- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Canım ben oyun halısı çok araştırdım en sonunda tiny love tekmele oyna olanını aldım hem de 2. El :) onu neden tercih ettim dersen benim oğlan sürekli tekmeliyor ve iyi ki de onu almışım gerçekten tekmele oynaymış :) tekmeledikçe ışık yanıyor müzik çalıyor çok sevdi. Fikir vereyim dedim
Ne yiyip içiyorsun formülünü ver bana dagece uyanmayan bebek istiyorum bende
Benim çocuklarimda fare b.ku yemiş derler bizim buralarda o modeller.gündüz uykusu olmadığı gibi gecede 10 defa uyanirlar. Ama artık benim vucut dayanmiyor sinyal vermeye başladı. Sanki yer altımda kayıyor fena halde başım dönüyor
Kelebeğim nasılsın iyimisin, ne dırumdasın
Arıyormu eşin arada ? Umarım tekrar iyi olur evine dönersin, bebeğinde huzurlu bir ortamda hem annesiyle hem babasıyla olur inş
Canim yaa ben yanlis ki yapiyorum bilmiyorum ama bizim rutinimizi anlatiyim. Guzel bir denge oturttugumuzu dusunuyordum ama simdi on yaziyi okuyunca galiba benim yontemimde dogru degil, sabah agucuklar kakayla gune basliyoruz. Mama fasli bititor saona geciyoruz oyun oynuyoru konsuuyoruz,saat 11 e dogru mizirdanir gibi oluyor gozleri hemen kizariyor hadi uykuya gidelim diyorum aliyorum besigine koyuyorum,once daha cok mizirdaniyor, besigi sallanan besik oldugu icin hafifce sallamaya basliyorum,ve youtubetan pis pis anne sesi var 1 saatlik onu aciyorum,ben sallarken kesinlikle gorunmuyorum yere oturuyorum sadece salliyorum,bazen hircinlasirsa e e e diye alttan sesi veriyorum sakinliyor ve 15 dk max derin uykuya yatiyor,hemen odayi terk ediyorum,30dk max 50 dk uyuyor,sonra uyandiginda yien ayni seyler,gun icerisinde 4-5 defa bu uykumuz var,aksam 9 dan sonra banyo sakinlik derkrn yine yatiriyorum,ama gunduz uykusu gibi yapiyor,50 dk sonra uyaniyor mama veriyorum uyututorun,sonra rutin gece uykusunda 2 saatte bir beslenme icin uyaniyor. Ama gece hicbirsekilde beslemeyin diyor,bizim oglan kendinide rezil eder benide rezil eder beslemessem,acliktan bir aglayisi var,uyku semesi mamayi hazirlamaya calisirken kendimi oraya buraya vuruyorum sakatlayacagim bir gun,mamayi aliyoe sonuna kadsr iciyor hemen uzerine daliyor,gazdan uyanmasin siye uykulu uykulu alip gazini cikariyorum bende. Sen yontemi uygulamaya baslayinca banada haber et,gece uykusunda beslenmeyi durdurmak icin cesaretim yok cunku
Puhahah kız oto koltuğuna da ana kucağı diyolla burdaa o araba tipi bu ev tipi işte :))) koz gerçekten ana kucağıngibi sığıyo oraya sağı solu dar ya rahat ediyorlar :)) en ii burda güzel uyuyom oğluşum ama omurgaya zarar vermişm die çok tutmuyorum
Kızlar gece odanizda gece lambasi kullaniyor musunuz? Ve cok mu aydinlik olmali yoksa cok hafif bir isik yeterli midir? Bu arada ben koku alamiyorum bebek kokusu nedir bilmiyorumbebekken besigim tavana bagliymis ve babannem beni alirken dusurmus beynimdeki koku sinirleri kopmus ve yenilenmiyormus o yuzden hicbir seyin kokusunu almiyorum. Mutfak yansın salondaysam anlamam
Canım napyrsn nasıl gdyr var mı gelişme esınlee ılgılııBiz rotarixi 3. Ay dolunca yaptirdik bu nedenle 2. Dozumuz 5. Ay bitince canm. 2. Ayda yaptiysaniz 2. Doz 4. Ay bittiginde.
