Üzüldüm canım bende de senin kadar olmasa da var.annem ev yansa almaz bu kız kokuyu der.seni çok iyi anlıyorum.Sağ ol cnm alistim böyle yasamaya ama iste hep birine bagimli peynir bozulmus mu sut kokuyor mu bu parfum nasil vs hep biri olacak yanimda
Ya ben ne yapayım canım 40 yaşındayım.ikinciye zamanım bile yokNe bileyim rabbim hayırlısını versin zor geliyo bana inanki. Tekrar hamilelik yaşamak istemiyorum aslında. Yoksa bakmaktan erinmiyorum..cocukları da cok severim zaten.. bi de 40 ta yaparım belki de :)
Merhaba canım.bizde nöbet yok :)Iyı nobetler annışlerrr
Nıye uyanıksın sekerımMerhaba canım.bizde nöbet yok :)
Bazen uyuyamıyorum ben böyle.dolanıp duruyorum :)Nıye uyanıksın sekerım
Ben uyku tulumu da gıydırmıyorum bana mantıklı gelmıyor sahsen ben uyku tulumu gıysem uyuyamamm o da oyle bence. Bızım kı sıcagı sevmıyor. Orttugumde ayagı ıle ıttırıyor. Odada cıt cıkmama meselesı zorlamaz mı senı sonucta baska yeelerde olunca kontrolumuz dısına cıkar gurultude uyutuyorum ben. Karanlık gercekten ıse yarıyor ama aydınlıkta uyutuyorum o dalınca panjuru bıle kapatıyorum zıfırı karanlık oluyorr. Gece asla konusmamak gerekmış emzırıp yerınd koyacakmışınnnTabi canim yazarim,ben cocuga ince pijama giydiriyorum,corapta gitdiriyordum ama az once baktim elleri ayaklari alev gibi burda belki cocugun uukusunu aciyordur diye dusunup corabi cikardim,hala ayaklari yaniyor,uzerinedr birsey ortmedim sadece belinden asagisi uyku tulumu icerisinde,bel kismi sicak olmasi yeterli cok kolay gazini atiyor bu sayede uyanmiyor. Geri kalan yerler acik bile olsa usumez uyanmaz,ve ince giyinmesi cok muhim,benimki hicnkalktiginda terlemis olmiyor,buna dikkat ediyorum. Odada cit cikmasini istemiyor,kranlik istiyor bunlarida en optimumda sagliyorum.
Uyanmıyor mu gece senın kı tek parca uyuyorsa duser bayılırımBazen uyuyamıyorum ben böyle.dolanıp duruyorum :)
Bazen hatta sık sıkkYaaa bana tatlo krizi cok koyuyor, albeni suratima guluyor, hele nutella kahkaha atiyor. Ama inat ettim yemedim,ilk gun zor,ama 2. Gun aliskanlik haline geliyor,tatli aramayacagim bile yarin insallahhj
Gündüzleri beş dk.yanından ayırmaz ya kucakta gezer ya memededir.uyumaz 5 bilemedin 10dk.şekerlemeleri vardır memedeyken.akşam sekizbuçukta uyku aglaması başlarUyanmıyor mu gece senın kı tek parca uyuyorsa duser bayılırım
Ihlamur denesene.Ya kızlar moralim çok bozuk
Nevşin bu gece uyandı emzireyim dedim her göğüs 4-5 dk sonra bitiyor
Dahada gelmiyor diye kızıyor ağlıyor
Galiba süttüm kesiliyor artık
Napcam ben şimdi ya
Akşam bişeyler yemeyede özen gösterdim
Bol su da içtim Yok( oooofff
kelebek.hill geri vitese takma ama kendini aklını bir an önce toparlamaya çalış. Sen şanslısın seni dinginlestirecek sığınacak limanın var ama eşinin yanında onu büyük ihtimal dolduran, bileyen art niyetli insanlar var. O yüzden ne kadar uzun görüşmesiniz (yanındaki insanlardan dolayi) özleme değilde gözden ırak gönülden uzağa döner
Erkekler biliyorsun hepimiz yaşadık babalık olgusunu dogumdan sonra kazanıyor. Sen 9 ay + 3.5 aydır annesin ama o ilk günden baba olamadığını düşünsen 1.5 aydır baba. Baba olmaya alışamadan, ogrenemeden kızından ayrıldı.
Bu ihtimalleri de unutma derim . İnşallah herşey güzel olur
Haklısın canımm duzelmesı gerekkk
4ağustos doğumlu benim oğlan.bir aya yakındır dönüyor kuzum.
Ya kızlar moralim çok bozuk
Napcam ben şimdi ya
Benim sol göğüs alarm veriyodu bayağı az geliyodu oğlan bağırıp bıraktı.dur dedim sakın kendi kendime.benim sütüm var sütüm var diye deli gibi kendi kendime konuştum iki gün.her fırsatta da verdim ağzına sol memeyi de.inanır mısın cork sesi geldi bugün emerken.Ya kızlar moralim çok bozuk
Napcam ben şimdi ya
Benim de öyle ama ben arada kaçamak yApıyom :)Yaaa bana tatlo krizi cok koyuyor, albeni suratima guluyor, hele nutella kahkaha atiyor. Ama inat ettim yemedim,ilk gun zor,ama 2. Gun aliskanlik haline geliyor,tatli aramayacagim bile yarin insallahhj
Ataktan olması Can'ım, biz de yaşadık aynı durumu. 12. Hafta atağıBen ağlicam şimdi
Her gün uyuyan çocuk
Uyumaması bir kenara ağlayıp duruyor
Sancısı mancısı yok eminim, kalk beni gezdir kucakta diyor resmen ya ,uykusuzluktan bayılacam şimdi
aayy gecen gece bizde öyleydikk tatlım inş şimdi uyuyosnzdurBen ağlicam şimdi
Her gün uyuyan çocuk
Uyumaması bir kenara ağlayıp duruyor
Sancısı mancısı yok eminim, kalk beni gezdir kucakta diyor resmen ya ,uykusuzluktan bayılacam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?