Canim cahilligime ver ria ne oluyor
Tatlim oranin cocuk doktoru nAsil.bende akaya basladimNe demek tatlım Allah senden de razı olsun aynen gidip kafasına çalacan raporu gerizekalı 59 nere 65 nere yanii
Bende bidaha dr arayışına girmeyeyim koruya devam artık biraz pahalı ama öteki türlü yanlış çıkıyor 2 kere tetkik yapılıyor aynı şeye geliyor düşünüp duruyorum bnde bandaj kullancaksın derse naparım diye kendimi hazırlıyordum rotayı da bi kaç gün içinde yaptırcam tatlışkom
Heeee spiral olarak biliyordumda rai de sen den duydum bende diyorum buda ney daha neler ogrenicemEstağfurullah ria=rahim içi araç=spiral
Kiz birdaha burda soyleme uyuyo diye bak nazar degiyo uyumuyo de. Oku ufleBen ağlicam şimdi
Her gün uyuyan çocuk
Uyumaması bir kenara ağlayıp duruyor
Sancısı mancısı yok eminim, kalk beni gezdir kucakta diyor resmen ya ,uykusuzluktan bayılacam şimdi
Bizde etimesguttayiz sincan yakin aslinda bize.akay cok uzak kaliyor ya.sincan lokman hekimi duymustumda koruyu duymamistim canim saolZeynep gül hallacoğlu cok ii tatlım herşeyle ilgilenio acıklıo sincan koruya gidiyoruz tatlım ama sen nerdesin ??
Bebeğim lokman hekim pek iyi değil ama koru çok ii bn doğumumuda orda yaptım bide etimedte kadın cocuk dr u varmış onada ii diyorlar akay çok uzak bebişkom yaa :/Bizde etimesguttayiz sincan yakin aslinda bize.akay cok uzak kaliyor ya.sincan lokman hekimi duymustumda koruyu duymamistim canim saol
75.4 ile başladım hedef 60 şu an 74.1 kiloyum :)Süpersin
süpersin hemşerim, hedef kaç, şu an kaç kilosun?
Aynen tatlim ya simdi karda geliyor cocukla taa oralara nekadar araba olursa olsun insan dusunuyor.etimedi biliyorum haileyken hep öraya gitmistim.ama hic coxuk doktorlarini arastirmadimBebeğim lokman hekim pek iyi değil ama koru çok ii bn doğumumuda orda yaptım bide etimedte kadın cocuk dr u varmış onada ii diyorlar akay çok uzak bebişkom yaa :/
Valla 2. De görür ebe..ninkiniE adam bakıyo sizin kız uslu acıkınca bile mızırdanıyo tabi ister 2. yi bizimki garibim çocuk defterini kapadı
Bence ya hemen yap ya da hiç yapma senin durum karışıkYa ben ne yapayım canım 40 yaşındayım.ikinciye zamanım bile yok
Başlarsın canım ben önce evdr tv bakarken bacak aç kapat falan yapıyodım şimdilerde düzenli hale getirdim.@nymeria-burcu F Ftszynp süpersiniz bende 3 5 defa intermediate pilates diye bir video vardı onu yapmıştım 45 dk lık. Squatı görünce de gaza geldim ama daha başlayamadim. Yapacak çok iş varDogumdan sonra lohusa kafasıyla mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum kegel egzersizi yaptıran bi alet var daha ona başlıcam bir dünya para verdim . 22 gün lohusayken almistim sonra doktorum hemen başlama dedi zaten o önermişti neyse 2 ay geçeli bir ay oldu başlayacam
Oo sen baya zayıfsın bana göre75.4 ile başladım hedef 60 şu an 74.1 kiloyum :)
Öyle mi sen kaç kilosun canım kaçla başladın hedef kaçOo sen baya zayıfsın bana göresenin kilona inince bayram edicem ben
Ya evet her çocuk bir değil ben de 2.yi sakin istiyorum olur muValla 2. De görür ebe..ninkini
Eli ile vurmayı öğrendi ince şeyleri tutabiliyor çıngırak gibi. sesini keşfetti ses çıkarıp duruyor. daha hareketli. gaz sorunu azaldı.12. Hafta atağını atlatanlar yeni guncellemeler neler oldu?
lokman hekiin çocuk dr pek tavsiye etmediler bana söyleyim sincan korudan memenun kaldık düşünürsenAynen tatlim ya simdi karda geliyor cocukla taa oralara nekadar araba olursa olsun insan dusunuyor.etimedi biliyorum haileyken hep öraya gitmistim.ama hic coxuk doktorlarini arastirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?