Sordugun icn sagol canm benm. Esimle henuz hic bi gelisme yok o yuzden yazmadm. Daha hic kinusmadk. Bikac defa kizini sordu o kadr. Sadece bana ortak arkadasimz seni ozluyo falan dedi ben de mesele bana soyleyememeleri zaten dedm kestim konuyu. O kadar basit degil hic bi sey iyicr dusunup tasinmasi ve radikal kararlar vermesi lazm. Sabirliyim gayet acelem yok.
Gunduz rutininde bi sorun oldugunu dusunmuyorm. Gece olayina gelince bence hic beslememem gerek diye de net bi cizgi koyma canm. Benm arkadasimin bebegi 9 aylik hala gece 3 defa uyaniyor,
Gece uykuya gecerken rutinleriniz var mi peki?? Mesela her gece pijama giyme alt degisme isigi kapama iyi geceler dileme ayni ninni vs. Ben geceye bu sekilde alistirdm bizim en buyuk sorun gunduz hiccc uykumuz yok. Uykusuzluk sebebiyle de cok huysuzuz. Gece biraz daha iyiyz artk masallah. 2-3 defayi gecmiyo pek uyanmamiz daha da azalir biter belki gece uyanmalari da
Iyi masallah canim sevindim.. su hiriltida neymis valla yapisti bi gitmedi bizde de hala devamCnm ignesi iki gunluktu zaten bitti antibiyotigi de bitti simdilik iyi cok sukur ama azcik hirilti ve oksuruk devam edio
cnm hic bisey anlamion zaten benim basimda genc bi cocuk durdurdular o mac anlatir gibi anlatti her seyi ondan anladim sadece bi cocugu cikarirlarken sallaniyosun baya :)
Canım napyrsn nasıl gdyr var mı gelişme esınlee ılgılıı
Evet canim beslenme, alt degistirme pojama giyme birazda minciklanma ile giriyoruz gece uykusuna,sen gunduzde bir rutin olusturup dene bakalim ne tepki verecek,bizimki 2 haftadir boyle duzeli gidiyor,uyuyamazsa ben uyutamiyorum diye uzuluyorum,illa uuumasi lazimSordugun icn sagol canm benm. Esimle henuz hic bi gelisme yok o yuzden yazmadm. Daha hic konusmadik. Bikac defa kizini sordu mesajla o kadr. Sadece bana ortak arkadasimz seni ozluyo falan dedi ben de mesele bana soyleyememeleri zaten dedm kestim konuyu. O kadar basit degil hic bi sey iyicr dusunup tasinmasi ve radikal kararlar vermesi lazm. Sabirliyim gayet acelem yok.
Gunduz rutininde bi sorun oldugunu dusunmuyorm. Gece olayina gelince bence hic beslememem gerek diye de net bi cizgi koyma canm. Benm arkadasimin bebegi 9 aylik hala gece 3 defa uyaniyor,
Gece uykuya gecerken rutinleriniz var mi peki?? Mesela her gece pijama giyme alt degisme isigi kapama iyi geceler dileme ayni ninni vs. Ben geceye bu sekilde alistirdm bizim en buyuk sorun gunduz hiccc uykumuz yok. Uykusuzluk sebebiyle de cok huysuzuz. Gece biraz daha iyiyz artk masallah. 2-3 defayi gecmiyo pek uyanmamiz daha da azalir biter belki gece uyanmalari da
Aferin kız sana hiiiç ödün verme
Özlüyormuşmuş, ortak arkadaşa söylüyor bak sen
Bırak iyice gebersin özleminden öyleki o zırhı üstünden atıp kendi arasın özlüyorum desin.
Burnundan kıl aldırmıyor şuna bak
Kurban olsun o minik yavruya
Erkekler bu donemde sacmalayabılır o yuzden cok uzatma ama olur mu gerı donusu olmayan seyler olmasınnYok henuz canm. Bi gelisme olursa yaziciim ama yukarda da yazdm kisa vadede pek beklemtim yok. Bu sefer gelecege yonelik sabirli bi bekleyis icindeyim. Su an sikayetim de yok. Cok yipranmistk bana cok iyi geldi.
