2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sağ ol cnm alistim böyle yasamaya ama iste hep birine bagimli peynir bozulmus mu sut kokuyor mu bu parfum nasil vs hep biri olacak yanimda
Üzüldüm canım bende de senin kadar olmasa da var.annem ev yansa almaz bu kız kokuyu der.seni çok iyi anlıyorum.
Ama benim hamilelikten itibaren canlandı koku duyum.

Ben uyku tulumu da gıydırmıyorum bana mantıklı gelmıyor sahsen ben uyku tulumu gıysem uyuyamamm o da oyle bence. Bızım kı sıcagı sevmıyor. Orttugumde ayagı ıle ıttırıyor. Odada cıt cıkmama meselesı zorlamaz mı senı sonucta baska yeelerde olunca kontrolumuz dısına cıkar gurultude uyutuyorum ben. Karanlık gercekten ıse yarıyor ama aydınlıkta uyutuyorum o dalınca panjuru bıle kapatıyorum zıfırı karanlık oluyorr. Gece asla konusmamak gerekmış emzırıp yerınd koyacakmışınnn

Yaaa bana tatlo krizi cok koyuyor, albeni suratima guluyor, hele nutella kahkaha atiyor. Ama inat ettim yemedim,ilk gun zor,ama 2. Gun aliskanlik haline geliyor,tatli aramayacagim bile yarin insallahhj
Bazen hatta sık sıkkelimde tahın pekmez kasesıyle buluyorum kendımııı3 haftada 5 kg verdım ama bu hafta vucut hepsını gerı almak ıcın savas verıyor adetaa

Uyanmıyor mu gece senın kı tek parca uyuyorsa duser bayılırım
Gündüzleri beş dk.yanından ayırmaz ya kucakta gezer ya memededir.uyumaz 5 bilemedin 10dk.şekerlemeleri vardır memedeyken.akşam sekizbuçukta uyku aglaması başlar
Akşam 9da yatarız teyzesi veririm memeyi elime vura vura uyur.sabah 9 ya da 10 da da uyandırır beni.
Uykusunun icinde meme veririm aç kalmasın onca saat diye.

Ihlamur denesene.
Psikolojik mi bilmiyorum, ıhlamur içince em em bitiremiyor bizimki.
Normalde ben de sütümün az olduğunu düşünüyorum.

Haklısın canımm duzelmesı gerekkk

Tabi ki sizler de cok haklisiniz. Ama bn de daha once de yasadiklarimdan dolayi bu defa da kiyamayip pes edersem esimi bu haliyle kabul etmis, ailesi hakli cikmis, huzursuzlugu aksiligini bile kabul etms olurm. Yani orta yol olarak soyle o zamn insallah esimde en ufak bi caba gorsem uzatmicam. Ama hic cabalamazsa da kendi kendime donmucem. Cunku neden bu halde geldi anlamk zorunda. Kendi akli da var.

4ağustos doğumlu benim oğlan.bir aya yakındır dönüyor kuzum.

Oy masallah, bn de erken saniyordm donsunn o zamn bizim kiz :)

Oyy canm benm. Her seyden once sakin ol ve o psikolojiye girme. Oncelikle herkes saglikli ve bu kadar paniklicek bi durum yok. Ne yapilacaklari muhakkak biliyosun ama belki aklina gelmez dereotu, tahin dene bi de.

Kızlar benim kız 1saattir uyanik.ikinmayla basladik.her gece 3de 4de kaka seansi basliyor.akşam 8gibi uyuyoruz.11debir uyanir emer.gece 3debir uyanir sık sık uyaniyoruz.ve yanimda uyuyor.beşiğe birakinca uyaniyor.

Benim sol göğüs alarm veriyodu bayağı az geliyodu oğlan bağırıp bıraktı.dur dedim sakın kendi kendime.benim sütüm var sütüm var diye deli gibi kendi kendime konuştum iki gün.her fırsatta da verdim ağzına sol memeyi de.inanır mısın cork sesi geldi bugün emerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…