2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tatlim oranin cocuk doktoru nAsil.bende akaya basladim

Zeynep gül hallacoğlu cok ii tatlım herşeyle ilgilenio acıklıo sincan koruya gidiyoruz tatlım ama sen nerdesin ??

hayalimsin1 bence sana öyle geliyordur. Moralini yüksek tut, sevdiğin yiyecekleri fln ye insallah birşey olmaz.
Bende aynı şeyleri yaşıyordum. Insan ilkinde cahil tecrubesiz oluyor o zaman herşey rahatmış. Bunda daha stres oluyorum. Acaba ılki kadar emer mı sütüm olur mu ılki kadar boyu kilosu gelişimi olur mu hep kendi içinde kendini kiyasliyorsun ...

Ben ağlicam şimdi
Her gün uyuyan çocuk
Uyumaması bir kenara ağlayıp duruyor
Sancısı mancısı yok eminim, kalk beni gezdir kucakta diyor resmen ya ,uykusuzluktan bayılacam şimdi
Kiz birdaha burda soyleme uyuyo diye bak nazar degiyo uyumuyo de. Oku ufle

Zeynep gül hallacoğlu cok ii tatlım herşeyle ilgilenio acıklıo sincan koruya gidiyoruz tatlım ama sen nerdesin ??
Bizde etimesguttayiz sincan yakin aslinda bize.akay cok uzak kaliyor ya.sincan lokman hekimi duymustumda koruyu duymamistim canim saol

Bizde etimesguttayiz sincan yakin aslinda bize.akay cok uzak kaliyor ya.sincan lokman hekimi duymustumda koruyu duymamistim canim saol
Bebeğim lokman hekim pek iyi değil ama koru çok ii bn doğumumuda orda yaptım bide etimedte kadın cocuk dr u varmış onada ii diyorlar akay çok uzak bebişkom yaa :/

Bebeğim lokman hekim pek iyi değil ama koru çok ii bn doğumumuda orda yaptım bide etimedte kadın cocuk dr u varmış onada ii diyorlar akay çok uzak bebişkom yaa :/
Aynen tatlim ya simdi karda geliyor cocukla taa oralara nekadar araba olursa olsun insan dusunuyor.etimedi biliyorum haileyken hep öraya gitmistim.ama hic coxuk doktorlarini arastirmadim

Başlarsın canım ben önce evdr tv bakarken bacak aç kapat falan yapıyodım şimdilerde düzenli hale getirdim.

[
Aynen tatlim ya simdi karda geliyor cocukla taa oralara nekadar araba olursa olsun insan dusunuyor.etimedi biliyorum haileyken hep öraya gitmistim.ama hic coxuk doktorlarini arastirmadim
lokman hekiin çocuk dr pek tavsiye etmediler bana söyleyim sincan korudan memenun kaldık düşünürsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…