Ya sorma...benim kocam izindeydi mecbur ysptım ben yaparken de yorumda bulunuyor. Yanlış yapıyon, bacagını kapat karnını sık diye... begenmiyo da yani...Ayyy ben onun yaninda yapmiyorum malzeme vermemek icin ne olur ne olmaz :)) adamlarin umrunda olmaz tabi gobek hadi bi sekilde eriyor.bizim gibi basenleri olsa naparlar acaba.erimiyorda anamm bunlar :) butun zorluklari ceken biz kadinlar valla
Evet canim beslenme, alt degistirme pojama giyme birazda minciklanma ile giriyoruz gece uykusuna,sen gunduzde bir rutin olusturup dene bakalim ne tepki verecek,bizimki 2 haftadir boyle duzeli gidiyor,uyuyamazsa ben uyutamiyorum diye uzuluyorum,illa uuumasi lazim
Erkekler bu donemde sacmalayabılır o yuzden cok uzatma ama olur mu gerı donusu olmayan seyler olmasınn
Cidden oyle yaa bazen canima tak ettiriyo azcik hirpaliyorum ( yani hirpalamaktan kastim hizli pispisliyorum emzigi hizli agzina koyuyorum bastiriyorum boyle filan oyle alip ustunu basini yirtmak degilÇocuk insana sabır öğretiyor valla. Şu ana kadar bile neler öğretti değil mi? Zamanla yoguruyorlar bizionlar bizi terbiye ediyo
Canim ben kullaniyorum gun aydinlanana kadar acik kaliyo iste gece cok kalktigimiz icin iyi oluyo bu durum. Odanin isiginida azalttim 20 w mi 30 w mi ne isik kullaniyorum dalmasi icin ilk o isikla daldiriyorum sonra gece lambssini aciyorum o isigi kapatip.Kızlar gece odanizda gece lambasi kullaniyor musunuz? Ve cok mu aydinlik olmali yoksa cok hafif bir isik yeterli midir? Bu arada ben koku alamiyorum bebek kokusu nedir bilmiyorumbebekken besigim tavana bagliymis ve babannem beni alirken dusurmus beynimdeki koku sinirleri kopmus ve yenilenmiyormus o yuzden hicbir seyin kokusunu almiyorum. Mutfak yansın salondaysam anlamam
Mehmet Ali beni delirtirse ya kafami duvarlara vururum yada ona zarar verir onla oturur aglarim artik. Cunku cidden sinirlerime bazen hic hakim olamiyorum. Bebek bu yani ne bekliyosam. Ofke kontrol problemim var sanirsam.İnsan neyi yapmam derse onu yaparken buluyor kendiniAma vurma ,elindekini atma da belli bir dönemde yaşanıyor ve geçiyor. Erkek çocukları daha fena galiba bu konuda.
Nasi gece beslenmesini kesicez ya. Bizim ki beslenmek icin kalkiyo zaten ellerini yiye yiye uyaniyo kesersem evi basima yikar. Cocuk zaten acikmasa niye kalksin ki bana sacma geldi beslenmeyi kesmek. Yanlismi dusunuyorum acep..Canim yaa ben yanlis ki yapiyorum bilmiyorum ama bizim rutinimizi anlatiyim. Guzel bir denge oturttugumuzu dusunuyordum ama simdi on yaziyi okuyunca galiba benim yontemimde dogru degil, sabah agucuklar kakayla gune basliyoruz. Mama fasli bititor saona geciyoruz oyun oynuyoru konsuuyoruz,saat 11 e dogru mizirdanir gibi oluyor gozleri hemen kizariyor hadi uykuya gidelim diyorum aliyorum besigine koyuyorum,once daha cok mizirdaniyor, besigi sallanan besik oldugu icin hafifce sallamaya basliyorum,ve youtubetan pis pis anne sesi var 1 saatlik onu aciyorum,ben sallarken kesinlikle gorunmuyorum yere oturuyorum sadece salliyorum,bazen hircinlasirsa e e e diye alttan sesi veriyorum sakinliyor ve 15 dk max derin uykuya yatiyor,hemen odayi terk ediyorum,30dk max 50 