyma canm. Benm arkadasimin bebegi 9 aylik hala gece 3 defa uyaniyor,

Gece uykuya gecerken rutinleriniz var mi peki?? Mesela her gece pijama giyme alt degisme isigi kapama iyi geceler dileme ayni ninni vs. Ben geceye bu sekilde alistirdm bizim en buyuk sorun gunduz hiccc uykumuz yok. Uykusuzluk sebebiyle de cok huysuzuz. Gece biraz daha iyiyz artk masallah. 2-3 defayi gecmiyo pek uyanmamiz daha da azalir biter belki gece uyanmalari da

Son düzenleme:

Bizim burda (vippestol) diyolla
Yani sallanan sandalye anlamına geliyor .
Dediğiniz gibi anneyi orda burda izlemesi için
Ve kaşıkla bişiler yedirirken kullanırlar

Ben kırmızı küçük bi lamba açıyorum canım çünkü gece uyanınca ışık açmakla falan uğraşmıyorum hem de uykusu açılmıyor başka ışık yanmadığından. Çok geçmiş olsun canım

Aferin kız sana hiiiç ödün verme
Özlüyormuşmuş, ortak arkadaşa söylüyor bak sen
Bırak iyice gebersin özleminden öyleki o zırhı üstünden atıp kendi arasın özlüyorum desin.
Burnundan kıl aldırmıyor şuna bak
Kurban olsun o minik yavruya

Iyi masallah canim sevindim.. su hiriltida neymis valla yapisti bi gitmedi bizde de hala devam

Evet canim beslenme, alt degistirme pojama giyme birazda minciklanma ile giriyoruz gece uykusuna,sen gunduzde bir rutin olusturup dene bakalim ne tepki verecek,bizimki 2 haftadir boyle duzeli gidiyor,uyuyamazsa ben uyutamiyorum diye uzuluyorum,illa uuumasi lazim

Aynen canm. Cunku ben olaylar bu hale gelmesn diye cokkk ugras verdm buyuk fedakarliklar yaptm hep. Pek cok hatasina amann hallederiz dedim, hep cok sevdim. Ama oyle yormus ki su an kilimi kipirdatasim yok. O yuzden uzun surecek cunku butun gorevi tek basina yerine getircek. Ben bu defa aman neyse olsn toparlariz demiycem. Ya kendini gercekten degistircek esi icn kizi icn o da buyuk fedakarliklar yapicak ya da donmucem. Benim de kizimin da her gunumuzu huzursuz gecirmeye niyetimiz yok. Dedemizle ananemizle keyfimiz gicir :)

Yok henuz canm. Bi gelisme olursa yaziciim ama yukarda da yazdm kisa vadede pek beklemtim yok. Bu sefer gelecege yonelik sabirli bi bekleyis icindeyim. Su an sikayetim de yok. Cok yipranmistk bana cok iyi geldi.
Erkekler bu donemde sacmalayabılır o yuzden cok uzatma ama olur mu gerı donusu olmayan seyler olmasınn

Ayyy ben onun yaninda yapmiyorum malzeme vermemek icin ne olur ne olmaz :)) adamlarin umrunda olmaz tabi gobek hadi bi sekilde eriyor.bizim gibi basenleri olsa naparlar acaba.erimiyorda anamm bunlar :) butun zorluklari ceken biz kadinlar valla
Ya sorma...benim kocam izindeydi mecbur ysptım ben yaparken de yorumda bulunuyor. Yanlış yapıyon, bacagını kapat karnını sık diye... begenmiyo da yani...

Ben de gunduzu denicem bakalm, bizim de gunduz buyuk skinti. Tabi ki Allah baska skinti vermesn ama yorucu oluyor illaki. Bi de kucaginda cok seviyo tabi derken... ben bi tek gezerken dinleniyorm ondan cok geziyorm ama hava da bozdu ancak avm artk.. binde dun gezerken de hic durmadi uyumadi... insallah bi gunluk bi durumdur valla yoksa yandik :)

Erkekler bu donemde sacmalayabılır o yuzden cok uzatma ama olur mu gerı donusu olmayan seyler olmasınn

Valla sirf sacmalamasin bilmem ne diye donmek de bana sacma geliyor. Gercekten seven adam sacmalamaz. Aksine duzelir bunu kendi sececek. Bu yeni bi olay degil canm. Artik sabrimi tasiran olaylar, o yuzden bende bu sefer geri vites yok. Ben cokkk alttan aldm kendimi unuttm. Ama kizim da olunca simdi huzuru daha cok onemsiyorum asktan sevgiden bile cok.

Çocuk insana sabır öğretiyor valla. Şu ana kadar bile neler öğretti değil mi? Zamanla yoguruyorlar bizi onlar bizi terbiye ediyo
Cidden oyle yaa bazen canima tak ettiriyo azcik hirpaliyorum ( yani hirpalamaktan kastim hizli pispisliyorum emzigi hizli agzina koyuyorum bastiriyorum boyle filan oyle alip ustunu basini yirtmak degil ) sonra geri pisman oluyorum bi bakisina oturup ozur dileyip agliyorum mal gibi oldum
Canim ben kullaniyorum gun aydinlanana kadar acik kaliyo iste gece cok kalktigimiz icin iyi oluyo bu durum. Odanin isiginida azalttim 20 w mi 30 w mi ne isik kullaniyorum dalmasi icin ilk o isikla daldiriyorum sonra gece lambssini aciyorum o isigi kapatip.
İnsan neyi yapmam derse onu yaparken buluyor kendini Ama vurma ,elindekini atma da belli bir dönemde yaşanıyor ve geçiyor. Erkek çocukları daha fena galiba bu konuda.
Mehmet Ali beni delirtirse ya kafami duvarlara vururum yada ona zarar verir onla oturur aglarim artik. Cunku cidden sinirlerime bazen hic hakim olamiyorum. Bebek bu yani ne bekliyosam. Ofke kontrol problemim var sanirsam.
Nasi gece beslenmesini kesicez ya. Bizim ki beslenmek icin kalkiyo zaten ellerini yiye yiye uyaniyo kesersem evi basima yikar. Cocuk zaten acikmasa niye kalksin ki bana sacma geldi beslenmeyi kesmek. Yanlismi dusunuyorum acep..

Kizlar birde bu hickirik doyma belirtisimi sadece ? Bizim ki cok hickiriyo gun icinde cokmu besliyorum napiyorum. Daha tartilmasinada cok var. Kac kg oldu acaba 8 derse oteki ay dusup bayilirim artik

kelebek.hill geri vitese takma ama kendini aklını bir an önce toparlamaya çalış. Sen şanslısın seni dinginlestirecek sığınacak limanın var ama eşinin yanında onu büyük ihtimal dolduran, bileyen art niyetli insanlar var. O yüzden ne kadar uzun görüşmesiniz (yanındaki insanlardan dolayi) özleme değilde gözden ırak gönülden uzağa döner
Erkekler biliyorsun hepimiz yaşadık babalık olgusunu dogumdan sonra kazanıyor. Sen 9 ay + 3.5 aydır annesin ama o ilk günden baba olamadığını düşünsen 1.5 aydır baba. Baba olmaya alışamadan, ogrenemeden kızından ayrıldı.
Bu ihtimalleri de unutma derim . İnşallah herşey güzel olur

Haklısın canımm duzelmesı gerekkk

Uyku bölümünü yada faydalı gordugunuz seylerı bızle paylasır mısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…