dk uyuyor,sonra uyandiginda yien ayni seyler,gun icerisinde 4-5 defa bu uykumuz var,aksam 9 dan sonra banyo sakinlik derkrn yine yatiriyorum,ama gunduz uykusu gibi yapiyor,50 dk sonra uyaniyor mama veriyorum uyututorun,sonra rutin gece uykusunda 2 saatte bir beslenme icin uyaniyor. Ama gece hicbirsekilde beslemeyin diyor,bizim oglan kendinide rezil eder benide rezil eder beslemessem,acliktan bir aglayisi var,uyku semesi mamayi hazirlamaya calisirken kendimi oraya buraya vuruyorum sakatlayacagim bir gun,mamayi aliyoe sonuna kadsr iciyor hemen uzerine daliyor,gazdan uyanmasin siye uykulu uykulu alip gazini cikariyorum bende. Sen yontemi uygulamaya baslayinca banada haber et,gece uykusunda beslenmeyi durdurmak icin cesaretim yok cunku
Haklısın canımm duzelmesı gerekkkBen de gunduzu denicem bakalm, bizim de gunduz buyuk skinti. Tabi ki Allah baska skinti vermesn ama yorucu oluyor illaki. Bi de kucaginda cok seviyo tabi derken... ben bi tek gezerken dinleniyorm ondan cok geziyorm ama hava da bozdu ancak avm artk.. binde dun gezerken de hic durmadi uyumadi... insallah bi gunluk bi durumdur valla yoksa yandik :)
Valla sirf sacmalamasin bilmem ne diye donmek de bana sacma geliyor. Gercekten seven adam sacmalamaz. Aksine duzelir bunu kendi sececek. Bu yeni bi olay degil canm. Artik sabrimi tasiran olaylar, o yuzden bende bu sefer geri vites yok. Ben cokkk alttan aldm kendimi unuttm. Ama kizim da olunca simdi huzuru daha cok onemsiyorum asktan sevgiden bile cok.
Uyku bölümünü yada faydalı gordugunuz seylerı bızle paylasır mısınızzzCanim yaa ben yanlis ki yapiyorum bilmiyorum ama bizim rutinimizi anlatiyim. Guzel bir denge oturttugumuzu dusunuyordum ama simdi on yaziyi okuyunca galiba benim yontemimde dogru degil, sabah agucuklar kakayla gune basliyoruz. Mama fasli bititor saona geciyoruz oyun oynuyoru konsuuyoruz,saat 11 e dogru mizirdanir gibi oluyor gozleri hemen kizariyor hadi uykuya gidelim diyorum aliyorum besigine koyuyorum,once daha cok mizirdaniyor, besigi sallanan besik oldugu icin hafifce sallamaya basliyorum,ve youtubetan pis pis anne sesi var 1 saatlik onu aciyorum,ben sallarken kesinlikle gorunmuyorum yere oturuyorum sadece salliyorum,bazen hircinlasirsa e e e diye alttan sesi veriyorum sakinliyor ve 15 dk max derin uykuya yatiyor,hemen odayi terk ediyorum,30dk max 50 dk uyuyor,sonra uyandiginda yien ayni seyler,gun icerisinde 4-5 defa bu uykumuz var,aksam 9 dan sonra banyo sakinlik derkrn yine yatiriyorum,ama gunduz uykusu gibi yapiyor,50 dk sonra uyaniyor mama veriyorum uyututorun,sonra rutin gece uykusunda 2 saatte bir beslenme icin uyaniyor. Ama gece hicbirsekilde beslemeyin diyor,bizim oglan kendinide rezil eder benide rezil eder beslemessem,acliktan bir aglayisi var,uyku semesi mamayi hazirlamaya calisirken kendimi oraya buraya vuruyorum sakatlayacagim bir gun,mamayi aliyoe sonuna kadsr iciyor hemen uzerine daliyor,gazdan uyanmasin siye uykulu uykulu alip gazini cikariyorum bende. Sen yontemi uygulamaya baslayinca banada haber et,gece uykusunda beslenmeyi durdurmak icin cesaretim yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?